- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
peterkapas #3988 üzenetére
Ne vegyél most HTC-t, ahogy a kolléga is mondta, nem szállunk fel süllyedő hajóra.
-
P@ly
tag
válasz
peterkapas #3985 üzenetére
Szia,
Annak idején én is HTC + Sony között vacilláltam. Aztán Sony lett. Azért nem HTC, mert szerencsétlen cég nagyon rosszul teljesít. Süllyedő hajóra meg nem szívesen szállok fel...
Pedig jó kis teló az is.
Egyébként én személy szerint nagyon sajnálom a HTC-t, hogy ennyire gyengélkednek... -
Nagya21
addikt
válasz
K20Z4CT_Rt. #3995 üzenetére
-
-
mcsm88
senior tag
válasz
K20Z4CT_Rt. #3995 üzenetére
Netes rendelésnél régen volt 8 nap visszamondási lehetőség, az nincs már?
-
-
Tidzsimon
őstag
válasz
K20Z4CT_Rt. #3990 üzenetére
Ha még el tudsz állni a rendeléstől, tedd meg. Amit linkeltél azon írja ezt: Note: LiveSound™ does not work with Sony phones. For Sony phone users, we recommend Smart Headset.
-
ataman
aktív tag
válasz
Itt azt irja a Sony honlapja, hogy a Sony telefonokkal nem működik együtt.
http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/livesound-hi-fi-headset/specifications/ -
dokee78
félisten
válasz
Nézz utána ctia szabvány vagy valami hasonló.
-
Sziasztok! Ma megérkezett a Sony LiveSound headset-em. Nagyon szépen szól laptopra csatlakoztatva, csak annyi a baja, hogy mikor az Xperia L-embe dugom, a telefon ezt írja ki: "A headset nem támogatott. Használjon másik headsetet, vagy további tájékoztatásért keresse fel a Sony Mobile webhelyét."
Mi lehet a probléma? Valaki használta már ezt a headsetet a telefonjához?
Pár napja itt kértem segítséget headsetválasztásban és ezt ajánlották.
A telefonnal lenne valami baj?
-
dokee78
félisten
válasz
peterkapas #3988 üzenetére
Azt beszélik kicsit erősebb a 203 a 205-től,de a 305kb a 225-el van pariban.
-
dokee78
félisten
válasz
peterkapas #3985 üzenetére
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, ami képernyözárkor bontja a mobilnetet, wifit, stb. és az általam megadott időközönként visszakapcsol és szinkronizál. A staminával az a gondom, hogy nem azonnal bont, viszont ha bontott, akkor nem szinkronizál be adott idöközönként. -
peterkapas
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, két telefon között vacilálok a piros szolgáltatónál:
HTC Desire 500 és az Xperia L között.HTC mellett szól: 4 mag, HTC Sense 5.0
XPeria mellett a :
8GB ram, GPS, WifiMindkettő 35k. (2 év 3190 havi előfizu mellett)
Számomra a képek minősége annyira nem fontos, ha kell én viszem a fényképezőgépemet.
Esetleg annak akinek van tapasztalata a két telefonnal kapcsolatban köszönöm a segítségét!KP
-
mcsm88
senior tag
Van ötletek arra, hogy a kamera alkalmazás leáll, de a camerazoom alkalmazással tudok képeket csinálni? Gondoltam, hogy a Camerazoommal akad össze, ezért leszedtem, kikapcsoltam, akksit kiszedtem visszaraktam, újraindítottam, de a kamera app így is leáll.
-
-
Siriusb
veterán
Bár keveset használtam az utóbbi 2 napban, elég jó az akku idő: http://imgur.com/iERWM7P
-
mcsm88
senior tag
Az normális dolog, hogy a töltőn lévő telefon 7-8 perc alatt megy fel 1%-ot.
Böngészek wifivel, háttérben meg poweramp megy. -
zolnagy
őstag
Nekem Defym volt előtte, ami nem volt rossz telefon, de csak annak, aki hajlandó volt annyira meghekkelni, hogy romot cseréljen rajta. A gyári rommal eléggé döcögős volt. Azzal én sem ajánlottam volna senkinek.
Ez a teló viszont a gyári rommal is szuperül müxik. Ahogy előttem írták, nem ezzel csinálom a családi képeket én sem. Viszont minden más téren szuper (A gps különösen tetszik) -
harry3
őstag
válasz
Siriusb #3968 üzenetére
Nem akarok kiállításra menni a képekkel.
Remélem, hogy még javítanak rajta, mert eléggé csalogató reklámszöveget írtak hozzá. Gondolom,hogy jön még hozzá egy-két Android verzió.zolnagy: Nekem már volt olyan, hogy használtam egy telefont, de mégis elenne írtam. Viszont ebben az árkategóriában ehhez tudnék hozzájutni, ami a legjobban megérné(ár/érték) és mivel friss támogatott is lesz.
-
harry3
őstag
Üdv.
Lehet, hogy ilyen telefont vennék. Ajánlanátok? Nektek már több tapasztalatok van vele. Vannak idegesítő hibák? -
zolnagy
őstag
xdan làttam ezt a romot, ami a gyári kicsit felturbózva többek között ezzel a funkcióval: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419042
Én mondjuk csak ezért nem romolnék. Nekem a gyári rom itt tetszik. Azt a pár hiányzó funkciót én megoldottam mással. Pl. ehhez Notification Togglet használok. Ez sem 100%os, pl. pont a gps gomb csak a menübe visz, nem kapcsol közvetlen. Ezért az asztalra a gps app ikonja mellé kitettem egy gps gyári kapcsolót. Nem túl szép, de jól müxik.
Dokee78: ezt jó hallani.
Honnan van az infód?
-
mcsm88
senior tag
Az értesítési sáv ikonjaihoz hogy lehetne hozzáadni pár dolgot? Gps, fényerő, stamina mód
-
zolnagy
őstag
válasz
dokee78 #3946 üzenetére
Huh, most megnéztem én is. Volt ott egy több, mint 300 MB file
Ezt töröltem. Azt értem, hogy kell thumbnails mappa, a képek kicsinyített verzióival a gyorsabb képvisszanézés miatt, de mi ez a többszáz megás file?
Pedig nem sok képet csináltam még a telefonnal, csak kipróbálás szinten...Most használtam kicsit a gyári Galériát, fényképezőt, de szerencsére nem jött vissza.
Melyik app hozza ezt ide létre?Érdemes inkább alternatív képnézegetőt használni?
A fentiek már meg is válaszolták
-
gabancs
addikt
válasz
dokee78 #3879 üzenetére
Sajnos én nem tudom megtenni, mert a lányom BP-en tanul, tehát én nem látom a telefont. És olyan tippek kellenek, amik root nélkül is megoldható.
"belső tarhely tumbnails"
Ez konkrétan hol található? Megpróbálom elmagyarázni neki.....
Ha az összes fényképet átmásolja a laptopjára az segít?
-
dokee78
félisten
válasz
gabancs #3945 üzenetére
Tuti segít.
Kevesebbet használja a gyári Galériát. -
gabancs
addikt
Egy kis segítséget kérnék! A lányom telefonja állandóan memória hiányra panaszkodik. Pedig amikor legutóbb itthon volt amit lehetett átettem az SD kártyára. Akkor jó volt, de már megint szórakozik. Nincs valami tippetek, mit lehetne tenni? És csak egy játék van letöltve neki, a fruit ninja. Tehát majdnem gyári alap szoftver.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
manchester99 #3937 üzenetére
Ha a kamera nem fontos, akkor szeretni fogod!
-
dokee78
félisten
Köszi privátban megkaptam.
-
dokee78
félisten
Szükségem lenne a gyári galéria appra.
Eltávolítottam és közben kell a zárképernyő hátterének cseréjéhez. -
manchester99
tag
köszi szépen amúgy mielött megvettem a telefont végig olvastam mind a 3600 hozzászólást mégis milyen véleménnyel vannak a mobilról és mivel engem a fényképező nem nagyon érdekel úgy döntöttem hogy ez a telefon specifikációk alapján ill. árban is tökéletesen megfelel nekem eddig nem is csalódtam benne.
-
ataman
aktív tag
válasz
manchester99 #3935 üzenetére
Üdv itthon!
Beállítások / Nyelv és bevitel / Xperia-billentyűzet / Szövegbeviteli beállítások / Szójavaslatok / Soha nincs szó- és betűcsere
-
manchester99
tag
Sziasztok ma én is beléptem a L tulajok közé azt szeretném kérdezni hogy hol lehet kikapcsolni az sms-ekben hogy ne javítsa a szöveget ?
-
spiky03
veterán
Nektek is eléggé felmelegszik a telcsi hátlapja, amikor hosszabb ideig neteztek?
Mert nekem a felső része eléggé meleg lesz. -
Lomha 8V
addikt
A leggusztustalanabb dolog, mikor látom, hogy valaki az ebay-ről szaré'-hugyé' megvett cuccot olyan pofátlan árréssel adja tovább, hogy az nem igaz. Én is szoktam e-bayről rendelni, ha valaki megkér, és én is dobok rá valamennyit, hiszen nekem is van vele munkám és költségem. De nem 300%-ot, hanem mondjuk 10%-ot. Drága dolgokra annyit sem.
-
P@ly
tag
válasz
dokee78 #3918 üzenetére
Lehet az újabb verziók már alapból tudják a flash támogatást. Amikor én nyáron ezt megcsináltam, akkor még tuti, hogy nem játszotta a flash-t a browser.
De ez jó hír@Siriusb:
És vannak akik a darabját 1500-2000 Ft-ért árulják, bár ezekre az emberekre mondják azt, hogy üzleti érzékkel van megáldva -
ntomtb
tag
válasz
spiky03 #3923 üzenetére
Hogy erre nem gondoltam.
Viszont átszoktam az agybadugósra már, szóval akkor veszek én is egy ilyet.Lejátszási listákról nem tudok nyilatkozni, még nincs sok zeném rajta, nem használom. Nekem az a bosszantó problémám vele hogy újraindítás után elfelejti az utólag netről letöltött információk alapján megadott zenék adatait, de mindegyiket. :S
-
spiky03
veterán
Én is azt használom, lehet léptetni, megállítani, elindítani mindent.
De a léptetéshez nem hosszan kell nyomni, hanem 2x gyorsan egymás után és úgy lép a következő számra.Viszont én tervezem a gyárit lecserélni majd valamire, mert a saját listámat nem nagyon akarja megjegyezni.
És ez egy picit idegesít, hogy mindig újra bele kell tennem a zenéket. -
ntomtb
tag
válasz
spiky03 #3920 üzenetére
Pont ilyen Maxell félét keresnék amivel lehetne léptetni is a zenét, nemcsak megállítani. Gyári Walkman-t használok zenére, azzal is működne a léptetés? Mert próbáltam egy régebbi fülesemmel, play/stop megy is, viszont hosszan nyomva a Google hangalapú keresést hozza be. De nem ártana hogy ne mindig a tokban kotorásszak léptetéshez.
-
Siriusb
veterán
Nagyon durva ez az ebay. Most vettem 3 db védőfóliát 420 Ft-ért, gyárit lassan le kellene szedni.
-
spiky03
veterán
válasz
AsdNemtudom #3919 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz rá.
Én pl múlt héten vettem egy ilyet: Maxell
Szerintem teljesen jól szól és vezérelhető a távirányítóról a telefon (hívás fogadás-bontás, zene stop-léptetés)De ha többet szeretnél akkor ezt is tudom ajánlani: JVC Havernak ez van és működik az L-el is, kipróbáltam, a mázlista napi akcióban fél áron vette itt még pár hete. Én szóltam neki.
-
AsdNemtudom
újonc
Milyen fülhallgatót javasoltok?
Valamint a Walkmannél hogyan lehet beállítani hogy ne lilla legyen a háttér? -
P@ly
tag
Falsh támogatásra van megoldás!
Dolphin browser tudja ezt.
Tessék a link:
Enabling Adobe's Flash Player in Dolphin Browser for Android 4.1.xCWM még mindig nincs
-
Lomha 8V
addikt
Ataman, küldtem privit!
Utólag vettem észre, hogy nem voltam még bejelentkezve, szóval nem tudom, hogy így is megkapod e.
Ha netán nem, akkor szólj.
-
mcsm88
senior tag
Hogy kaphatok emailt a telefonra úgy, alvó módban van, stamina be van kapcsolva, és a wifi is úgy van beállítva, hogy alvó mód esetén kapcsoljon ki? (csak wifis adatforgalom van bekapcsolva, mobilnet nincs)
-
steveboy86
tag
válasz
BangoSkank #3903 üzenetére
Igen úgy is próbáltam...
Mindegy létrehoztam végül magam egy ilyet, remélem nem lesz gond belőle... -
Tidzsimon
őstag
válasz
Siriusb #3901 üzenetére
Sajnos métereket téved. :-D
#3897 Joshi nem lehet eltüntetni, csak feleakkorára venni, de csak álló helyzetben működik, van egy leírás a #3754 es hozzászólásban.
Továbbá kipróbáltam, az xposed framework-ben működik az xtheme engine, és az icon themer (az előzőhöz kell az utóbbi) ezzel kicsit át lehet dizájnolni a rendszert. Az icon themerrel lehet gyári launcherben is témákat használni. Már ha találsz olyat amiben megvannak a megfelelő mennyiségű iconok.
-
BangoSkank
tag
válasz
steveboy86 #3895 üzenetére
Elvileg ott kell lennie, próbáltál simán dormancy-ra keresni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest