- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hirsch4700
csendes tag
Nálam CM11-ben röccenésmentesen megy az ART. Jóval kevesebbet akad, mint a 10.2, nincs annyi háttérfolyamat beragadva, az akksi szinte nem is merül. Vagyis három óra alatt nulla százalékot.
köszi bagyusz! -
hirsch4700
csendes tag
Néha toljatok egy restartot. Nálam csak az opera tudja megakasztani, olyankor elvan tíz percig is úgy, hogy nem reagál semmire, de utána helyrejön.
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
counterbill #26604 üzenetére
Nekem konkrétan nem kapcsol be a wifi a telefonon, hiába nyomok rá a beállításokban vagy az értesítési sávban.
-
hirsch4700
csendes tag
Nálam most ment fel az új CM és nem hajlandó bekapcsolni a wifit. Volt factory reset is előtte. Most tettem fel másodjára, nem javult meg tőle.
-
hirsch4700
csendes tag
Üdv helló mindenkinek. Van már rá valami mód, hogy egy pár gyári rom funkciót (stamina mód) át lehessen rakni a bagyusz-féle cm 10.2-re? Valami aroma installerről volt szó pár hete.
-
hirsch4700
csendes tag
Nálam a mobilnet CM-ben folyton 3G és DC között ugrál. Mi az a DC?
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
jety91 #23921 üzenetére
Zsír. Köszi előre is a fáradozást. Am még egy kérdés, hogy lehet beállítani CM-ben, hogy az LTE hálózatot is használja? *#*#4636#*#* menüben arra állítom, hogy LTE/GSM de mindig visszaállítja WCDMA-ra.... Mit nem csinálok jól?
Elég sokat tart ébren az android rendszer, ezzel lehet kezdeni valamit? -
hirsch4700
csendes tag
Lehetséges valahogy a bagyusz féle CM-be átmenteni néhány hasznos stock funkciót? Pl stamina mód, kamera app etc...
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
Csatakanca #20565 üzenetére
Sztem flashtoollal nem? Bár nem próbáltam még.
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
Dzsolo #20557 üzenetére
Nálam dettó az ausztrál rom. Sokkal (nagyon sokkal) többször röccen be mint a régi. Amikor megnyitok egy appot, akkor 10-20 másodperc, mire egyáltalán hozzáérhetek a kijelzőhöz, ha közben birizgálnám a telefont, pl lehúzom az értesítősávot, akkor az 4 részletben jön le, ha le nem fagy. Adtam ennek a 4.3-nak pár napot, reméltem, hogy jobb lesz, ha már a programok felépítették a gyorsítótárukat, mittomén, de nem javult. Legfeljebb downgrade lesz, bár abban bízom a magenta rom használhatóbb lesz. Különösebben a régi rommal nem volt bajom, úgyhogy van kiút.
-
hirsch4700
csendes tag
Égen-földön nem találom a leírást a flashtoollal való frissítéshez, vissza is olvastam. Leszedtem ezt az emma nevű izét a sonytól, azt írja locked bootloaderrel elmehetek anyámba és tovább. Tudna valaki segíteni?
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
raziel01 #17857 üzenetére
Kipróbáltam. Semmi, de lehet, hogy ferde az asztal.
Giroszkóp kalibrálást kellene megnézni, bár nem tudom, bármilyen állása a telefonnak, milyen módon lehetne hatással az érzékelésre. Ez inkább tömeghisztéria.
Próbáld ki úgy, hogy az automatikus forgatás ki van kapcsolva.
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
roti86 #17810 üzenetére
Nekem csak a real racing 3-at zárogatta be. Na és? Eddig is éltem valahogy nélküle. Am most néztem szét play-en játék ügyben, nem azért, de alig van értelmes játék androidra, a legtöbb úgyis az agyára megy az embernek, a sok reklám, játékon belüli vásárlás, adatnyúlási kísérletek, kritikán aluli irányítás, spamelés... etc miatt. Amúgy is olyan ötlettelen a legtöbb, a pc-s korszak elejét idézi, amikor minden jó ötletre, kijött ötezer hulladék klón. Az viszont sokkal jobban érdekelne, hogy hogy tudék monitort/billentyűzetet/egeret kötni rá.
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
e-newsee #17268 üzenetére
Persze az kijött, csak a tmobil nem adta ki rá, a saját változatát. Azt is vártam egy jó ideig, aztán ment vissza a telefon, mert állandóan eldobálta a hívásokat, de nem csak ímmel-ámmal, hanem szinte mindenkit legalább háromszor kellett újrahívni, mire lefolytathattam egy érdemi beszélgetést. Amikor kijött rá az ICS, akkor a talán a gyári, független romot toltam rá, de nem oldotta meg. Ehhez képest az XSP egy álom.
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
counterbill #17092 üzenetére
Ja igen, köszi. Valami hasonló megoldáson dolgoznak SP-re is, már egy ideje, de nem sok mozgás van a topicban [link], Doomlord sem látott túl sok lehetőséget benne. Reméljük téved. Bár ez nem az a topic amit ide már linkeltek egyszer, de a tényleges haladásról ebben írnak. Illetve írtak.
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
counterbill #17088 üzenetére
Ezt hol olvastad? Dobnál egy linket légyszi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest