- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
dokee78 #5224 üzenetére
Sajnos olyanom nem lett :S
Viszont a következő hozzászólásban lévő "VRoot VRoot_1.7.3.4388_Setup"-pal is megpróbáltam, ezzel is újraindult a telefon, most viszont lett egy olyan alkalmazásom, aminek az ikonja egy kék pajzs fogaskerékkel a közepén, a neve pedig valami kínaiEzután mit csináljak?
-
-
-
válasz
K20Z4CT_Rt. #5130 üzenetére
Még egyiket sem próbáltam, viszont most feltelepítettem a root checker-t.
Azt írja, hogy "no access".
újraroot-oláshoz tudnátok ajánlani valami módszert? -
-
Sziasztok!
Van egy kis probléma a telefonommal, amire nem találtam eddig megoldást.
Eddig root-olva volt, semmi gond nem volt vele, GL to SD, SuperSU hibátlanul működött, viszont egy órája újraindítottam a telefont.
Utána rögtön automatikusan indítani akartam a GL to SD-t, hogy mount-oljam, de már nem indult, azt írta ki a telefon, hogy "can not get root privilege"
Aztán próbáltam elindítani a SuperSU-t, de az sem indult, hanem ezt írta a telefon: "Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!"Ilyenkor mit lehet csinálni?
Esetleg valami ötlet?Előre is köszönök minden segítséget!
-
-
-
-
Sziasztok! Ma megérkezett a Sony LiveSound headset-em. Nagyon szépen szól laptopra csatlakoztatva, csak annyi a baja, hogy mikor az Xperia L-embe dugom, a telefon ezt írja ki: "A headset nem támogatott. Használjon másik headsetet, vagy további tájékoztatásért keresse fel a Sony Mobile webhelyét."
Mi lehet a probléma? Valaki használta már ezt a headsetet a telefonjához?
Pár napja itt kértem segítséget headsetválasztásban és ezt ajánlották.
A telefonnal lenne valami baj?
-
-
-
Sziasztok!
Olyan problémám van a telefonnal, hogy a 4Gb telefonmemóriámból 2,6Gb a szabad úgy, hogy elméletileg semmi nincs rajta a gyári dolgokon kívül.
Ez mitől lehet?
esetleg valami megoldás?
Előre is köszi! -
Sziasztok!
A héten vásároltam egy KRUSELL telefonvédő hátlapot és gondoltam megosztom a tapasztalatokat...
Nagyon meg vagyok vele elégedve, pontosan illeszkedik a telefonhoz, minőségi érzetet kelt, kellően rugalmas ahhoz, hogy könnyedén felhelyezhető legyen a telefonra, viszont megfelelő védelmet nyújt, a telefon gombjainak használatát nem akadályozza.Amit kérdezni szeretnék az az, hogy az alábbi headsetek közül melyik lenne a legjobb választás L-hez?
-
válasz
Keil Walker #3362 üzenetére
Köszönöm, akkor azt rendelem!
-
-
Sziasztok! SD kártya vásárlás előtt állok az Xperia L készülékembe. 32Gb-osat szeretnék, ki is néztem egy Samsung 32Gb class 10-est, viszont az egyik telefonos azt mondta, idézem: "32-estől meg fog főni..."
Ez alatt mit kell értenem? Valaki használta már ilyen méretű kártyával? Valami tapasztalat?
Előre is köszi!
-
Az alkalmazások SD kártyára való áthelyezése problémám megoldódott a GL to SD alkalmazással!
Itt egy leírás a használatához, ha valakit esetleg érdekel:
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2990 -
-
-
Xperia L-hez milyen típusú SD kártyát ajánlotok (16Gb vagy 32Gb-osat szeretnék)?
-
válasz
Permet Elek #2912 üzenetére
Válasszal nekem sincs gond.
-
-
-
-
Nem gondoltam, hogy ezen nincs megoldva. Ezt alap dolognak tartottam, meg is döbbentem, mikor rájöttem erre a problémára.
Még egyszer köszönöm a segítséget és a türelmet!
(és várom a nagy csodát, hátha valaki megoldja ezt az SD kártyára áthelyezéses dolgot)
-
NFS Most Wanted-el, Real Racing 3-mal és még pár alkalmazással fullon van és folyamatosan irkálja, hogy tele van a memória. Az SD kártyám meg szinte üres.
Eddig nagyon meg voltam elégedve a telefonnal, de most egyre jobban gyűlölöm...
-
a total commander segítségével megnyitottam a telefon system/etc/vold.fstab fájlját, amiből nagynehezen kimásoltam azt a részt, amit szerintem át kellene írni:
# [SA77] S AlexKuan Bug#209 Format(if unformat) and Mount automatically internal eMMC partition at boot dev_mount sdcard /storage/sdcard1 auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host
# [SA77] S AlexKuan Bug#1276 Change internal storage mount position due to partition.xml changed dev_mount emmc /storage/sdcard0 auto /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host
# [SA77] E AlexKuan Bug#1276 Change internal storage mount position due to partition.xml changed
# [SA77] E AlexKuan Bug#209 Format(if unformat) and Mount automatically internal eMMC partition at bootViszont ez nem egyezik meg az alábbi linkben megadott sorok egyikével sem:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1625238na most mit csináljak
?
-
-
Fájlrendszer alatt a fájlkezelőt érted?
Eddig Astro File Manager volt a telefonon, azt most letöröltem. Felraktam rá a "Root_Explorer_v3.0.apk"-tHa elindítom, akkor itt megtalálom a "system/etc"-t, viszont az a baj, hogy nem tudom használni ezt a fájlkezelőt. Angoltudásom is hagy kivetnivalót maga után, így magamtól nem merem és nem is tudom kicserélni a fájlokat.
Ha valaki leírná a csere lépéseit, azt megköszönném!
-
gyakorikerdesek.hu-n kaptam ezt a linket:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1625238
valaki használta már?
Hogyan/mivel tudom lecserélni a vold.fstab fájlt?Perpillanat még a system/etc mappát sem találom
-
Az sem működik. Esetleg valami más ötlet?
-
még egy dolog...
A Link2SD alkalmazásnál. Megnyitom, kiválasztok egy alkalmazást, rákattintok arra, hogy mozgatás SD kártyára. Utána írja az alkalmazásnál, hogy SD kártyán van, viszont a beállítások/tároló menüpontban ha megnézem a belső tároló még mindig fullon van, nem szabadult fel hely rajta. Az SD kártya pedig még mindig "üres".
-
Közben újraindítottam a kikapcsoló gombbal a telefont. Utána el tudtam indítani a SuperSU-t.
Utána kipróbáltam a GL to SD alkalmazást és működött!Kell még valamit csinálnom?
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
válasz
dokee78 #2844 üzenetére
Kiválasztottam. Újraindult a telefon. most a háttérben egy fekvő android jelet látok aminek a "has" része nyitott és fölötte egy "piros háromszögben-felkiáltójel" van.
A kijelző felső részén kék szöveg, kijelző közepén sárga szöveg
A sárga szöveg:
Finding update package...
Opening update package...
Installation aborted.Itt megfagyott
-
na most megint megcsináltama motochopper-est és a SuperSU frissítése után mást ír ki...
"Ha TWRP vagy CWM recoveryje van, használni lehet (próba) az SU bináris telepítéséhez. Ez HTC készülékek részére ajánlott. Hogyan szeretné telepíteni az SU binárist?" lehetőségek: normál vagy TWRP/CWM
Itt melyiket válasszam?
-
Most megcsináltam a motochoper-es változatot, de ugyanazt írja ki a SuperSU indításakor. Lehet hogy a számítógépemmel van probléma? Win7 van rajta.
-
Hátha
Azért köszönöm a segítséget!!! -
-
Köszönöm! Ha nem túl nagy kérés, akkor még annyit megtennél, hogy leírnád a lépéseket? Még nem rootoltam egy telefont sem, nagyon kezdő vagyok androidos telefonok terén.
-
Igen, az SD kártyára gondoltam.
Hogyan tudom root-olni?Amiket eddig próbáltam, azok a legújabb frissítés miatt nem működtek:S
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet-e valahogy oldani, hogy az L-em az alkalmazásokat a memóriakártyára telepítse?A legújabb frissítés van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest