Hirdetés

Sony Ericsson Xperia arc - plakátkiállítás

Hirdetés

Bevezető

Naná, hogy házon belül nem szórakozunk azzal, hogy a most érkezett tesztkészülék nevét helyesen ejtsük ki. Elvileg "árk" a Sony Ericsson jelenlegi csúcsgépének fanzázianeve, de ha már van magyar értelmezése, akkor ez bizony arc lesz itthon – s gyanítom, hogy nem csak nekünk. Testrészekből kezd jól állni a magyar piac, volt már HTC Pharos (faros), illetve LG Cookie (kuki), már várjuk a Nokia Térd és a Samsung Galaxy Csigolya modelleket is.

Sony Ericsson Xperia arc
[+]

De a Sony Ericsson Xperia arc nem attól lesz híres, hogy magyar földön kissé idétlenül hangzik a neve. Hanem attól, hogy a japán-svéd vegyesvállalat alaposan nekidurálta magát, s letettek egy olyan csúcsmodellt az asztalra, amely hardveresen is elég erős, de formatervét tekintve tényleg egyedi, ráadásul nem bántóan, hanem elegánsan az. Elképesztően vékony, finoman ívelődő sziluett jellemzi, erre rá is megy rendesen a gyártó a reklámokban, de az egészben az a pláne, hogy ezeket félretéve is egy igen patent okostelefonról van szó.

Sony Ericsson Xperia arc
[+]

Az Xperia arc a Sony Ericsson megújuló felsőkategóriás palettájának első, ténylegesen piacra is került darabja. A januári CES alkalmával bemutatott eszközt a barcelonai Neo, Neo Pro és Play fogja hamarosan követni, s gyaníthatóan még az idén ez a kvartett tovább bővül, hiszen ha a cég komolyan gondolja, hogy az első számú androidos gyártóvá akar válni, akkor ez a felhozatal kevés lesz a Samsung és a HTC ellen. Mondjuk egy kétmagos gép még mindenképpen hiányzik a tabelláról, de mivel a Sony Ericsson is a Qualcomm haverja, ezért ez jelenleg nem is csoda. Igen, a HTC-nél is hasonló a helyzet. Addig is itt van az Xperia arc, ami tartogat egy sereg meglepetést. Jellemzően pozitívumokról lesz a továbbiakban szó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés