- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
-
dik
őstag
A Samsungnál!
Friss ropogós most vették le előttem a gyárban a szalagról egyebek. Ja persze nem. Az nem érdekes persze ne vegyen ilyen helyeken senki mert nem frankó. Mint ahogy volt javaslatokban ja és mindennel körbe magyarázzuk a dolgot egy olyan kb. mindent mondunk csak a kérdésre ne legyen válasz és szaporodjon a rang...
Na mindegy hanyatlik a nép ez van...
Emagról rendeltem( Energydirect Marketplace ) -
Gyöször
senior tag
Volt valami program, samsung KIES. Ha pc-re dugtam kiírta. Még az is lehet, hogy rajta van a gépemen, ha be lesz kapcsolva megnézem neked. Valami XEH el vettem és egyszer frissült talán XEM-re. (Ezzel a kiessel frissítettem, utána lett rossz, 2 évig szórakoztam vele, újraindulgatott ha hívtak, mikoris meguntam és kicseréltettem a 15 éves Sim kártyám, aztán semmi baja nem volt. De nem hittem volna mert a gyári szoftver nem problémázott a sim kártyával, csak a frissített)
-
-
-
Gyöször
senior tag
Nekem újkorától kb 2 vagy 3 éves koráig ezt csinálta. A kedvencem az volt, hogy hívtam volna valakit, én nem hallottam az első kicsöngést se, csak vártam, hogy mikor kezd el hívni, mire gyanús lett, hogy ez már bizony nem hív, akkorra rég ki volt kapcsolva. Bekapcsoltam a gépet, feléledt a skynet is rajta és már hívott is az akit én tárcsáztam, mert azt hitték annyira csóró vagyok, hogy csak megcsörgetni tudok
Írogatták itt, hogy sim kártya csere, szóval 2 év után kicseréltettem a vodkafonnál és sose volt több újraindulás.
-
-
-
Dhampir
félisten
Eddig még sosem használtam mobilinternetet hagyományos telefonokon, de most kipróbáltam volna, főleg a levelezés elérése miatt jött volna jól.
Másik mobilon, egy Symbianos E61-en sem működik az Internet, sem a levelezés. A Telenornál azt javasolták, hogy inkább váltsak okostelefonra, de nem véletlenül használunk ilyen klasszikus telefonokat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest