Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
conanabarbár
aktív tag
létezik rá olyan progi amivel a procit lehet tuningolni a gyári 1024MHz fölé?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Avicularia #1598 üzenetére
memória kártya füles adatkábel meg töltőfej usb.
ennyi volt a dobozban -
Avicularia
veterán
válasz
Fail3D! #1596 üzenetére
Nekem eddig egy htc hd2 volt ,már egy éve androiddal használom,de most fog lejárni a garija (2 év),ezért eladom,más bajom nincs vele,még mindig nagyon jó készülék
Az arc meg eddig is tetszett,és most olcsó is volt,úgyhogy beleugrottam.Egyébként otthon milyen tartozékokkal adják?
-
válasz
Avicularia #1595 üzenetére
hat en eladtam, de szerintem ujra ezt a telot fogom venni, bejott dizajnra, nagysagra, es ugy egyebb szempontok alapjan., bar aezrt votl vele bajom is.
-
válasz
Avicularia #1593 üzenetére
ohhh szoval nem mo ban lett veve
-
válasz
Avicularia #1589 üzenetére
milyen aron arultak?
-
mihu91
csendes tag
Én most akartam volna megrendelni a telefont a tmobile oldalán de persze pont addigra fogy ki raktárról mire eljutok odáig h megtudjam venni...és most jó kérdés hogy mikorra lehet majd újra kapni...
Sokat mondjuk nem akarok várni mert meglehet rendelni máshonnan is mint például a gsmline.huról csak nem tudom hogy az mennyire megbízható oldal...valaki vett már onnan telefont vagy kifejezetten SE Arcot ? vélemény ?
-
nbukta77
addikt
válasz
Avicularia #1589 üzenetére
Udv a taborban.
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Én is csatlakoznék a topikhoz egy sima arc-al.Az egyik itteni mediamarkt-hoz hasonló üzletlánc eléggé leárazta,úgyhogy nem tudtam neki ellenállni és vettem egyet.
Remélem minden rendben lesz vele. -
Dottore
addikt
Ezért egészen biztos nem fogják kicserélni. Talán a szenzornál a repedés miatt igen, de, hogy egy alig látható eltérés miatt nem, arra mérget vehettek.
Másrészt megnéztem én is napfényben. Nekem is van némi szintkülönbség. Nem számít semmit. Főleg egy olyan telefonnál aminek pillepalackból van a hátulja és már attól nyekereg, hogy ránézel.
-
Revolit
senior tag
Na akkor most mi van?
Tehát ha nekem is a bal sarka egy picit feljebb van mint a jobb, akkor cserélik? De mit?
A kijelzőt, és várhatok heteket, hogy viszontlássam a mobilom, vagy az egész telót? Mert ha 4 hétig mobil nélkül maradok, az egész nem ér annyit...
Amúgy nektek szintben van bal oldalt is a kijelző ezek szerint ,ez nem szériahiba? Mármint olyannyira szériahiba, hogy minden teló ilyen?
-
Revolit
senior tag
válasz
Dottore #1582 üzenetére
De. De először biztonsági másolatot akartam csinálni a fájlról mielőtt a módosított témával felülírom., tehát copy. Én meg fogtam, és move-ra nyomtam. Mivel azt a fájlt (ezek szerint) minden használta, így akármire kattintottam, csak egy android errort kaptam...
Egyébként TC-ben lehet jogosultságokat állítani? (Ezek szerint igen).
A root explorer egyébként direkt erre lett kitalálva, tehát pl egy kattintás R/W-ba mountolni egy mappát.
Mellette ES file explorer van, ami nagyon jó, de azzal tudtommal nem lehet system mappákban mászkálni, de minden másra azt használom. Na meg annak nincs root joga, így még csak véletlenül sem tudok valamit elcseszni -
Dottore
addikt
válasz
nbukta77 #1579 üzenetére
Titanium... férfiak fájkezelővel nyomják.
Total Commander for Android -
Dottore
addikt
válasz
nbukta77 #1577 üzenetére
Csak saját felelősségedre távolíts el programokat. Amiről nem tudod mi, vagy nem vagy biztos benne, hogy szükséged van rá, azokat ne töröld. Tulajdonképpen semmit ne törölj. Másold át a memóriakártyára.
Nekem ezek vannak törölve (másolva):
chinesetextinput.apk
Kínai billentyűzetdatatrafficswitch.apk
Forgalomdigitalclockwidget.apk
Óra widgeteventstream.apk
Facebookeventstreampluginfacebook.apk
Timescapeeventstreamplugintwitter.apk
Timescapefacebook.apk
Facebookfbcalendarsync.apk
Facebookfbiappshare.apk
Facebookfbmediadiscovery.apk
Facebookfbmusiclike.apk
Facebookfbnotificationpublisher.apk
Facebookfbsetupwizard.apk
Facebookgeniewidget.apk
Hírek És Időjárásiddagent.apk
SE Használati statisztikaletsgolf_ay.apk
Let's Golf játéklivewaremanager.apk
Liveware Managermaps.apk
Google Mapsmediawidget.apk
Media Shortcutsmusicwidget.apk
Alapértelmezett zenelejátszó widgetneoreader.apk
QR kód olvasóomadatasyncservice.apk
Sony Ericsson Syncphotowidget.apk
Képek Wigetplaynowclientarvato.apk
PlayNow áruházpostviewer.apk
Képeslap küldőprotips.apk
Tippek Widgetretaildemo.apk
Kiskereskedelmi demosemccamera3d.apk
3D Kamerasemcdlna.apk
Média szerversemcemail.apk
Alapértelmezett email alkalmazássemcfacebookproxy.apk
Facebooksemchdmicontrolservice.apk
HDMI CECsemcsetupwizard.apk
Setup Assistantstatusswitch.apk
Állapot kapcsoló widgetstorefront.apk
Fun & Downloadsstreet.apk
Google Street Viewsync.apk
Sony Ericsson Syncsyncwizard.apk
Sony Ericsson Sync fióktalk.apk
Google Talktimescaperssplugin.apk
Timescapetimescapespline.apk
Timescapetimescapewidget.apk
Timescapetrackid.apk
TrackIDupdatecenter.apk
Firmware frissítésusersupport.apk
Felhasználówallpaperpicker.apk
Sony Ericsson Háttérképekweatherwidget.apk
Időjárás widgetwidgetdigitalclock.apk
Óra widgetwidgetfavouritepeople.apk
Kapcsolatok Kedvencekwidgetonoff.apk
Widget váltáswikipediaplugin.apk
Wikipédiawisepilot.apk
GPS navigációyoutube.apk
YouTubeyoutubekaraokeplugin.apk
YouTube Karaoke -
Dottore
addikt
válasz
DeathAdder #1574 üzenetére
Az a véleményem, hogy a stabilitás, nagyobb készenlét miatt pont nem érdemes főzött romot tenni rá. Valami probléma mindig van ezekkel. Viszont root mindenképp kell. Nagyon szépen ki lehet takarítani és a gyári launcher sem rossz. Így szerintem sokkal stabilabb és jobb a készenléti idő is.
-
nbukta77
addikt
válasz
DeathAdder #1574 üzenetére
Van ra hivatalos cm rom. Fent van a honlapjukon.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Loituma69 #1563 üzenetére
Kösz a választ.
Nos a GS2 mnek repedt a kijelzője (találkozott a betonnal
), holnap viszik el és azért annyira nem imádtam meg 5 hónap alatt se, hogy mégegyszer ilyet vegyek.
Pedig volt ám rootoloás meg minden másnap újabb Custom ROM csere meg hasonlók
Ez elsősorban a dizájn miatt lehet, mert a többire egy rossz szavam nem lehet.
Nekem egyszer fagyott ki (vagyis rebootolt) amikor kaptam sms-t és megakartam nyitni, emígy minden féle benchmarkot simán vitt 1.6 GHz-n isÉn is csalódtam SGS2 höz képest az összes kétmagosba, és ezután csakis a SE Arc/ Arc S jöhet számításba.
A többi úgy laggol, hogy nemigazNos értem, akkor úgy látom azt a választ kapom itt is , meg ahogy olvasgatok, hogy nem lesz gyorsabb a telefon ha az "ArcS"- t választom.
Még egy kérdésem volna, hogy erre a telefonra van e, és ha igen, akkor érdemes e főzött romot tenni?
Én csak átfutottam, de nem sok leírást találtam pdafanclub-on.S2nél a főzött romoknak hála, tartósabb készenléti időt, és valahogy még gördülékenyebb felhasználói élményt kaptam
Gondolom itt is hasonló a helyzet, Ha van ilyen "szolgáltatás"
Köszi
-
Revolit
senior tag
válasz
nbukta77 #1567 üzenetére
Na látod, legközelebb ha valami komolyabb dolgot veszek (tévé/mobil stb) jössz velem vásárolni
Komolyra fordítva a szót... Inkább nem kezdeném el nyomkodni, elhiszem Neked
Sajnos az Arc-ot senki sem az összeszerelés acélos minősége miatt szereti, ez van. Az egész teló műanyag, hátlapja hajlandó nyekeregni, és a közelség-szenzornál sokaknak megreped magától (nem kell hozzá leejteni). Én is kibékültem volna picit vastagabb formával, jobb összeszerelési minőséggel és némi fém használatával a borításnál.
Viszont a hardvere nagyon jó, bravia-engine-ös LED 4,2" kijelző, szép forma, 4.0 már rég be lett jelentve rá (akkortájt mikor vettem, és pl SGS+-ra akkor még nem volt)... most hirtelen ennyi. Tehát kompromisszumuk mindig vannak.
szerk.: egyébként meg Arc és Arc S szinte tök ugyanaz, a zerg-es root-olást próbáltad? (nem tudom most hirtelen a "hivatalos" nevét)
-
nbukta77
addikt
Arc s-t sikerült valakinek rootolni. Nekem a leírás szerint nem megy.
-
Loituma69
őstag
válasz
DeathAdder #1562 üzenetére
A sima arc tökéletesen lag mentes nem röccen meg soha nagyon gyors kb 300 fénykép van az albumomban tökéletes gyorsasággal tölti be, program váltáskor sincs röccenés. Játékoknál is hibátlan. Fájl kezelés is rendben van, videó lejátszás is hibátlan. GPS jelet 5-10 másodperc alatt talál atom stabilan tartja. Aksi 2-3 napot ki bír, Arc s kicsit többet eszik! SGS2-vel mi volt a gondod? Saját véleményem szerint pont az az egy telefon ami felér minőségben az Arc telefonnal a többi kuka. Bár sok helyen olvastam sgs2 sokat fagyogat, na ilyet pl 2 hónap alatt egyszer nem csinált az Arc pedig tele xartam progikkal rendesen!
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy jelen pillanatban Arc vagy Arc S -t érdemes inkább vásárolni?
Igazából fehéret szeretnék, de HA csak annyiban tér el az Arc-tól akkor nemihszem, hogy csak azért fogok fizetni rá plussz egy zsák pénzt (mivel Arc-ot 70-75 körül lehet már venni viselten)Olvastam mobilarénés teszteket is, nos ők sem győztek meg arról, hogy megéri az a +400 MHz.
SGS2 után térnék át erre, tehát hajlamos leszek észlelni laggokat (ha van olyan és mondjuk az Arc S -nél nincsen) , vagy elég mondjuk az Arc ra is egy főzött rom, hogy jól menjen?
MM-ben volt alkalmam megnyomkodni egy Fehér Arc S-t, vele nagyon megvoltam elégedve. Alatta volt a sima Arc is, de az sajnos nem volt üzemképes ,ezért nincs összehasonlítási alapom
Tehát megéri inkább az "S" ha gyorsaságról ,üzemidőről stb.. van szó?
Ilyen Quadrant,Antutu,CFbench stb nem érdekelnek, csak hogy a telefon smooth legyen.Előre is köszönöm
-
duvi
nagyúr
válasz
nbukta77 #1558 üzenetére
Megnéztem neked a bal felső sarkát az Arc S-nek. Most, hogy írtad mit kell nézni, így látok rajta kb. egy tized mm szintkülönbséget a jobb és bal felső sarka között. Nálam is a bal van egy kicsit kijjebb. Szerintem abszolúte elhanyagolható ez a különbség. Ettől még nyugodtan megveheti bárki ezt a telót.
-
blt.62
őstag
Letöltöttem egy hívásszűrés programot,és a marketon angolul van a kiírása,le töltés után meg kínai lesz. Nem lehet valahogy a nyelvet állítani? Azért bosszant mert már régóta keresek egy egyszerű fekete-fehér listás szűrő progit,amiben semmi bonyolultság sincs,csak hívást kell szűrni,sms-t nem. Végre találok egyet,és kínai a nyelv,nem tudok mit kezdeni vele. Tudtok ebben segíteni?
-
nbukta77
addikt
Kijelzo bal felso sarkanak kiallasara valaki? Ket keszuleket neztem mind a kettonel olyan volt. Arc s-rol beszelunk. Szemmel is lathato,de nem veszes es ha megnyomom erezni hogy mozog.
-
nbukta77
addikt
Ezzel a kijelzo dologgal senki nem talalkozott? Nem nagy,de lathato,tapinthato. A kijelzo egyebkent gorilla? Van ahol azt irjak az van ahol nem a gorilla honlapjan nincs fent. A masik. le vettem egybol a foliat,de olyaj,mintha lenne rajta meg egy. A kijelzo peremnel latni. Vagy igy van megmarva a kijelzo? Vagy mi az?
-
törölt tag
válasz
Dottore #1543 üzenetére
Bevagyok regizve, Istenemre 2 oraig turtam reggel a forumot de sehol nem volt
Koszi!
Amugy van Titanium backup-om is, meg MyPhone Explorer telokonyvet menteni, szoval megvannak a cuccok, csak elegem van a folyamatos ujratorolgetesbol es felrakasbol, en hasznalni akarom ezt a sz@rt -
Dottore
addikt
válasz
#31757056 #1542 üzenetére
De igen. Nekem is 2.3.4 van. Az oldal nem tűnt el, regisztrálsz és itt megtalálod a leírást amit keresel.
-
törölt tag
Mar irtam hurrikan-nak csak szerintem mar gyuloli hogy mindenki neki ir, valszeg nem fgo valaszolni se, bar ne legyen ugy
Dottore Az a problemam, hogy a 2.3.4 nem root-olhato, csak ha bootloadert nyitok, de azzal ujra elveszik minden adat hosszu oras macera. Korabban valalki linkelt egy oldalt a seria-ra amin rajta van hogyan kell egyszeruen root-olni a 2.3.4-et, de toroltek a seria/rol az oldalt, szoval ennek lottek. Nekem csak root-os telefon kell, semmilyen mas.
-
Dottore
addikt
Van Office Suite a telefonon. Meg tudsz vele nyitni mindent, viszont szerkeszteni nem tudsz. Ehhez meg kell vásárolnod.
-
mihu91
csendes tag
Hello!
Arc vásárlása előtt állok és azt szeretném megtudni, hogy a telefonnal tudok-e word,excel,ptt,pdf és hasonló documentumokat kezelni illetve szerkeszteni ? vagy van-e rá olyan program ami képes erre?
-
nbukta77
addikt
Hi. Csatlakozok egy Arc S-el.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Próbáltad kikapcsolt 3G-vel is? Csak Edge hálózaton? Mintha olvastam volna valakitől hasonló problémát és ott az volt a konklúzió, hogy amikor 3G-ről visszaváltott Edge-re a teló, akkor nem kapcsolódott vissza a hálózatra. Csak a teszt kedvéért próbáld meg kikapcsolt 3G-vel pár napig és ha úgy ok, akkor már ezzel a konkrét ténnyel viheted vissza a telót cserélni. -
törölt tag
Sziasztok! OTA-n mar jon nekem az uj frissites, vagyis jonne, mert mindig azt irja hogy sikertelen a frissites probaljam ujra. 4-szer probaltam, ujrainditas utan is kozvetlenul, akku 80%. Van otetetek? PC companionnal nem akarom, minden adatom veszne... Legyszi segitesetek valahogy!!!
-
Revolit
senior tag
Nekem is tökéletes, pedig rootoltam, és 2x brickeltem is
*kopp-kopp*(Gondoltam én is leírom, ne ijesszük el a potenciális vevőket, lássák van olyan is, ami működik
)
-
Loituma69
őstag
A sok hibás készülék láttán amit itt írogattok, én szerencsésnek érzem magam tökéletesen működik! kopp kopp kopp......
-
GTaylor
csendes tag
Valaki használja ezt a facebook integrációt? Összekapcsoltam jó pár névjegyemet, leszedi a profilképeket, de csak ilyen miniatűr méretben, és még az is pixeles. Ez így elég gáz, lehet csak én néztem el valami beállítást?
-
Dottore
addikt
Nézz utána mire kell hajlandónak lenned. Megértem a felháborodást, de "támadás" előtt alap dolog felkészülni.
A Logitech egy másik világ. Mind a négy Xperia Arc volt?
-
Eagl3
veterán
válasz
Dottore #1516 üzenetére
Mi az, hogy további vizsgálatot? Nem vagyok hajlandó még egyszer 3-4 hetet várni a telefonomra, hogy visszakapjam egy rohadt papírral amiben az áll, hogy nem csináltak vele semmit.
Vagy csere vagy fogyasztóvédelem.
Elképesztő, hogy ilyet egyáltalán meg lehet tenni. Most meddig tar két ekkora cégnek (T-Mobile, SE) kicserélni egy rohadt telefont?
Anno rossz volt egy Logitech G5 egerem, írtam egy emailt a Logitechnek, sűrű elnézést kértek és postázták a zsír új egeret. Azóta sem vennék más márkából egeret. De ha nekik nem fontos az ügyfél ám legyen, ez zsinórban az 4. új SE telóm. -
Dottore
addikt
Akkor miután válaszolt az SE, beszéld meg a szervizzel, hogy cserét szeretnél, mivel ők nem találják a hiba forrását, a telefon pedig ennek ellenére nem felel meg a felhasználás alapjait érintő követelményeknek.
Ha nem hajlandóak további vizsgálatot végezni, vagy elutasítják a cserét, akkor fordulj csak a fogyasztóvédelemhez. -
dome29
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nekem az lenne a problémám, hogy a készülék 1 nap többszörösen is lefagy!
Megáll kb vár 4-5 mp.et, elmegy a kép és Újraindul, majd megy minden ugyanúgy..
1 nap többször is, és ez eléggé inritáló
Valakinek valami ötlete?
-
Eagl3
veterán
válasz
Kicsirics77 #1511 üzenetére
Az lesz, még megvárom az SE válaszát.
-
Eagl3
veterán
válasz
Kicsirics77 #1508 üzenetére
Nem oldja meg, mert mivel 2 napja kaptam vissza a szervizből úgy, hogy legyalultak mindent, másnap már megint nem fogadott egymás után 3 hívást.
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
hát erre igazán nem tudok magyarázatot adni,de nekem is előfordult ilyen míg nem kellett garanciálisan javítani,viszont Nekem mákom volt mert kicseréltek a kijelzőn kívül mindent és azóta nem csinálja,hetente egy újra indítás ajánlott,de szerintem 2-3 naponta sem árt.
lehet ez megoldja. -
Eagl3
veterán
Talált már valaki megoldást, hogy mi az oka annak, hogy némelyik ARC időnként nem fogad hívást, csak besípol a hívó félnél, nekem meg jön a nem fogadott hívásokról az SMS pár perc múlva? Vagy esetleg tudja valaki, hogy mitől van?
Másodszor kapom vissza a szervizből úgy, hogy még mindig ugyan olyan rossz, elsőre cseréltek benne vagy 10 alkatrészt, most másodszor, megint 3 hét után kaptam vissza, olyan papírral, hogy műszeresen bevizsgálták és nem indokolt bárminemű javítás.
Tegnap írtam egy levelet a magyarországi SE-nek, gyanítom majd a T-Mobile -ra fognak mutogatni, abban a pillanatban megyek a fogyasztóvádelemhez. -
Eagl3
veterán
Parancsolj, ennél jobb tokot nem találsz rá, én is ilyet használok.
-
yodee_
őstag
Hali!
megjött az arc s-em, és nem találom rajta a gyári csengőhangokat! valaki el tudná nekem küldeni őket? köszi
-
soldier2
őstag
Gratulalok a telefonodhoz, hasznald egeszseggel. Nekem kb 3 hete van meg, hasit ahogy kell. Meg mindig nem tudom, hogy 720p mkv-t viszi-e, nincs eleg hely a memoriakartyan, hogy felmasoljak egy fel filmet. Annyira meg nem erdekel, hogy szerkesztgessek.
Nekem az APN OnOff van fent teszi a dolgat ahogy kell. A fokepernyon kint van egy kis widget azzal tudom ki-be kapcsolni a mobilnetet. Mar csak azert is jo, mert az aku is tov'bb tart kikapcsolt 3g mellett.
Futo programok miatt ne aggodj, intezi helyetted an Android. A Symbianon meg volt oldav, mert ott szukseg volt ra, it nem kell foglalkozni vele. -
Dottore
addikt
A Symbian bonyolultabb.
Beállítások\ Vez.nélk.és m.hálózatok\ Mobilhálózatok\ Adatok engedélyezése
Itt értelemszerűen be illetve ki tudod kapcsolni a forgalmat.
Illetve a Beállítások\ Fiókok és szinkronizálás\ Háttér adatforgalom lehetőségnél a Google háttérszinkronizációját tudod ki vagy bekapcsolni.
A Market alkalmazásnál megadhatod, hogy csak WiFi kapcsolat esetén frissítsen.Ennél kényelmesebb ha egy erre a célra fejlesztett programot használsz, Pl. Quick Settings vagy APNdroid. Ezek, átírják a szolgáltatód beállításaid, így nem tud csatlakozni. Ezért miután esetleg megszabadulnál a fenti programoktól csak azután töröld őket, miután engedélyezted az adatforgalmat
Advanced Task Killer.
A Google szolgáltatásokat és a rendszerben futó appokat felesleges kilőni, mivel az Android újra betölti őket és automatikusan szabályozza a memória függvényében. Többet árt ha ismételten kénytelen elindítani a programokat miután te kilövöldözöd őket. Amire jó lehet mégis, az a beragadt programok eltávolítása. -
Geni86
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Xperia Arc S készüléket,és még az ismerkedés fázisában vagyok. Eddig Symbiant használtam,ami ugyebár jóval egyszerűbb rendszer.A kérdéseim a következőek lennének:
1. Felraktam egy adatforgalmat mérő szoftvert,és azt látom,hogy folyamatosan fent van a neten wifin keresztül. Félő,hogy ha be lesz állítva a a szolgáltatói internet,akkor is adatforgalmat fog generálni. Le lehet ezt állítani valahogy? Egész pontosan majd szeretném használni a szolgáltatói netet is,de csak akkor,hogy ha én rányomok,hogy mondjuk frissítse az e-maileket.
2. A futó programokat hogyan tudom kezelni,bezárni egyszerűen? Symbian-nál megnyomtam egy gombot hosszan,kijelezte,hogy fut az üzenetek menüpont meg pl. a böngésző rányomtam,hogy bezár és kész. Itt,hogy működik?
Sorry,hogy ilyen amatőr kérdésekkel bombázlak titeket,de még nagyon új vagyok ezen rendszer terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest