Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
Bagyusz is írta, én is leírom: Előtöltés miatt van ennyire kevés szabad RAM a telefonban gyárilag indítás után. Előnye, hogy minden azonnal betölt, hátránya hogy szarul írták meg a bezárogatást kevés RAM esetén, amit remélhetőleg javítanak a 4.3-ban. Ugye erre a gyógyír papíron a 4.4 lesz, ha megkapjuk.
Pár 100 hsz-el előrébb linkelt valaki egy programot ami a kijelölt alkalmazásokat a RAM-ban tartja. Tessék felrakni aki ez miatt sír és eladná a telefonját...
-
mike710
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy gyors kérdésem.. Más is tapasztalta hogy a kamera előtti üveg "karcolódik"?! Nekem lett ott egy homályos folt vagy nem is tudom mi az és elég szépen meglátszik a fényképeken is.. Pedig tokban hordom a telefont, meg azért csak süllyesztve van az optika...
-
MrSealRD
veterán
válasz
anderledani #17086 üzenetére
Szerinted mit kéne tennie a szerencsétlen telefonnak ha felemésztette a memóriát?
Ez rendes pc-n is simán elő tudom idézni...nincs lapozófájl...2-4GB RAM rádobni még vagy 10 youtube videó FHD-ba. Had szóljon...böngésző meg repül szépen az örök bitmezőkre...
-
Ferell84
tag
Amúgy frissítették a sony hivatalos oldalán a 4.3 dátumát nem tudom hogy volt e már....
[link] -
hirsch4700
csendes tag
válasz
counterbill #17092 üzenetére
Ja igen, köszi. Valami hasonló megoldáson dolgoznak SP-re is, már egy ideje, de nem sok mozgás van a topicban [link], Doomlord sem látott túl sok lehetőséget benne. Reméljük téved. Bár ez nem az a topic amit ide már linkeltek egyszer, de a tényleges haladásról ebben írnak. Illetve írtak.
-
counterbill
senior tag
válasz
hirsch4700 #17091 üzenetére
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
counterbill #17088 üzenetére
Ezt hol olvastad? Dobnál egy linket légyszi?
-
kacsahus
tag
válasz
counterbill #17088 üzenetére
Adná Isten
Jobban várok most már a CM-re, mint a 4.3-ra
-
Ferell84
tag
Úgy nézki hogy tényleg más a panel a két SP ben . Nézelődtem a service menőben *#*#7378423#*#* és a Sevice info->software info menüben találtam egy olyat hogy Toutch Firmware Version : Project 1 version bla bla bla és itt jön a lényeg Panel: az enyémnél 6 a tesómnál 7. lehet nagy baromságot írtam most de az ugye ez a kijelzőpanelre utal ?? kinek melyik van ?
-
counterbill
senior tag
Na most olvastam ,hogy zárt Xperia S-re megoldották a CM telepítést. Van rá már 4.4 így
Remélem a srác aki az spn dolgozik sikerrel jár.
-
sinyi
csendes tag
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mi lehet tenni akkor, ha a hívás közben a közelségérzékelő nem működik? Szerviz menüben tökéletesen érzékelte az ujjamat... Egy szoftver újrahúzás segíthet? Köszi
-
Ferell84
tag
Hát igaz nem annyira nagy dolog ez mert nem befolyásol semmit igaz jobb ránézni tesóm SP-jére ezért picit csalódtam is a Sony-ban :S.. Minden esetre amúgy ez egy baromi jó telefon nem bántam meg a vételt. Amúgy nekem is szokott játszadozni a feloldással néha nem jön össze elsőre illetve van hogy kidob pl a GTA SA-ból ritkán a dualshock 3 működésének leállása miatt de a zenelejátszóval semmi nem akadt még össze böngészés közben sem pedig gyárit használok chrome mellett.
-
Laci7909_aff
tag
válasz
Ferell84 #17077 üzenetére
Mivel írtad, hogy a fehéregyensúly és a fényerő beállítások azonosak, valószínűleg más gyártótól van a kijelző.
Szerintem a jobb oldalon lévő képe szebb, kontrasztosabb, a fekete tényleg feketébb, mélyebb tónusú.
Lehet, hogy nem csak színben van különbség.
Betekintési szögben találtál különbséget ?
Egyéb észrevétel a két kijelző között használat közben?
Az újabbakat lehet már jobb minőségű kijelzővel gyártják. -
2o1i
senior tag
válasz
Ferell84 #17077 üzenetére
Lehet SP esetén is több kijelző beszállítója van a Sony-nak.
Xperia V-nél is ha jól emlékszem legalább 3 különböző kijelzővel szerelt változat létezik. Valamelyik nagyon jó, másik baromi gyenge minőségű.
Esély van rá, hogy nálad is ilyen dolog van a háttérben. A világon semmit nem tudsz vele kezdeni. -
e-newsee
addikt
válasz
MrSealRD #17058 üzenetére
Nekem eddig nem történt zenebezárós dolog, de ma reggel netrádiót hallgattam Maxthon böngészőből indítva. Lenyomtam Home-mal a háttérbe, szólt is szépen már vagy fél órát. Elindítottam Quickpic-et, hogy megkeressek egy képet, és amint kitette a képet teljes képernyőre, elhallgatott a zene. Nem hiszem, hogy a két folyamat ne férne meg egymás mellett. Annyira nem zavar, de azért idegesítő.
#17061 - Ferell84
Szerintem nem veszélyes így képek alapján. Legújabb szoftver van mindkettőn? Egy időben lettek gyártva?
Lehet, hogy későbbi szériákba valami kicsit más típusú a LED, vagy máshogy van kalibrálva benne valami. -
Laci7909_aff
tag
válasz
anderledani #17046 üzenetére
+1
Szerintem is idegesítő.
Van a családban egy Ace 3 LTE, egy S3 és egy Xperia Sp.
Ugyanúgy 1 GB mindegyik és ugyanazoknál a műveleteknél (játék, multitasking stb) egyedül az SP-vel vannak gondok. Kidobál, bezár progikat, lapokat stb.
Reméljük, hogy változik ez, bár eddig is javíthatták volna a frissítésekben, de nem tették meg... -
MrSealRD
veterán
válasz
Szmoki #17062 üzenetére
Nálam egy játék van ami újratöltődik...de valahogy nem tudok emiatt még csak kicsit sem neheztelni mert egy játék nem prioritás és azért oda kell erőforrás...máshol meg nem futottam még bele ebbe a problémába...
Na akkor mond meg, hogy tudom előidézni...mert bizonyára meg tudod mondani ha már jelented, hogy hiba...
-
n16
tag
válasz
anderledani #17065 üzenetére
A nexus 7 tabletemen pont 1 gb ram van. Igaz azon már kitkat van, de korábban sem volt ilyen probléma a programok bezárásával.
-
counterbill
senior tag
A fura az egész ram dologban ,hogy múltkor kiléptem a gta3ből home gombal mert jött email aztán egyből hívás facebook stb majd visszaléptem és folytattam ahol abba hagytam. Mondjuk gtaból rendesen kell kilépni rányomva az exitre. Lehet úgy van megírva h kényszeríti a telefont ,hogy bent tartsa. Csak az a szörnyű ,hogy az 1magos 512ramos tabletemel kíváncsiságból 5 játékot futtatva egyszerre léptem át egyikből a másikba minden gond nélkül
Bár szerencsére annyira nem idegesít mert alig játszok h bukjak mentést, a fórumot opera másodperc alatt újra tölti billt. nem zárja be.(#17061) Ferell84 : érdekes. Tiedben biztos erősebbek a ledek
Nyáron jobban fogod látni
-
Szmoki
senior tag
válasz
MrSealRD #17058 üzenetére
Ettől függetlenül nem kifejezetten jó, bármennyire is véded, magyarázod ha egyszerűen kaki. Egyedül a sírós részre adnék igazat, egyesek nagyon túlzásba esnek,akár csak 4.3nál. a többi csak hiú ábránd, annyira nem fain amennyire te írod, de biztos az összes többi a buta. Bocsi a stílusért, nem így akartam de ilyen lett
-
Ferell84
tag
Megnéztem a beállításokat fényerő mind kettőn maxon fehéregyensúly alapértelmezetten nullán az eredmény pedig :
-
Danesz94
senior tag
Üdv, Már majdnem 2és félnapja használom a telefont és eddig azt kell mondjam meg vagyok vele elégedve. Ez a bezárogatós gond nem jött elő csak a Task váltás az nálam is jelentkezett.
A Wifi nekem elég mert a házban van 2db router ebből az egyik bitang-erős a másik meg szó-szó.
Lényeg, hogy itthon mindenhol tudok netezni.
A Telefon baromi gyors, öröm rajta netezni is. Maximálisan meg vagyok vele elégedve(#17058) sutszi +1
Igazság az, hogy ne sok idő míg egy oldalt üjratölt szal engem nem zavar. Én opera minit használok!
-
MrSealRD
veterán
(#17043) jety91 : Igaz azt csak a chrome oldalak újratöltése című hibára akartam írni, csak ez már lemaradt...
(#17044) n16 : Nem kifejezetten neked szántam azt az első részt...Csak már befonom a hajam ettől a RAM problémától...
(#17046) anderledani : Azért tegyünk különbséget egy feladatot folyamatosan ellátó alkalmazás háttérben való működése és egy előtérben futó alkalmazás között, valamint egy olyan alkalmazás aminek nincs a háttrében folyamatos feladata, csak újratölti...
Némi finomhangolás nem ártana az biztos de, ez a hisztéria amit itt lerendeznek egyesek...az döbbenet. Valaki emiatt sírja vissza a régi telefonját, meg eladja ezt, meg pápá, utolsó Sony, és hasonló dumák...Mondja már meg nekem valaki, hogy milyen oldalakat és mennyi ideig kell zenehallgatás mellett nézegetni, hogy kilője a zenét...csak mert itt a legtöbben ezt a "problémát" hozták fel, de nekem még nem volt hajlandó ezt megtenni...
-
roland091
senior tag
válasz
predator00 #17051 üzenetére
azt értjük alatta h amiből home gombal kilépsz azt egy bizonyos ideig tárolnia kéne és úgy vissza adni ahogy hagytad pl böngészők is ezért többször töltenek újra a kelleténél, böngészek vígan jön egy hívás utána belemegyek gmail-be vissza operába és már újra tölt xD és az egész nem volt 3 perc...
nem egetverő probléma ami miatt használhatatlan lenne a telefon ne érts félre szeretem én meg minden csak rohadt idegesítő -
-
törölt tag
Imadom az SP alul villodzo ledjeit, a lejatszojat, a flac tamogatasat, design-jat.
De gyulolom a kijelzo faxsagat, hogy neha a felso 1cm sav nem hasznalhato.. es azt, hogy ha bongeszoben egy szoveget dupla erintesre kijelolok, majd hosszan ranyomok, nem jon fel a copy vagy paste szoveg es egyszeruen nem tudok copy paste-elni ebbol a szarbol..
Kezdem megutalni.
Visszasirom a Desire HD-t, pedig az lassu volt mar a vegere.. de a htc Sense egy istenkiraly felulet.
Szoval utolso Sony-m volt szerintem
-
roland091
senior tag
válasz
és (#17048) jenei1994 +1
igen ... szóval itt az a probléma h van a családban egy xperia M és hát múltkor elkezdtem tesztelni h h bírja kezelni a taskokat és hát nem vágott ki mindent ész nélkül, tényleg itt ezzel van csak a baj h ha nem telítem a RAMot akkor is kivág mindent
és ettől függetlenül ez egy nagyon jó telefon, gyors, azért elég stabil is, de ezt a ram gondot azért igazán orvosolhatnák
-
törölt tag
válasz
Ez nem csak neked idegesítő. Szerintem nem nagyon lesz javítva 4.3-nál max 4.4-nél. 4.1-re adtak már ki javító frissítést.
Akarták volna akkor tudták volna már javítani szerintem.
-
L4Fleur
tag
Sziasztok!
Gondolom, használtok páran OTG-t! Nálam az a helyzet, hogy néha működik, néha nem!Ilyenkor Sérült USB-t, Eltávolított USB-t ír felváltva, majd abbahagyja! A pendrive egy Kingston 100 G2 8, illetve 16 GB-os verzió, FAT32-re formázva! (Utóbbit fel sem ismeri!)
Az egészbe az a poén, hogy az Xperia S-em gond nélkül viszi mindkettőt!
Valakivel történt hasonló? -
anderledani
őstag
válasz
MrSealRD #17042 üzenetére
De nem vetted még észre hogy 200MB-nál már kivágja a háttérből az alkalmazásokat? Akkor is ha be van külön állítva. Egyszerűen fel nem fogom, az LG Optimus Blackem kb 40mb szabad ramnál kezdte bezárni, remélem 4.3-nál de legkésőbb 4.4-nél javítják mert ha nem akkor lehet hogy egyszer betelik a pohár és pápá.
Hú most ezt kicsit indulatosan írtam, de kicsit idegesítő hogy böngészéskor 5 percenként bezár és rossz esetben ha megnyitom újra, vissza sem hozza azt a lapot. -
MrSealRD
veterán
Újra beírom, mert úgy látszik egyeseknek manapság az a menő, ha sekélyesen és meggondolatlanul teszünk kijelentéseket...
Szóval akiknek nem menne a matek:
Közelítőleg az átlag szabad memória 390MB. Ebből mégis mit akartok?!Chrome: Nálam 102MB-ot kajált be 3 lappal: prohardver, mobilarena, hwsw. FONTOS: ezeknek is a mobilra optimalizált változata futott nem a rendes. Aki nem megfelelően felkészítette oldalakat néz az számítson rá, hogy még többet fog elhasználni.
Walkman app: 34MB-ot evett meg.
Ekkor nálam 254MB szabad RAM volt...vagyis lennie kellett volna mert egy pillanatra elkapva 245MB-ot mutatott az alkalmazásokban...
Akkor most erre még számoljatok rá olyasmiket mik még külön futnak nálatok...nem is tűnik fel de egy szemvillantás alatt eltűnik 100-120MB...
A másik, hogy alap helyzetben egy játékot indítva kapásból 240MB-ra ment le a szabad memória...
De ezt láttam, hogy a rendszer amint elváltottam egy alkalmazásról a beállításokba azonnal 300 fölé vitte a szabad memóriát...
32-es Chrome verziónál a beállításokban van egy tömörítés funkció amit külön aktiválni kell azoknak akiknek szúrja a szemét az újratöltés...
-
qamu74
őstag
csá!
Remélhetőleg,holnap jön a 4.3 és a létező problémákra lesz majd megoldás az új szoft.-ban!
(ennyi huzavona után csak jó rom jöhet ki,szerintem) -
tutuhawer
őstag
szasz.
zene: a winamp és a soundcloud alig fogyasztják az akkut. A winamp nekem csak mobilnettel nyomja az internetrádiót, mert a wifi érzékelése gyenge vagy olcsó a routerem. A soundcloud viszont wifivel is szépen előre pufferel, frankon megy.
video: amerikai futballt néztem mobilnettel jó minőségben, nagyon király, de természetesen merül ilyenkor és melegszik is.
játék: én azok közé tartozom, akiknek nem megy szépen a real racing 3. A grafikát nem butitom le a játékban emiatt. A többiek a többi játékkal simán elvannak.
játék: a sony dualshock 3 támogatás király. Nekem ugyan nincs ilyen kontrollerem, de kivernem rá, ha lenne.
szoftver: szerintem nagyon fasza cuccokat tolthetunk le vagy állíthatunk be, ha jön az újabb vagy később a meg újabb android. Arra is ki fogom verni... -
n16
tag
Ezek az én negatív tapasztalataim:
1. Multitasking nem igazán működik: ha programot váltok, mindig újratölti a programot.
2. MicroSD kártyára nem tudsz programot telepíteni.
3. Bekapcsolt telefonnál előfordul, amikor "standby"-ban van a telefon, a záróképernyő a bekapcsoló gomb 2x megnyomására jön elő.
4. Néha (nagyon ritkán) a hangszóró nekem játéknál kattogás hangot adott. (szerintem ez nem hw probléma)
5. Kamera képe zajos, jobb lenne, ha a telefonba egy erősebb vaku lenne - főleg, ha kevés fény mellett kel fotózni. (valamennyit javul a fotózás-videófelvétel minősége, ha kikapcsolod bravia engine opciót.)
6. Videófelvételnél azt tapasztaltam, hogy elég gyakran szabályozza, korrigálja a fényt a kamera, hol világosabb, hol sötétebb a felvétel.
7. Zajos környezetben készített néhány videóm sistergő hanggal szólt.
8. Mostanság fordult elő, hogy játszottam épp a telefonon(clash of clan), és barátnőm közben hívott, de nem tudtam felvenni rögtön, mert eltünt a csúszka, aztán valahogy megjelent, és sikerült felvennem.A problémák nem olyan vészesek, ezek többsége javulni fog a legközelebbi 4.3-as frissítéssel. Én már megszoktam ezeket a hibákat, a telefon így is megérte szerintem.
Sokkal jobb mint a korábbi Samsung galaxy s advance-om (az sgxsa csak a kamerában tűnik talán jobbnak, ott a vaku is erősebb, de minden másban az SP a nyerő). -
Jarmo
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen telót tervezek mostanában beszerezni... De mivel (egy rendszerhibás Alcatelről váltottam nagy reményekkel) egy szinte tökéletes LG 4X HD-ra, minőség és szolgáltatások terén vannak elvárásaim. Az LG-vel csak egyetlen, de meghatározó probléma volt: az üzemideje (gyárilag hibás példány).
Ennek fényében kíváncsi lennék minden felmerülő problémára, tapasztalatra ezzel a telefonnal kapcsolatban, hogy ne kelljen csalódnom a Sonyban.
Tehát bármi jöhet, ami:
-zavaró, idegesítő
-apró hiba
-hívásproblémák (pl. hívásfogadáskor a számhoz nem írja ki az eltárolt nevet...)
-(wifi/gsm)jel elvesztés
-fagyások
-gyors lemerülés, esetleg tapasztalt átlagos üzemidő erőteljes (netezés, pdf-olvasás, játék, zene, video lejátszás) / gyenge(csak időnként ránézve esetleg folyamatos online wifi) használattal. Az is jöhet, hogy egy-egy játékkal mennyi időt bír töltés nélkül.
-ergonómiai/esztétikai probléma
-egyéb problémák..Még arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire melegszik az aksi, proci, "led-vaku".
Ha valaki próbálta már, van-e olyan pdf-olvasó, ami tud olyan fullscreen módot, amikor eltűnik a vissza/home/alk.váltó gomb is.Ha valaki esetleg Optimus L7, vagy újabb LG-ről váltott SP-re, akkor a Sony felhasználói felületének milyen hátrányai/előnyei vannak ahhoz képest.
Előre is köszönök minden megosztott tapasztalatot!
-
-
Logeeen
senior tag
válasz
anderledani #17032 üzenetére
Ezt mondd inkább nekik!
Engem amúgy nem zavar. Eddig minden Adnroidos telefonom rootolva volt. Egyedül ennél kezdtem el használni a Foldermountot, és így tökéletesen tudok használni minden játékot... -
Ferell84
tag
Sziasztok ! December óta vagyok egy T-s SP tulaja
A telefon nagyon szuper imádom de mikor először a kezembe vetem és megláttam a kijelzőt kicsit meglepődtem ... Eléggé "világos" volt a kijelző ezt úgy értem mintha kicsit fakóbb lenne és sok lenne a fehér. Főleg mikor lakótársam L je mellé tettem elég szembetűnő volt hogy nála a fekete erősebb teltebb fekete.. Hát gondoltam ez biztos ilyen nem foglalkoztam vele mostanáig. De most nővérem is az sp mellett döntött és a telenortól hozott haza egyet és bizony nála is feketébb volt a fekete nem drasztikus a különbség de azért látszik és kicsit fura nem értem miért van ez. Szerintetek vigyem vissza ? Esetleg mitől lehet?
-
anderledani
őstag
Tegnap este az Android rendszer elkezdte folyamatosan ébren tartani a telefont (tehát az ami a Gsam-ban kernel-ként jelenik meg) és gyári visszaállítás nem segített. SUS-sal újra kéne raknom?
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok, ha van olyan aki Békéscsabán vagy Csabától egy köpésre és szokott ebay-ről rendelni akkor egy privátot dobjon nekem légyszi!
-
amisis
aktív tag
Nektek is csak 770mb ram van összesen?
-
Danesz94
senior tag
válasz
amisis #17007 üzenetére
Igen, én is így jártam, tegnap vettem meg és azóta semmi
Más: Van megoldás arra, hogy a gyári zenelejátszó az utólag felrakott smshangokat meg így csipogós izéket ne rakja be a zenék közé?
KösziMég mennyi idő után áll be egy szintre az aksi? Igaz sokat nyomkodom most de elég gyonrsan merül 1óra 30 perce vettem le töltőről és most van 76 százalékon úgy, hogy wifin neteztem, játszottam a mostwantedel, a trafic racer-el, meg töltögettem le képet a zedgéről.
Ez korrekt fogyasztás vagy azért ilyen mert még nem állt be az aku. Eddig 2* volt töltve tegnap egyszer meg ma egyszer igaz egyfolytába nyomkodtam még mert hát meg kellet ismernem -
roland091
senior tag
az szép remélem születik majd SP-re is port
Sailfish OS ported to Nexus4
-
2o1i
senior tag
válasz
amisis #17007 üzenetére
Szinte biztos, hogy ebben a topikban tudnak választ adni a kérdésedre.
Szerk.: látom már meg is válaszolták itt.
-
dave0825
őstag
válasz
amisis #17007 üzenetére
(#17007) amisis, (#17008) predator00
Ez úgy van, hogy (én is itt rendeltem ugyanígy neten, és barátnőm is, igaz ő L-et) a kártyán 990,- van, mert azt a T-mobile adja, a 2000,-ot és a 200MB netet pedig a T-mobile Webshop. Ha bemész a T-mobileba ők nem tudnak csinálni semmit azzal a bónusszal, mert az nem az ő "hatáskörük". Próbáld ki, hogy hívsz egy 30-as számot (csak hálózaton belül, vagyis 30-asokra érvényes a 2000,-), és hogy leveszi-e a pénzt a 990-ből!
- Ha igen, akkor írj nekik e-mailt, hogy nincs aktiválva, legyenek oly' kedvesek, és aktiválják (webshop@t-mobile.hu)nekem is írnom kellett, barátnőmnek is, szintén. (Egyébként nekem duplán aktiválták véletlenül, így 2x2000,- és 2x200MB-ot kaptam, de ez mellékes
). Ha már kaptál sms-t, hogy aktiválták, akkor elvileg kell, hogy legyen mobilneted is! A 2000,-ot a 1777-en tudod (vagy 1430-on, már nem tudom) lekérdezni, hogy mennyi van még belőle, de ha jól emlékszek, akkor nem ingyenesen. Nekem egyből, mobilnet bekapcsolása után volt netem. Remélem érthetően fogalmaztam, ha nem, írj
- Ha nem veszi le a pénzt a 990-ből, akkor aktiválva van, és a 2000-ből fizetsz a 30-as számokra, amíg el nem fogy, és mobilneted is kell, hogy legyen
-
amisis
aktív tag
Sziasztok, a hét folyamán vettem a tmobile ból akciosan egy ilyen telot. Ott azt írtak hogy ha most rendeli online akkor 200mb internetet és 2000ft egyenleget kap ajándékba. De nekem az új kártyán csak 990ft volt
Járt meg.vki így?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Hol tudom modositani a lezárt képernyön megjelenö alkalmazásokat ? Jelenleg gyárilag a zene lejátszó és a kamera van .
-
takika258
tag
Az kár de koszi a váloszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest