- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
kcst
tag
válasz
cryingdr4g0n #8648 üzenetére
Szia, nagyon szép ez képernyőfelvétel, de elárulod, hogy bírtad rá "Wave-es" felbontásra? Nekem nagyon igénytelenül "kockás", mintha kisebb felbontásban működne és széthúzná a képernyőhöz...
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8664 üzenetére
"Szerintem meg azért, mert nem olvastál utána / nem kísérletezted ki, hogy hogyan lehet telepíteni"
teljesen igazad van. de ez csak azért van mert halvány fingom nincs hogy hol kezdjem!
de így hogy leírtad már értem.
és köszönöm a türelmed! -
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #8669 üzenetére
Müxik.
Még1x feltelepítettem. és felülírta az azonos verziót. Így most jó. Valami gond lehetett a telepítésnél...
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8662 üzenetére
minden kipróbáltam de semmi, igaza van Zacknek . . .
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #8662 üzenetére
Sehogy se jó. Új fiók létrehozásánál is ezt írja hogy lefagyott.
Egy bétás bugos vacak és egy hajítófát se ér. Időt sem érdemes vesztegetni rá. Még ennyit is kár volt. Majd ha lesz normális msn Bada-ra, majd akkor kipróbálom.
Azért köszi a segítséget. -
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8643 üzenetére
bocs!
ez idáig rendben van hogy letöltöm, de hogy cserélődik le a telón a régivel.
szerintem ezért nem raktuk még fel többen.
vagyis: mit kezdjek a letöltött fájllal?
total commander van fent.
bocs hogy ennyire nem értem a telepítést a telóra. meg egyáltalán hogy lehet letörölni? -
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #8643 üzenetére
Érdekes, mert amióta fent van az új verzió nem enged belépni, mondván hogy a szerver lefagyott.
Nagyon beta még ez a cucc.
-
magyarattila
tag
válasz
cryingdr4g0n #8650 üzenetére
direkt nem használok olyan widgetet ami netet használna, egy óra widget van kirakva, a kézikönyv, a wnw ikon, naptár, meg a hálózatinformációk. Időjárás nincs beállítva, push mailről azt sem tudom micsoda, emailt nem szinkronizálgattam. Ezért nem értem....
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #8650 üzenetére
Valami widget, ami frissítgeti magát? Időjárás, ilyesmi?
Itt nézz körül: http://mysamsungwave.cybertech.hu
Sokféle widget van.
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8617 üzenetére
és msn es megoldás nincs palringón belül? vagy vmi más megoldás?
-
magyarattila
tag
válasz
cryingdr4g0n #8539 üzenetére
canabalthoz mit szólsz? iPhoneon elég nagy divat lett belőle
-
Bloody86
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #8539 üzenetére
Szerintem nem is igen a játékokban van a hiányosság. Hanem programokban. Pl nekem egy fájó pont, az msn kliens hiánya. Bármenyit is gúgliztam, nem találtam használható java msn/live klienst. Vagy nagyon rondán néz ki a kijelzőn, vagy a használata nyakatekert (lásd: eBuddy).
Nagyon sok minőségi játék van már kint badára. Nemrég megjelent az Avatar is, igaz 4 euró, de pl ez a magyar app store-on fennt sincs. Külföldön is csak úgy lehet vásárolni, ha az adott oszrágban kiadott VISA/Mastercard-od van. Sajnos nekem magyar Master-em van Hollandiában... használhatatlan az app store-on.
Egy szó mint száz. Nagyon kevés az érdemben használható, hasznos alkalmazás.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #8414 üzenetére
Köszi!
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #8426 üzenetére
Hát, megnéztem. Programozáshoz nem érte, úgyhogy azon túl, hogy átlátom, hogy mi hol van a signature1.xml-ben, annyira azért nem egyértelmű nekem. A lényeg nyilván a Digest meg Signature Value-k valamint Modulus megértésében rejlik - gondolom én... A png-ket viszont ki tudnám cserélni
Fatty? Többiek?
Köszi! -
sede7
tag
válasz
6 ikonos app indító widget:
szerk: de ugye én adom meg, hogy melyik hat?! Mert nekem olyan kellene...Widgetek kilövése kevés memória esetén:
Én egy olyan megoldást szeretnék, ami megjegyzi a legutóbbi (vagy az elmentett) widget beállításaidat. Hogy melyikek hol voltak melyik oldalon. Erre szerintem lehetne is írni egy widgetetHáttértár funkcióban telefon?:
Fogadni én is fogadtam, de indítani nem tudtam hívást - sem semmi mást kezdeményezni.s4tch:
Nekem személy szerint semmi bajom a hibák aláhúzásával, sőt! A hibák felsorolásának köszönhetően
1) derülhet csak ki, hogy azok nem is hibák, csak valami megoldást nem találunk
2) sarkallhatjuk a magunk szerény módján a fejlesztőket, hogy orvosolják az új szoftverben, ha tömeges és globális reakciót kiváltó hiba, hiányosság
A hangvétellel pedig szvsz szintén semmi bajom nem voltApp store:
Szerintem valahogy külön kéne azt is választani, hogy globális app, a te országodban aktuális, más országban aktuális.
Mert a globálisat és a sajátot nyilván töltheted nyugodtan, de pl. lehet szükséged egy Barcelona metrótérképre is, ha oda akarsz épp utazni.
Én ezt specifikálnám, szűrhetővé tenném a "boltosok" helyében.Kihagytam valamit?
-
s4tch
veterán
válasz
cryingdr4g0n #8417 üzenetére
Úgy értettem, qrvajó.
-
s4tch
veterán
válasz
Nagyonnagy!
-
s4tch
veterán
válasz
cryingdr4g0n #8411 üzenetére
Ha nem lenne ilyen érzékeny a kijelző, még mindig keresném, tiszta véletlenül nyomtam rá... Azért köszönöm.
Rá kéne venni a freemailt is egy hasonló beállításra. Az ebayes mailek mindig éjfél után jönnek, nem lenne mókás arra ébredni. De legalább a gmail működik, ez is valami.
Még pár dolog hiányzik nagyon az elmúlt 6 évben használt telefonjaimhoz képest, dolgozom rajta: 1. valami alapvető naptár-widget, ami csak simán kilistázza az aktuális teendőket, 1-2 napra előre 2. gyorshívások (ez a "barátaim most" már hasonlít, csak lenne benne mozaik elrendezés, és nem kéne lapozni) 3. leggyakrabban használt programok parancsikonjai elérhető közelségben 4. ha az előző nem jön össze, akkor is muszáj lenne főképernyőről elérhető ébresztőt keríteni
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #8399 üzenetére
Ezt akkor abszolút nem értem, a magyar oldalról töltöttem le telefonról.T-mobil. A link nálam működik.
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #8393 üzenetére
-
DonMedve
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8284 üzenetére
Az egész zip tartalmát másoljam a memókártyára,és onnan telepitsem a jad-al?A magyar térképet meg másoljam a maps mappába gondolom!
-
DonMedve
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8284 üzenetére
-
DonMedve
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8278 üzenetére
Letöltöttem én is,de melyik kell a .jar,vagy a .jad??
-
magyarattila
tag
válasz
cryingdr4g0n #8278 üzenetére
húúú ezt kipróbálom! A szoft már levan töltve, de a térképhez nem férek hozzá mert tul sokan töltik le. Ahogy látom a legutobbi térkép frissítés 2009 12.22.
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #8208 üzenetére
Nem vagyok villanyszerelő, de ötleteim vannak. Mérj rá az aksira miután egyből lehúztad töltés után, ill. akkor is amikor rajtahagyod egy éjszakát. Ha ez utóbbinál kevesebb V van benne akkor valami gáz van a csepptöltéssel.
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #8199 üzenetére
Tegnap kora este vettem le a töltőről...Most 89% áll. Semmi aksizabáló dolgot nem csináltam. Pár darab hívás, sms, és egy kis barangolás az app store-ban, de ez a 89% így is bőven jó. Ezt a "rajtahagyom a töltőn" problémát eddig még nem tapsztaltam.
Volt mérője nincs a közeledben senkinek? Mert az pontot tenne az i-re. Fehéren feketén kiderülne mi történik avagy nem történik amíg rá van dugva. -
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #7609 üzenetére
Újabb tapasztalattal gazdagodtam: ha újraindítod a készüléket a memo widget (a 200*200-asat használom) tartalma törlődik
Szvsz ez így nem annyira használható.Akku:
Nem értek egyet peterk-val, egy laptop akkunak nem 1 évet kell kibírnia. Nekem egy év után 15-20 percre csökkent az üzemideje, köszönhetően annak, hogy lusta voltam irodai, adapteres használatkor kivenni az akkut. Eredetileg 1,5-2,75 órát bírt fényerőtől, használattól függően, szerintem ennek az adatnak 3 év után kéne egy 0,5-1,25 körül lennie.SkyChocolate:
Oké, egy próba erejéig adok neki még egy esélyt. -
peterk
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #8104 üzenetére
Nem hiszem, hogy a "tölti-megáll-újra tölti-megáll" problémát jelentene. A laptopokat így használja a többség, és az akksijuk általában kibír legalább egy évet. Próbáld a sima hálózati töltővel tölteni (Vagy az USB-sel, ha a hálózati okozta a problémát).
Egyébként én is a számítógépről töltöm, szinte mindig rajta hagyom egész éjszakára, és még nem vettem észre semmi problémát.
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8112 üzenetére
ha a teló kiírja feltöltve, még nem jelenti azt hogy nem vesz fel többet. ezt abból tudom hogy mikor nekem jelzett lehúztam és ráraktam a gépre. még nem volt százas. egy darabig még töltötte mikor ujra szólt.
ezt csak azért írtam hogy nehogy az legyen hogy szólt a teló és még tíz perc múlva is langyi. -
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8107 üzenetére
a kézmeleg már nem jó. akkor valami dolgozik. szoba hőmérséklet. de bármilyen tárgyat megérintesz szoba hőmérsékleten hűvösebbnek érzed.
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8107 üzenetére
az mennyire cink ha töltés végén rohadt meleg lesz a hátlap?
-
válasz
cryingdr4g0n #8104 üzenetére
"@Karma nagyúr: "Apropó, így néz ki az új dialógus a Social Hub kapcsán."
És működik is?"
Nem sajnos. Most sokkal hamarabb meghal, mint eddig: azt mondja, hogy nem tud csatlakozni valahova. Nem túl bőbeszédű.
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #8093 üzenetére
mikor feltöltötted a telót várjál még vele. később nézd meg hogy hideg vagy meleg. ha meleg az gáz. ha hideg akkor nem azzal van gond.
-
theomo
tag
válasz
cryingdr4g0n #8093 üzenetére
Már régóta használok mobiltelefont, szinte mióta megjelentek. Amikor a tölteni kellett, akkor este töltőre, aztán reggel lehúz. Soha nem volt olyan problémám, hogy emiatt az aksi tönkrement volna. Egyébként az aksik ilyen jellegű "túltöltés védelemmel" el is vannak látva. Azzal sem foglalkoztam hogy mit mondanak az üzletbe hogy először folyamatos 16 órás töltés. 1 másfél évet szerintem elmennek az aksik, utána veszek bele egy újat 3 ezer pénzért.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #8073 üzenetére
Én éjféltől reggel hétig hagytam rajta töltésen és mostanra 72%-ra esett a töltöttség, de mivel a szokásos módon használtam, így ez normális esés. Nálad más lehet a gond.
-
vtechun
veterán
válasz
cryingdr4g0n #8073 üzenetére
hátha csak valami bug
-
vtechun
veterán
válasz
cryingdr4g0n #8063 üzenetére
na, ez érdekes, mert épp az egyik szolgáltatónál dolgozok
ez egy nagyon nagy szolgáltató, ha érted mire gondolok, és konkrétan a vezetékes üzletágban nyomulok
de, majd utána érdeklődök..
-
jozf
tag
válasz
cryingdr4g0n #7952 üzenetére
Nem lehet h csak kalibrálni kellene az iránytüt? A nokián ezt ugy kelett, hogy a telóval 8-asokat kellett a levegöben leirni. Ezt idönként meg kelett csinálni, s csak igy volt rendesen iránytü navinál is.
-
magyarattila
tag
válasz
Köszönöm megjavult
Én ugy tapasztaltam hogy layar elött is imbolygós volt, mert mikor először felraktam, letettem az asztalra, észak felé nézett. Először tökéletesen Nyugatnak mutatott, aztán keletnek, végül északra váltott. Ezután tettem fel a layart és innentől ismerjük a sztorit
-
Varszegig
veterán
válasz
aki tud írjon a layar supportnak, nehogy azt gondolják egyedi probléma
-
LACENTO
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7692 üzenetére
Ha jól látom,akkor az Ndrive most 6 térképpel van fent.Jó lenne tudni kb mikor lesz Mo.i verzió
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #7667 üzenetére
jóóó, ezt hagyadd
-
Gengi
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #7644 üzenetére
Inkább menjen tönkre inkább szedjék darabokra ,de ne ebből nyerészkedjen valaki más. Legutóbb egy buliban nyúlták ki a zsebemből pedig addig nagyon vigyáztam rá. (Éppen sörért álltam sorba.)
-
rizso
addikt
válasz
Be lehet állítani, hogy másik gombbal is fel tudd ébreszteni!
-
csabám
addikt
válasz
nálam úgy van beállítva h bármire reagáljon és fel tudjam oldani, ne csak a billentyűzár nyomására ébredjen fel. nekem kicsit messze van
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #7631 üzenetére
örülök h tetszett
lezártam ahogy mondtátok és akkor nem reagál csak ha megnyomom vmelyik gombot a 3 közül. de megmondom őszintén kétlem, h a zsebemben esetleg ha meg is nyomódik vmelyik a 3 közül akkor elhúzódik a képernyő vagy pont úgy nyomódik meg h hosszan tartódik a felold bill (ezt jól megfogalmaztam). . . :S áááá.. . ez az őrületbe fog kergetni
-
Gengi
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #7637 üzenetére
Engem érdekel a követés működés közben ,hogy mennyire használható ez a funkció. A Galaxy S-ről tom ,hogy műanyag doboz. De már sikerült tapizós tapasztalatot szerezni I4-től kezdve N1-ig. Csak valahogy ez maradt ki.
IDŐKÖZBEN kaptam infót ! EZER HÁLA!
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #7625 üzenetére
akkor nem tudom, ennyire hülyén mozgok h állandóan feloldódik a teló?!
-
rizso
addikt
válasz
cryingdr4g0n #7622 üzenetére
KIES gond nélkül megy BT-on, csak az APPS nem! Letölti a gép az alkalmazásokat, de nem telepíti a wave-re, csak kábelen keresztül...
Ha már KIES: van lehetőség megosztani a gépről a netet, mint pl. active sync-en keresztül egy winmo-val? Tehát hogy a telefon kapja a netet a laptoptól!
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #7622 üzenetére
kiesel csak bt n keresztül tudtam összehozni, adatkábelel egy istenért sem akarja. viszont fw frissitést nem ajánl fel, xxjf4 van az enyémen. . .
-
AS
félisten
válasz
cryingdr4g0n #7617 üzenetére
18+ tartalom nincs tiltva Appstorol:?
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #7609 üzenetére
Köszi!
A memo widget nagyon kellett!
Ezer hála!!! -
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #7396 üzenetére
Köszönöm mindenkinek (peterk, HaKo, JMC, MDrakk, cryingdr4g0n, stb) a szinkronizációval kapcsolatos segítségeket. Végül a mobical.net lett a befutó. Gyors, egyszerű, ingyenes, jól átlátható. 10 perc alatt megvoltam vele. Ajánlani tudom.
szerk: az egyetlen malőr, hogy felajánlja ugyan, hogy elküldi a beállításokat, azok azonban nem jöttek meg, így maradt a kézi bevitel, de mondom, 10 perc kb.
-
peterk
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #7486 üzenetére
Azért ez nem így van, a gmail webes felülete egy webes levelező/pim rendszer, miközben a "kliens program" egy teljes értékű levelező kliens, ami a gmail-el csak szinkronizál. A gmaps viszont - amennyire ismerem - mindkét esetben ugyanazt az API-t és megjelenítési felületet használja. Lényegében csak annyi a különbség, hogy az egyik a "rendes" böngészőben, a másik meg egy "lebutított böngészőben" fut.
De tulajdonképpen lényegtelen. A lényeg, hogy ha ez utóbbit keresed, akkor az nincs.
-
cancerbats
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7486 üzenetére
ja... hát nekem eszembe nem jutott volna, hogy valaki arra gondol, hogy konkrétan a telefonon van az egész google maps. annyira evidens nekem, hogy nem, hogy azt hittem, másna sem jut eszébe. de oké, így már értem.
-
cancerbats
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7473 üzenetére
már hogyne találná. ki kell rakni képernyőre a google widgetet, ami 3 részből áll, egy kereső csík, egy mail-hez vezető gomb és egy google mapshez vezető gomb. persze net kell hozzá.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #7398 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért csinálná interpolációval.
-
MDrakk
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7394 üzenetére
Sikerült leszedni a magyar térképet?
-
Kapanyél
őstag
válasz
cryingdr4g0n #7375 üzenetére
A 720p az 1280x720 pixel felbontást takar, azaz a kettö ugyanaz.
De szabvány szerint is elegendõnek kell lennie a class2-es kártyának. -
HaKo
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #7277 üzenetére
Nekem az igényeimet most is kielégíti a telefon, nekem mondjuk egy ledet használó zseblámpa progi hiányzik, ezt mondjuk azt hittem beépíti a Samsung alapból. Widgetek tök jók, net megy, messenger használható. Nekem ennyi elég, meg vagyok vele elégedve.
-
rance
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7237 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
De rosszul tettem fel a kérdést, az adatforgalomra voltam kíváncsi,hogy vajon elég e a 100 megás net hozzá ha nyüstölöm
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #7232 üzenetére
Nekem nem működik a link. Betölt, ott beírom a három betűs kódot, bejön az oldal, megvárom az egy percet, aztán megjelenik a download, ráklikk, majd loading, aztán oldal nem található... Kétszer végigjátszottam, ugyanaz.
-
hoodoo86
tag
válasz
cryingdr4g0n #7218 üzenetére
nálam megy a 2.1.7
nem túrtad nagyon szét a landscape mód érdekében?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #7185 üzenetére
Ötletes ez a hangerő változtatás, egyen néha bele is kavarodok, hogy most akkor merre van a le és merre a fel.
-
bal-ta
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7111 üzenetére
Én még ezt az oldalt találtam autós tartóra: http://www.handy-punkt.com/haicom-kfzhalter-halterung-samsung-s8500-wave-p-18640.html
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #7077 üzenetére
koszi! azért várjuk az ujat is!
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #7001 üzenetére
cryingdr4g0n: Köszi! Majd írd már meg légyszi, hogy milyen telefonon. Esetleg küldhetsz privátban egy print screent. Mondjuk még csak prototípus, már van pár ötletem, hol tudok csiszolni rajta. Bár egyelőre elég gyér az érdeklődök száma
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #6991 üzenetére
hát hogyne!
örülünk minél több ujításnak -
hoodoo86
tag
válasz
cryingdr4g0n #7001 üzenetére
Mikor jön a hivás, ott a képernyőn van egy gomb, hogy elutasitás üzenettel, vagy valami ilyesmi.
-
bajusz15
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #6662 üzenetére
én már ott megakadok, hogy ha elindítom az sTunes-t, nem mutatja a telót meg semmit
Ha már itt tartunk, a linkelt letölthető palringok közül, a medium, small, vagy a lismore a "legjobb" ?? vagy mik közöttük a különbség? -
hoodoo86
tag
válasz
cryingdr4g0n #6662 üzenetére
Ez nagyon jó, működik
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest