- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grenczii
tag
Én a belső kijelzőnél félnék tőle hogy ha van benne valami alkohol akkor bejut alá és lassan elválik a széle (Spigen fóliával jártam így még az S10nél)
Meg pl. az LG 3D TVknél is ha ilyennel pucoltad szépen feljött róla a fólia a kijelzőről.
Az enyémet Zeiss szemüveg-törlőkendővel törlöm amit szemüveghez adtak. -
Grenczii
tag
Én így használom az S21et UAG tokkal [kép] [kép]
Fold 3 nem biztos hogy belefér , de a szellőzőből kerül rá annyi hideg levegő sose melegszik fel.(Karbonmatrica azért van mert ott fekszik fel a tartó ne karcolja a fejegységet)
[link] Ez elméletileg Foldhoz jó itthon is láttam pár helyen. De ma jön az AAWireless nem biztos lesz tartóba a telefon ezután -
-
-
ribarszki
őstag
Igen, így nálad azért mások a felhasználási szokások. Így biztosan jobban merül, de így is bírnia kell. Mondjuk a 3-3.5 óra SOT csak a nagy kijelzőn, 5G mellett, magas fényerőn már lehet a határon van..
De pl. az is érdekes, hogy amikor nagy kijelzőn nézek YouTube videót, alig merül.. Az hittem peregni fognak a százalékok, de nagyon kevés ment le. Igaz wifiról ment, és a fényerő a fele alatt volt, de akkor is.. Nekem teljesen pozitív meglepetés, pláne a Samu Note8 után. -
-
ribarszki
őstag
Már annyi, hogy ezek a számok nálam wifi kapcsolat mellett értendő. 4G-n jobban szívja az akksit. 5G-n pedig a leginkább. Érdemes átállítani 4G-re a kapcsolatot. Sötét témákat használni ahol csak tudsz, s jópár alkalmazás háttérben való akksi használatát korlátozni. Ha csak rápillantasz a messengerre, fórumra, face-re, akkor a külső kijelölt használni.
De ilyen felhasználás mellett nagyon meglepődnék ha 16.00-ra 50% alá menne a töltöttség..
-
ribarszki
őstag
Még annyi, hogy ma nem volt sok időm nyomkodni. Így inkább csak ránéztem a prohardver fórumra, Messenger, Facebook. Volt 6-7 telefonálásom, meg délután netezgettem kicsit kinyitva.
Reggel 8kor vettem le 100%-kal a töltőről, most este 20.38-kor 78%-on van az akksi. Merült 22%-ot.. -
Gubu0101
veterán
Felhasznalo fuggo,nekem reggel 6 tol este 7-ig 80%-ra merul,mivel az iphonet gyilkolaszom egesz nap
Majd csinalok egy teszt napot,ha annyit hasznalom mint a masikat meddig birja.Csutortokon megjona tok,aztan batraban eloveszem meloban,most felek,hogy veletlen esik azt annyineki.Igy is a hatlap mar cseres lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest