- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
takika258
tag
Sziasztok!
Nekem gyors segitsegre lenne szuksegem.Tegnep este lemeritettem a telefonomat teljesen(4 szazleknal kikapcsolt magatol).Utana ratettem toltore es csak az also sav mindig pirosan vilagit(egesz este tolton volt)És amikor beakarom kapcsolni nem kapcsolbe(mikozben tolton van)CSak leall sony es xperia felirat utan,mar megprobaltam beakapcsolni ugyis h nem volt tolton de akkor meg a ledjelzo sav vészjelzoen villogot.Már hatul is probaltam az OFF gombot de nem segitette . Tudna valaki segiteni nekem ebben??? -
takika258
tag
válasz
norbert1998 #37264 üzenetére
Csak tolt es semmi más
-
takika258
tag
megprobaltam masik porton de nem megy még így se.Észrevettem hogyha kikapcsolom a telefont akkor érzékeli mert a led sáv vilagit,akkor mi lehet még a probléma?
-
takika258
tag
válasz
norbert1998 #37253 üzenetére
Mindjart megprobalom
-
takika258
tag
Meg pár hete irtam h nem tolt fel a telefon es szervizeltetni akartam de azt mondtak h erre nem vonatkozik a garancia és ezert elvittem egy szervizbe ahol kicserltek de ha a gephez csatlakoztatomakkor nem is ismeris fel csak ha kikapcsolom a toltonel viszont mukodik jol szerintetek huzzam ujra a telefont a SUS-szal?
-
takika258
tag
A
kulombozo fajta Launcherok lassitják a telefonokat?
-
takika258
tag
Olyan problema merult fel nálam h ha toltőre rakom akkor nem is tolt,es ha pedig Pc-re kotom nem is erzekeli es nem tolti.Egyebkent minden eredeti rajta es a kabelem sincs megtorve mert teszteltem egy masik telefonon
-
takika258
tag
Szerintetek mit csinqljak h ne merüljön le ilyen hama a telom?Este felraktam tölteni és fél is töltötte csak az a gond h mikor felebredtam csak 82% volt úgyhogy nem.is csináltam rajta semmit.
[link]
-
takika258
tag
Én pont ilyen kábelt vettem [link] és irja hogy lehet 5 pin-es csatlakozot is hasznalni rajta ha leveszem a taviranyitonak azt az átalakítóját,de mikor csatlakoztatom a TV-hez akkor nem torténik semmi sem.
Mi lehet a gond? -
takika258
tag
vegre megvan már a vegleges [link]
-
takika258
tag
Ha ezt a kábelt megveszem akkor már nem kell semmit sem hozzávennem? [link]
-
takika258
tag
Szerintetek megéri lecserélni az SP-met egy M2-re?
-
takika258
tag
Miota frissitettem a hivatalos .205 fr azota nagyon hamar lemurul atelom mellesleg egy kicsivel jobban is melegszik a szokotnál.Szerintetek mit csinaljak ,valalkinel jelentkezett ez a probléma?
-
takika258
tag
Sziasztok!
Nem gondoljátok hogy ez a 205-ös frissítés a KitKat elofutára lehet/lehetne? -
takika258
tag
Most megcsináltam az akku használati képeket itt melyiket lenne erdemes letiltanom?
Bocsi a nagy képekért nem tudtam lekicsinyíteni őket -
takika258
tag
Mióta feltelepítettem a SUS-szal a 4.3 androidot azóta gyorsabban merül az akksi,szerintetek mitol lehet esetleg valami javaslat?
-
takika258
tag
Most frissítem a telot a SUS-szal es amikor tolto le a frissítést akkor 786,7 MB-nál megallt és osszesen 791 MB kell letöltenie inkább kezdjem előröl vagy inkább varjak?
-
takika258
tag
szerintetek megéri lecserélni telomat egy Nexus 5-re?
-
takika258
tag
Amúgy régebben valaki kiírta h ha átírok valamit a PC companion programba akkor engedi frissíteni,csak már nem találom azt a posztot,valaki betudná linkel ni nekem
-
takika258
tag
Szerintetek az jelent valamit hogy most frissitettem a Sony pc Companiont, estleg netán hamarosan megkaphatja a telom a 4.3-at?
-
takika258
tag
Szerintetek érdemes felrakni a 4.3 rom egyikét a telomra ha még garis?(És hogy már ilyen sokat vártam a 4.3-ra)
-
takika258
tag
Az miért van h SUS-nál nem jelzi ki a SP telefont Win 8-on
(tudom hogy már valahol mar irtak csak nem talalálom) -
takika258
tag
Sziasztok!
Szerintetek mikor jon ki a hivatalos frissites Sp re már vartam 1 hónapot a hivatalos bejelentes ota -
takika258
tag
Ha a töltött áram alatt hagyom de a telefon nincs a töltőn,akkor hallatszik egy kicsi sugas és ez gond lehet vagy ne foglalkozzak vele?
-
takika258
tag
Ezzel a kábellel összetudom párosítani tv-t a telefonommal?
[link] -
takika258
tag
Tud valaki valami hírt a hivatalos frissítésről,vagy ha nem szerintetek kb mikor fog majd jönni?
-
takika258
tag
Valaki már frissítette 4.3-as(hivatalos)androidra telefonját?
-
takika258
tag
Azt szeretném kérdezni,hogyha jön ki majd az eredeti frissítés az Sp-re,de ellőtte visszarakom a gyári adatokat akkor a Clash of Clans mentései megmaradnak és ha frissítés előtt vissza rakom gyári adatokat akkor az jó lesz telefonnak?
-
takika258
tag
Sziasztok!
Fentebb írtak hogy a játékaim frissítéseit eltudom menteni a Helium nevű progival,valaki tudna dobni egy linket róla és ez hogy működik mert még nem használtam
-
takika258
tag
szerintetek szlovákiaba mikor lesz frissités Oranges Sp-re?
-
takika258
tag
ez konkrétan engem is érdekelne,mert én is szeretném csatlakoztatni Otg kábelen keresztül ezt a Joystickot[link]
-
takika258
tag
A Sony Update Service-ben miért nincs Sony Xperia Sp telefon?
-
takika258
tag
válasz
alansmithee #18228 üzenetére
Ez a töltési kép mit ábrázól?(mert butus vagyok kicsit
)
-
takika258
tag
Valaki nem tud 4.3-as frissitesrol mondani valamit?
-
takika258
tag
Az kár de koszi a váloszokat
-
takika258
tag
Sziasztok!
Ha veszek egy Dualshock 3 akkor nem kell roortolni a telót,akkor majd minden játékot tudok irányítani kontrolerről? -
takika258
tag
Sajnos mostanaban nem tudtam bejelentkezni,mert nem volt időm.Valami fejlemény van ami érdekes lehet egy SP tulajnak?
-
takika258
tag
Hát ma sem kaptuk meg a frissitest,talán majd délután.
-
takika258
tag
A kamerát milyen módban használjam,hogy jobb képeket készítsek?
Ha ez lehetséges
-
takika258
tag
Az én első igazán okos telefonom egy Xperia P volt.Szürke és az egész alumínium ,mellesleg jó képetek készített és minőségi érzettet keltett.A mostani SP-m hardware-esen erossebb,de rosszabb képeket készit a P-nél.
-
takika258
tag
kb 5 dolcsi az hány euro?
-
takika258
tag
Nekem meg olyan volt hogy amikor megakartam nézni valamit akkor nem a redős feloldás jött be hanem egy szürke kép és ez sokszor van,valakinek jelentkezett már ez a probléma?
-
takika258
tag
válasz
counterbill #14258 üzenetére
Nekem gyári rom-om van és akkor már nem is lehet igaz?
-
takika258
tag
válasz
counterbill #14254 üzenetére
Eltudnád mondani pontosabban hogy hogyan kell beállítani,hogy a proci kevesebb mh fusson és hogy a szabad memeoriat megszabni hol lehet ?
-
takika258
tag
Sziasztok!
Még a korábbi hozászolásnál belinkeltek egy oldalt ahol az SP-rol van kép,és az mit jelent hogy Alapsávú verzió,Kernelverzió és Build-szám ezekhez még nemigen értek. -
takika258
tag
Buék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest