- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobaja
tag
Hello!
Csak nem boldogulok a párom telefonjával! Újra raktam a rendszert (2x is), de továbbra is kidobálja a programokból, lefagyogat, jó darabig meg sem mozdul. Sokat kell várni néha, hogy valami elinduljon, v. hogy kitudjon lépni belőle. Lehet, hogy váltani kellene!
Most jár le a hűségidőm, kéne egy másik telót nézni! A Telekom most ajánlgatja a Sony M4 Aqua-t. Szerintetek érdemes váltani? Vagy egyáltalán jó készülék ez az SP után? (A jelen állapotban lévőnél biztos)
-
Tobaja
tag
válasz
Ladislaus85 #50913 üzenetére
Vettem egy 16 Gb-os microSDHC kártyát, azt is be kellene rakni, arra is olvastam valahol, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy át lehessen linkelni programokat a kártyára.
-
Tobaja
tag
válasz
Ladislaus85 #50911 üzenetére
Nekem egyenlőre jó lenne a gyári is. Régen még a Motorola Defy-met rootoltam és tettem fel más MOD-t. De ez már régen volt és kicsit félek belekezdeni egy ilyen változtatásba!
Most nem tudok nagyon belemélyedni, hogy több oldalnyi hozzászólást és leírást átböngésszek. Amúgy olvastam a "bagyusz" féle romokról. -
Tobaja
tag
Sziasztok!
kérnék egy kis segítséget gyakorlottabb v. tapasztaltabb SP használóktól? Mostanában a készülékem egyre furcsább dolgokat művel! Néha annyira leragad, hogy vagy másodpercekig nem érzékel semmit, meg sem mozdul. Akkor vannak programok amik össze-vissza műkodnek. Pl.: Alarmdroid v. 2-3 perc késéssel ébreszt és hiába állítom szundira, már nem jelez, v. egyáltalán nem ébreszt. A Googl Play áruház keresésnél amikor írom be a kereső paramétereket kidob, leáll az alkalmazás. Több frissítést nem tudok felrakni, mert telepítés közben kiírja, hogy nincs elég hely a tárhelyen. Rootolt telefon és még sem tudok átrakni semmit az SD kártyára, nem engedi ill. fel sem adja a lehetőséget a programokon belül!
Gondolkodom egy újra rakáson, de nem tudom melyikkel járnék jobban?! Lenne egy gyári visszaállítás v. egy teljesen egész újrarakás Flashtool-al?
Szerintetek? -
Tobaja
tag
Hello!
Kérdésem lenne! Rootoltam a telót, és azóta nem tudok rá telepíteni alkalmazásokat! Van amit enged és van amit nem, ez változó. Letölt, majd a telepítés során feldobja az üzit, hogy nem megy a telepítés mert megtelt a memória, töröljön alkalmazásokat. Na ezt meg is csináltam, de azután sem ment. Néztem az üres helyméretet, de a belsőn is van még v. 1,5 Gb és a kártyán is vagy 3-4 GB. Jaa, és rootolás ellenére sem tudok átmozgatni alakalmazásokat a kártyár, pedig ezért is rootoltam a készüléket. Próbáltam már minden féle app-t, mindenféle rendszertisztító alkalmazást, de eddig nem jártam sikerrel.
Olvastam, hogy a Sd kártyát kéne particiónálni még valahogy?! De a belső tárhelyem még van üres hely, akkor minek még hozzá particionálni?
Tud erre valaki megoldást? Újra rakni? -
Tobaja
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne! Adott Sony Xperia SP telefon, amit nemrég rootoltam "amisis" leírása alapján. Telepítettem a "Super SU-t" is és eddig minden OK, rootolt lett a készülék. Viszont amiért ezt megcsináltam az az, hogy áthelyezzek app-kat a külső SD-re, amit nem sinál meg! Van ugye alapból egy 8 GB-os belső tár amiből kb 5.75 Gb-t tudunk használni, és van egy 8 Gb-s MicroSD HC kártyám. Az SD kártyát látja és használja is a készülék, semmilyen programmal nem tudok áthelyezni rá alkalmazást!
Köszönöm, de túl vagyok már a "Beállítások-Alkalmazások- Áthelyezés SD kártyára" c. tanácsokon, pláne, hogy nálam ki sem adja azt a lehetőséget, hogy "Áthelyezés SD kártyára"! Jöttek itt a különböző programok, Adnroid Assistant, App2SD, Link2SD, de egyik sem oldotta meg a problémát. Még az utóbbi a Link2SD volt a legeredményesebb, mivel ott felajánlotta az átmozgatást, de még sem, mert valami hibát talált és egy linket akart létrehozni, de ez sem ment, valami hibaüzenettel zárt!
Tudna valaki valamilyen megoldást erre?
Esetleg a telóval újrakéne formáztatnom az SD kártyát, talán akkor felismerné?! -
Tobaja
tag
válasz
dave0825 #43350 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom, talán, remélem csak ez!
Van viszont még egy problémám! Néha a képernyő lefagy és a képernyő elkezd sötétülni, majd hirtelen visszaáll és megy tovább. Látott már valaki ilyet?
Olyan mint ha a videókártyája csinálná. Lehet ilyen v. valamilyen progi a bűnös? -
Tobaja
tag
Hello!
Szeretném kérdezni, hogy találkozott-e már valaki ezzel a hibajelenséggel?!
A telefon egyszer csak gondol egyet és újra indul. Készenléti módból, csak azt veszem észre, hogy már mennek is a színes sávok, vagy feloldáskor a PIN kódot kéri! Naponta többször is (min 10x), és nem tudom mi váltja ki. Már szedtem le programokat róla. Majd újra húztam az egészet, de csak nem szűnt meg, újra és újraindul. -
Tobaja
tag
Hello!
Most vettem egy SP-t, nagyon tetszik, jó kis készülék, de van egy kis gondom vele. Híváskor, a búgó tárcsahang mellett lehet hallani egy kis csengő szerű berregést is! Van amikor elsőre nem jön elő, de a második harmadik csengetésnél már hallatszik Tapasztalt már valaki ilyet? Készülék hiba v. szoftveres?
Bújtam a fórumokat, de nem találkoztam hasonlóval. Szerintetek?
Amúgy én egy kicsit halknak tapasztalom a Motorola Defy után!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest