Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Dottore #11385 üzenetére
Szerintem ha 1 évig nem jött elő akkor már nem is fog. Nekem kb. 4 hónap után már el is repedt. Játszani én is játszok, de ezek szerint mégsem (csak) a hő a problémája.
Amúgy azt figyeltem még meg, hogy többnyire a T-sek repednek, talán ők több hibás készüléket kaptak. Egyik ismerősnek gyári független, az nem reped, míg a másik akinek T-s szintén elrepedt már.view:
Jahh a német dög határozottan jobb -
Loituma69
őstag
válasz
Dottore #11381 üzenetére
Tudok ennél nagyobbat is mondani!
Nálam hivatalos gyári ICS 4.0.4 van a telefonon és hibátlanul működik és nem lasabb mint a 2.3.4 volt. Sosem rontanám el mindenféle mókolt fözött rommal ezt a hibátlan gyári romot! Akinél rossz a gyári rom azt sajnálom nálam kifogástalan! kop kop kop....
-
viewdetails
addikt
válasz
Dottore #11331 üzenetére
Eddig nem sokat tudott, de most kapásból két automatizálást is rá tudtam bízni. Este töltőn vegye le a hangot és reggel rakja vissza, illetve kocsiban bluetoothra kapcsolódva indítsa el a zenelejátszót, olvassa fel a menetközben érkező sms-t, illetve kocsiból kiszállva kapcsolja le a bluetooth-t.
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #11252 üzenetére
Mit találtam.
Xperia X5 concept
„ This time we’re dealing with an Android version of the X5, one that weighs 138 grams, measures 110 x 55 x 17mm an comes in 2 colours: Oceanic Blue and Vinyls Red. As far as specs are concerned, the device comes with a primary 4 inch multi-touch OLED display with 1280 x 800 pixels resolution, dual speakers, Android OS, a QWERTY slide out keyboard and portable screen.
4G connectivity is also supported, together with quad-band, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, DLNA, USB, aGPS and there’s also built-in GPS among the features. An AMD Mobile Technology 1GHZ processor is running the show from underneath the case, accompanied by an Nvidia 3D graphic chipset, 1GB RAM, 2GB ROM and SD/MMC/MC card slot (external memory max 1TB).”
Nem semmi 2009. augusztusából.
[Cikk]Egy ilyet elfogadnék.
Nagyon bejön. -
noorbertt
őstag
válasz
Dottore #11198 üzenetére
Gyári rommal lomhának éreztem a telefont és megbízhatatlannak. Számomra fontos alkalmazások sem működtek rendesen : APG ,Open VPN...
Plusz ICS-óta a wifimet sem észlelte többször.Most egy jól pörgő, stabil és esztétikus készüléket tudhatok magamnak. Minden program tökéletesen működik és idáig hibamentes minden.
Így nem látom értelmét az IOS-re váltásnak.
Esetleg még annyit érdemes a cyanogenmod-al játszani, hogy a RomManager-t telepítésnél törölni Totalcmd-er majd egy fullosat feltenni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Dottore #11166 üzenetére
Egyértelmű, hogy V. Semmivel nem lesz jobb a T, csak 0.3 col-lal nagyobb kijelzővel érkezik (ami ráadásul ront a ppi arányon), meg dupla belső tárhellyel. Úgy tippelem, hogy árban is nagyjából egy szinten lesznek, csak a T lesz kb. 10-15k-val drágább.
Másfél év múlva úgyis újra vehetek kedvezményes telefont a T-nél, addig meg már lassan a kifutó fázisban lesznek ezek is -
darvinya
titán
válasz
Dottore #11177 üzenetére
Most aztán bele zavarodtál.
Amúgy elgondolkodtam én is, mi lenne ha "V" lenne.Az akkumulátort én viszont szeretném cserélgetni ha úgy hozza úri kedvem. Tehát ha megbonthatatlan egység a hátlap és fix akksi, az nálam nagyon negatív.
Így olvasva azt mondod, hogy a V-s a fix aksis.
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #11168 üzenetére
Én nem tudom mit néztél a linkelt oldalon, de ott csak a T fix aksis.
V a legjobb köztük és hiába 4.3"-os 342ppi a több 323ppi-s ami már(számomra észre vehető a nagyobb kijelzőn), és második generációs Mobile Bravia Engine 2-es panelon.
Erre már gondolkodnék a cserén /vásárláson.Off vagy inkább Uff
rick4
Van ennek a fw-nek linkje, meg esetleg hozzá passzoló dolgok, kernel, stb?
Hogyne Google.
De mi az a hozzápaszoló dolog, kernel?
Ez csak egy javítás. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Dottore #11171 üzenetére
Köszönjük!
Témába vágó kérdésem a következő lenne: kb. egy hete fölraktam a legújabb 4.0.4-es szoftvert, de ezzel sem lett olyan gördülékeny, mint anno' a GB.
Van-e rá valami trükk, hogy ez is olyan simán működjön, mint amaz?
Szűz telepítés volt, utána root. FB és egyéb x@rokat kigyomláltam, mégis rengeteget gondolkozik néha a teló, olykor több másodpercet kell várni mondjuk a tárcsázóra, amikibaidegesítő tud lenni. -
viewdetails
addikt
válasz
Dottore #10843 üzenetére
Dottore
Most láttam, sry, tessék, innen tölthető.
-
pjen
félisten
-
boken
senior tag
válasz
Dottore #10557 üzenetére
Ez lenne az igazán jó,csak akkor az emberek látnák hogy mit érdemes venni és mit nem hosszútávra.
Én annó meg vettem az SPB SHELL 3D-t(de minek?)hát ott sem viszik túlzásba a frissítést és pedig nem volt olcsó!Hír:
[link]Ugyan így érdemes lenne fejlesztés terén is szigorítani a szabályokat!
-
darvinya
titán
-
boken
senior tag
válasz
Dottore #10551 üzenetére
Én még régebben a tanácsodra meg vettem az autostars,(használom is rendesen)és nekem jól megy ICS alatt is.
Igaz hogy ez főzött rom de ICS.http://kepfeltoltes.hu/view/120801/Screenshot_2012-08-01-15-41-20_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/120801/Screenshot_2012-08-01-15-41-02_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
-
viewdetails
addikt
válasz
Dottore #10491 üzenetére
Hajrá!
Én egyébként inkább tennék fel egy tiszta GB-t, majd azt frissíteném ICS-re. Vagy ha instant ICS, akkor a Generic Greece-t. -
mateus
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Dottore #10137 üzenetére
Nem is tudom, lehet a fellépés is sokat nyom bele a dologba, meg az is, hogy nem vagyok hülye gyerek+ a külső is
(26 éves, 190 magas 110kg 0-ás séró, kedves tekintet
)
Általában mindent gariztatok, de csak akkor ha tényleg szar és igazam van.
Nem igazán vagyok politikus alkat, első blikkre sokan bűnözőnek néznek, aztán mikor megismernek, akkor leesik, hogy "jééé értelmes"
Muhammad Ali a példaképem, hobbiképpen megjártam már pár sportágat, köztük a boxot is
Egyébként Alinak is az születési neve Cassius Marcellus Clay -
istnag
addikt
válasz
Dottore #10057 üzenetére
utánaolvastam,-most melóhelyen vagyok és nem tudom kipróbálni- át kell konvertálni .img -be,aztán unyaffs-al lehet(ne) szerkeszteni. Szívesen átparticionálnám a telefonomat kissé zavar ez a hely pazarlás. Vagy ne is álmodjak ilyenről?
szerk: Igazad van. Ez a fájl típsu egy tömörített fájl,csak az a gondja,hogy SE kulcsokat tartalmaz,így teljesen reménytelen újra flashelhetővé tenni.
viewdetails:
-
Rick4
félisten
válasz
Dottore #9869 üzenetére
Szerintem pont egy dologról beszélünk, csak én leírtam mi lesz a garanciális javítás egyik alapfeltétele. Amíg garanciális, addig javítják, DE csak abban az esetben, ha a hiba nem a felhasználó által okozott sérülésből ered. A garancia nem azt jelenti, hogy összetaposod a telót, ők meg adnak egy újat helyette...
-
Rick4
félisten
válasz
Dottore #9862 üzenetére
ez nem egészen így van, ugyanis a vásárlást követő hat hónapban akármilyen hiba lép fel, azt kell feltételezni, hogy az már a vásárláskor is fennállt, és vitás kérdésben ( mikor te azt mondod hogy tokban megpattant a kijelző, és nem leejtetted) a gyártónak vagy forgalmazónak kell bizonyítania, ha nem fogadja el az állításodat, viszont ez a hat hónap után megfordul, ha mindenki mondja a magáét, ők nem fogadják el, hogy márpedig ez gyári hiba, akkor jegyzőkönyv felvétel, hiteles és független szakértővel bevizsgáltatás, vagyis kermihez beküldés, bevizsgáltatás, előre vizsgálati díj fizetés 15 ezres nagyságrendben, majd várakozás.
Azonban ha a vizsgálat eredménye is a vevőnek kedvez, azaz megállapítják, hogy gyári hiba, akkor a szerviz elfogadja feltétel nélkül a szakvéleményt, és fizeti a díját is....Magánvélemény, hogy én mindig a szervizbe viszem a készüléket, ott 2 nap múlva már kész, a szolgáltatók 2 hétig intézik ugyanezt.....
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #9830 üzenetére
Igen?
Ugyanaz sőt, ha elolvastad volna amiből kiindult hsz-m, akkor az a zavaró.
Ja másik pedig tudjuk mi van ezekkel az elkészített dolgokkal.
Valamiért nem műkszik.
Olvasd el az oldalt amit linkelt és rájösz, hogy ott van egy kis szívatás amit egy „szájbarágós” user pont beleesik és jön a kérdés.
Miért nem megy.A másik pedig nem ICS-től indulunk.
-
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #9765 üzenetére
Ez így igaz.
De itt a hangsúly, hogy ez csak az alapra igaz minden más ami rákerül(Sense, Sony, LG, Tucsvíz) már nem.
Kell ilyen StatusBar?
Van egy kis átalakítással megoldható.
A vizuális motor most is felrakható ICS-re és megvan a Zselé.
Ez egy javítása az ICS-nek.
Hogy megkapjuk-e? Ez már csak a visszajelzéstől függ XDA-ról, stb… -
Tonyo
őstag
válasz
Dottore #9649 üzenetére
Koszi szepen.Az ujabb seria tartja ezt a szintet?Ha jobb nala tudok varni par honapot..Viszont az is teny, hogy 50 ezres ajanlatra varhatok majd...
Mekkora az esely,h par honap mulva ilyen aron fognak gazdara talalni a halozarfuggo szinte uj arc s-ek?:SEn nem iphone, hogy evekig tartsak az arukat...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Dottore #9622 üzenetére
szoktam de most nemcsináltam mert gondoltam nemlesz baj, meg sokan használják ezt, de persze nálam nemműködik
de ha csináltam volna ha nem indul a teló hogyan raknám vissza az eredetit a system/app mappába?más: ha már ugyis gyalulgatom ide-oda gondoltam megpróbálom, felratam egy S-es romot a simára és fut, LT18i-t ír LT15i helyett, akkor most a procit 1,4en hajtja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest