- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
dokee78 #14632 üzenetére
Csak root és alkalmazás kell, igen, de ha van CWM-ed, akkor egy backupot azért csinálj.
Persze, hogy van, barátnőmnek van van L-je, azon is kipróbáltam (gyári .27-es ROM, azt hiszem), de neki nem tetszett, hogy kisebb lett minden. De a lényeg, hogy működik L-en is, szerintem jobb vele, de döntsd el majd te. L-en 218 dpi az alap, szerintem olyan 170-180-on próbáld ki, aztán meglátod, hogy túl kicsi, vagy túl nagy-e még. -
dave0825
őstag
-
dave0825
őstag
válasz
dokee78 #14626 üzenetére
Egész pofásan néz ki.
Amúgy a dpi-n nem szeretnél állítani? Én SP-n állítottam, és sokkal jobb szerintem, nem olyan nagyok a betűk, ikonok, böngészőben sokkal több minden látszik. Kb. mintha 1280x720-ról 1600x900-ra tettem volna a felbontást.Egy próbát megér szerintem neked is, root kell hozzá, én a Texdroider DPI-t szoktam használni.
-
dave0825
őstag
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #14470 üzenetére
Sziasztok!
Buék!
Az SAMSUNG ACE4,ill. LG L90 közül melyiket választanád?
Az ACE4-nél sajnos nincs közelségérzékelő, s kisebb a kijelző is. Gondolom az LG-nek is jó a kijelzője, ha nem Amoled, csak IPS.
Talán szoftveresen nincs annyi bug, mint a Sony-nál.
Az L-nél nálam a Tárolónál, ill. az Alkalmazások/Letöltve résznél nem azonos szabad tárhelyet mutat. Ez is a 26-os ROM bugja lehet? -
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #14462 üzenetére
Céges, csak 1 év múlva kaphatok másikat. Saját pénzből gondoltam a cserét. Az LG90-nek tudása és ára is elég jó,csak ez se valószínű, hogy kap Lollipop-ot. Az LG G2-ért sajnálnék adni 90000 Ft-ot. A Lumia 735-től,mert WP, tartok. Lehet, hogy a Samsung A3-at kellene megvárni.
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #13919 üzenetére
Szia!
Most már PC-n vagyok, nem mobilon.
Itt is írnak róla.
Én nem találtam ftf-fájlt.
Akkor lesz biztos a dolog, szerintem, ha egy magyar szolgáltatónál is felajánl frissítést.
Viszont az is lehet, hogy csak szerver hiba.
Senki sem írt eddig róla semmit, legalább is én nem találtam.
https://www.facebook.com/pages/Sony-Xperia-L/157989471018902
Valaki írta, hogy szokott olyan lenni, hogy a build szám nem változik, de tartalmaz javítást. -
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #13916 üzenetére
Szia!A Facebook-on írták,hogy akinek a 17-es van fenn,frissítést ajánlott fel,a 17-eset.Viszont eddig senki sem rakta fel,az is lehet,hogy csak szerver hiba.
Pl.itt is írnak róla
http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-L/A-another-new-15-3-A-1-17-firmware-out-for-Xperia-L/m-p/854835#U854835
A szenzor bugot az ismert mókolással javítottad? -
dinnyesgabor
tag
válasz
dokee78 #13759 üzenetére
Nekem nem az volt a problémám! A Chrome böngészőt letiltottam, egyenlőre nem igazán használom! Turkálnom kellett a fájlkezelőben, és megtaláltam a fájl módosított appját, amit a Lucky Patcherrel módosítottam, ezért nem engedte telepíteni újra! Csak azt nem értem, miért a tárhelyre hivatkozott.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #13608 üzenetére
Céges telefont nem akarok rootolni, ill. nekem kell a 2G, ne ugráljon össze vissza, nálunk nem stabil a 3G.
Mit írnak itt?
sajnos nem tudok angolul.Igaz van google fordító, de ti, mint szakértők jobban kihámozzátok, hogy van-e fontos benne.
http://developer.sonymobile.com/2014/07/14/sonys-unlock-boot-loader-service-now-improved/ -
mumuss
aktív tag
válasz
dokee78 #13557 üzenetére
Csak nem csinál semmit sajnos. Milyen romot próbáljak meg vele feltenni? És mennyi ideig kéne tartania? Mert volt hogy 10 percig ezt írta: Reading device information
(#13558) Seraph 16 : Tudom hogy nincs olyan, mókoltam sok telefont. De ez most már idegesít
Ezt akarom felrakni valahogy: http://forum.xda-developers.com/xperia-l/development/rom-revolution-hd-15-3-1-14-t2595815
-
Tidzsimon
őstag
-
Tidzsimon
őstag
válasz
dokee78 #13500 üzenetére
Igazából nem, ad két linket választásul a deodexeléshez, aztán telepíteni kell az xposed frameworkot, amihez van link.
A következő nem kötelező, valamilye sketch programot ha szeretnél akkor installáld magad, mert nem flashelődik fel.
Utána flashelni a romot aztán egy fcfixet. Aztán kész kivéve ha fekete rendszert szeretnél.Nyilván jobb lenne, ha ezt mind egybe raknák.
G0dl. Nem, szerintem a petíciót is leszarják.
-
válasz
dokee78 #13300 üzenetére
Valóban így lehet! Ez egy új alkalmazás, de telepítés után már mint "Rajz" alkalmazás néven fut 2.0.A.1.6 verzióval.
Valami nem stimmel ezzel az alkalmazással!Hol a 4.2?
Google Playen se találom. Természetesen képeket nagyon szeretné felhőbe szinkronizálni.
Kipróbáltam egyébként, számomra nagyon gagyi! -
oszkarfincs
aktív tag
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
dokee78 #13032 üzenetére
Ezer hála! :-) Működik faszán. A Trigger nevű appnak már adtam is jogosultságokat, így már a 300 forintos nfc tagemmel is tudom ki/bekapcsolgatni a repülőmódot.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
dokee78 #13017 üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogy írtad, PC companion 2.1 is fent van (ki van kapcsolva), de a runme_win.bat futtatásakor annyit ír ki, hogy a .... rendszer nem találja ez elérési utat. De ezt el sem tudtam olvasni rendesen, mert 1 mp alatt egymás után hússzor megjelenik, majd be is zárja a parancssort rögtön. Rendszergazdaként futtattam.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
dokee78 #13004 üzenetére
Köszi.
Elvileg akkor ezeken a lépéseken kell keresztül mennem?
1. Csatlakoztasd USB kábelen a telefont a PC-hez
2. Legyen bekapcsolva az USB-hibakeresés és az Állhelyek engedélyezése (Beállítások / fejleszőti lehetőségek) és az Ismeretlen források (Beállítások / Biztonság)
3. Indítsd el runme_win.bat fájlt (futtasd rendszergazdaként)
4. A telefon újraindul
5. Indítsd el a SuperSU-t
6. KészMiért van az, hogy ez a leírás nem egyezik meg az XDAssal?
Ha jól értelmezem, akkor az általad linkelt zipben indítsam el PC-n a runme_win.bat fájlt és lényegében ez automatikusan rootolja a telefont. Mi az a SuperSU? Lesz arra lehetőségem, hogy csak bizonyos appoknak adjak root jogot vagy ilyenkor minden app megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest