Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Fogash
tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz taschner #1796 üzenetére
nyugodtan rendeld meg:
Feljebb írták: ébreszt kikapcsolva is.
gps van, a route66--hoz, ha letöltöd a térképet, akkor megy offline is.
wifi van, működik is.
magyar nyelven is lehet már kapni
alkalmazások is vannak, pl ITT ISA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
taschner
aktív tag
válasz koveradam #1794 üzenetére
Szerinted megrendeljem én is mert nagyon tetszik csak senki nem ad választ a kérdésemre.Arra,hogy ébresztés van-e kikapcsolva gps mient lehet berakni ami esetleg offline wifi az biztos jó és magyar menüs van-e forum vagy olyan oldal ahol lehet letölteni alkalmazásokat/Tehát a neve/Tudom ,hoga létezik csak eddig nem találtam.
A motorozás egy élmény!!!
-
zolcseges
csendes tag
Kies windows 7en rendesen kéne h mukodjon?
Nekem Btooth csatlakozást egyáltalán nem ismeri fel, holott a laptopomban van btooth,
az USB-s kapcsolatnál pedig a jobb felso sarkában a Kiesnek ki van irva hogy készulék csatlakoztatása, kérem várjon, és ez a dolog hiába várok nem tunik el....Firmware frissitésnél felismeri milyen van a telon, sot látja h ott van az s8500 a redszerben, de mondjuk egy telefonkonyv vagy uzenetek , vagy bármi olyan kies alkalmazásnál ahol a telefonba kéne nyulnia, azt irja ki : S8500 - This device does not support this service...
mit kéne tenni? win reinstall? azér remélem nem :\
-
koveradam
tag
Na hamarosan a Samsung Wave tulajok társaságába tartozok!!! Most rendeltem meg a kicsikét holnap 12 körűl érkezik meg! Mondanom sem kell már tűkön ülök
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
rendben, várok még a frissítéssel amikor más van annyi változás, h már megérje
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
a tel szerinti szoftververzió: bada 1.0 1005201728LISJEE
ha jól értem ezt a JEE-t kell nézni?
ennél mi a legfrissebb, ami magyar nyelvű és érdemes rá váltani?
telefonról nem lehet frissíteni? (én nem találtam rá lehetőséget)
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
taschner
aktív tag
akkor 100% ébreszt gps mient lehet bele tenni ami offlieos? wifi jó kamera jó progigat vagy frissités hollehet leszedni ami magyar oldal és lehet-e magyarul venni.Bocs,hogy ennyit kérdezek.
-
Fogash
tag
emyém = enyém
[ Szerkesztve ]
-
taschner
aktív tag
ez a telo ébreszt kikapcsolt állapotba?érdemes megvenni mert másik forumba írtam mindenki htc desire csak nincs magyar stb. nekem ami kéne wifi gps 5 mp kamera fényképezéshez
-
Ollé!
Ha a JAD fájlt megnézitek, van benne egy nagyon érdekes sor:
MVM-Pause-Background: false
Ha ez a sor azt csinálja, mint ami ide van írva, akkor ezzel akár az eBuddyt is meg lehet javítani, illetve bármely Java ME programot, hogy ne szüneteljenek le
“All nothings are not equal.”
-
zolcseges
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogy tudom a telefonönyv kontaktokat bevinni MS outlookbol? vagy az is elég ha vmi mododt ajánlotok Nokiárol valo adat átvitelre :\
igazábol feltettem a kies-t és mintha fel is ismerné h be van dugva a telo, de minden eszkoznél azt irja ki, hogy a készulék nem támogatja azt...
vmi megoldási javaslatotok van?
-
richies
senior tag
ezzel megy msn, probaltam!
fb chat is meg google chat is van benne.
BT-vel masold at a telora, majd installald a jad-ot, ne a jar-t!
s ennyi
minket file-t masold at
http://resources.palringo.com/beta/java/2.1.2/Rozsomak of Power
-
richies
senior tag
kies-adta be, hogy van uj fw
Rozsomak of Power
-
Lopottmotor
tag
Facebook-on a játékokkal tud mit kezdeni?
-
richies
senior tag
hat egyre jobban szeretem meg ezt a dogot
olyan minoseg erzest ad ,amikor kezemben van, hogy hihetetlen
mintha nem is telefon lenne! well done samu!s ugyerzem (rem nem placebo hatas) hogy az uj FW ota gyorsabb...
Rozsomak of Power
-
Peterku
csendes tag
Csak szólok, hogy a Google kontaktokat néha hiányosan tölti le a telefon Exchange Activesync-kel. Habár darabszámra megvoltak, nálam akadt egy-két olyan név, amelyhez nem tartozott telefonszám vagy lemaradt a vezetéknév, pedig a webes névjegytárban minden rendben volt. Manuálisan gyorsan kijavítható, de legyetek felkészülve rá.
-
Peterku
csendes tag
válasz leslieke #1760 üzenetére
Nem fekete alapon fehér. A normál fehér alapon fekete sémán kívül sötétbarna alapon világos drappot vagy drapp alapon sötétbarnát lehet választani. Drapp szín alatt a fórum hátterét értem kétoldalt. Sötétben hasznos, de inkább a fényerőszabályozást oldottam volna meg.
-
Tarlac
csendes tag
Sziasztok!
Kérem segítsen valaki!
Vásároltam egy S8500-t,magyar menüs nem írja ki a számomat a hívott félnél.
Hol kell beállítani??? -
Melyik osztály? Nekem is volt egy ilyenem az OverlayPanellel. Gondoltam milyen jó buli lenne közvetlenül a képernyő pufferébe rajzolni, de ezt bonyolultabban lehet csak megoldani végeredményben... Vagy elnéztem.
Mandarinn: Van fényérzékelő és arcérzékelő is, de a fényérzékelőt nem használja a fényerőbeállításhoz a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Mandarinn
senior tag
Az előlapi kamera melletti két kék pötty közül az egyik nem fényérzékelő?
Az egyik tesztben azt olvastam, hogy nincs benne. Nem nagy baj ha nincs de akkor mi az?
Gondolom az egyik "fül szenzor" De a másik? -
Paca2
senior tag
válasz leslieke #1757 üzenetére
tuekonyvek lehet barmilyen formatum, de en azt tapasztaltam h pdf doc es docx amit kezel a picsel nezo. nagyon ugyesen tordeli a doc-t ha nagyit az ember es hozzaigazitja a kijelzohoz nem kell jobbra balra huzgalni. neha nyavajog h tul nagy a fajl de meg nem tapasztaltam ki, szerintem ez progi kerdese
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
-
user137
őstag
írtam a portugáloknak, h mi van az nDrive-al, remélem hamarost válaszolnak. nekem simán megérné 60 ajrót lecsengetni a teljes EU mapért (egyébként halkan mondom, h van kódgenerátor is hozzá OFF márkájú telókhoz, egy próbát megérne :-)), csak sajnos a hivatalos árlista szerint 40 ajró a K-Eu és 60 EUR a Ny-Eu, az már nem kevés...
-
Paca2
senior tag
mikorra várhatóak magyar nyelvű appok, magyarok által?
-
Paca2
senior tag
én se vagyok facbookos, még iwiw és myvip sincs
de igyekszem mindan más funkciót kihasználni, ill olvasni e-könyveket szoktam, arra van külön olvasóm, bár a Wave-t könnyebb "cipelni", ezért fájlalom h a sima TXT-t nem olvassa (ebook-jaim többsége, persze nem probléma doc-ba átteni)
-
Paca2
senior tag
nekem bejön a böngészője, bármelyik részt pillanatok alatt felnagyitom ha kell, de jó szemmel alapból is olvasható (kiváló kijelző)
+ úgyse ez lesz senkinek az akapgépe, csak szükségnetre használja a többség
-
verser233
senior tag
Karma, ezt én is köszi
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Fórum (álló, alap zoom)
Fórum (fekvő, alap zoom)
Fórum (fekvő, szövegre kézzel zoom)
Fórum (álló, szövegre kézzel zoom)
Totalcar (álló, alap zoom)
Totalcar (fekvő, alap zoom)
Totalcar (álló, hasábra kézzel zoom)
Totalcar (fekvő, hasonló)
Totalcar cikk (álló, alap)
Totalcar cikk (álló, szöveg)
Totalcar cikk (fekvő, szöveg)Én meg szoftveres vagyok, úgyhogy azt javaslom számold ki 3,3", 800x480, a többi az csak matek (ami nekem nem erősségem )
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
Tisztázzuk!
Én a Route66 1 hónapos változatát töltöttem le, ez 2000, ha jól emlékszem az éves 8-9000.
Ehhez ingyen letölthető Magyarország térképe, és töltöttem le hozzá magyar férfi hangot a navigációhoz.
És NEM kell hozzá semmi net a navigáláshoz, kiválóan működik.
Ami nem erőssege az az "újratervezés"
Az Ndrive viszont senkinek nem mükszik tudomásom szerint, hiába ingyense a letöltés, viszont pl az angol Ndrive pénzbe kerül.
A hivatalos Ndrive oldal szerint csak Spanyolo. és Port. van (lehet h még csak ezek működnek)
Egyedül a google féle navigációhoz kell használat közben IS net, ha jól tudom/értem.
[ Szerkesztve ]
-
Fogash
tag
tehát le tudom tölteni előre a külföldet, és utána valahogy deaktiválni a folyamatos térképtöltögetést? Amúgy a Route66 kerül pénzbe, vagy a térképek? vagy x időre a hozzáférés a térképekhez?
hát,egy aktuális totalcar.hu címlapot megnéznék álló és fekvő layoutban is, ha kérhetem. Amúgy hardveresként én VONALZÓT használtam a 10,5mm meghatározásához.
[ Szerkesztve ]
-
Ha folyamatában használod, akkor apránként kb. képernyőnyit tölt le igen. Viszont most megnéztem, a menüből el lehet indítani az előre letöltést: Magyarország például 73,85 MB.
Millimétereket kiszámolni nem annyira egyértelmű, úgyhogy csinálok pár screenshotot. Esetleg kívánságok jöhetnek, hogy mit és milyen zoom mellett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz leslieke #1731 üzenetére
Pedig a netről tölti le a térképeit a Route66 is.
Legalábbis én nem kaptam kártyát hozzá, így magának oldja meg a netről.Böngésző-téma: Igen, ezt jelenti, álló helyzetben nagyítani és görgetni kell, fekvő helyzetben viszont már egész jól elfér és látható.
Opera Minit lehet rá telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Fogash
tag
következő kérdés: "nem tördeli a weboldalakat". Akkor a böngészőben nem csak fel-le, hanem jobbra-balra is görgetnem kell, ha valamit el akarok olvasni? Opera Mini, vagy hasonló mobilra fejlesztett böngésző letölthető rá?
youtube videókat lehet rajta nézni?
-
Fogash
tag
Jól értem, hogy a navigációhoz netkapcsolat kell? Ha igen, akkor külföldön csak a horror adat-roaming tarifán navigál? Ha egy évre 8.000Ft a navigáció szoftver, meg még adatroaming is jön rá, akkor meg lehet b@szni, egy (EGY) külföldi úticélra elnavigálás díjából vehetek egy külön navigációs készüléket...
-
attila111
csendes tag
sziasztok ,valaki segitsen már akinek van waveja,nem megy a pannon wap,mobilinternit ,navigáció,mindenre azt írja ki ,szerver hiba ,a készülék nem szerepel a nyilvántartásunkba .stb,előre is köszi
-
leslieke
Jómunkásember
Telefonvásárlóknak:
Most kaptam egy ismerőstől az infót, hogy a telefon bruttó nagyker. listaára: 102,375 Ft
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
HIJ
őstag
Wow. Valóban nem olvastam utána csak nyomokban találkoztam a hírrel, hogy a google és a nokia is ingyen adja a naviszoftvert, de ez így elég gáz. GPS+NET a navigáláshoz.... Azt hittem ennél azért egyszerűbb a helyzet. Na minegy, ez van. Kösz az infót
szerk: És ez a route66 mennyibe fáj egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
richies
senior tag
nah nekem is megy minden mar... nem ertem en ezt sebaj!
Rozsomak of Power
-
A Google Maps nem navigál, csak egyes országokban, és ott is csak az Androidos kliens, és csak online.
-
HIJ
őstag
Most akkor milyen naviprogram is fut rajta? Volt utalás rá, hogy googlemaps is lesz nem?
-
Mandarinn
senior tag
Szóval OLED témában valaki?
Itt is kell figyelni a halott pixelekre? Cserélik vagy hogy van ez? -
verser233
senior tag
válasz user137 #1713 üzenetére
Hmmm, akkor most már ezt is tudom, bár nekem pont a gagyi "SMC és barátai" van otthon, és azzal ment az arénám de hála jó égnek, már rég nem azzal a telefonnal kell szenvednem
kuato:
Miért, amit meséltem bluetoothos headsetes példát, ott nekem konkrétan újraindul a telefon, amikor hívást kapok rá A másik sony-mal meg tökéletesen működik (még szerencse)[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
válasz leslieke #1710 üzenetére
Tényleg most, hogy mondod Nekem volt anno kb 3 hétig Arénám, és otthon ment a wifi, nyilvános helyeken is, de az egyik barátomnál nem ment, de már meg nem mondom milyen routere volt neki, de egy biztos nem olyan mint nekem, és anno én is megkérdeztem, hogy ez mitől lehet, és valami lyesmit magyaráztak a fórumban nekem is. Gondolom ez úgy lehet, hogy a chipnek bele van integrálva vagy hogy is mondjam egy ilyen default modem router lista amikkel működik, és ha az adott router típus nincs a listájában akkor nem tud felmenni rá vagy ilyesmi. Nem tudom, ennyire nem értek hozzá, csak így tudom elképzelni
-
leslieke
Jómunkásember
Állítólag némelyik routert nem komálja a vas, de nekem ez nem elég egzakt magyarázat.
Pedig van ilyen, az LG Arena is csak bizonyos típusú routerhez hajlandó kapcsolódni. Gondolom a beépített wifi chip vagy ilyesmi típusától függ.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
verser233
senior tag
Ezt én értem, hiszen már írtad, én azt kérdeztem, miért nem próbálod meg egy tök semleges helyen is? (Burger King, szomszéd stb.....) Mert ha látod, hogy ott IS megy, akkor azért csak jobban megnyugodsz, hogy a céges helyedet nem komálja, nem? De a te dolgod, én csak segíteni akartam neked.
-
Mandarinn
senior tag
Egy technikai kérdésem lenne.
OLED-nél is van olyan, hogy halott pixel? -
Valaki tapasztaltabb esetleg Samsung i900, i8000, vagy bármi hasonló korábbi telefonra főzésben? Egy olyan toolt keresek, amivel esetleg szét lehetne bontani a flash-partíciókat, hátha kiderül valami hasznos. Az EXEcutor nem szerette a fájlokat, és igazából nem tudom, merre keresgéljek és mit.
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz master12 #1700 üzenetére
Flash lite van benne. A linkelt videókban annyi hiba látszik, h ha a flash tartalmakat addig kinagyítjuk, h "kilógjon" a képből az objektum, akkor a megjelenítés helyett egy nagy Adobe Flash logó lesz csak :-)
egyébként nem találtak benne kihívást a tesztelő urak. majd a tulajdonosok cáfolnak, ha akarnak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest