Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maacaw
tag
válasz
Danesz94 #16798 üzenetére
Nálam dettó ugyanez volt Decemberben, a csávó azt mondta hogy az online rendszerük nem tudta feldolgozni a rendelést. Hát picit mérges is voltam mivel 3 óra autóút árán kellett felmennem Zalaegerszegre, mivel csak ott lehetett személyesen átvenni
Szóval volt egy kis párbeszéd a helyi igazgatóval/főnökkel, majd 3-4 órányi várakozás után (városnézés, evés-ivás) közölték hogy oké, de a számom nehezebben megjegyezhető lett mint amit online választottam, de így utólag már nem baj
Egyébként üdv köztünk, és csatlakozz be te is a 4.3-at váró tömegbe
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok. Hát megrendeltem ma a T-től a telót és nem házhoz szállítást kértem hanem azonnali átvételt egy T üzletben. Na meg is rendeltem és utána elmentem, hogy átvegyem erre közlik, hogy nem működik a szerverük ezért nem tudnak belépni a rendelésekbe. Annyit mondtak, hogy 1 óra múlva mennyek vissza. Vissza mentem, továbbra sem volt jó. Aztán mondja a csávó, hogy 8ig nyitva vannak amjd jöjjek vissza. Én marha meg vissza is mentem és hát most csak annyit mondtak, hogy majd holnap már jó lesz.
Remélem holnap más én is sp tulaj leszekDrukkoljatok légyszi, hogy zökkenőmentesen menjen majd az átvétel
!
SZép estét! -
chab7
addikt
válasz
motoflug #16793 üzenetére
Női szemmel biztosan, de férfi szemmel meg a fekete színnel jön ki a "szépsége" (vagy komolysága - tök mindegy).
Bár manapság már a férfi-férfi kapcsolat is nem hogy elfogadott, hanem lassan már követelmény és a férfi-nő kapcsolat pedig elavult retro szokássá csökevényesedikNa nem megsérteni akarok senkit, de "egészséges" férfiszemmel mégis csak a fekete az igazi.
-
válasz
predator00 #16790 üzenetére
Tplink van nekem is. Egy 1043ndr, ha jól emlékszem. 15 000 körül volt. Mióta ez van, minden csatlakozik és senkit, semmit sem dob le. Pedig van több telefon, több táblagép, több laptop, pc. És tökéletes, anno utánaolvastam mit kell routerből is venni.
-
qamu74
őstag
válasz
predator00 #16790 üzenetére
wifit mondhatnám típus hibának.....
-
predator00
tag
-
Bambi80
tag
Ha minden jól megy én is hamarosan boldog tulajdonosa leszek egy fehérnek :-)
-
tomp
félisten
Ezennel én is SP tulaj lettem. Hát erősen pörög a rendszer. :-)
-
válasz
counterbill #16778 üzenetére
Vannak itt olyan hibák beírva, hogy nagyokat pislogok, nézek. Olvasom és arra gondolok, mi is van???
-
-
válasz
predator00 #16763 üzenetére
Akkor is eldobhatja a wifit, pontosabban a router a telefont, ha túl sok minden van hozzá kapcsolódva. Nekem régen msi router csinált ilyet, igaz még nem ez a telefonom volt. Az olcsóbb routereknél fordulhat elő ilyesmi. Vagy szimplán a routered nem szereti az Sp-d. Ilyen is is volt már. Ki kellene próbálni más wifi hálózatot, ha van lehetőséged. Ha ott nem dobódik le, akkor nem telefon probléma.
-
counterbill
senior tag
válasz
rothfb #16776 üzenetére
Bizony az a legjobb.
De hétvégén megcsináltam haverom LGjét és azt néztem h újra rakás után rosszul járt az óra. Na mondom semmi baj bemegyek berakom automatára. Itt jött a gond ,hogy ha automatára raktuk akkor 1 órával többet mutatott valamiért(#16777) pusiga: Elég sok érdekes hibát írsz be egyébként amiket csak tőled hallunk. Vagy megvan átkozva a telefonod vagy én már nem tudom.
-
SkiDev
őstag
válasz
valaki99 #16735 üzenetére
Hát ha ezeket megkapjuk a 4.4-ben + jó lesz a RAM is, ha már a wifi megjavul most 4.3-al (remélhetőleg), valamint kicsit még finomítanak a kamerán és én nekem ez lesz a legtöbb ideig használt telefon
. (Ezekre a Samsungos, LGs featurekre nagyon rá vagyok fanyalodva, speciel a dupla koppos kikapcsolás már megy, de bekapcsolni nem tudom
)
-
pusiga
tag
Tegnap megint érdekes dolgot produkált a "kicsike": elállítódott az óra. 14.26 - kor 4.26 volt a kijelzőn.
Zsebben tartva elképzelhető, hogy véletlen érintések sorozata állítja ezt át, vagy ez is a készülék hibája? -
válasz
predator00 #16761 üzenetére
Valószínűleg router probléma. Válts csatornát vagy kell egy nem 5000 Ft -os router. Nekem sosem dobja el a wifi jelet, bár az igaz, hogy kicsit gyenge a telefon wifije.
-
oliwire
őstag
válasz
counterbill #16766 üzenetére
Dave fórumtárs azért írta ezt, mert tudta hogy én ilyet vettem, és nem volt jó hozzá, de ráadásul, mikor én vettem, akkor úgy volt írva, hogy Galaxy S2-höz való. Ezért mertem megvenni. De legfeljebb eladom majd, mert így megtudtam, hogy csak rosszul volt kiírva, én meg bamba voltam, mert nem kezdtem el az eladóval veszekedni.
-
chab7
addikt
válasz
e-newsee #16744 üzenetére
Onnan jött, hogy csak városon van olyan mozgás közben is fixen működő szélessávú mobilinternet ami torrentre is akár már használható lehet(ne).
Itt vidéken - főleg települések között utazva - még a sima weboldal olvasgatás is sokszor nehézségekbe (azaz lefedetlenségbe) ütközik.
Csupán ennyi a megfejtés(#16754) strogov: Pont hogy a mobilneten torrentezés került szóba, nem a telefonon (+wifi). Ne keverjük a kettőt. Igen csak nem ugyanaz.
Telefonomra pl akár már a műholdvevőm hd csatornáját is rástreamelem (itthon, wifin), miközben ha utazok valahová itt kelet MO-n akkor meg még fórumot olvasni is nehézkes, nemhogy torrentezni.(#16757) colomb2: Üdv akkor itt is
(#16764) dave0825: Mert ez S3-hoz való. S2-höz való jó nekünk. Pl EZ
-
dave0825
őstag
válasz
counterbill #16766 üzenetére
Értem, köszi
-
juan88
tag
válasz
[link] ez elvileg jó. De ha kibírsz egy hetet,4.3 megoldja.
-
counterbill
senior tag
válasz
predator00 #16763 üzenetére
Attól még ,hogy a többi nem dobja el lehet a router miatt az eldobálás. Nekem is van itthon egy tablet ami folyamatosan eldobta a netet pedig minden telefon és gép ment vele. Szimplán nem tetszett neki a csatorna amin ment a wifi. Azóta új routerem van és ezzel például semmi gondja.
(#16764) dave0825: Ez már az újabb. S3 hoz való(11pin). S2 még a régit használja azért jó.
(#16767) juan88 : Ez nem működik ha jól tudom. Régebben ajánlották ezt de azóta ugye jött már frissítés is a telefonra. Plusz ez az ami marhára szívja az aksit átírás után ha jól emlékszem
-
dave0825
őstag
válasz
counterbill #16760 üzenetére
Ez nem tudom, hogy hány pin-es, de az SP-hez nem volt jó, az biztos.
-
predator00
tag
válasz
counterbill #16762 üzenetére
Legfrissebb van rajt, itthon a másik 4 xperia nem dobalja (T, L, X8, mini) szóval a routert kizárnám
-
counterbill
senior tag
válasz
Ez valakinél előjön valakinél nem. Nézd meg ,hogy a legfrissebb szoftver van e rajta illetve lehet ,hogy a router beállításod a gond. Nekem például sose dobta el a wifit.
-
predator00
tag
1 nap használat után meg is van az első probléma, folyamatosan dobálja a wifit a teló, van erre valami fix?
-
strogov
senior tag
válasz
counterbill #16756 üzenetére
Az SP 5 pin-es (régi típusú).
-
Rimuru
veterán
Beköszönök ide, 3 órája én is tulaj vagyok.
Már csak rootolni kéne. -
oz82
senior tag
válasz
oliwire #16732 üzenetére
Az volt, imádtam, csak hát az ACE felett eljárt az idő...
Sőt már 4.4.2 is van rá! Ha még meglenne elmolyolnék vele simán.
Az volt az első Androidos telefonom, így e "feeling" /meg a zárt BL/ miatt az SP nyomába se ér. Hetente próbálgattam a Custom romokat /volt köztük botrányosan rossz, volt nagyon szép 100% S3 kinézetű csak éppen nem volt deep sleep.../. Mire rátaláltam a fentebb említettet és az volt kb. 1 évig a telón. Persze az sem volt hiba mentes, de ha minden (2.) feltöltés után újraindítottam akkor nem volt vele gond. Olyan feature ek voltak rajta, amit még az SP a mai napig nem tud, hihetetlen. . -
Blaise
veterán
Sziasztok!
Tudtok arról infót, hogy melyik T pontban lehet kipróbálni a telefont?
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #16750 üzenetére
Végülis nem para, ha tényleg csak ez a megoldás van rá.
-
roland091
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #16731 üzenetére
köszi, hát most már 1 hete fent van a .263 csak kilökik már
-
-
motoflug
őstag
válasz
counterbill #16746 üzenetére
Igen, vga bemenetes.
-
counterbill
senior tag
válasz
motoflug #16739 üzenetére
Szét néz a villamoson metrón és ? Fáj ,hogy mások használják a facebookot?
Hagyományos monitor mit takar nálad? Vga bemenetes vagy mi?(#16740) Superhun: Ja beszélgetésre ott van a Messenger és használom is. De pl a sima facebook appon belül lehet fájlt is küldeni és ki is használom sokszor mert gyorsan meg van és nem mindenkinek van fent dropbox stb.
(#16743) Gaberiellb: Nem tudok róla ,hogy lenne rá mód. De gépen se használtam soha így lehet ,hogy tévedek.
-
motoflug
őstag
A középső "gomb" hosszan nyomására előjön a google-s félkör. El lehet tüntetni? Játék közben idegesít.
-
e-newsee
addikt
A legkevésbé sem vagyok "bizniszmen", csak egy egyszerű mérnök, akit időnként meghívnak "mittingre".
Egy Nyugat-Mo-i városkából. De honnan jött a nagyváros a torrentből? Azért írtam, mert néhányan szeretnének korlátlan mobilnetet. Ha lesz olyan egyszer valahol (márpedig miért ne lenne), akkor hidd el, meg fog jelenni a torrent.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
counterbill #16738 üzenetére
Igen ezis megoldás! Viszont akkor face-re nincs ilyen lehetőség? Mert ha gépen nyomom akkor van
-
válasz
Üzengetéshez ott a Messenger. Most a Facebook appról van szó. Az tényleg felesleges...
-
motoflug
őstag
válasz
Szerintem arra gondolt,hogy elég szétnézni manapság a metrón,vagy a villamoson...
Na de, hogy ON is legyen: van mhl átalakító hagyományos monitorhoz? -
counterbill
senior tag
válasz
agent_k #16733 üzenetére
Attól butulnak el az emberek mert facebook fent van a telefonon és esetleg megkapja ,hogy ha üzennek neki? Nekem sokat ir rajta testvérem,barátnőm stb akkor mért ne lenne fent? Olcsóbb mint az sms, nem zabál semmi netet. Azt meg ,hogy eszi az aksit rendesen azt cáfolnám. Folyamatosan van net a telefonon (vagy wifi vagy 3g ) 2 helyről kapom az e-maileket + facebook és 2 naponta töltöm nagy átlagba a telefont.
Sose értettem ezt a nagy facebook app utálatot. Illetve ,hogy egyesek mindig jobban tudják ,hogy mi szükségtelen a másik ember telefonjára.Ha nincs facebook-od nyilván törlöd.
(#16737) Gaberiellb : Rakjátok fel a skypot az a legegyszerűbb.
-
Gaberiellb
senior tag
-
valaki99
tag
Sziasztok!
http://www.xperiablog.net/2014/01/20/exclusive-sneak-peek-at-the-xperia-kitkat-ui-for-the-sony-d6503-sirius/
Ha még valaki nem látta
ilyen lesz a 4.4.2 HA lesz!
Én látok némi esélyt h ma jön ki a 4.3, hisz 1 hete jegyezték be. Bár a február még messze van
-
-
agent_k
őstag
válasz
Gaberiellb #16730 üzenetére
Ne használj facebook alkalmazást. Teljesen elbutítja az embereket. Azonkívül sokat ébreszt és merül is a teló tőla rendenesen.
-
oliwire
őstag
válasz
tutuhawer #16713 üzenetére
Sajnos, amit mondasz, az igaz lehet. Én nem a gyári fülesével használom, még egy régi Sony Ericssonos fülhallgatóval, az is ilyen rövid. A W350i telefonhoz adták régebben, Bass Reflex van a füles végére írva, és nem "agybanyomhatós". [link] Így néz ki, viszont én csak a jack-es kicsi részét használom. Ez nagyon jó hangzású, és nem esik ki a fülből. Persze a színe az szürke.
(#16723) oz82
Gondolom Custom ROM-ot használtál
Gyáriban ilyen igen meglepő lenne.
(#16731) HuaweiU8500
A nagyobb memóriafoglaltságot úgy érted, hogy már nem lép ki a chrome+zenelejátszó kombóban, a zenelejátszóból?
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv! Facebook alkalmazásnál lehet valahogy hívást indítani esetleg video hívást? Gondolom alapból nem tudja csak valamilyen kiegészítő appal. Leirná valaki mit hogy kell feltéve ha megoldható! Köszi
-
GML
őstag
Ezt nem hiszem el. Hogy a pékbe van az, hogy az SP összefoosa magát, amikor Deezer-ről (offline) hallgatok, pontosabban hallgatnék zenét közben megnyitom a böngészőt. A közel 3 és fél éves SGS nem csinál ilyeneket.
A háttérben semmi más program nem fut, legalább is én nem indítottam el semmit.
Gyári telenoros a készülék, se root, se más "extra" nincs rajta.
Ötlet? -
roland091
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #16726 üzenetére
Csak jönne már ki
esetleg neked nincs valami kis tipped
-
-
dave0825
őstag
Sokan kérdeztétek már, hogy nincs-e olyan widget, amivel lehet 2G és 3G között egy érintéssel váltani.
Ez nem olyan lehet? Vagy ami oda van írva a leírásban utána zárójelbe, hogy "shortcut", az azt jelenti, hogy csak megnyitja azt a beállítás oldalt, ahol lehet váltani? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem/írtam -
tutuhawer
őstag
most hirtelen váltok a mobilnet témára:
speedtest eredményeim, kb ennyi szokott lenni a nagyátlag, eleinte sokat mértem, most egy-egy:
KÉP
A mobilnet városon belül és peremen is kb ennyi nekem, az érdekesség a wifi: a mindig tv-t kipróbáltam, szerintem fasza minőségben könnyedén ment, de a youtube néha be-bepufferel még közben is. Hanganyagra átlépve a Winampot egyáltalán nem tudja a wifim kezelni, de a soundcloudot, ami jó nagy méretű , 1-2 órás zenéket is kínál, simán betölti. Igaz, meg,megakad, gondolom, keresi a wifit. A winamp shoutcast szerintem 30 másodperces pufferrel dolgozik kb, és hoppá, épp nincs wifi, akkor megáll, keres, puffer és megy tovább. Habár nem csinál nagy forgalmat a winamp, mihez képest, kinek, milyen a csomagja, nekem 400 MB forgalomban áll meg havi szinten, és otthon is, kerékpár közben is mobilnettel tolom az internetrádiót. Ez a mobilerősség egyébként nem lenne szar: nem kell nagyobb nekem, mert simán hasítani tudom az amerikai focit élőben, de az 1200 kbps , és lehetne jobb is akár, így meg sok az adatmennyiség. Megfontolom, hogy évi 35 000 Ft-ért előfizetek az összes NFL meccsre full HD-ban, sok kameraállásban, régi meccsekre is, meg a 24 órás NFL csatornára is, de így, hogy nincs korlátlan adatmennyiség, elég gáz.Érdekesség, költői kérdés: minek telepít a szolgáltató új hálózatot, minek ajánlja fel a speckó telefont, minek ajánlja nekem a gyors netet és a "korlátlan" mittudoménmiket, ha beírja apróbetűsbe, hogy a torrent (ez még OK) , a videó stream, az internetrádió annyira nem fasza. Akkor mégis mire jó a mobilnet szupergyorsan? 2 helyett 1,8 sec alatt frissül a facebook, vagy 5000 helyett 10 000-szer tudom megnézni az e-maileket?
-
roland091
senior tag
na ha már mindenki fül/fejhallgató téma
nekem ilyen van, igaz nem vezeték nélküli és nem is agybadugós de szerintem ár/érték kategóriában nagyon jó kényelmes és kiváló a hangminőség (mikrofon és 1 felvevő gomb) van rajta
-
chab7
addikt
válasz
tutuhawer #16718 üzenetére
Még az árakat nem nézem, csak a tudást/kényelmet/üzemidőt... és ha már ez az SBH sorozat akkor az SBH50 jobbnak néz ki - amellett persze tuti drágább is.
Amaz a nagy bumfordi amit karácsonyra linkeltél, ha tudna vezeték nélkül telóhoz (esetleg még tán laptop bluetooth-jához) madzag nélkül csatlakozni és nem lenne beépített lejátszó benne (nekem felesleges) akkor még egész jónak is találnám. Iszonyú jó az üzemideje, és milyen jó lenne otthoni fülesnek is ha úgy szeretnék mozizni/zenét hallgatni hogy körülöttem csend kell legyen.
Ja, meg headsetnek is kellene tehát olyan kellene amivel utazás közben beszélni is lehet.
Nehéz lesz az ideálisat megtalálni számomra.
Így első blikkre ez az sbh50 és a plantronics backbeat go 2 amit esélyesnek látok. Mondjuk a go2 üzemideje rövid - és jó lenne ha mégis ilyen bumszli lenne, mert otthonra meg az lenne jobb. -
tutuhawer
őstag
itt a kép : KÉP
Ha jobban megnézzük, látjuk, hogy a al oldali fülben a rövid kábel, a jobb fülben a hosszabb kábel, igazából mindegy. Megrendezett kép, természetesen, és látom, hogy így sose áll a kábel fixen. A jobb oldali fülből szinte kijön és a bal fülnél gabalyodik, hardcore esetben beakad, horror szituációban még ki is eshet a jobb fülből a cucc, és akkor kurvaanyázás van. Érdemes a sonycenter honlapját kattintgatni, ha másért nem, az árakat belőni vagy tulajdonságokat nézegetni. Nem SBH20-at vennék, ha most vennék headsetet, és látnám, pontosan, milyen a kábel. -
chab7
addikt
válasz
MrSealRD #16566 üzenetére
Csak hogy erősítsük a tavaly nyári szériát (bár lehet a miénk már nem első akkor, hanem második), én sem igen panaszkodtam itt a készülékre. Maximum olyan dolgokra amire bárki más bármikor vásárolt darabja esetén panaszkodhatott - annál inkább tudnék panaszkodni egyes (sőt igen csak többes) itteni hozzászólóra.
Szerintem el lehet mondani, hogy a telefon maga sokkal jobb, erősebb, okosabb, sokoldalúbb mint a mögötte álló felhasználói bázis.(#16570) tau83: Ilyen az enyémmel sose fordult elő. (Tavaly nyári széria, továbbra is).
Na és hogy erősítselek. Én is Defy-ról jöttem
(#16609) tutuhawer : Én már annak is örülnék ha maga a mobilnet eleve elérhető lenne amerre járok, mert nem hogy az LTE/4G-t nem tudom kihasználni az arra alkalmas telómmal, hanem utazás közben (kelet MO.-n a Mátrából Szabolcs megyébe, busszal /vonaton) amerre járok, meg kell várni mire relative nagyobb településre érek, hogy egyáltalán legyen valami mobilinternet lefedettség. Igen sok helyen csak az oldal nem megjeleníthető szöveg jön elő sajnos - akár only gsm, akár akármi preferred, ezeket már próbáltam.
Szóval ez a lefedettség még ingyen is shit, nemhogy pénzt kérnek érte.(#16610) e-newsee: Vidékiként ebből a hozzászólásból - és a fentebbi írásomból kiindulva - rögtön rá lehet jönni, minimum nagyobb városból vagy ha nem is a fő-ből
(és ritkán hagyod el)
(#16621) Danesz94: Nyugi, semmi gond nincs a netről rendelve (kivéve ha valami dzsunka helyről dzsunka dolgot rendelsz, de még abban is érhet meglepi, hogy mégsincs vele gond).
Én innen a hegytetőről pl nem fogok mindig lemászkálni ha venni akarok valamit - mikor már keletről párszáz forintért idetalál akár egy gyári Motorola füles például (jelen esetben a húgom Defy-jához), és minimum ugyanolyan mint amit boltban többszöröséjért adnak.
Szóval azért egy ekkora cég netes boltjából igencsak kicsi az esélye, hogy rosszabbat kapj mint az üzletben.
Én is T-től és neten rendeltem.
Tavaly nyáron pl boltban épp hiánycikk is volt.(#16627) e-newsee: De rühellem ezt a "míting" szót magyar szövegkörnyezetben. Mennyivel jobban illene oda egy megbeszélés, vagy egy találkozó. De a "bizniszmenek" így "kúlabbnak" hatnak
(#16667) embe: Végre egy kis "vérfrissítés"
(de most komolyan, ez pl még alig volt, tehát jöhet. de tok/fólia még keresővel szűkítve is brutális találat.)
(#16711) tutuhawer : Ez a füles téma most jól jött, mert én is szeretnék valami korrekt madzag nélkülit a plantronics backbeat helyett, aminek elkezdett sajnos "porladni" a rugalmas fül körüli része, és már hiába a pillanatragasztó, egy-két óra használat után mellette újra megtörik. Bár igaz, hogy nem is az ezelőtti Defy-hez, hanem még a HTC Polarishoz vettem - de akkor sem szép hogy ennyi idő után ilyen használhatatlan szintre jut, amellett, hogy nem sokat volt használva mert csak utazáskor/nyaraláskor, ami azért nem mindennapos. No meg a hátsó összekötése sem igazán volt kényelmes mondjuk fekve.
(#16713) tutuhawer: viszont ezt nem szívesen olvasom róla. Ettől a backbeat azért kényelmesebb és fixebb volt (nincs madzag, csak a pánt a tarkódnál - ami meg csak fekvés közben kényelmetlen). A hirtelen "szétporladás" miatt nálam kicsit vesztett a plantronics renoméja, de műszakilag, hangzásilag meg tökéletes volt mindvégig. Lehet hogy mégiscsak egy újabb típusa lesz ha a sony kínálatában nem lesz megfelelő - vagy esetleg más gyártótól sem bánom ha találok egy igazán jót.--------------
apropo, jozso "barátunk" megvált végre az sp-től? Nagyon furcsa, hogy fordult a kocka mióta nem látom írni. Most mindenkinek bejön a készülék és a minimális bugot is mindenki el tudja fogadni - végre.
Tudtam én, hogy csak meg kell várni, hogy magától kihulljanak a havonta telefont cserélgető utópiában gyártott készülék után kutató, anyagilag jobban eleresztett egyedek. -
tutuhawer
őstag
sony centerben vettem talán szeptember környékén, akkor asszem' 13 000 volt, érdemes bemenni sony centerbe a környékeden, mert pl a memóriakártyámhoz kaptam ajándék mutogatós tollat.
vettem memóriakártyát, meg se néztem, milyen a típusa, és bizony szart vettem, mert fényképezőbe való. Visszavittem rögtön szombaton, és azt hiszem, hétfőre mondták, hogy hoznak micro SD-t, mert épp nem volt benn ilyen. Mondom, OK, és hétfőn már ajándékba kaptam a tollat, kis szerencsém volt
szerk:
hoppá van: ha esetleg már most karácsonyi ajándékként megelőlegeznéd a kedvesnek:
sonycenter -
tutuhawer
őstag
válasz
oliwire #16712 üzenetére
nem tudom úgy feltenni a kábelt a nyakamra, hogy picit ne mozduljon el, stb stb, szóval mondok egy példát: ott rohad meg, kerékpározás közben mozduljon el, hát, micsináljak, forgatom a fejem, össze-vissza, leszarom, de azért dühítő, mert nem érek rá ezzel foglalkozni, igazgatni. De pl otthon is használom, amikor a tesóm hallgatja a saját szarját, és akkor is elmozdul, és szinte kiesik a fülemből. Nem vágom, miért erőltetik ezt a fajta kábelt... A dobozon nem láttam, amikor megvettem, különben nem tuti, hogy ezt veszem, vagy tuti, hogy nem ezt veszem. Nem hülyeség valami rövid kábeles fülest nézni, ami szabványos, és azt beledugni ebbe a kiskockába. Csak nem költséghatékony
-
oliwire
őstag
Az viszont tuti, míg nincs kész a Z családra a 4.4, addig nekünk csak türelem jut
(#16708) motoflug
Ez majd a játékoknál lesz jelentős, fejlettebb grafikai motor támogatása. Pontosítsatok, ha nem jól mondom.
(#16711) tutuhawer
Nekem is ilyen van, én nagyon elégedett vagyok vele
-
tutuhawer
őstag
én a sony oldalán is látható sbh20-at vettem , és youtube-ról letöltött vagy soundcloudról streamelt 10+ éves trance energy vagy paul van dyk rádió / koncertfelvételeket hallgatok, és nekem nagyon tetszik, ahogy szól.Winampot hallgatok még 96 - 128 kbps minőségben , ehhez annyira már nem értek, mit tükröz, de az is jól szól. 3 fülgumi van hozzá, hogy variáld a méretet, ahogy tetszik a fülednek. Aki viszont a kábel kialakítását tervezte és továbbra is jónak tartja, azt megfojtanám azzal a vékony szarral. Szerintem szar a kialakítása. A vezérlő jó: tudja, amiket kérsz, sima ügy. NFC, léptető gombok, hangerő, fel is tudod venni a telefont, bele is tudsz pofázni, ez a része piros pont.
van több kép is a sony oldalán, de odaírva nincs, hogy a csaj nem tartozék. Én mondom: nem tartozék. -
roland091
senior tag
válasz
Bambi80 #16709 üzenetére
T2 ultra
lehet idén már a Z1 compact közép pálya teteje lesz, legalábbis a sirius 3gb ramja mellé
legalábbis szerintem így 2014be nem nagyon kéne már 2gb ram alatt középkategóriába lenni, max nagyon az alján bár azért az E1el megint kiszúrták a szemünk 512mb rammal xD -
Bambi80
tag
válasz
predator00 #16687 üzenetére
S mik lennének: E1, Sirius, Z1 Compact? Vagy esetleg lenne másik?
-
oliwire
őstag
Én is szeretném, hogy legyen rá, csak nem veszem 100%-nak, hogy ne érjen nagy csalódás, ha valami miatt mégsem.
(#16700) motoflug
A 4.3-ban lényegében a "motorháztető alatt" volt fejlesztés. Stabilabb, gyorsabb, energiatakarékosabb. Emellett a 4.1-hez képest ebben lesz még álmodozás alias "daydreaming" funkció, a lezáró képernyőn lehetnek majd widgetek, meg úgy láttam egy képen, hogy lesz a gyors beállítások panel, amit két ujjal kell lehúzni az értesítési sáv által. (Nexusoknál így van, nem tudom, hogy a Sony beleteszi-e) Ha valamit kihagytam, akkor szóljatok.
Szerk.: Na az OpenGL-t ki is hagytam, de felettem írták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Fotók, videók mobillal
- Vírusirtó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest