- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
válasz
wertyulopka #1696 üzenetére
Szia!
Nekem is előfordul elég gyakran veszem ezt a jelenséget hogy beszéd közben kihagy már régebben kérdeztem a szakmai topikon de nem reagált rá idáig senkiezek szerint nem egyedülálló jelenség .
-
erdoke
titán
válasz
wertyulopka #1696 üzenetére
Eddig összesen egyszer tapasztaltam hasonlót, emiatt nem tudtam kideríteni, mi okozta.
Sefter,
Próbálgasd, és ha WiFi és 3G nélkül, 20-30 perc beszélgetéssel + bekapcsolt BT mellett nem bírja ki kora reggeltől késő estig, akkor vissza kell vinni szervizeltetni.Viszont kérnék mindenkit, hogy ha specifikus problémával találkoznak, adják meg a ROM/firmware számát ill. azt, hogy független vagy milyen szolgáltatós a készülék, mert ha szoftveres hibáról van szó, ami esetleg egy bizonyos ROM-hoz vagy ROM-ok csoportjához kapcsolható, és esetleg más fórumokon (akár nemzetközin) már találtak rá megoldást, itt lehetetlen kideríteni, és megfelelő javaslatot adni!
-
Kinder
senior tag
válasz
wertyulopka #1592 üzenetére
jah, kellett vagy 5 perc nálam is, mire felfogta a teló, hogy nem berlin, hanem bp
-
maru
aktív tag
válasz
wertyulopka #1589 üzenetére
Alapból Berlinbe van. Menny ki a szabadba, várd meg, hogy találjon műholdat, s már is fogja tudni, hol van.
-
outsiders
aktív tag
válasz
wertyulopka #1583 üzenetére
a már sokszor linkelt www.i900.eoldal.hu weboldalon megkapod a választ, ott van link magyar használati útmutatóhoz is
-
avemano
csendes tag
válasz
wertyulopka #1533 üzenetére
Télleg...
ez már több mint gáááz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest