- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pa-Ca
csendes tag
idestova 2 hónapos használat után néhány szó erről a telóról... Az akku hihetetlen mennyire ritkán igényel etetést. Céges simmel használom, a havi felhasználható keretem csak beszélgetésre használható, netezésre nem... Így a 3G-t kikapcsoltam. Így még kevesebbet fogyaszt, talán tíz napot is bírna töltés nélkül(?) Eddig összvisz 3-szor dugtam töltőre a 2 hónap alatt úgy, hogy épp csak egy pálcika tűnt el a töltés kijelzőről... Illetve usb-n keresztül kapott néhanap egy kis graftot, amikor éppen képet vagy zenét töltöttem le-fel... ...napi használat. ébresztés 2x, ill. 4-5 beszélgetés per nap, néha 1-1 fotó...
-
Pa-Ca
csendes tag
A telóval eddig nagyon elégedett vagyok... A céges alap mobil (Nokia-100) nekem nem vált be, alig hallottam a suttogást a túloldalon, főleg zajosabb körülmények között... Először valamilyen androidos dualban gondolkodtam, végigolvastam egy csomó tesztet, aztán úgy döntöttem, céges SIM-nek nagyon jó lesz egy hagyományos... Az S5610 a Mobilarénás teszten keresztül jött be a képbe, megtetszett az ott leírtak alapján, és hát ezt a fórumot is végigolvastam többek közt... Az Edigital gazdagítottam 22 ezerrel... Samsung fülest (with mic) a "hülye azért nem vagyok"-ban vettem hozzá... A készüléket viszont hülye lettem volna náluk venni, 3 ezerrel többért... (jó, persze tudom, hogy netről rendelve még olcsóbb lett volna),
Privátnak pedig be van tervezve egy S4 mini, ha dekáját olcsóbban adják majd... Bár céges laptop + otthoni asztali gép nyomkodása után... ...még egy simogatós ketyere... nem tudom... lehet, besokallok... -
Pa-Ca
csendes tag
válasz Dhampir #1876 üzenetére
Pécs határában, egy közkedvelt kirándulóhely: Malomvölgyi-tó. Az első fotók egyike... előtte nem is néztem meg, milyen beállítási lehetőségek vannak, csak automatán lőttem egy párat... Egy ilyen kis lencse mikre képes, meglepő... Egyébként a használati utasítás egy nagy "0", jóformán minden beállítási lehetőségre a tulajnak kell rájönnie ...
-
Pa-Ca
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Két hete vettem a telefont... Eddig minden ok., kopp-kopp... Internetezésre nem használom, erről nem tudok mit írni. A KIES-ben nem frissítek - Quick - látva az előttem szóló esetét. Talán érdemes regisztrálni a készüléket a samsung.hu-n, és tanácsot kérve írni nekik a hibákról.... A fotók is tűrhetőek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest