- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
razzorr #39918 üzenetére
Megpróbálom összeszedni a pozitív és negatív tulajdonságokat.
Pozitívumok: Fém ház, Gorilla Glass üveg, SAMOLED kijelző. Jó hangminőség. Jól átlátható és nagyon gyors menü. Jó minőségű fényképező+720P-s videó felvétel. Divix támogatás (néha előfordul pár kódolás ami akadhat). 30 napig full Navigáció jár hozzá (ROUTE66) és utána is használható marad offline helymeghatározásra. A beépített böngésző gyors (viszont nem tördeli az oldalakat). Max 32 Gb-os SD kártyával bővíthető külső memória támogatás. A gyári zenelejátszó jó, de érdemes venni egy jobb fülest hozzá. Van Appstore ingyenes és fizetős tartalmakkal. Gyári YouTube, Facebook, Twitter, mail kliensek. Beépített dokumentum kezelő alkalmazás (Picsel file viewer)Negatívumok: A gyári böngésző nem tördeli az oldalakat(számomra ez nem nagy probléma, de nekem Wave II-m van ami nagyobb). A beépített közösségi alkalmazás kliensek (Facebook, Twitter) lassúak és sokszor bizonytalanok. A Picsel file viewer-nek méretkorlátai vannak. Nagyobb PDF(10Mb+) már gondot okoz neki. Abban az esetben ha egyszerre túl sok alkalmazás fut (akár widgetek is) vagy sok weboldal van megnyitva, kapunk egy "kevés a rendelkezésre álló memória" hibaüzenetet. (nálam nem nagyon fordult még elő). Lényegesen kevesebb a letölthető alkalmazás mint egy androidos készülékre.
Összegezve: Én nagyon megszerettem a Wave-t. Nem tökéletes, de amire nekem kell azt hozza 90%-ban.
Telefonálásra, fotózásra, zenehallgatásra, netezésre (itt azért számításba kell venni az említett oldaltördelést), adattárolásra (nagyobb memkari esetén), filmnézésre, kis mértékben játékra ajánlom a Waveket. (I. és II.)
Ellenben ha fontosak a közösségi alkalmazások és a sok letölthető tartalom, illetve a nagymértékű testreszabhatóság, sok levelezés állandó szikronizálással akkor inkább egy androidos készüléket javasolnék.És most jöhetnek a kövek rám
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest