Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

válasz quailstorm #2079 üzenetére

Soha le nem cseréltem volna a V630at, ha nem megy tönkre a mikrofonja. Így is kiabáltam és magyarázkodtam 2 évig, hogy "azért nem hallasz mert rossz a mikrofonom várjál keresem a headsetem, várjál most meg én nem hallak mert nem érintkezik a sz@r SE csatlakozó... várjál mozgatom most jó? nemjó?"

Szóval annyira szerettem, hogy 2 évig viseltem a baromi halk mikrofon minden áldását. De aztán megelégeltem. Mára megszerettem az 5610et. Nem vagyok otthon operában, végülis feltettem a csajom SE C702-jére a 7.1et és nem is kéne, jó nekem a régi, ami pedig a 4.4 Instict névre hallgat. a 4.5ös már nem indul el az én 5610-emen. Van olyan oldal ami a 4.4ben nem jön be vagy nem jelenik meg jól, azt olvasom a 3.1es Operával.

És nem a java app sebességével van a bajom, az tökéletes. Hanem van olyan oldal amit a 4.4es opera azonnal bedob míg más oldalakra akár fél percet is kell várni. Indexet pld úgy olvasok, hogy a cikk ami tetszik az elején arra rákattintok, és aztán nyomom lefelé pörgetem a címeket olvasom, és van hogy eljutok a sporthírekig, mire a fő hírt a legelején beadja. Addig csak Kapcsolódik ... pont pont pont.

Az hótziher, hogy én nem váltok okosplatformra.

Az 5610ben meg istencsászár a fényképező, megkönnyebbültem egy kompakt digitális fényképezőgéptől, ha csak elmegyek egy körre motorozni, vagy van valami téma amit megörökítenék, akkor zsebben van mindig.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák