Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

A touch-pad használatáról tényleg csak egy mondat van a cikkben? Akik i780-at használnak, azt állítják, elég jól ki lehet vele váltani a cerkát, d ekell pár hét, amíg értelmes sebességre gyorsul vele az ember. További előnye az egykezes használat megtartása, ellentétben a stylus-szal (persze utóbbinál valamivel még kellő gyakorlattal is lassabb).
    A fekvő nézetű QWERTY minden, gyárilag telepített alkalmazásban használható? Értem ezalatt az SMS, email, webes szövegbeviteleket.
    Ha angol nyelven hagyjuk a készüléket, de magyar a regionális beállítás, mennyire "mélyen" érhetők a magyar karakterek? Az angollal használt i600-amon már az extra karakterek első oldalán megjelennek.
    A videórögzítés maradt 15 fps a végleges szoftverben is? Máshol növekedésről olvastam, de nem rémlik az fps. A 100 fps QVGA alapján a 25 fps VGA megoldhatónak tűnik, és az már nem is szaggat.
    iGO8 vajon bővíthető ezeken a Samsung PDA-kon? Illetve frissítés miként működik? Ezt már megkérdeztem volna az i780 tesztjénél, ha lenne. :F Furcsa, hogy a szolgáltatói árusítás megkezdése után hetekkel még semmi teszt, pedig az a ketyere sem volt rossz vétel az elmúlt hónapban. Kérdés, változik-e az ár az Omnia beléptével.

A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák