Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Android szakmai topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz
HELLAFLUSH #3798 üzenetére
feltelepített cuccaimmal(launcher pro,beautiful widget,powe amp és a többi sallang)
kb 240 mega szabad memória van jelenleg és 140 megát használ a rendszer,szóval érezhetően gyorsabb lett. -
csatakacsa
tag
Nekem sajnos még nincs elérhető .62es firmware. Vodafone esetében mennyit kell altalaban varni egy ilyenre? Nincs még tapasztalatom ez az elso androidos telom.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Kicsirics77 #3796 üzenetére
jobb mint az az elődje? változások tapasztalhatók?
-
Kicsirics77
veterán
.62 felrakva
előbb-utóbb úgyis lehet majd root-olni -
Dottore
addikt
Wifi. Az androidos telefonjaim között eddig a legjobb. Nokiákat is beleértve egy gyenge négyes az ötös listán.
GPS. Perfect. Tegnap autóban hőkezelt szélvédő mögött (adatkapcsolat kikapcsolva) mire beírtam hova, megvolt a műhold is. Csak a legjobbat mondhatom róla. Még soha nem hagyott cserben.
-
Iomega
addikt
Wifi, GPS, az milyen, mennyire erős ebben, az Arc S?
-
Bilux
veterán
válasz
bokrosolajos #3782 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #3789 üzenetére
Nem próbáltam még, de azért nem hiszem, hogy a GO-nál jobb lenne...ha lesz időm azért tesztelem majd.
-
ko9
addikt
válasz
HELLAFLUSH #3789 üzenetére
Ezt amikor utoljára néztem, akkor nagyon beta állapotban volt, elég sok minden nem működött, de szerintem veszek rá egy pillantást megint. Köszönöm az emlékeztetést
-
HELLAFLUSH
őstag
a játék most nem annyira érdekel, mert találtam egy olyan launchert, hogy a golauncher ment a kukába
itt van ni
360Launcher
-
Cho Simba
tag
Ha már launcherekről volt szó, még csak zárt béta van, de alakul
TSF UI -
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3779 üzenetére
a kábelt csak akkor kell csatlakoztatni,amikor írja. wifin nem frissíthető
-
sdd2
veterán
válasz
HELLAFLUSH #3780 üzenetére
Market, a többi warez tevékenység!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
HELLAFLUSH #3780 üzenetére
Szerintem PSP emulátor!
-
szekra
addikt
válasz
Nem. Csak vissza gomb folyamatos letartasaval kell csatlakoztatni a gephez, es benazast elkerulendo, kb. ugy is felfoghato, hogy "meg ne csatlakoztasd, csak ha szolok".
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
ne máááá' telefonra is van
1 linket vki, mert megőrülök -
bokrosolajos
őstag
Ja, de nem akarom egyelőre frissíteni, ha nincs rá Root, mert akkor bukom a céges proxyt!
Elindítottam ezt az Updatert és a következő furcsaságot találtam:
1. Keresse meg a készülékhez az USB kábelt
.
.
4. Bizonyosodjon meg, hogy a telefon nem csatlakozik a számítógéphezAkkor Update-elni csak WiFin keresztül lehet ? Vagy csak hülyeséget írtak? Update Service-ben sehol nincs kapcsolat beállítási lehetőség.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
csatakacsa #3777 üzenetére
ja igen root nélkül is gyorsabb,gondolom optimalizálták a memóriakezelést
-
csatakacsa
tag
válasz
Kicsirics77 #3776 üzenetére
Elnézést kérek hülyén fogalmaztam. Ugy értem ha a .62 est feltettétek azzal éreztetek e valami javulást. Nem a root-tal az tudom mire való.
Rosszul fogalmaztam.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
csatakacsa #3775 üzenetére
root--> lehet törölni a felesleges appokat és ezáltal több rendszer memória szabadul fel,ezáltal a rendszer is gyorsabb...
nembeszélve arról,hogy lehet olyan programokat is futtatni ami csak root-olt készüléken lehetséges. -
csatakacsa
tag
Nekem még 4.0.2.A.0.42 van rajta és vodafone-os.
Nekem amugy nincs szükségem rootolásra szóval azt szeretném kérdezni, hogy ha feltettétek éreztetek vele valami javulást? -
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3773 üzenetére
Nálam működött, akkor sztem nálad is fog. A Pc Companion mindig újraindította a telót,amikor a frissítésre került sor. Az update service, pedig gond nélkül letöltötte és telepítette a frissítést.
-
bokrosolajos
őstag
Az enyém független, és 42-es van még rajta + Root (nekem proxy miatt volt rá szükségem).
"increase your battery time. (..) you can try the following as proposed by many users on the forum.
When phone reaches 50% in battery level turn it off and pick out the battery for a few minutes. Put it back and connect the charger, now charge the phone turned off for about 5 hours or overnight. Start the phone as normal and check if the battery life time has improved."
SE fórumban ajánlotta a szervizes. Hát, nem t'om ... Ez olyan vízzel gyógyításnak tűnik
Nekem teljesen megfelelő a gyári Launcher! Pár napja fedeztem csak fel, hogy működik a kétujjas oldal váltás
-
HELLAFLUSH
őstag
sorry a 2hsz-ért, csak már nem tudom szerkeszteni, mert ledobott a net
ezt a MIUI Launchertajánlom mindenkinek
van valami jó launcher ami veri a GOlaunchert? (QQ,ICS,Zeam,LauncherPro,SPBShell-t már próbáltam) eddig a GO és a MIUI jött be, de hátha van valami ütősebb amiről én nem tudok -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Kicsirics77 #3769 üzenetére
értem
nekem 58as van (Aniking rom) de ics keyboardal használom -
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3761 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
.58-at még lehet rootolni
ahogy olvasgattam a .62 is megoldható de csak úgy ha a .42 visszateszed-->root-->majd a .62 kernel ráteszed
egyébként a .58 meg hong kong így alapból csak kínai japán meg nemzetközi bill van
egyelőre míg a .62 world generic romot nem lehet rootolni addig felelsleges is feltenni,kipróbáltam,valamivel gyorsabb mert több szabad memóriát hagy mint a .42 -
Dottore
addikt
válasz
aimettirlz #3703 üzenetére
Kicsit megkésve, de most találtam. Ez a program elvileg figyeli a hangerőt és mindig a beállított értéken tartja.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3761 üzenetére
melyik verzió van fent ?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3759 üzenetére
Én frissítettem, a Pc Companion nem tudta frissíteni, mert újraindította a telót. Az update service című programmal viszont vasárnap lefrissítettem és azóta az általad leírt legújabb verzió van rajta. Este belinkelem majd.
-
Bilux
veterán
válasz
Független a telefon? Mert a *eci tmobile nem sieti el a frissítést.
-
ko9
addikt
válasz
Rootolni még nem lehet a .62-es FW-t, de az appok és minden más megmarad.
-
bokrosolajos
őstag
Véletlen elindítottam a PC Companion progit, ami kényszerítette, hogy frissüljön. Utána kiiírta, hogy van újabb FW 4.0.1.A.0.62!
Kérdésem -mivel még nem csináltam ilyet- : megmaradnak-e a telepített appok, illetve a root léte számít-e, kell-e utána újra?
-
thomech
tag
Üdv Mindenkinek
Olyan kérdésem lenne, hogy Arc S-en tapasztalt valaki olyat, hogy kis fényerőnél(kb. negyednél) néha vibrál a kijelző? Kb. felesen vagy felette semmi hasonló. Ötletek?
-
csatakacsa
tag
Előre is elnézést a nagyon hülye a kérdés de az ics-vel márciusban fog gyorsulni a telefon? Mert olvastam hogy kap vele hardveres gyorsítást.
-
bokrosolajos
őstag
-
szekra
addikt
-
szekra
addikt
Na megrendeltem az IS-et
Kíváncsi vagyok mikor jön meg és hogy teljesít.
-
expander
senior tag
kivancsi lennek arra a 2napra
valamelyik nap 8körül elindultam itthonrol, neteztem kb összesen 1 orat, volt 1 ora zenehallgatas 1ora jatek illetve olvasgattam rajta, egy ket hivas, sms es hasonlok, delutan 3 körül amikor hazaertem volt vagy 30%om... :\
-
-
Iomega
addikt
Köszönöm mindenkinek, hogy saját tapasztalatát megosztotta!
Mindenképpen pozitív ez a visszajelzés.
-
szekra
addikt
Akkor csak én gyűröm annyira, nekem egy nap alatt (20-24) óra simán lemerül. 5 %-nál szoktam rátenni tölteni.
-
bokrosolajos
őstag
Nálam is a 1,5 nap simán összejön. A kettőt még nem mertem megkockáztatni
-
Iomega
addikt
válasz
Kicsirics77 #3736 üzenetére
Az kellemes üzemidő.
-
Iomega
addikt
Átlagos használat mellett, mennyit bír ki az akksi nektek?
-
Viper26
nagyúr
-
yodee_
őstag
üdv mindenkinek. van egy arc s-em a legújabb szoftverrel és elgondolkodtam azon hogy rootolnám és feltennék valami másik romot. semmi extra nem kell, csak mondjuk akku idő javuljon illetve a felesleges dolgokat le tudjam szedni. mi a legegyszerűbb módja ennek?
köszi
-
expander
senior tag
en ugytudom, hogy a "vezeteknelküli" cellainformaciok alapjan hamarabb megtalalja a jelet, illetve rasegit a müholdak megtalalasara, valamint letölti a müholdak pontos helyenek adatait amit tovabbit a gps fele, hogy merrefele keressen. szoval ha bepipalod, akkor sem fog folyamatosan menni
-
mokus1
addikt
válasz
Forzareal03 #3726 üzenetére
GPS műhold egyértelmű.Ez egyből a műholdakat keresi és kurva pontos.Míg a vezeték nélküli hálózat használata pl egy wifi kapcsolat gyors de kevésbé pontos meghatározás és így a gps jelet is könnyebben megtalálja.
A GPS mehet folyton.
a vezetéknélküli meg eszi a megabyteokat. -
Forzareal03
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
Még egy béna kérdésem lenne: A GPS beállításoknál két opció van:
-Vezeték nélküli hálózatok használata
- GPS műholdak használata
Először is mi a különbség?
Ezek így alapból nincsenek bepipálva, de pl ha Viber-en vagy ilyesmin beakarok állítani egy helyzetmegjelölést akkor mindig feldobja, hogy ezeket pipáljam ki, azzal a megjegyzéssel hogy ez költségekkel járhat. (Mivel van adatcsomag a telóhoz nyilván költségekkel nem jár csak növeli az elhasználat adatmennyiségemet)
Szóval egyrészt azt szeretném kérdezni, hogy a 2 fenti opció közül, melyiket szükséges az ilyen Fb checkin,Viber helymegjelölés, Igo használat stb dolgokhoz bekpacsolva tartani?
Melyik az (vagy mindkettő) amelyiket ha folyamatosan bekapcsolva hagyom, akkor használja el a megabájtokat?!
(mert pl úgy tudom, hogy az Igo megy net nélkül is, de ha adatcsomagom van "folyamatos" nettel, akkor is ez anélkül működik? mert ha igen, akkor a fentiek közül valamelyik nyilván pl ehhez bekapcsolva kell hogy legyen, és akkor önmagában nem használ el adatcsomagot! Én valahogy így logikáztam)
Remélem nem kérdeztem olyan extrahülyét
Ha mégis akkor bocsi!
-
Iomega
addikt
Szekra: Te Iphone-t akarsz váltani droidra?
-
duvi
nagyúr
Szerencsére nekem a game.co.uk visszatérítette a pénzt. Gondolom ők leverték a Magyar Postán a kárukat. De tényleg nem akarlak rémisztgetni! Csak a saját tapasztalatomat írtam le. Azóta ha lehet, akkor inkább futárcéggel rendelünk külföldről. Reméljük te rendben megkapod a csomagodat
-
duvi
nagyúr
Sajnos a Tracking csak Magyarország határáig működik
Amint belép az országba, onnantól "követhetetlenné válik" és a jóságos Magyar Posta jóindulatára bízhatjuk, hogy megkapjuk a csomagunkat. Én is így jártam egy Collectors játék csomaggal. A határig láttuk hol tart. Utána eltűnt és nem is került elő soha többé
Napokig jártam utána a postánál és mindenki máshoz küldött tovább. Irtam is levelet nekik, de semmit nem ért. Nem véletlenül szüntette be sok külföldi cég, a magyar postán keresztüli szállítást...
-
soldier2
őstag
válasz
Forzareal03 #3695 üzenetére
"Azok a pici ikonok a főképernyőn amikkel lehet a wifit, bluetooth-t stb"
Én kiraktam az "Állapotváltás" widgetet a főképernyőre azon ott van minden ami nekem kell. Biztosan van hozzá külön app is de nekem ez eddig megfelelt. Mellette még elfér egy másik widget ami a HTC Sense kezdő képernyőjére hajaz, és marad még hely 2 kissebb widgetnek is. -
boken
senior tag
Én sokszor rendeltem már a ZAGG-tól,az ő csomagjaik hála istennek csak egyszer veszett el,az Ebay-es dolgaim annál többször
Ha elveszne a csomag,írj a Zaggnak,vagy van online üf.szolgálat,és egy újabb posta költség fejében ami kb 3 dollár,újra elküldik neked.
A posta mindent tagad,azt mondják hogy a feladónak kell utána nézetnie hogy hol akadt el a csomag. -
szekra
addikt
Ha a zagg-tól rendelt IS-em esetleg "elveszne" a drága magyar postánál, akkor hogyan lehet kártérítést követelni? Külföldről még így nem rendeltem, itthonról feladott csomagok esetében tudom, hogy működik az eljárás, sajnos nem egyszer történt meg velem.
-
mokus1
addikt
Ez a nomedia fájl megmagyarázza miért nem talált a zenelejátszóm és a galéria fájlokat
Bár nem én tettem oda. -
Bilux
veterán
Köszönöm a válaszokat. Tehát a főkönyvtárba rakok egy .nomedia filet akkor az alkönyvtárakban sem akar túrkálni. Ez jó, mert van jópár alkönyvtár egy-egy test hanggal.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Forzareal03 #3695 üzenetére
Pakolj rá Friendcastert, majd az fog értesíteni Facebook-ról!
Nem mellesleg jobb is, mint az Androidos FB app
-
Bilux
veterán
Felraktam a sygic-et majd a gyári zenelejátszó összeszedte az összes nemzet test hangját beep hangokat stb. Ezt mivel lehetne kiküszöbölni hogy ne találja meg vagy ne keressen a sygic mappában? .nomedia file minden egyes mappába berakáson kívül?
-
sagesz93
addikt
válasz
használj windows phone 7-t
-
szekra
addikt
válasz
Rengeteg jol mukodo es hasznos volume control alkalmazas van marketen, amihez altalabam widget is tarsul. Keresgess magadnak valot, biztosan talalsz.
-
aimettirlz
tag
válasz
bbchris #3627 üzenetére
bbchris: Szívesen..
Szerintetek van arra megoldás hogy a telefon hangerejét egyetlen beállítási lehetőséggel lehessen maximalizálni illetve 0ázni? NEM ÉRTEM miért kellett média lejátszás és telefonhangerőre szétszedni... egy csomó problémám volt már ebből.... pl : csendes helyen kinyomom a widgeten a hangerőt elindítok egy játékot el kezd ordítani frankó... másik példa:
felveszem a hangerőt este mielőtt beállítom az ébresztőt és valamiért nem volt hang fel sem ébredtem... ez utobbi nm biztosan van így ezt még le kellene tesztelnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest