Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
-
-
Revolit
senior tag
válasz
Revolit #11772 üzenetére
Na 2 helyről is szedtem le firmware-t, most leszdtem egy 3. helyről és annál jó.
.431 Generic Global World.
Már csak az a bajom, hogy ez generic telefonokhoz, az enyim meg T-s zárt bootloaderrel, ezt elvileg én nem tehetem fel, nem fogja brickelni a telót?
És akkor elvileg visszarak .431, rootol, és azt írják, flashtool-al kell ismét .587-re visszatérni. Pc Companionos frissítés nem jó? Vagy mindenképp szerezzek egy flashtoolos .587-es firmware-t is? Csak mert akkor gondolom vadászhatok olyanra, ami T-s... -
viewdetails
addikt
válasz
Revolit #11756 üzenetére
A régebbi ICS verzióhoz viulian csinált az XDA-n overclock modult, ami zárt bootloaderen is ment. Ha elkéred tőle a forráskódot, megépítem neked a modult belőle .587-hez.
-
-
Dottore
addikt
válasz
Revolit #2991 üzenetére
Gyorsabb, átláthatóbb. A task manager alapban csak azokat mutatja amik futnak. Kiválasztom amiket mindig bezárok, egy parancsikon az asztalra és utána már csupán egy kattintás. Míg ez a hagyományos módszerrel jóval körülményesebb. Általában mindig az egyszerűbb, hatékonyabb megoldást próbálom választani.
-
Dottore
addikt
válasz
Revolit #2980 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled a task managereket illetően.
Viszont ha valaki pontosan tudja mi mire való, akkor lehet hasznos. Mondok egy példát. Van pár program amit időszakosan használok. Bőven feleslegesen futnának, hiszen naponta csak egyszer indítom el őket. Persze fontos, hogy én döntöm el mit lövök ki, automatikusan nem engedem, hogy a task manager menedzselje őket.
Ami az akkumulátor kímélő alkalmazásokat illeti, ezek totál baromságok. Szerencsés esetben ártalmatlanok és pusztán annyit tesznek amit amúgy is tennél magadtól manuálisan ha spórolni akarsz az aksiddal. Így a program teszi meg helyetted, ergo plusz egy futó szolgáltatás ami fogyaszt.
-
szekra
addikt
válasz
Revolit #2980 üzenetére
Nem gond, nem vettem magamra mert tudom h elba..ltaztam, de most legalabb sajat boromon tapasztalom a tkillerek okozta gondokat.. Meg azert ertek a temahoz, szoval nem paraztam v. sertodtem be, rom huzas menni fog
Meg mindig nem jovok ra mi a gond pedig azota bogaraszok..
-
szekra
addikt
válasz
Revolit #2978 üzenetére
Igazabol tudom, es elismerem h igazad van es azt is h ezentul tenyleg nem fogok hasznalni semmifele task killert, megint csak a kivancsisag hajtott (bar mar lassan 1.5 eve hasznalok androidot, es eddig nem volt gondom ezekkel). Na mind1, akkor ujrahuzom a romot szervizre nem hiszem h szuksegem lenne.. Amugy rootoltam a telefont.
-
Avicularia
veterán
-
tjokai
senior tag
válasz
Revolit #2540 üzenetére
Hát jól átvertél
.......kidobtam a telefonomat a 10.-ről és vége lett a dalnak, pedig repülőgép módban volt, de nem nyíltak a szárnyak, de még csak a gyorsulási sebességet sem dobta ki a fekete doboz.
Amúgy köszi a linket, néha a legegyszerűbb dolgok nem jutnak az ember eszébe
-
DeathAdder
veterán
válasz
Revolit #2024 üzenetére
Muszáj ahhoz hasonlítani, mert egy Sensation, Optimus 2x labdába sem rúghat
Az Arc az egyetlen, ami van olyan gördülékeny
És ha nem benchmarkok után veszünk telefon, akkor azt mondanám, hogy ez a telefon benne van a TOP3 banTudom ,hogy úgy lehet screenshotot csinálni, de ez nem mindig működik.
Pl ha az elmenüt előhívod valamilyen programban, vagy lehúzod a status bart, úgy már nem lehet, mert ha hosszan nyomod a bekapcsoló gombot, akkor kilép abból.
Most egy Screenshot progit szedtem le Marketből, eddig az jól működik, bár az egyszerű gombkommbinációs sokkal jobb lenne -
Dottore
addikt
válasz
Revolit #1988 üzenetére
Én tudok létezni, egy fórumtársunknak válaszoltam.
Emlékszem anno nekem szinte minden nehezen nyomon követhető forrásból élő ismerősöm GSM boltot nyitott. Pedig azt hittem egy konditeremben fogják leélni az életüket.
-
Overcome85
tag
válasz
Revolit #1686 üzenetére
Igen csak eddig nem nagyon voltam megelégedve ezekkel a lejátszókkal.
A gyári HTC-s videólejátszó sokkal jobban működött!
A 720p-s videólejátszás lett volna a fontosabb.Ha csinálok vele egyet akkor jó lenne ha le is játszaná.
Amúgy nagyon rendbe van a telefon.
A kijelzőről is csak jókat hallottam.Azt mondják vhol az LCD és Superamoled között helyezkedik el!? -
s4tch
veterán
válasz
Revolit #1478 üzenetére
Sziasztok,
hasonló cipőben járok, mint bradam, annyi különbséggel, hogy nem használt, hanem T-s telefonban gondolkodom. Visszaolvastam párszáz hozzászólást, azok ismeretében két kérdésem van azokon túl, amiket itt megválaszoltál:
- T-s telefonra fel lehet-e pakolni "független" ROM-ot? Tehát a hivatalos, SE-féle frissítés felmegy rá? Mennyiben módosította a szolgáltató a szoftvert? (Azt a hurrikan által linkelt topikban láttam, hogy a gyári fw utólag letölthető.)
- Pár hónapja volt szó arról, hogy a ház az előlap tetején hajlamos spontán megrepedni. Lehet-e tudni, ezt javították-e azóta?
Bónusz: megvennétek-e újra a telefont? Ha nem, mit vennétek helyette?
Köszi előre is. -
Kicsirics77
veterán
-
totog
tag
válasz
Revolit #1444 üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy az eredeti 2.3.4 rootolva, bloatware-ek nélkül érezhetően gyorsabb a sima 2.3.3-hoz képest, procihúzás nélkül is - szerintem főleg azért, mert így a sok sz*r nem foglalja a memóriát (mievl sok custom cuccot használok, hamar betelik).
Én CyanogenMod-on gondolkodtam, most hogy már van Xperiákra is, de igazából lusta vagyok. Root is csak most volt, hogy kijött zergRush, és igazából ez így most jó. Mondjuk egy húzást lehet, hogy kipróbálok, hogy segít-e.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Revolit #1409 üzenetére
Igen az fólia,tökéletes illesztéssel.Ne vegyél rá másikat,hiszen ami rajta van tökéletes.Tokot 3000 ft-ért tudsz venni,a tok hátsó része műanyag az első bőr és finom bársonyos anyaggal van be vonva.A megfelelő részek üresen vannak hagyva,kamera hangerő gomb stb.A hátsó műanyagnak a külső oldala is bőr.
-
totog
tag
válasz
Revolit #1392 üzenetére
Szerintem GPS progik közül a három betűs a legjobb - de az eredeti változat. Az androidos szerintem vacak, nehézkesen használható. Én a Sygic-ot használom, de ez se a legjobb - sajnos még nem találtam olyant, ami hozná a rendes GPS készülékeken futó "eredeti" IGO szintet.
Google navival meg én is megjártam, elvesztette a jelet (más progi soha), rosszul navigált, szóval részemről felejtős.
-
törölt tag
válasz
Revolit #1388 üzenetére
En az IGO-t probaltam, nekem bevalt. Kicsit lassu a menuje, de jol navigal, sokfele hangon be is mond. Ha minden oke a GPS vevovel akkor jelet is hamar talal, nehany masodperc.
duvi ahhoz kepest hogy nemely fotoimmal akar 1 orat is el pepecselek vagy meg tobbet, ez csak nehany perces dolog
-
dome29
aktív tag
válasz
Revolit #1241 üzenetére
Tiszta műanyag burkolat..
mondjuk lehet hogy megtörik vagy valami egyéb, de karcolódni a műanagok részvényeim szerint nemszoktak
De szerintem a sérülésekkel nem olyan kényes, Pl:. ha bevered az asztal sarkába, szerintem nem kopik meg úgy , mint egy DHDOptimus Black nemjó
Galaxy S- jobb nállaAmit még kipróbálnék, az az Optimus 3d
az tuti
-
dome29
aktív tag
válasz
Revolit #1237 üzenetére
Helyedbe megvenném
Voltmár sok telóm, de ez tényleg jó teló..
De ha kicsit nehezebbet, illetve "komolyabb"--at akarsz, akkor a Desire Hd-t ajánlom
Ő volt az Arc.om előtt, az is k*rva jó teló, csak arra jobbankell vigyázni, mert nagyon könnyen esnek rajta apróbb sérülések..
Vagy ha van rá kereseted, ha jól tudom most jött be az Arc S- aminek a procija is nagyobb, illetve eléggé limitált kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest