Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihu91
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #4649 üzenetére
Óké, köszi
nem tudtam hogy ezzel gariba foglalkoznak vele
-
mihu91
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #4647 üzenetére
Hogy tudom újratelepíteni ?
-
mihu91
csendes tag
Sony Ericsson Xperia Arc LT15i Villog a kijelző, mi lehet a gond, valaki?
A fent említett telefonnal az a gondom, hogy miután lezárt a telefon akár automatikusan akár manuálisan egy idő után a kijelző világítás magától ki- és be kapcsol amivel nem tudok semmit kezdeni. Már leformáztam az SD kártyát, újraindítottam a telefont de nem akar megszűnni.
Eléggé idegesítő és ezmellett az aksit is tönkrevágja. Ha valakinek volt már ilyen gondja és talált rá megoldást kérem segítsen.
Köszönöm.
-
mihu91
csendes tag
Hogy lehet a kijelzőn megváltoztatni az óra kinézetét ? nekem az nem jön be de még nem jöttem rá hogyan tudnák másikat berakni.
-
mihu91
csendes tag
Elindul a telepítő...ugrik egyet és nem csinál semmit...nem rakja fel a kezelő programot...miért ?
-
mihu91
csendes tag
Hogy lehet a gépről zenéket illetve filmet rakni a telóra...usb-én rákötöttem a gépre...de semmit nem lát... ???!! help me
-
mihu91
csendes tag
Most a T-mobile-nál olcsóbb lett...potom 85ért meglehet venni
én ma meg is tettem
de siessetek mert azt mondta az ügyintéző hogy viszik mint a cukrot
-
mihu91
csendes tag
Én most akartam volna megrendelni a telefont a tmobile oldalán de persze pont addigra fogy ki raktárról mire eljutok odáig h megtudjam venni...és most jó kérdés hogy mikorra lehet majd újra kapni...
Sokat mondjuk nem akarok várni mert meglehet rendelni máshonnan is mint például a gsmline.huról csak nem tudom hogy az mennyire megbízható oldal...valaki vett már onnan telefont vagy kifejezetten SE Arcot ? vélemény ?
-
mihu91
csendes tag
Hello!
Arc vásárlása előtt állok és azt szeretném megtudni, hogy a telefonnal tudok-e word,excel,ptt,pdf és hasonló documentumokat kezelni illetve szerkeszteni ? vagy van-e rá olyan program ami képes erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest