- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz quailstorm #2079 üzenetére
Soha le nem cseréltem volna a V630at, ha nem megy tönkre a mikrofonja. Így is kiabáltam és magyarázkodtam 2 évig, hogy "azért nem hallasz mert rossz a mikrofonom várjál keresem a headsetem, várjál most meg én nem hallak mert nem érintkezik a sz@r SE csatlakozó... várjál mozgatom most jó? nemjó?"
Szóval annyira szerettem, hogy 2 évig viseltem a baromi halk mikrofon minden áldását. De aztán megelégeltem. Mára megszerettem az 5610et. Nem vagyok otthon operában, végülis feltettem a csajom SE C702-jére a 7.1et és nem is kéne, jó nekem a régi, ami pedig a 4.4 Instict névre hallgat. a 4.5ös már nem indul el az én 5610-emen. Van olyan oldal ami a 4.4ben nem jön be vagy nem jelenik meg jól, azt olvasom a 3.1es Operával.
És nem a java app sebességével van a bajom, az tökéletes. Hanem van olyan oldal amit a 4.4es opera azonnal bedob míg más oldalakra akár fél percet is kell várni. Indexet pld úgy olvasok, hogy a cikk ami tetszik az elején arra rákattintok, és aztán nyomom lefelé pörgetem a címeket olvasom, és van hogy eljutok a sporthírekig, mire a fő hírt a legelején beadja. Addig csak Kapcsolódik ... pont pont pont.
Az hótziher, hogy én nem váltok okosplatformra.
Az 5610ben meg istencsászár a fényképező, megkönnyebbültem egy kompakt digitális fényképezőgéptől, ha csak elmegyek egy körre motorozni, vagy van valami téma amit megörökítenék, akkor zsebben van mindig.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest