Hirdetés
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
Üdvözletem.Valami jó hallójáratos fülest szeretnék a telóhoz.Milyet ajánlotok? Köszönöm a válaszokat előre is
-
m.zso
aktív tag
Üdv kollègák ! Hőn szeretett sp kèszülèkemhez szeretnèk venni egy 64 gb-os sd micro-t. Milyet èrdemes venni, amit biztosan megeszik a teló,illetve ami tartós is ?
Előre is köszönök mindenfèle hozzászólást. -
m.zso
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítségét.
Még egyenlőre ismerkedek a CM11-el. Vannak benne nagyon praktikus dolgok, (nagyon jó pl a kétszeri értesítősáv megérintése a képernyőkikapcsoláshoz) de pl a kamera nem tetszik. Nagyon nagyok az ikonok.
Most egyenlőre marad ez.
Kikapcsoltam minden szikronizálást, de a wifit folyamatosan ba..tatja valami. -
m.zso
aktív tag
Tehát akkor: amivel előszőr próbálkoztam [link], csak zárt BL alatt tudom feltenni. Ami pedig itt az összefoglalóban van [link] , az úgy olvasható, h felrakható zárt (LBL) és nyitott (UBL) alatt is. Most az utóbbival próbálkozom a 207es kernelt teszem fel cwm-es 4.4.4 után.
Bootloaderrel nemnagyon akarok szórakozni, nehogy véletlenül papírnehezéket csináljak az sp-ből
Pedig a hivatalost jobban szerettem volna. -
m.zso
aktív tag
válasz
bala6120 #37864 üzenetére
Ezt szeretném feltenni: [link] A legfeslőre fáj a fogam
Most már többféle felrakási módot is megpróbáltam: [link], meg ezt [link] a kettő lényegében ugyanaz, csak a vidós változatban flashtool-al fastboot módban csinálja az utóbbit meg parancssorból teszi fel az img-t, a flashtool kernelcserénél azt írja h rootolja meg telót, a parancssornál ugyanazt írja h nincs rootolva. Towelroot-al rootoltam, fent van a supersu (de már a super usert is próbáltam). Ha simán rádugom a készüléket, a flashtool rootoltnak látja, mivel ottvan, h root access allowed. Az összes alkalmazáshoz amihez root kell, mind rendesen működik a toweroot. Nem értem, h mi lehet.
Azthittem, egyszerűbb a cm-et feltenni, vagy csak én vagyok ennyire bamba. Cwm is fent van és működik is. -
m.zso
aktív tag
válasz
norbert1998 #37854 üzenetére
Joccc07 ,cybermanus, nagyon köszönöm
-
m.zso
aktív tag
CWM-ben wipeoltam mindent, utána felteszem a zippelt CM-et, GAPPS-t de reboot után nem indul el.Vártam vele vagy 5 percet, de semmi.
Független a telóm, nyitott BL-el. Már 3x húztam újra a 205-öst.
Itt találtam egy másik szájbarágósabb leírást esetleg ha érdekel még valakit [link] -
m.zso
aktív tag
válasz
norbert1998 #37846 üzenetére
Átrágtam magam a leírásokon, de nem sikerült feltenni...
-
m.zso
aktív tag
Üdvözletem
Már régóta szemezgetek a cyanogen móddal SP-re. Itt néztem ki egy 4.4et [link]
Kérdésem az lenne, h ehhez milyen kernelt tegyek fel ?
Nem vagyok nagy mágus az ilyenekben. A gyári szoftvereket eddig sikeresen frissítettem flashtollal.
A linkelt FW felrakásához kérném a segítéget.
Köszönöm előre is -
m.zso
aktív tag
Ezt láttátok ? Beszarok rajta
Valamiért nem tudok linkelni, de azért megadom az elérését az infónak:http://www.xperiablog.net/2014/07/25/kitkat-update-20-1-b-0-60-certified-for-xperia-e1-dual/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29&utm_content=FaceBook
-
m.zso
aktív tag
Megleltem.Leszedtem még a timeshift burst és az info eye kamerabővitményt is
-
m.zso
aktív tag
válasz
Gaberiellb #20004 üzenetére
Sajnos nem sötétül el a led
Amúgy meg honnan lehet megtudni hogy melyik régióba szánt szoftver van a telefonon ?
-
m.zso
aktív tag
-
m.zso
aktív tag
Engem is megfertőzött a 4.3 láz.
. Már fent is van az ausztrál rom
-
m.zso
aktív tag
Az Xperia updatechecker szerint van már a magyar Telenorra is 4.3.
-
m.zso
aktív tag
Jobb hír :http://www.xperiablog.net/2014/02/11/xperia-sp-android-4-3-update-starts-rolling-with-build-12-1-a-0-266/
-
m.zso
aktív tag
válasz
jety91 #18867 üzenetére
Még nem próbáltam flashelni a telót. A hivatalos 4.3ig nem is szándékozom. Ha itt nem sikerül megcsinálni, akkor ott van bátyám win7es gépe. De azért törekszem rá, h a sajátomon is menjen...
Szóval bocsánatot kérek azoktól, de még egyenlőre nem próbálom ki, de sztem már ez is valamelyest előrelépés.
Igen, valóban. Észleltem, h nem megy fel a flashtool drivere... -
m.zso
aktív tag
A 8 és a 8.1-es renszert használóknak van egy jóhírem: Ezen az oldalon közzétettek egy driverpakkot, ami jó az sphez is:
[link]Mindenféle komatibilitási mód nélkül telepítettem a SUS-t, de előtte a ezt az ominózus Flashtool-drivers-1.3-20140209.exe- fájlt töltöttem le az xda fórumáról: [link]
Közvetlen link: [link]
Telepítéskor a "Common drivers Viskan board"-ot kell bepipálni és telepíteni. Majd ezután simán mehet fel a SUS és lámlám, ott van szeretett SP telónk a SUS listájában...
Nekem 8.1 Enterprise van fent. Mellesleg rengeteg más telefon is ott van a listában ami eddig nem volt ott:
-
m.zso
aktív tag
Mekkora trollok
[link]
-
m.zso
aktív tag
Tud vki vmi konkrét 4.3 megjelenési dátumot? Elkezdődött nálam is a kilépkedősdi.PowerAmpot meg a fb messengert nem szereti.
-
m.zso
aktív tag
Az enyém jelenleg egy ilyenben tartózkodik: [link]
-
m.zso
aktív tag
válasz
Gaberiellb #14721 üzenetére
Hálózati problémára panaszkodtam, meg több készülékbe is meg lett próbálva, de ugyan az a jelenség és ha kicserélik akkor minisimből kipattintható microsimet adjanak, mert tervezed egy olyan készülék vásárlását amibe microsim kell (nekem ez volt a dumám, mielőtt a P-t vettem persze kártyafüggetlenül
).
És gondoljátok, h hajnali 3-kor megnyomják a bűvös entert aztán "FLETTY" kint is van az SP-s 4.3 ?
-
m.zso
aktív tag
Máris ?
[link]
-
m.zso
aktív tag
Nekem megfelel ez a készülék. Amikor megvettem, tisztában voltam a hiányosságaival. Az xperia P egy árnyalattal jobb hangot vett fel a videóhoz nagy hangerejű környezetben. Ennyi. A kamerája is jobb volt kicsivel, de nem bántam meg az SP vételét.
-
m.zso
aktív tag
Mik derülnek ki... Egy egyszerű kérdésből. Nálam is működik a multitouch akkutöltés alatt. Rendszerint ilyenkor szeretek játszani. Dead Trigger 2 megy fullgrafon meg a Strike Fighters Attack, egyikkel sem volt semmi gond. A gyári töltőt használom és átlag 3 és fél óra mire elkészül. Igen, tisztában vagyok vele, h nem 850 mAh-t ad le a gyári töltő. De akkor az általam megadott időtartam normális. Amúgy még egyszer sem hagytam h merülés miatt kikapcsoljon. Próbálok rá vigyázni amennyire lehet. Eddig max 2 napot értem el vele. Még ez is messzemenően meghaladja a volt xperia p-m üzemidején, mert az sp hosszába keresztbe kenterbe veri üzemidőben (is)
-
m.zso
aktív tag
Hogy háborognak külföldön is
http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-SP/When-are-we-getting-the-latest-update/td-p/496141/page/44
Amúgy kinek mennyi időbe telik az akkumulátor feltöltése? Max 4%ig szoktam meríteni.onnan nekem 3 és egy negyed óra a töltés 100%ig.
-
m.zso
aktív tag
Úgy vagyok vele,h jön amikor jön.Az OTA frissítés később szokott jönni amúgy?
-
m.zso
aktív tag
Én még szeptemberben rendeltem a az Xperia P-hez készülékházat, 2 hét múlva rendben megérkezett. De amikor egy szilikontokot rendeltem ugyanonnan, az már soha nem jött meg ... Az okára kíváncsi lettem volna. Nem kezdtem kalamajkába egy 900 ft-os szilikontokért. Nem érte volna meg ...
-
m.zso
aktív tag
Elméletileg eljött a nagy nap?! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest