- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Ja ez a webshop jó, de épp Szolnokon jártam, bementem meg tudtam nyomkodni. Elvileg 3322 is elég lett volna nekem, de az kissé lassú menüjével elriasztott (ja meg csak a rózsás hátú női verzió volt így azt nem kértem
)
Ha lerendelem és nem tetszik, akkor visszaküldeni várni a pénzt, stb. Reméltem hogy így sokkal jobb lesz, nem sikerült
Eleve meg is döbbentem rajta, hogy milyen nagy készülék ez. Viszont annyira láttam, hogy na ez kell nekem, hogy nem akartam elszalasztani. Mai napig bánom, hogy míg lehetett nem vettem meg a sony ericsson j10i2 elm-et.
Új kérdés: Ezzel a telóval lehet bluetooth-on keresztül vezérleni a számítógépet? Egeret mozgatni stb. Ericssonom egyik fő feladata ez volt filmnézés után kilőttem vele a gépet ágyból, vagy megnyitottam egy új filmet stb.
-
Gyöször
senior tag
Felhívtak, ha ma visszaviszem akkor kerítenek nekem egy telót, vagy másik áruházból, vagy a gyártótól rendelnek. A pénzem ajándékkártyára teszik, legközelebb nekem ugyan ennyibe fog kerülni a teló [de ez csak egy szóbeli ígéret akár meg is szívhatom]
Mindenesetre 2x kell felutaznom Szolnokra az MM-be, ez kb 8000 forint. Vagy maradok így vagy lesz egy ilyen telóm 33000 Ft ért 25 helyett. Csodálatos
Estig megálmodom ér-e az a led ennyit. Kb nem.
-
Gyöször
senior tag
Ezért volt életbevágó nekem az adatforgalom számláló.
Napi 2x megnézem a freemail mobilt képek nélkül, ha van valami fontos akkor bekapcsolom a számgépet. Ha nincs akkor van hogy 1 hétig se kapcsolom be a PC-t.
Miután megnéztem a freemailt általában megnézem az időképet. Kép nélkül elolvasom az előrejelzést
Ezekkel a mobilnetezésekkel általában 1 - 1,5 MB(!) szokott lenni a havi adatmennyiségem, mikor megjön a sCool tarifa levonás akkor nullázom a számlálót. Ez nekem untig elég. -
cs.zs.
veterán
Heti 20-30 perc kimenő hívásom van. Most, szerda este talán 5 percnél járok a héten. Elvileg 29 Ft-ért beszélek T- irányokba, 40-ért más mobilokkal. 10.000 Ft-os számlát havi 250-300 perc beszélgetéssel lehetne összehozni, én ennek a harmadát forgalmazom. (és a párom is) Nem netezünk telefonon, a számlák pedig jönnek. Mi örülnénk legjobban ha nem így lenne, de sajna ez van, ezért váltunk.
-
tonyrulez
őstag
Azt nem lehet beállítani, hogy mely időszakokban szinkronizáljon, az adatkapcsolatot pedig csak akkor indítja el, amikor kell, tehát ellenőrzéskor és letöltéskor. Ha nincs új levél, akkor összesen 2 kb-ot használ el, ha van levél akkor értelemszerűen hozzámegy annak a mérete, ami rövid szöveges üzenet esetében 2-20kb közé esik, de beállítható hogy max. mekkorákat töltsön le. Nekem havonta 6 MB-nál többet még fogyasztott, tehát egyáltalán nem nagy adatigényű.
WhatsApp-hoz nem tudok hozzászólni, feltelpítettem volna hogy megnézzem, de nincs elég hely már a telefonon. -
tonyrulez
őstag
1. Igen, magától is tud szinkronizálni, beállítható a gyakorisága (1/5/15/30perc, 2/4/6óra)
2. Nem tudom hogy telepíthető-e, de az biztos hogy nem fog a háttérben menni. Csak a gyári alkalmazások tudnak, de azok meg hibernálják magukat, így értesítést sem tudnál kapni, hiába megy,
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest