- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke #15289 üzenetére
Értem én, hogy érted
Nekem sincs kedvem állandóan jelszót írogatni, de egyelőre kénytelen vagyok. A telefon nagyon "eye candy" (van erre jó magyar kifejezés?), szóval vonzza a szemet, és ha leteszem valahol, ismerősök egyből nekiesnek, mint tót az anyjának, persze irány a menük: sms, emailek, fotók, csupa olyasmi, amihez semmi közük. Olyankor meg a semminél jobb azért, hogy legalább ez van benne.
Amíg nincs jobb, addig meg "várhatjuk a Messiást" (by Karma)
-
Iparihangya
csendes tag
válasz
leslieke #15294 üzenetére
3 féle akkumulátor töltöttség ellenőrző van fennt, ezek szerint még 15%-os a töltöttség szóval még órákig tudnék pl. zenét hallgatni. Ennek ellenére nem enged be a zenelejátszóba. Mennyire lehet hinni ezeknek a programoknak? Mert ha tényleg ennyi még a töltöttsége akkor elég gáz, hogy ennyivel előtte letilt.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
-
Varszegig
veterán
válasz
leslieke #15217 üzenetére
Köszi. Felment, nem kis küzdelem árán. Először leszedte a régit, ok. Elindul az új felrakása, és az ablak átvált fehérbe, és nem tudok semmire kattintani. Nézek mint a moziban. Aztán kilőttem, újra, de semmi. Sokadikra támadt az az ötletem, hogy kikapcsoltam az aerot a win7-ben, na ettől megjavult, sikerült felnyomni. De most szerinte ő a legfrissebb, amit akár el is hiszek neki
-
Fogash
tag
válasz
leslieke #15185 üzenetére
autópálya /fizetős utak: igen,
útvonal: leggyorsabb
a gond csak az, hogy ő mittudomén 35kmh lakott területi, 75kmh lakott területen kívüli és 120kmh autópályás ÁTLAGsebességgel számol. Ha így 2 perccel jön ki rövidebbre az autópályás, akkor azt választja, míg én tapasztalatból tudom, hogy kb 30-40 perccel gyorsabb vagyok országúton, mint M0 felé. (Nagykanizsáról a győri metroig 101kmh átlagot (200km = 2óra1-2perc) sikerült legutóbb összehozni.)
Ha a legrövidebbet állítom be, akkor meg elvisz minden zergecsapás falusi "földútra", az már a hajmeresztés kategória.
-
Fogash
tag
válasz
leslieke #15181 üzenetére
győri lakosként komoly anyázásba torkollik minden belföldi GPS használatom, amikor a Balatontól délre szeretnék eljutni. A kocsog (mindegyik, ami eddig a kezembe akadt, Garmin, iGo, tomtom...) ugyanis M1-M0-M7 útvonalat javasol, ami gyenge 100-150 km kerülőt jelent. Szóval a belföldi navigáció annyira nem hiányzik, inkább a külföldi, de ott is csak a végcél körül, településen belül. Addig elég a térképen megnézem+figyelem a táblákat kombó.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
leslieke #15100 üzenetére
Ha alapból a navigáció programot elindítod, kérdezni fogja, hogy szinkronizálod-e a licencet, na ha ráböksz, hogy igen, akkor elindul a visszaszámlálás. Nálam pl. minden indításnál kiírja, hogy mennyi napom van még hátra. Kiírja, hogy jelenleg a próba/időkorlátos verziót használom stb.
-
Fogash
tag
válasz
leslieke #15026 üzenetére
őőő..., nem is tudom. Hátha egyszer én is átlépek a XXI. századba és akarok egy bugmentes készüléket (az automata időfrissítés egy órás mellédátumozása pl. azért zavar egy kicsit), de tény, hogy a VoIP lehetőség és az ingyen navigáció jobban hiányzik, mint a facebook.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
leslieke #15004 üzenetére
Bár én jobban bírnám, ha minden nap lennének.
Október 13.:
http://www.youtube.com/watch?v=4gbRApPAjvk
http://www.youtube.com/watch?v=QoKxZcG5Ua8http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=131330866912764
http://www.beawesomeinstead.com/garb/2010/international-suit-up-day-october-13-2010/
Nagyon beteg!
Haverom azt mondta, hogy nem fog öltönyben hegeszteni.
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #14704 üzenetére
Oké majd kitalálok valamit! És ha a szerviz frissíti akkor a product kód mi lesz? Marad a TMH vagy XEH-re változik! Mert a mysamsungwave fórumon olvastam hogy beszéltetek erről hogy regedit trükkel megmarad a TMH, csak JH3 lesz rajta! Viszont eltünik a net ikon!...
Azt viszont nem tudom hogy hogyan van a garancia T-nél! Elvileg úgy hogy 1 év samu gari +1 év T gari! Na most ha szerviz legyalulja róla a T-s szoftvert akkor lehet elbukom a +1 év T garit? -
krisi047
senior tag
válasz
leslieke #14579 üzenetére
Kipróbáltam én is a kíváncsiság kedvéért, és a MAG Sensorhoz azt írja hogy HW Error, és össze vissza rezeg is közben. Ilyet tapasztalt már valaki?
(#14584) cryingdr4g0n: Nem hiszem, hogy ne tudnák hol van Magyarország, ugyanis nálunk van Európa legnagyobb Samsung gyára.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke #14589 üzenetére
"Sokan meg nem, mert az se tudják mire jó. Én tudom, viszont nem érdekel.
"
Igaz! Hát nézd, a social networking része a hubnak engem is hidegen hagy. Engem (és valószínűleg a legtöbbeket) szinte kizárólag az IM része érdekel. De az nagyon.
Egyáltalán azért érdekel sokakat a social hub, mert normális IM-et csak ez ígér - egyelőre.Nekem teljesen jó lenne helyette (sőt, még jobb is lenne!) egy normális, bada alapú IM+, Slick, eBuddy, Nimbuzz, Palringo, vagy akár egy natív GTalk, MSN (horribile dictu: Skype) kliens.
És nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok! Pl. a Facebook vonatkozó csoportjait nézegetve marhára nem vagyok egyedül...
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke #14581 üzenetére
Érvnek az enyémek is érvek, ezen nem veszünk össze
"Abba ne menjünk bele, hogy a nyugatról nézve Magyarország része-e az EU-nak"
Hát ebbe tényleg ne... de itt amúgy sem nyugatról nézendő, mert ugyibár Korea nem éppen nyugaton van
Tehát összefoglalom, csak hogy pontosítsam Számodra, what is my point:
1. Koreából, keletről nézve Magyarország (amit azt se tudnak hol van így külön valószínűleg) nyilvánvalóan elvegyül a nagy masszában, aminek neve EU. Nem kívánom/feltételezem/várom el, hogy velünk külön bánjon a samsung, vagy hogy kivételezzen. Ostoba gondolat lenne.2. Az már viszont annál érthetetlenebb, hogy miért szarja le Korea en bloc az EU-t, tehát azokat az államokat is, akik "számítanak". Ugyanis nemcsak nálunk nincs social hub premium, hanem tudtommal Hollandia kivételével sehol EU-szerte...
Tehát ez nem egy személyesen nekünk szóló "diszkrimináció", és nem is így fogtam fel, még ha ez jött le, akkor se.user137: köszi!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke #14577 üzenetére
"India: bazi nagy ország.. más dimenzió, mint mi.
Szingapúr: városállam.. nem nagy cucc ingyen adni a navit."
Jó érveid vannak: Magyarország se nem elég nagy, se nem elég kicsi?
India NEM része egy Ázsiai Uniónak, mert olyan még nincsen. Magyarország ellenben az Európai Unió része, ami komolyabb piac, mint India.
-
válasz
leslieke #14488 üzenetére
Ezt is be kéne tenni az első hozzászólásba?
Csak viccelek.
Ezt olvasd el.Pffft, lassú vagyok.
-
DonMedve
addikt
-
-
zack
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
leslieke #14143 üzenetére
Egyelőre megpróbálom én összeszedni az összes kérdés/választ, hogy egységes legyen, aztán ha már lesz valamilyen kirakható verzió, akkor bizonyos időközönként lehet frissíteni az újonnan felmerülő dolgokkal.
Köszönöm a segítő felajánlásokat, ha valahol elakadok, akkor írok nektek privátban.
Remélem ma este kész is lesz a FAQ 1.0
-
erdoke
titán
válasz
leslieke #14112 üzenetére
A Samsung csinálja a T-s szoftvert az előre megbeszélt módosításokkal. Azzal nem lenne gondom, ha ritkábban jönne rá frissítés, de amikor látszik, hogy van jobb és stabil szoftver, azokból lehetne (eleinte) 2-3 havonta kiadni valamit. Ennek ellenére semmi hír. A felhasználót nem érdekli, hogy a T vagy a Samsung hibája, csak olvassa, hogy létezik új SW, ami xyz hibákat javít, és frusztrált, hogy neki nem elérhető.
-
Kis@
tag
válasz
leslieke #14075 üzenetére
Leslieke: Mindenképpen úgy indulj neki a frissítésnek, hogy tuti szerviz lesz belőle, akkor nem fogsz akkorát csalódni. Kalkuláld bele, hogy aznap/másnap lesz egy utad a szervizbe, és szabadíts fel magadnak időt a szervizlátogatásra. Szerintem így jársz el a legjobban
VárszegiG: Szerintem a JH3 lassabb a JF4nél. De ez szubjektív.
-
erdoke
titán
válasz
leslieke #14042 üzenetére
Tökéletesen működik nálam a KIES, azzal kivételesen nincs gondom. Viszont nem értek egyet, hogy a T-nél kellene reklamálnom, ugyanis a telefonomon az áll, hogy Samsung, és a KIES is S8500 néven azonosítja, nem T Vario akármi. Frissítés még sincs, pedig kb. fél óra lehet átrakni/eltávolítani azt a 2-3 T-s dolgot, amiben eltér a függetlentől. Nyilván nem a T írja a szoftvert, ahogy a frissítést se ők tudják aktiválni a KIES-ben...
A sok illegális buherálást pedig ne említsük már egy lapon a hivatalos frissítéssel, mert ilyen alapon nekem egy WinMo-Android-Win98-(WP7) készülékem van. -
Varszegig
veterán
válasz
leslieke #14075 üzenetére
szerintem több előnye van, mint hátránya
Az egyetlen komolyabb bug a Karma által fellelt bill rajzolós. Ezzel viszont ritkán akad össze az ember, én frissítés óta 2x. A böngésző ugyan nem lett jobb, de egy hajszállal kevésbé idiótán pusztul meg.
Ezt leszámítva a bugok javítva, a rendszer sokak szerint gyorsabb lett (szerintem ugyanolyan), és van külön hang az email, sms-re (én konkrétan ezért mindenképp frissítettem volna)
-
válasz
leslieke #14037 üzenetére
"1 dologban tévedsz, van Kiesen keresztül elérhető frissítés!"
Ja, registry-t tákolva. Azért az nem a tipikus point-n-shoot.
#14039: Mindezt most? Eléggé felemások a tapasztalatok a topikban. Személyes meg nincs, jó a Loader bőven, egyébként se szeretjük egymást a Kiesszel.
-
Lopottmotor
tag
válasz
leslieke #14013 üzenetére
Végignéztem egyesével, egyiknél se írta. De azon gondolkoztam, hogy mikor felajánlja a frissítést akkor azt veszi figyelembe, hogy miket töltöttem le, vagy azt hogy, mik vannak a telefonra telepítve?
Mert az első megoldás elég nagy hülyeség lenne, viszont a listában a törölt alkalmazások is benne vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest