- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgeza
veterán
válasz
takika258 #37251 üzenetére
Az mit jelent, hogy nem ismeri fel a gép? Jelzi, hogy rádugtál valamit, de nem jelenik meg használható formában, vagy meg sem mukkan rá a gép? Utóbbi esetben hiába van drivered, ha nincs mihez, mert teszem azt szar a csatid. Előbbi esetben csak valami driver vagy beállítási gond lehet. Ilyenkor érdemes kitörölni az eszközkezelőből a hülyeségeket, ilyenkor legyen rádugva a teló, hogy megjelenjen, majd kihúzod-visszadugod, és újból felismerteted a géppel normálisan. Vagy megadod kézzel neki a drivert.
-
sgeza
veterán
válasz
takika258 #37211 üzenetére
A probléma szerintem ott kezdődik, hogy elhitted nekik, hogy erre nem vonatkozik a gari. Hát akkor mire, ha nem a telefonra?
A másik szervizbe vidd vissza, ahol ezek szerint nem jól csinálták meg. Vagy írd le részletesebben, hogy mi is a szituáció.
Szerk.: meg mondjuk ha némi írásjellel ellátnád a mondandód, akkor lehetne is érteni, hogy hol van mondat vége és eleje. Így nem egészen világos, hogy mi a történés.
-
oliwire
őstag
válasz
takika258 #36558 üzenetére
Akkor a legegyszerűbb, ha visszaviszed garanciába
és amúgy más kábellel próbáltad a telefont? Valószínűleg az USB aljzat nem működik amúgy neked. És úgy emlékszem neked volt, hogy a semmitől is merült a telefon, és nem bírtunk rájönni miért. Ezt is mondd majd a garanciáztatásnál.
-
oliwire
őstag
válasz
takika258 #36271 üzenetére
Nem kell rá a végére az átalakító, hanem simán anélkül használd, mert most a képek közül nézve tisztán látszik, hogy az a Galaxy S3-hoz átalakító, ami neked NEM jó. Anélkül próbáld.
Szerk.: Most látom, hogy leveszed az átalakítót. Próbáld meg vele is. Ha nem jó úgy sem, akkor írj az eladónak.
Donation version van meg a Greenify-ból? Mert van pár rendszeralkalmazás, ami futni akar, és anélkül nem tudod hibernálni.
-
-
oliwire
őstag
válasz
takika258 #36162 üzenetére
és pont nem jó.. Ott van, hogy S3-hoz. Az pedig a 9 pines MHL kábel.
Szerk.: Segítek: itt van egy, amivel tölteni is lehet közben, és egyik legolcsóbb ajánlat. (azok közül, ami engedi a töltést közben) [link]
Itt meg egy olyan, ami a legolcsóbb, de nem lehet tölteni közben, és kell hozzá meg egy HDMI kábel, mind a kettő male véggel (férfi) [link]
-
-
oliwire
őstag
válasz
takika258 #27345 üzenetére
Érdemes letiltani: Google+, Google keresés, Chrome, Facebook, Xperia Friend's Music, Gmail.
Úgy jelöltem, hogy ami félkövér és aláhúzott, azt már most érdemes letiltani, szinte senki sem használja oly gyakran, hogy megérje a telefon erőforrását pazarolni vele. Ami alá van húzva és nincs félkövéren, azt is érdemes tiltani, de már többen használják, döntsd el te. Én ezeket hibernálni szoktam Greenify-jal, és így használhatom, de amúgy a háttérben nem meríti az akksit. Ami meg nincs aláhúzva, se nem félkövérezve, azt akkor tiltsd, ha teljes mértékben nem használod, mert azoknak nem komoly a fogyasztásuk, és nagyon gyakran vannak használva általában.
De lehet te teljesen másképp használod a telefont, ahogy így leírtam, így összegzésképpen azokat tiltsd le ezek közül, amit te nem használsz.
Ja, és a stamina módot, ha sokat nyomogatod a telefonod napközben, és amúgy is naponta töltenéd, akkor szerintem ne használd.
-
oliwire
őstag
válasz
takika258 #27223 üzenetére
Pár másodpercről van akkustatisztika, ilyenkor akkor készítjük ezeket, mikor feltöltöttük az aksit, és nap végén, mielőtt töltőre tennénk. 90% felett, ha lehúzod töltőről, akkor nullázza a statisztikát, és onnan méri tovább.
De már ennyiből is meg lehet állapítani, hogy a Google+ húzza neked lefelé. Tiltsd le, utána még vizsgálódjunk, de már a fent említett módon. -
oliwire
őstag
válasz
takika258 #27203 üzenetére
Így kicsit nehéz megmondani. Segíthet nekünk ha küldesz futó alkalmazások listát, wakelock detector teljes ébresztési listát, akkumulátor használati grafikont, esetleg telepített alkalmazások listát. Továbbá Google+, Google keresés fut-e a háttérben, Facebook app + messenger, Viber stb? Mobilhálózat mire van állítva, ahol tartózkodsz, milyen a lefedettség 2G, 3G, 4G-s hálózatokból? Rengeteg dolog befolyásolja.
-
oliwire
őstag
válasz
takika258 #19225 üzenetére
Az, hogy torrentfájlként van, az olyan, hogy egy pár kb-os fájlt töltesz le először, majd egy torrentprogrammal megnyitod, és más gépéről elkezdi szedni a tényleges ftf fájlt. Hivatalos ROM-ról van szó. Nem sért ez a cselekedet jogvédelem alatt álló fájl megosztását. Ausztráliai ROM-ról van szó, én még sosem vittem vissza garanciába nem Telekomos szoftverrel Telekomos telefont, de szerintem nem lenne baj. A biztos az, hogy előtte visszaflasheljük a Telekomosat, amit már belinkeltem egyszer.
-
bagyusz
őstag
válasz
takika258 #14234 üzenetére
Alapsáv, alias baseband jelöli a SoC firmware verzió számát, ez a FW tartalmazza az alacsony szintű driverket, valamint a teló indításhoz szükséges rutinokat. Durván lesarkítva ez olyan mint pc-nél a bios
Linux kernel verzió Google egyenlőre a 3.2.xx 3.4.xx verziójú kernelt javasolja a 4.1 és e feletti droidokhoz.
Build szám: A gyártó által kitalált firmware verzió számozás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest