Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
Danesz94 #17896 üzenetére
Ha 15% alá esik a töltöttség, de lehet 5% alá kell esnie, hogy töltéskor vörösen világítson, majd utána narancssárga, majd zöld.
(#17898) Xperia.ZENO
Neked is ezt tudom mondani a ledes színes dologra
Viszont én is tapasztaltam ezt a hibát, hogy asztalra rakva nem érzékel rendesen, de kesztyűs móddal eltűnt a hiba. Kesztyűs módnál meg sokan panaszkodnak, hogy felébred a kijelző, és olyankor összevissza nyomkod a zsebük mindent. Leginkább a viber tudja lezárt állapotban a kijelzőt felébreszteni, de ezt érdemes kikapcsolni rajta, és csak a led fog lilán világítani, a kijelző zárva marad és nem kezdjük el nyomkodni össze vissza a telefont. Vagy én még biztosabbra megyek, mintát használok feloldásnak, annál sosem lesz baj a kesztyűs mód.
-
SkiDev
őstag
válasz
Danesz94 #17896 üzenetére
Nyugi, nekem is csak két színben világít
. 90-ig piros, majd zöld.
Am ezt a giroszkópos nyavalyát javítják szervizben vagy csak sima szoftver bug?
U.I: Szerintem sokan szokták néha az asztalon is kezelni a telefont, ha csak meg akarnak nézni valamit, nem pedig rögtön az ölükbe veszik, hogy működjön is -
Balázs1621
senior tag
Én 64GB-os micro sd-vel használom a telefont, simán viszi.
-
SPeeed
csendes tag
Itt a legújabb infó.
4.3 szoftverfrissítés dátuma : Február 29.
Kitartás, már nincs sok hátra. -
qamu74
őstag
Toshiba 32 GB Memória kártya Class 10 UHS 1
ezt kaptam ki 7 kilóért
megérte szerintetek?
Zsír új,5év gyári gari... -
tomp
félisten
Tegnap került fel az xda-ra.
kép
(a táblázat ami lényeges nekünk) -
Tin
veterán
válasz
qamu74 #17876 üzenetére
na azzal én nem kísérletezgetnék. 64GB szokott az lenni, hogy van ami elfogadja, van ami nem.
keress rá a neten, elfogadja-e, de akkor sem biztos, hogy minden típus menni fog.
32 gigásra 320 CBR MP3-ból simán ráfér több mint 200 zenealbum, most ennyit másolok rá, 25 giga lesz. szerintem telefonban nincs igény nagyobbra. mondjuk aki filmezik, vagy sorozatokat néz, talán, de még ott is felesleges.
-
qamu74
őstag
64GB kártyát elfogadja a telefon?
-
Danesz94
senior tag
Üdv, kereken 1 hete vettem a telefont és azt kell, hogy mondjam kifejezettem jó tapasztalatom van eddig vele.
Egy hét után valóbban én is észrevettem ezt a Ram gondot, hogy rosszul kezeli de én megszoktam már.
A billentyűzár hibát azt nem tapasztaltam pedig a redőnyöset használom a kezdetektől.
Szóval a lényeg, hogy eddig nagyon tetszik!OFF: Tudtok olyan appot ami jelzi ha 100% ra feltöltődött a telefon?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekelne a Pureness Rom, az itt megtalálja a telepítésének a leírását: [link]
Ha kell tudok segíteni a telepítésben, nyugodtan írjatok, ha elakadnátok valahol. -
Tin
veterán
válasz
qamu74 #17866 üzenetére
éppen ma vettem 32GB-ost, pontosan ez a típus jó, olvasás 46 MB/s, írás 19 MB/s.
ez a pro típus írásban nem sokkal gyorsabb, olvasás 70 MB/s, írás 23 MB/s.
árban az első jó, megbízhatóságban is szerintem, van pár sima samsung sd kártyám, megbízhatóak.
-
qamu74
őstag
Hali!
Segítsen már valaki,legyen oly kedves, hol keressem a micro SD kártyát a Hardver apróban.
Vennék egy 32GB-os kártyát, én rég voltam az apróhirdetéseknél..teljesen új nekemthx
-
-
Becksman
őstag
a honami féle sorozatfelvétel hogy működik az existenZ romban?
-
counterbill
senior tag
válasz
SkiDev #17853 üzenetére
Hehe ez nekem anno a zte bladel volt meg haverom bladejavel is:-D érdekes volt. Ha hozzá értem egy plusz ujjal már ment. Lehet valami foldelest kap vagy valami. De lehet csak szeretet hiánya van:-) de létező dolog:-) de h mitől jön elő és mitől függ h kinek jó kérdés. Spvel nekem no problem:-)
-
Becksman
őstag
hol lehet kikapcsolni hogy a gmail ne szinkronizálja a google play programokat???? idegek hogy belépek és letölt mindent ami előtte volt a telón....
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
raziel01 #17857 üzenetére
Kipróbáltam. Semmi, de lehet, hogy ferde az asztal.
Giroszkóp kalibrálást kellene megnézni, bár nem tudom, bármilyen állása a telefonnak, milyen módon lehetne hatással az érzékelésre. Ez inkább tömeghisztéria.
Próbáld ki úgy, hogy az automatikus forgatás ki van kapcsolva.
-
SkiDev
őstag
Az utóbbi időben egyre rosszabb a kijelző érzékenysége... Nálam még nem jött elő az 1cm-es sáv érintési probléma, hanem az a gondja, hogy mikor leteszem az asztalra nagyon nehezen érzékel... Szinte nyomni kell a kijelzőt, viszont, ha felveszem a kezembe semmi gond nincs vele
-
Lasy
veterán
válasz
Martin 333 #17851 üzenetére
igen. ezt nevezheted intenzív használatnak.
Ez azért van benne, hogy ne tudd leégetni a procit.
nem csak ebben van, hanem szinte minden készülékben, de leghamarább az iphone-ból lehet előhozni, csekély 30-50 perc alatt. -
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Ma 2,5órán keresztül nyüstöltem a gépet...(videónézés,zene,messenger) és az antutut letöltöttem kiváncsiságból mennyi lesz az eredmény,na de nem ért a teszt végéig ,mert a telefon ezt írta ki: "A telefon túlmelegedése miatt a telefon kikapcsol"..bevallom elég meleg volt már..pár hetes még csak
Valakinél fordult már elő ilyen? Valamint ez minek tudható be?
-
PAINfájdalom
aktív tag
-
MrSealRD
veterán
Milyen gyenge WIFI???? [link]
Azt hiszem jó a viszonyítási alap...szerintem nem gyenge...max hamarabb dobja el a jelet és a visszajelző ikon sincs a helyzet magaslatán de a számok azok számok hiába...és nálam még nem szarakodott egyetlen alkalmat kivéve. Ami egy MÁV vagon volt...na ott tényleg volt valami igaz még az első build-el... -
AeSDé Team
őstag
válasz
qamu74 #17801 üzenetére
Ez hülyeség, ha a Sonynak van egy csöpp esze akkor rájön hogy ezekből a modellekből van a legtöbb pénze, és nem a Z-kből. Ezzel max annyit ér el hogy elidegeníti magától azokat (a vásárlók nagy része!) aki ilyen közép vagy alsó kategóriás mobilt vásároltak tőlük.
Szerintem aki most nem elégedett a Sonyval az később se fog tőlük mobilt venni. Nekem tuti hogy a következő mobilom is Sony lesz ha kijön a beígért 2 update, mert ezzel a modellel nagyon meggyőztek, már csak arról kéne bizonyítaniuk hogy tartják a szavukat. -
-
-
Lasy
veterán
de ők mással dolgoznak...
ŐK az EMMA-val dolgoznak amihez nekük mint felhasználóknak semmi közünk. Csak a szervizeseknek.
Becksman
szedd ki a pipát. (pontot)molacika91
az akku kb 3-4 feltöltés után áll be rendesen.
100%-ra feltöltöd
és olyan 10-15%nál felteszed.
kb. 3-4 max 5.re jó lesz már.strogov
semmiben nem befojásolja az akku időt.
mobilhálózatról jobban merül, így nem nem hinném, hogy észrevehető. -
molacika91
tag
Sziasztok.
SUS-al újratettem a rendszert és letiltottam a facebook, google+, google újságos/könyv, időjárás, sociallife, google talk alkalmazásokat, és első töltésnél 100%ról stamina és repülőgépes mód alatt éjszaka 10%-ot merült, majd egy kicsit nyomogattam és hirtelen leesett 73%-ra, azóta pihent 8 órát és merült még 14%-ot, így most 59-en áll. Beragadva nincs semmi app, a telót nem ébreszti semmi, néztem gsam batteryvel is. A képernyő idő az 23 perc volt. Akksinál első helyen a telefon készenlétben és a telefon tétlen áll.
Ilyenkor friss újratelepítésnél ez normális, hogy ennyire merül? -
strogov
senior tag
válasz
roti86 #17828 üzenetére
Akinél jelentkezik a probléma ott a gond pont az, hogy gyengébb router-ek nem stabil jelét eldobálja. Nekem otthon és munkahelyen is normális router-rel van kapcsolatom, így a dobálást nem tapasztaltam. Munkahelyen viszont a router N-es kapcsolata másik SSID-en van, ezt 3 falon túl már nem is látja a telefon. A B/G-nek van 1-2 csíkja, de az sebességre hozza az elvárhatót.
Egy kellemetlen, és nem annyira szimpatikus része a témának, hogy az SSID listában ~2 csíkkal jobb jelerősséget mutat mint amit aztán csatlakozás után hoz. Ergo ami ott 1-2 csíkos, azt jó eséllyel dobálhatja.A dobálás ugyan valamennyire javítható root után, de ez kisebb-nagyobb mértékben hatással lesz az akku időre.
-
Chabi
aktív tag
Na, sikeresen megcsinálták t-mobil-ba a telefont, azt mondta a csávó hogy akkor ő is rátol egy frissítést ( amit én már kétszer megcsináltam sus-al itthon) és lám neki megoldótott, amit nem értek mert nem hiszem hogy ők mással dolgoznának, de ha igen akkor nem szóltam, az a lényeg hogy most már tökéletes és a külső hangszóró némasága is a múlté.
-
-
Becksman
őstag
OTA-val letöltöttem a legfrisebb existanze romot akkor amikor végzet irja wipe date, wipe cache ilyenkor mind2őt kikell választani?
-
Lasy
veterán
4.3-ban is ugyan ilyen, de ha van kedvetek, volt már itt a topicban egy pár lerás mivel lehet erősebb wifit elérni.
-
válasz
roti86 #17819 üzenetére
Az tényleg gyengébb az átlagnál, talán majd a 4.3 javít rajta valamit. Viszont el nem szokta dobálni, legalábbis nekem.
A játékokkal viszont semmi gondja. Nem kell a facebookot, a vibert, a skype-t, google+-t és egyéb háttérben futó és lassító programot egyszerre futtatni és akkor nem lövi ki a hatodik programot, amit használsz. Játszani is egyszerre egy játékkal lehet. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
hirsch4700 #17820 üzenetére
Egyetértek
-
hirsch4700
csendes tag
válasz
roti86 #17810 üzenetére
Nekem csak a real racing 3-at zárogatta be. Na és? Eddig is éltem valahogy nélküle. Am most néztem szét play-en játék ügyben, nem azért, de alig van értelmes játék androidra, a legtöbb úgyis az agyára megy az embernek, a sok reklám, játékon belüli vásárlás, adatnyúlási kísérletek, kritikán aluli irányítás, spamelés... etc miatt. Amúgy is olyan ötlettelen a legtöbb, a pc-s korszak elejét idézi, amikor minden jó ötletre, kijött ötezer hulladék klón. Az viszont sokkal jobban érdekelne, hogy hogy tudék monitort/billentyűzetet/egeret kötni rá.
-
Becksman
őstag
hogy lehet kiválasztani a memóriakártyát hogy ott van a rom? :S
nem a belsőre tettem fel és így nem találom
Na most jól megcsináltam nem tudom feltenni a romot mert a külső sd-re tettem... :-/ -
Ha nem játékra akarja? Ezt nem értem. Kipróbáltam pár játékot rajta, de egyik sem okozott ennek a telefonnak gondot. Ne írjál már ekkora ...
A memória kezelés nem túl jó, ez tény, öt progit nem kezel egyszerre, bezárja őket, de bármilyen játékot elfuttat full grafikán akadás nélkül. -
Lasy
veterán
válasz
roti86 #17810 üzenetére
sok az olyan "gyerek" aki azt hisze ez egy erőmű, és minden játék egyszerre fog futni rajta.
Ha nem játékra akarod nagyon jó választás, de a T-nek jobb a kamerája.Becksman - tomika04
van benne ota updater app
abban lehet frissíteni.
de ha megvan a zip fájlod, akkor csak azt telepíted recovery-ből.sutszi
persze mert te nem futtatsz 5-6 játékot egyszerre. mint az itt sokan szeretnék. -
Becksman
őstag
Az existenZ romot hogy lehet frissíteni? kell még valamit csinálni ha feltettem?
-
tomika04
csendes tag
Még egy kérdésem lenne: Hogyan tudom OTA-n frissíteni az existenzt amit feltettem?
Felhozza hogy elérhető frissítés de nem tudom megoldani. -
roti86
őstag
válasz
roland091 #17049 üzenetére
Sziasztok,
Tényleg ennyire gáz a teló memóriakezelése? 512MB RAM-al rendelkező telóról váltanék pont a belassulások miatt, ennél jelentkezik ilyen probléma? Vagy csak szimplán kilövi az SP a háttérben futó feladatokat?
Nem hiszem el, hogy az Androidnak ekkora a memóriaigénye. Vagy várjak, amíg 2GB Ram-al lesznek elérhető áron telefonok?
szerk: a wifivel minden rendben? olvastam valahol, hogy mintha gyengébb lenne az átlagtól..
-
qamu74
őstag
-
Maacaw
tag
válasz
counterbill #17802 üzenetére
Üdv!
Szerinted a ROM-os írásom megérdemli hogy első hsz-be menjen? Mert te ebbe úgy is jó vagy, esetleg belerak(at)hatnád
Köszönöm előre is
-
Becksman
őstag
válasz
counterbill #17802 üzenetére
hiába teszem fel így akkor se változik 1.257re a telefonba :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- World of Warships
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest