Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
launcher proban ha belepek a menube, az ikonok sorrendjet nem lehet valtoztatni? mint mondjuk a pantheon alatt?
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
A szipogásos jelenség sajnos valószínűleg T-m-os hálózati hiba. Ezért nem javítható! Franciaországban bekapcsolt adatforgalommal nem csinálta.
-
petipetya
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #15888 üzenetére
- Ha home gombbal lépsz ki, akkor az alkalmazás a háttérben marad.
- Ha viszont a vissza gombbal lépsz ki belőle, akkor nem marad a futó alkalmazások között."nincs rá lezsóidő"
-
BalanceR
addikt
válasz Sebaj Fóbiás #15888 üzenetére
Na akkor tisztázzunk egy dolgot, mert nekem nem világos...
3D-s játékok elég gyatrán mennek Spicán...
Egyes helyeken azt írják, hogy egyáltalán nincs 3d gyorsítás a telóban. valahol meg azt hallom, hogy van ugyan, de nincs a rendszerben hozzá megfelelő driver...
Melyik az igaz?
Amennyiben ténlyeg csak driver kérdése, akkor a Leshak-féle modderek miért nem írnak rá egy olyat, amivel elindul pl a Raging ThunderIlletve azt sem értem, hogy egyes 3D játékok miért mennek rajta röccenésmentesen?
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz joc-cod #15887 üzenetére
A legtöbb alkalmazás nem áll le amikor "kilépsz" (csak háttérbe megy), ezért maradnak a memóban. Ha kelleni fog más proginak a memhely akkor az oprendszer ügyesen és automatikusan lelövöldözi a régebbi, nem feltétlenül szükséges progikat. Okosok azt mondják, hogy faszántos az android memóriakezelése, szóval nem kell aggódnod.
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
joc-cod
tag
Nah, ma elvittem lefrissíttetni. (Westendbe, 30 percet kellett rá várnom.)
Valóban jobb ez az új 2.1 Launcher pro-t egyből feltettem, ez tényleg enyhén jóval gyorsabb a gyárinál. Belső memória viszont csökkent. 180 volt most 130 lett. Ram-ból viszont mintha több lenne bekapcsolás után. S teljesen gyors az egész rendszer, úgyhogy megvagyok vele elégedve. Még pár játékot kéne feltennem, s teljes öröm. Csak a memória eléggé fogy. 60mb szabad lett, s nincs fent túl sok minden..[ Szerkesztve ]
-
KingSize
tag
válasz Cyberbeni #15883 üzenetére
T-mobile os, igazából nemtudom hogyan kezdenék hozzá, mert sokan írták hogy szinte senkinek nem ment PC Studioval:S market-böl töltötem le egy repülős játékot sajnos pontossan már nem tudom mi a neve, de az tökéletesen ment, nem fagyott, és nem is akadt, szépen vitte.
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
picur220
veterán
válasz petipetya #15879 üzenetére
Ebben lehet valami, Cyberbeni-ében nem sok valóságot látok, hiszen az ujjbegyen vastagabb a bőr, mint az ujjhegyen, aho feszül. És küölönös módon egy iPaden vagy egy iPhone-on nem jelentkezik efféle probléma. Mindkettőt próbáltam, tökéletesen érzékel
[ Szerkesztve ]
-
KingSize
tag
válasz #85552128 #15881 üzenetére
Igen általában az alap 1.5 van rajta, sajnos abban nincsen EQ, de 2.1 ben már van, is igen lehet hivatalosan frissíteni a szoftvert, én is most akarom
3D játékokat nem igen probáltammég csak 1-2 öt, azok nekem tökéletesen mentek! szóval szerintem ha be akarsz ruházni eggyet akkor nem fogsz benne csalódni[ Szerkesztve ]
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
Cyberbeni
addikt
válasz #85552128 #15881 üzenetére
mivel a samsung megcsinálta rá a 2.1-et, ezért igen. de 2.2-ből valószínűleg csak homemade rom lesz.
zenehallgatásra is kitűnő. a 2.1-es gyári lejátszóban van EQ, de szerintem android marketen is van egy csomó ingyenes program, amiben van.
3d-s játékokat nem nagyon tud megfelelő sebességgel futtatni. de ez részben azért van, mert a samsung nem írt rá megfelelő drivert. de a 2d-s játékok kiválóan mennek.@kingsize: csináld meg otthon, akkor biztos nem kell otthagyni. milyen szolgáltató függő?
amúgy neked melyik 3d játékok mentek tökéletesen?[ Szerkesztve ]
-
KingSize
tag
Sárcok nem tud vlki olyan helyet Bp-n ahol nem kel ott hagyni a telot ? (szoftverfrissítésről lenne szó)
-
törölt tag
Sziasztok!
Én is kinéztem magamnak ezt a telefont, de lenne pár kérdésem:
Androidról nem vagy informált, de ha jól sejtem az alap 1.5 szoftvert az aktuális frissebbre lehetőség van cserélni, igaz?
Zenehallgatásra milyen? Van benne EQ?
Illetve valami szebb "grafikájú" játékok már akadnak rajta, vagy még elfutnak? -
Cyberbeni
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz picur220 #15878 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam. Józan paraszti ésszel arra jutottam, hogy ha kézben van a telefon, akkor le van földelve - ezáltal a kijelző jobban érzékeli a feszültséget, ami ahhoz kell, hogy érezze az érintést.
De várom, hogy valaki rendesen elmagyarázza, hisz ez csak tipp.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
picur220
veterán
Más: tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha fogom a telefont (vagy csak hozzáérek valahol a kijelzőn kívül) és úgy tapicskolom a kijelzőt, akkor jobban reagál az érintésre, mintha csak lenn van egy asztalon pl, és csak a kijelzőt tapizom?
-
picur220
veterán
válasz campers #15873 üzenetére
Hát épp ez az, szerinted. Mi a fölös szerinted? Mondjuk azt megértem, ha kilövöd a böngészőt, miután böngészel, oké, fölös, de ez CPU-használat, de ha megint böngészel, megint elindítod, megint CPU-idő, ergo a sok lövöldözgetéssel használod a CPU-t, és akkuidőt vesztesz.
Meg szerintem nem gyorsabb látványosan a telefon, ha több RAM van.Ha nincs GPS-ed, akkor térkép+paraszt kombináció kell, mint régen
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
-
picur220
veterán
válasz petipetya #15852 üzenetére
Na ezzel le lehet állni, te vagy itt a szenyor immár 8 hsz óra, és még mindig nem ismered a szerkesztés gombot, és a PH-n a szokásokat?! Nem baj, mintjárt megmutatom:
campers: Nekem sem egy szélvész, nem tudom, nálad mi lehet a baj. Ettől függetlenül szerintem ne használj taskkillert.
duffbeer: Úgy tudom, tudja hardveresen a Spica a multi-touchot, a kijelzőt vezérlő modul dual-touchos, csak Samuék nem oldották még meg szoftveresen a dolgot. Leshak dolgozhatna rajta kicsit
[ Szerkesztve ]
-
campers
tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne csupán. Nagyon lassan talál a teló műholdat. Mi lehet ennek az oka?? (egyébként ilynekor a proci nincs leterhelve, kikapcsolom az összes nem kellő progit,)de ennek ellenére is borzasztóan lassan talál jelet.
-
honeker
őstag
válasz Marianna71 #15859 üzenetére
nem a T-s hangra gondoltam......a root fen van de a xxjf2 maradt rajta mert sokkal hangosabb..le daráltam a fölösleges alkalmazásokat ......a Samsung hangja van meg....
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
senior tag
válasz Marianna71 #15865 üzenetére
Ok. Egyébként nem egy bonyi dolog, de a garancia elvileg ugrik.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
petipetya
nagyúr
válasz Marianna71 #15863 üzenetére
Telepítsd fel az ingyenes ebuddyt - olyan, mint a gtalk egy ráncfelvarrás után. Ráadásul ebben már több gtalk fiókot is be tudsz állítani.
"nincs rá lezsóidő"
-
Marianna71
csendes tag
-
senior tag
válasz Marianna71 #15859 üzenetére
Van a marketen egy silentboot nevű progi. Nekem bevállt.
Másik: nem tudom m i az a MOVInand, de a dalvik cache -t lehet áthelyezni a cache-be és akkor lesz még kb.50 mb szabad hely. De ezt csak rootolt telón lehet megcsinálni.[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Cyberbeni
addikt
válasz Marianna71 #15861 üzenetére
beállítások-send message settings-auto-convert to mms pipa ki
-
Marianna71
csendes tag
válasz adamfriday #15860 üzenetére
Pont ő csinál mms-t néha észrevétlenül. Főként, ha pl. egy eltárolt (jegyzetekből) választok szöveget és illesztem be. Lehet, hogy a karakterek száma miatt? Nem hiszem, hogy egyszer is túlléptem volna akár a 2x160 karaktert is.
Egyébként tényleg nagyon jó a Handcent sms, én is meg vagyok vele elégedve.[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
válasz Marianna71 #15858 üzenetére
Milyen SMS progit használsz? Nálam a Handcent SMS tökéletesen teszi a dolgát.
-
Marianna71
csendes tag
válasz honeker #15744 üzenetére
Ha a T-Mobile kezdőhangra gondolsz, sehogy. Max. kikapcsolás előtt a telefon elnémítása, bekapcsolás után hang vissza. Így némán indul, nincs kezdőhang. De a T-nél is azt mondják, hogy nem lehet kikapcsolni. Pedig elég csúnya megoldás.
Ha mégis találsz valami megoldást, kérlek, értesíts engem is. Akár privátban is. Köszi[ Szerkesztve ]
-
Marianna71
csendes tag
Sziasztok! Hátha valaki találkozott már a következőkkel:
- Hogy tudjátok beállítani, hogy sms-t írjon, és ne mms-nek értelmezze? Nálam ez jónéhányszor előfordul.
- Aztán meg fogy a hely a telefon saját memóriájában. Állítólag a MOVInand-ot kellene az SD-re másolni. Meg is tenném, ha tudnám, hol találom a MOVInand-ot. Hiába nézem szgépen a KIES-sel, ott csak a memóriakártyát jeleníti meg
És még egy utolsó. Ha 2 db gmail accountom van, hogyan tudom a talk-ban váltani őket? Ha valaki tudna választ adni a kérdéseimre, nagyon megköszönném. -
petipetya
nagyúr
válasz adamfriday #15767 üzenetére
Jó lesz így is, anyós nevezetű élőlényeknek tökéletes szülinapi ajándék.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
KingSize
tag
válasz encoder #15050 üzenetére
procit hogy állítotad perfomance módba? illetve task killer elárhető gondolom a market ban is? mert nekem nincs olyan még
-
Ghostface
senior tag
válasz adamfriday #15845 üzenetére
Köszi!!
Eszembe nem jutott volna hogy "menü gomb", én mindenhol kerestem a névjegyzékben a menü feliratot. Nagyon új még nekem ez a telefon, szokni kell, megyek be is regelek még ma Skynet blogjára hogy okosodjak.Kösz neked is petipetya!!
[ Szerkesztve ]
PSN: Nifty_Ghostface
-
petipetya
nagyúr
válasz Ghostface #15838 üzenetére
Beállítás per vezeték nélküli per mobilhálózatok per hozzáférési pontok neve per xy klikk rá és az apn elé tegyél égy x-et.
A fixlista lényege, hogy cdak bizonyos számokat lehessen felhívni a telefonról. A pin2 kódot kírdezd meg a szolgáltatódtól.
Névjegyek per importálás exportálás per imp. simről. Ezt megtaláltad volna te is, ha kicsit nyomkodod a telefont.
"nincs rá lezsóidő"
-
Tocska
tag
valaki tudna nekem adni egy linket priviben hogy honnan tudok leszedni jó minőségű játékokat és jó kis progikat a spica-ra??
-
adamfriday
senior tag
-
Slukkica
őstag
-
KingSize
tag
Nekem is lenne egy kérdésem, a multi touch ebben a készülékben nincs? vagy az újabb andorid szoftverben már van?
-
zole55
csendes tag
és am nagyon szagatnak a 3D-s játékok?
jó játékok vannak rá?XD -
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem én is ezt kis készüléket és lenne két gyors kérdésem.
ApnDroid nélkül hol tudom letiltani a mobilnetet hogy csak wifit használjon, és hogyan tudom importálni a névjegyeket a sim kártyáról a telefonra? Jártam Beállítások/hívásbeálltások/fixlistás számok menüben, ahol ha a fixlistára nyomok azt írja ki hogy nincsenek névjegyzékek a simen (pedig oda van mentve minden). Igaz a fixlista nincs engedélyezve mert nem tudom a pin2 kódomat.
Előre is köszi a válaszokat, és bocs hogy nem olvastam vissza 15000 hsz-t.PSN: Nifty_Ghostface
-
feri1014
senior tag
-
zole55
csendes tag
köszi a választ
Ja és még egy kérdés honnan lehet rá programokat játékokat letölteni?
Van rá magyar nyelvű program? -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz zole55 #15833 üzenetére
Mindenféle.
A komolyabb 3D-s játékok igen.
Nem muszáj, de ilyenkor ajánlatos letiltani a mobilnet elérését, mert felmászik rá ha nem talál wifit, és net-előfizu nélkül csúnya számlát tud csinálni.
Nincs összehasonlítási alapom, de szerintem gyors.Üdv!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
zole55
csendes tag
Lenne pár kérdésem , lécci válasszoljatok
Játékok milyenek vannak rá?
Akadoznak?
Muszály mobilinternet előfizetést venni hozzá?
WiFivel gyors az internet?
válaszokat előre is köszönöm -
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy a fehér színű Spica is ugyanolyan anyagból van, mint a fekete színű?
Még két kérdés:
Akinek van fehér színű, az mondja már meg, hogy a készüléket körbevevő fém színű keret az mennyire kopik?
A fehér színű készüléket most fehér vagy zöld színű a hátlappal árulják nálunk, mert már mind a két fajtáról láttam képet.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberbeni
addikt
odinhoz: LK2.08 [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Kint van a Froyo Alpha.2. link
[ Szerkesztve ]
-
QG
tag
válasz orrlyuk #15823 üzenetére
meg tudja állítani/el tudja indítani a zenét?
mármint a tied, vagyis a feleségedé“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
mfaka
tag
válasz vadászcsiga #15820 üzenetére
Ennél a force enable multitouch is érdekesnek tűnik... Bár erről már letettem egy ideje.
-
Chuck Norris
senior tag
Ha valakit érdekel, gyárigaranciás kb. három hónapot használt, független spica tokkal-vonóval, 2.1-el, irjon privátban, mert megvállnék az enyémtől.
-
Nikk
senior tag
Egy kérdés... Ezeket a Theme-eket amiket fent találok itt Recovery-ből lehet telepíteni vagy kell hozzá valami spéci cuccos? Ha spéci cucc kell hozzá (mint ez a MorphDroid), akkor mindegyik ROM-ra lehet őket telepíteni vagy csak bizonyosokra...
Root meg van persze meg minden csak kérdem.... Köszi előre is...
DIGIC
-
QG
tag
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
válasz vadászcsiga #15817 üzenetére
Addig scannelte a wifit, hogy lefagyott
Majd azért még próbálkozom az ötletekkel, kösz.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
vadászcsiga
félisten
válasz r.zozo #15819 üzenetére
Van ez a brut maps ami nálunk is működik, valaki már belinkelte. Ugyanaz mint a gyári, csak műxik a navigáció része is.
Na meg is van: Brut Google Maps
[ Szerkesztve ]
-
r.zozo
tag
válasz vadászcsiga #15817 üzenetére
vagy probálja meg olyan navigációval ami net nélkül is teszi a dolgát: igo, sygic, ndrive.... ezek találnak jelet hamar, és többet is tudnak, mint a gyáriak. jah a gyári navi nekem se indul sehogy se, a maps az viszont hibátlan általában :-)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
Chuck Norris
senior tag
Lehet, hogy már volt de én csak most találtam:
http://junefabrics.com/android/
ugyan az mint az easytether -a net megosztása a PC-re - csak ez működik elsőre+VPN is átmegy rajta minden gond nélkül. -
duffbeer
őstag
Valaki tudja esetleg, hogyan lehet használni az Astro Samba pluginját?
Ha jól értelmezem Samba, vagy windows hálózati meghajtókat érhetnék el vele.
(EStrong-ot ismerem, nem kell azt javasolni!) -
QG
tag
Kiválasztom az alkalmazások közül a Navigációt, és elindítom, erre kiírja:
A navigáció elérhetősőgének ellenőrzése
És tekeri 1 percig, de semmi.A Maps szintén nem talál meg (My Location), a letöltött GPS Test sem talál semmit.
A switcherben bekapcsoltam a GPS-t, az nem lehet gond. Próbáltam házban, buszon, és a puszta közepén.
Én rontok el valamit, vagy hibás a GPS vevő a 3 napos telefonomban?!?
Segítség, segítségJa, és normális, hogy 3 percig keresi a fasza erős wifi jelet, és néha el is dobja?
[ Szerkesztve ]
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Cyberbeni
addikt
válasz dirty.yakuza #15809 üzenetére
föntről lehúzod lentre az ikont, és lentről újat húzol oda.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz dirty.yakuza #15809 üzenetére
Sikerült....
-
Cyberbeni
addikt
válasz dirty.yakuza #15807 üzenetére
felnyitod az app drawert, menü gomb, szerkesztés.
de jobban jársz, ha a gyári pantheon helyett felteszel valami más home progit.
pl: LauncherPro Beta, Zeam, HelixLauncher[ Szerkesztve ]
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hi! Tudja vki hogy hogyan lehet lecserélni a kijelző alján viritó 4 ikont? A sorrendjüket tudom cserélni de újakat nem tudok helyettük kirakni... Köszi.
-
Jabby
őstag
Szegeden hol lehetne elvégeztetni hivatalosan a sw. frissítést?
-
KingSize
tag
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest