- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Bocsánat, tudom, hogy ez a kérdés nem ebbe a topikba való, de többen említettétek itt a Samsung S3-as telót.Szerintetek a jelenlegi S2-esemet érdemes S3- ra, illetve S3 Neo-ra lecserélni, vagy inkább már az S5-ös az ajánlott kategória?
-
oncsi
őstag
Mint lentebb írtam is, ezek a hibák napi színten előfordulnak. Semmi köze a szaggatáshoz, inkább csak lassulásként érezhető. Ez a része engem egyáltalán nem zavar.
Ami viszont valóban színte hasznáhatatlanná teszi, az a memoria kérdés. Alapból szépen megy, van kb 7-800MB szabad Ram. Ez rendben is volna. De jön egy olyan program, ami gyorsan teleírja a szabad RAM-ot, akkor a Tab nem szabadit fel elég gyorsan újabb RAM-ot, és ekkor jön a gubanc. A Dolphin Jetpack-al sokszor így jár. De a saját youtube is ha osztott ablakban megy háttérben, míg netezek pl.
Ez biztosan ennek a gépnek a saját hibája, mert szinkronban a Note 10.1 ezeket a 2GB-al is tökéletesen kezeli.
A hálozatos probléma meg színtén a Tab S sajátja, mert a Note is LTE, és ott ilyen hiba nincs.
Én elhiszem, hogy másnál ilyen nem jön elő. Ahol lakik ott van jó térerő, vagy éppen, hogy nincs 4G, így ott ezt a le-fel kapcsolást nem tapasztalhatja meg. És azt is megkockáztatnám, hogy a 4.4 droid is ludas ebben, mert egy Note 10.1. re rakott 4.4 is zár be néha programokat, míg az eredeti JB-el hibátlan volt.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Ed Parker
nagyúr
válasz macii97 #1697 üzenetére
Akkor nekem nem szaggat hanem laggol, egyszer esküszöm videóra veszem, hogy lökök egyet felfelé a böngészőben és majd egy másodperces késéssel: Ja görgetés történt akkor megyek, na ez zavaró, nálam nincsenek animációk, a menü ugy általában elfogadható, nincs máshol bajom, meg gyorsabb írásnál nagyitásnak érzékeli a rendszer, amit nem tudom hol lehet ha ki lehet kapcsolni.
Nekem az iOSben az nem tetszik, hogy ami egy adott készüléken jól fut/futott,egy frissítés után csak lassabb lesz és csak ritkán gyorsabb.
Abban is igazat adok hogy az Apple sokkal kevesebb eszközre kell írni,optimalizálni, ennek is megvan az előnye nem kell 5-8 termék, csak 1-2 de abbol is meg lehet élni.
Jaja bízzunk benne, bár mint írtam párszor, nálam nem drámai s dolog, csak említésre méltó. -
macii97
senior tag
válasz Ed Parker #1694 üzenetére
Nem neked címeztem a regényt, csak úgy bele a nagyvilágba, a fórumra. Mostanában sok volt az ilyesféle probléma. Nem tudom, nekem a laggol meg szaggat között van különbség. Szaggat, amikor bár gyors a rendszer, az animációk gyorsan, de szaggatva történnek. Ez zavaró, de nem lassítja a munkát. Laggolás, ha pl. pötyögök a billentyűzeten és pár betűs vagy szavas lemaradásban van a rendszer vagy amikor elindítok egy alkalmazást és érzem, hogy a gép próbálja beletuszkolni a ramba, zárja be a háttérben a dolgokat és csak azután tér észhez újra.
Továbbra is tartom, hogy az Apple dolga sokkal egyszerűbb. Saját maga dönti el, hogy mikor mit és hogyan csinál, mert kicsit átírja a rendszert itt-ott és 1 giga rammal is megy.
Itt meg adott egy kitudja hány rétegű rendszer, ami alapból bonyolult és nehéz jól fejleszteni szvsz, amit még a gyártók megfejelnek saját felülettel. És tessék, lehet optimalizálni.
Remélem, hogy a lollipoppal megoldódik a problémátok! -
spawn21
veterán
-
csalafinta65
senior tag
válasz spawn21 #1693 üzenetére
Hidd el, nem erről van szó. Te olyan dolgokat találsz benne, ami kardinális kérdés számodra, és valszeg zavar. Én nem tapasztalok laggolásokat, folyamatosan a görgetésem. Játékra nem használom. A "tácsvíz" marhára bejön.. És a lényeg...a KIJELZŐ! Nálam mindent visz! A világ jelenlegi legszebb megjelenítő paneljét birtokolhatom. ( tényleg vedd videóra. mindenki csak tanulhat belőle. ha az Ipad szuper gyorsasága kell valakinek, akkor annak az az alternatíva)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz macii97 #1686 üzenetére
Bár nem nekem címzted mégis ugy érzem nekem válaszoltál.
Nincs benne semmi rájátszás, párhuzamosan használom mindkét rendszert.
Most az hogy szaggat magyarul vagy laggol angolul tök mindegy, a jelenség létezik, ezt te is elismered, kinek hol es mennyire jön elő ez változó.Az index nem akad az ipaden, ezért is használom azt böngészésre, nekem sajnos a samsungon szenvedős, nem a lag miatt, az egész olyan tesze tosza.
Hogy ne hasonlítsunk egy táblát másik táblához?
Miért?
Mihez kellene akkor?
Az hogy a Samsung a droidot választotta és nem tudja jól optimalizálni, a cég pancsersége, más droidos gyártók ezt simán megoldották. Az meg hogy az iOS zárt nem is biztos hogy rossz, kevesebb a hibalehetőség és nagyobb ellenőrzés.Elég is az 1 giga ram elég sok mindenre, a vicc az hogy az iPad air 1gb rammal is tud folyamatos lenni, mig több droid 3gb sem.
Ez most nem a droid fikája vagy az iOS dicsérete, mindkét készülékem van és mindegyiket másért szeretem.
Nyugi az iPad air-nek is van hibája, nem is kevés csak az pont nem a lag.A droid szabadsága
Ezen a közhelyen mindig hatalmasat nevetek, mond már meg nekem, ha engem nem érdekel a mókerolás, mivel nyújt a droid nekem több szabadságot vagy másnak?
Nem mindenki túrja ám a netet hogy telerakja mindenféle elenörzetlen cumóval az eszközeit, az emberek nagy része ezeket szimplán csak használja, tartalomfogyasztásra.
Én sem vagyok droid hater, hisz ezt is megvettem, és csak ez után lett air2, de mivel ez egy fórum, mindenki megírja hogy ő milyennek látja a készüléket. -
spawn21
veterán
válasz csalafinta65 #1692 üzenetére
Minden hátsó szándék nélkül. Nehéz elviselni, ha valaki talál benne kifogásolni valót?
Vagy muszáj védeni?Tényleg nem értem, azt tudom persze hogy mindenkinek az a legjobb amit éppen használ. Na de.....
Majd videóra veszem.
s24U+15p
-
Ed Parker
nagyúr
-
macii97
senior tag
A legrosszabb dolog ami az androiddal történt az a 2012es optimus ui! Ebben nem értünk egyet, eddig utáltam a touchwizt, de ezzel a tabbal megszerettem. Ha az én telefonom fele ilyen gyors lenne, bekereteztetném!
-
törölt tag
válasz macii97 #1686 üzenetére
Osztom a véleményed, bár nem 100%osan értek egyet. Mint itt pár embernek, nekem is van S3-am, és szerintem a samus rendszer a legszörnyűbb dolog, ami egy androidos gépet érhet. Ez magánvélemény, de több aspektusától is rosszul vagyok. Ezzel együtt, nekem nem sok baja van a tabnek. Picit szaggat/lagol itt-ott, de főleg Play, beállítások, ilyesmi, ahogy belépek vmi normális app-be (Chrome), minden OK. Dolgozom rajta főleg, így más mentalitással is nézem, inkább windowsos sebességet vár tőle az agyam, azt meg hozza Ha a tekefonom menne ilyen sebességgel, nyilván falhoz csapnám. De melóra nekem így jó. Ja, YouTube tökéletesen megy, de nekem ez a gép osztott nézethez kicsi, arról nem tudok mit mondani.
spawn21: kezdem azt hinni, az s3 hozta ki belőlünk ezt a mentalitást
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Mindenki azt hiszi oltom a gépet. Nem dehogy
Csak megjegyeztem a hiányosságokat, apróbb gondokat. Lehet ami másnak nem lag, az nekem igen.
Nem rossz masina.
s24U+15p
-
macii97
senior tag
Szerintem is van benne egy kis rájátszás, bocs. Október óta megvan a tábla, használom is rendesen. Aláírom, van, hogy szaggat az animáció, de nem laggol. Ha csak nincs bekapcsolva az energiatakarékosság. Azt ajánlott kikapcsolni. A hálózati hibákról én is tudok, talán javítják, bár nekem wifi-only. Minden droid szaggat néha. Az, hogy ezt a nagyobb kijelzőfelület, magasabb elvárások miatt meglátja az ember, túlzásnak tartom. Ha az ipaden nem akad az index,azt kell használni. Ne hasonlítsunk egy zárt rendszert, ami egy készüléktípuson létezik, egy nyílt, kismillió különböző hardveren futó rendszerhez. Felesleges. Almáéknak van 1-1 évük a saját tempójukban haladni a fejlesztéssel. Mondhatják, hogy elég az 1 giga ram, beveszik az emberek. Androidnál folyamatosan jönnek az elvárások. Ha egy gyártó lemarad (nem 8magos, nem 3 giga ram, nem QHD) jön a bezzeg a másik meg tudta csinálni. Erre a folyton változó hardverre tökéletes szoftvert fejleszteni lehetetlen. Ennyi. Ha nem élvezed az android szabadságát, nem tudod elfogadni a hátrányaival együtt, almát kell venni. Nem vagyok android fan, sem ios hater, csak így látom a dolgokat. Nekem nem kellene ios, én szeretek moddolgatni
-
xtend
senior tag
válasz Ed Parker #1684 üzenetére
Az igaz, de amire én használom, tudom, hogy 1 év múlva is ugyanezeket fogom írni
A Galaxy S3-am is már több, mint 2 éves (lassan 3), Note 3 is 1 éve megvan flottul hasít.
Igaz én nem mókoltam egyik készülékemet sem, nem kellenek a főzött romok, stb. Játék, böngészés, filmnézés, zene, navigáció...ezekre használom/tam a samukat, még egyik sem hagyott cserben. Ha ez a tab úgy van összerakva mint az S3 v. Note3, akkor remélhetőleg ez sem fog. Mondjuk direkte nem is keresem rajta a hibákat, nem is szeretném, ha lenne rajtaDe egyébként tudom, hogy tökéletes kütyü nincs, akármiről is legyen szó. Sajnálom azokat, akik megvették nagy reményekkel és mégis csalódtak benne. Remélem én ezt nem élem át
Valaki használt már ilyet v. szerintetek ez működőképes lehet?
[link]Ja és még egy dolog. Asszony levadász ezért csak azért kérdem meg, engem egyébként nem érdekel, de a Farmerama c. ratyi játékot tolja valaki a tabon? Ha igen mivel?
Thx!
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Nálam nincs beállítva a Samsung fiók, szoval ez engem nem érint.
Amit tudtam letiltottam, csak persze ez sem megoldás hogy hülyére butítom a táblát hogy ezzel legyen picit gyorsabb.
Nálam a YouTube nem akad, chrome beta-t használok, ahol a ph jól gurul, nem laggol, viszont az index, még betöltés után is szaggat, ez egyik ipaden sem szaggat.
Próbáltam én is pár böngészőt, a chrome-nál maradtam.
A memoriakezeléssel nem foglalkozom, úgysem tudok beleszólni, mikor semmi nem volt letiltva, akkor is egy kevés volt szabadon és kb 20-25 app/widget letiltása után is ugyanannyi, így ezt a harcot feladtam.
Összességében nincs vele nagy gondom, egyszerűen csak annyi hogy ma már nagyok az igények, elvárások és ha ez nem a csúcs terméke lenne a samsungnak, simán elnézhető lenne az effajta töketlenség, és ezt a jó kijelző csak hajszál híján feledteti, anélkül egy átlagos alap tábla lenne.Xtend: neked egy napja sincs meg a tábla, várj még ezekkel a véleményekkel.
[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Nálam sem jelentkeznek az alant vázolt hibák, igaz enyém is csak szimpla wifis.Nem mondom, hogy olyan nem fordul néha elő, hogy némelyik játék lefagy, kilép, de ez játék specifikus és úgy vélem, hogy az adott game hibája.Sok böngészőt próbáltam már, de idáig a Chrome és a gyári vált be igazán.A sok memóriának köszönhetően megjegyzi az utoljára betöltött dolgokat, a letöltés is simán fut a háttérben és néha 2-3 játék is fut emellett vidáman a háttérben.A memória nagy része emiatt foglalt, de ez nem baj, ez a dolga neki.A sok ram nem azt jelenti, hogy üresen, tétlenül kell állnia.
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz spawn21 #1680 üzenetére
????
Már bocs, ezt nem értem. Miért beszélnék mellé? Mi okom lenne rá? Nem a Samsungnak dolgozom, mert akkor megérteném, hogy ilyet írsz. Én a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le ami a valóság.....lehet pár hét múlva megváltozik a véleményem, de pár napos tabról beszélünk (az én esetemben), szép is lenne, hogy már össze-vissza szaggatna.
Chrome-t használva a tabon is simán görgetem le-fel a fórumot.
Igaz a 4G-s dologra nem tudok mit mondani, mert igaz, hogy LTE-s a tab, de nem raktam bele sim-et.
Ha sz@r volna akkor azt mondanám, de nem mondom azt, ha nem igaz.Éssemmitöbbet nem tudok elmondani....kérem kapcsolja ki!
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
Helló!
Osztom (#1677) macii97 véleményét, nálam sincs semmi gond vele. Gyerkőc tolja rajta a játékokat (Asphalt 8, Ultimate spiderman, ironman3, stb) és soha nem lép ki belőlük, csak menü gombbal kiugrik azaz fut a háttérben a játék, de eközben én vígan böngészek (Dolphin, Chrome, UC browser), Youtube-ozok, stb
Más:
ez szerintetek működőképes dolog?
[link][ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
válasz spawn21 #1676 üzenetére
Semmi problémám nincs a tabbal. Nem tudom reprodukálni amiket írtatok. Soha nem állt még le böngésző, napokig megjegyzi a nyitott oldalaimat újratöltés nélkül. Youtube sem akadozik nálam, soha nem áll le. Chrome betát használok, tök gördülékeny minden. Egyedül a messenger szokott szarakodni, de az mindenkinél kaki órákat skypeolok rajta, semmi gomd vele. A ramból általában 2,5 foglalt. Amíg smooth rendszer nem érdekel mennyit használ. Nem vagyok előrébb ha több a szabad ram. Ha indítok programot, úgyis összehúzzák magukat a ramban és megy minden rendesen. Soha nem láttam még egy launcher újratöltést se. Gyárit használok, nekem tetszik. 10-13 program futtatása közben sem akadozik semmi. Nálatok valami gond van.
Teszteltem a youtube-ot. Jobb oldalt 4k videó megy miközben ezt írom és 5 oldal meg van nyitva. Semmi akadás. :/[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Sajnos a Te pártod fogom.
Akadnak itt gondok. Már haszánlom jó pár napja.
Youtube nagyon csúnyán akad, ha dual windowban használom, de amúgy is. Ha bármi mast csinálsz (mondjuk scrollozol hozzászólásokban)
Böngészők amolyan bugosak gyári és crome béta is. Jelszónál csak eljátsza, hogy megjegyzi.
Ez a kijlező feléledés látom a samsung sajatossága. Mert 2-3 mp mire életre kel.s24U+15p
-
bupemko
senior tag
Nekem wifi-only van, nincsenek ilyen problémáim. Email még sose állt le, Dolphin mellett használok Firefox-ot, Chrome-ot, meg a gyárit is. Tény, hogy néha belassul, de force close még nem volt (Firefox-on pl. kifejezetten lassú ennek a fórumnak a görgetése asztali nézetben, de ezt a Firefox motornak tudom be).
Youtube se fagyott még sose, email, böngészés, TVGO, Plex, Popcorn Time mellett még Hearthstone-t meg Real Racing 3-at szoktam rajta rendszeresen futtatni, azokkal sincs különösebb baj. Hearthstone Androidra külföldi fórumok alapján nagyon rosszul van megírva, ehhez képest jobban megy, mint a barátom Asus T100 Atom-os, Windows 8.1-es tabletén. Real Racing 3-nál egy dolog volt telefon után furcsa, hogy ekkora képernyőn sokkal pixelesebb, gondolom nem natív felbontást használ, hanem kisebbet és nincs anti aliasing. Ha elég gyors kocsival megyek, akkor kevésbé zavaró
Én is bekapcsoltam annó Samsung Account-ot, le is frissített sok mindent, azóta annyit tettem, hogy amit nem használok, azt disable/frissítések törlése. A magazinban nekem csak 1 oldal van jelenleg, email, naptár meg tervező. Mondjuk az elég gáz, hogy magától nem frissülnek itt a dolgok, hanem nekem kell rábökni...
Összességében nem bántam meg a választást, Shopline-on vettem (az ottani infók alapján Exterem Digital a beszállítójuk) 130k-ért karácsony környékén CitiLife kártyával, 45k CitiLife Ft visszajött, szerintem így jó vétel volt, jött hozzá Simple Cover, ezzel is meg vagyok elégedve (fejre állítva lehet állványként is használni és nem lett nehezebb a tab tőle).
[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Gyönyörű, szép, vékony, stb. De a memória kezeléssel vannak gondjai. Amikor friss a rendszer, még a Samsung appok nincsenek fenn, akkor kb hibátlan. Semmi akadozás, minden megy szépen. A Dolphin Browser zabálja a memoriát, de megy rendesen. Youtube kliens is hibátlan.
Viszont ha Samsung fiokot beállitom, és engedek pár appot frissiteni (nem jöttem rá, melyik a bűnös) minden érezhetően (inkább csak alig, de mindenben) lassul. A Youtube leáll minden ok nélkül, a Dolphin lefagy ha a RAM zabálása eléri a 8-900MB-ot (nem elírás) De leáll az E-mail kliens is sokszor. Ezt naponta képes eljátszani 5-8 alkalommal.
Lehet erre persze azt mondani, hogy nem a gép hibája a rosszul megírt program. De ez nem igaz.
Egymás mellett használom az előd 8020-as Note 10.1-et, és az soha nem fagy le. Pedig kb ugyanazokat a programokat tettem rá direkt. Az a 2GB-bol mindig több szabad RAM-ot tart fenn, mint ez a 3-ból.
És használunk (asszonyé) egy P7500 Tab 10.1-et is, és érdekes módon az is hibátlan a Dolphin-al, pedig csak 1 GB RAM van benne. Persze ott nem eszik csak max 250GB-ot.
Szerintem nincs felkészülve ez a droid az ilyen nagy RAM igényű programra. Valahogy nem tudja fenntartani a programok álltal használt, és lefoglalt RAM mennyiségét. (Nem értek hozzá, csak gondolkodom)
Ez a 8020-nak megy, ennek nem.
Másik gondom is már említettem.
Amig van 4G lefedetség, akkor tökéletes, ahogy távolodok a toronytól, lesz gy pont, ahol átvállt H+-ra, majd 3G-re. Ahogy közeledek a toronyhoz nem ott vált fel a gyorsabb netre, ahol korábban le, hanem van, hogy sehol.
Olyankor vagy kézzel átállitom csak wcdma módba, (eddig auto módban volt ) és akkor visszajön a H+ sebessége. Ilyenkor már visszakapcsolhatom a 4G-t is. Megint tökéletes minden. Tehát a kölönböző módok közötti válltás hibás. Ezt olvastam másnál is, de természetesen bemutatni, mint hibajelenséget nem tudom, mert álltalában (pesten) van térerő.Pl. ezt a hozzászólást nem tudtam elküldeni, mert 4G-t írt ugyan, de minden böngésző állt. Asszony Tab 10.1-én megosztottsm a NET-et, és a szép, új tab csak wifi-re kapcsolva tudta elküldeni. Kikapcs-bekapcs, és minden látszólag ok.
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
xtend
senior tag
válasz silentkiller #1672 üzenetére
Ok, thx. Megvan azóta csak most vettem kb. 1 órája és most jutottam el oda, hogy kezdett hiányozni ez az opció és a telóknál megszokott módon akartam eljárni
-
xtend
senior tag
Üdv!
Ez a Tab S nem tudja azt mint az telók, hogy ha hosszan nyomom középen a gombot, akkor előjön a memória tisztító, meg futó alkalmazások törlése, stb? Mert nekem a Google asszisztens jön be rá.
-
csalafinta65
senior tag
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1666 üzenetére
Gyönyörűek a színek, megnéztem sokat ettől a feltöltőtöl, mondjuk a profi minőségen nem is csodálkozom, az a RED masina brutális.
Spawn: tab-on nézd meg, ipaden sz@r.
[ Szerkesztve ]
-
b.regius
tag
-
spawn21
veterán
-
b.regius
tag
Segítséget kérek a nálam hozáértőbb fórumtársaktól, vagyis Mindenkitől.
Nézném a dok.filmeket a YT-on, kinagyítom, de szinte élvezhetetlenül nagy, hiába tartom el magamtól a tabot, túl sok nagyítás.Tudom, én vagyok a hunyó, nem tudom meggyógyítani.
Köszönöm. -
sbalu1
senior tag
Nekem is fehér és sötétkék book coverrel van.Hiába írják egyesek, hogy a fehér nem férfias, én gyakorlatilag már únom a lakk feketét és az ujjlenyomatok se látszanak annyira a fehéren.Az S2-esem is fehér, fekete szilikon tokban, szerintem igen jól néz ki így.
[ Szerkesztve ]
-
b.regius
tag
válasz spawn21 #1645 üzenetére
Köszönöm a ("ha.............")-t.
Én mindegyik készülékemet elfogadtam a hibáival együtt.
Ezért nem is keresem a különbségeket, egyéni, szubjektív a megítélésem.2 évig az N10-et használtam - örömmel.A Tab S fiatalabb, s.............., no most jönne a szubjektív tapasztalat, de, inkább ne.
P1000, ASUS, SONY S, ASUS7, N1O voltak, nem rangsorolok, azokban az időkben azokat "szerettem", s használtam örömmel. -
sbalu1
senior tag
"Mindegy milyen idős valaki, ha.......... ;"
Igaz, én is 60 vagyok, de a mai napig fogékony vagyok sok mindenre, főleg a technikai dolgokra. -
b.regius
tag
válasz csalafinta65 #1637 üzenetére
Nagyon szívesen írnám a tesztet, de,65 évesen csak "alapuser"vagyok.Plusz elfogult.Mivel zenebolond (is) vagyok, a hangzással is elégedett .Powerampot használva.
Amúgy, sima bronz.És, mint az előző taboknál, most sem használok fóliát. Vigyázok, s általában fekve, az ölemben, így használom.És, Euronics.[ Szerkesztve ]
-
szepppy
csendes tag
Sziasztok!
A book cover tokot hogy lehet levenni? Nem mertem nagyon feszegetni.....
Koszi a valaszt !
-
kiszu
senior tag
válasz csalafinta65 #1637 üzenetére
Gyakorlatilag te minden új tulajdonostól minitesztet kérsz? Nem ismered a tabod?
-
rb26dett
aktív tag
válasz csalafinta65 #1632 üzenetére
Ez így igaz, én is meglepődtem mennyivel nehezebb lett a tokkal, szerintem a tok majd akkora súlyú önmagában mint a tablet... viszont a védelem az pedig elkél, és elég elegáns is a tok, viszont ennyi pénzért valami nasa-s űrcuccból is csinálhatták volna ultrakönnyűre is...
-
b.regius
tag
válasz csalafinta65 #1634 üzenetére
Szép estét !
A kettő éves Nexus 10-et cseréltem, amellyel elégedett voltam. Nézegetve a magam készítette amatőr fotókat a gombákról, az S-en szebbnek látom őket. Nosztalgia mellé egy kis szubjektívitás. Amúgy, tegnap este frissített a nexus 5.0.2.-re, de nincs hiányérzetem.
Jó éjt : J. -
b.regius
tag
Ma, déli egy órától tulajdonosként csodálom ezt a szépséget. Üdv Mindenkinek.
-
bupemko
senior tag
Vettem Logitech K480 billentyűzetet, tökéletesen megy vele, Kitkat-nek köszönhetően magyar kiosztás is gyorsan megvolt. Nekem egyelőre elég ez meg a simple cover, főleg mivel írjátok, hogy a book cover-rel számottevően nehezebb lesz.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1624 üzenetére
En sem tudom,de mivel kanapé tábla igy ez a veszély nem nagyon fenyeget
-
törölt tag
válasz Ed Parker #1623 üzenetére
De-de, edzett a GG3 (azt olvastam, ez van a tab-en), de amiket említettem, simán megkarcolják. Nekem is van már a tab kijelzőjén egy egy centis, valószínűleg vmi órával, ilyesmivel sikerült. Ezt én sem védem, túl nagy felület akkoz, hogy zavarjon, vagy hogy éppenséggel "magaménak érezzem". A telefon az más, azon tok sincs általában, és mivel gyakrabban emelem a fülemhez, a fülbevalók miatt alap a védőréteg. A tabot ilyesmi (nyilván) kevésbé fenyegeti.
spawn21: elvileg akkor közelebb vagy Németo. melyik része? Vállalhatsz ilyen repcsis szolgátatást, Hamburg és London között pár kisebb megbízást simán meg lehet varrni. Nem is lenne rossz, mint opció az easyjet gépein, már így is minden hülyeségért fizetni kell.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz #01696768 #1620 üzenetére
Nem voltam én ilyen régebben, ez egy pár éves dolog nálam, a kütyü buzéria
Még jó hogy a hifi láz alább hagyott, mérhetetlenül sok pénzt bele lehet önteni abba is.
Az üveg az nem alapból edzett? Vagy van ennél keményebb? Mert mostanság gorilla glass 3 van a legtöbb készüléken, na most azt plusz egy üveggel kell védeni?Csalafinta: pont ezaz, jövőre uj kütyüt veszel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ed Parker #1619 üzenetére
Nem feltétlenül a piaci értéke határozza meg, hogy a tulajnak "mennyit ér". Nincs lehetőségem cserélgetni a telefonokat, 2 évre veszem. Már így is nagyon szenvedek a kütyü-mániámmal egy év után, hát még ha valami lelakott cuccot nyomkodnék állandóan. És akármennyire is vigyáz az ember, a zsebpiszok, zippzár (általában zippzáros zsebben tartom a telefont), esetleg fülbevaló (nálam az 1. számú veszedelem) csúnyán össze tudja karistolni a kijelzőt. Nem az értékét féltem, csak számomra gáz úgy használni.
Amúgy az edzett üveget csak ajánlani tudom, 1000x jobb érzés, mint a műanyag fólia, és a hajszálkarcok sem olyan jellemzőek rajta. Nekem van most rajta pár markánsabb karc, de lecserélem és kész, (nekem) kb. 10 dolcsit megér évente egy csere.
spawn21: mindenki tudja. kár, hogy messze vagy, annakidején, amikor láttam a képeket, rendesen hanyattestem a munkáidtól.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz spawn21 #1616 üzenetére
Nálam ericcson ga628 96-ban, igazi egy soros pontmátrixos csoda
Motorola-tól a StarTac amire rá voltam izgulva, soha nem tudtam szerezni
Csalafinta: na az más, annak két év múlva sem változik az értéke, ezeknek a mai tömeg gyártott cuccoknak viszont két év múlva jó ha a fele alatt picivel el tudod adni.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz csalafinta65 #1617 üzenetére
Ha megveszed a festményem, akkor lesz igaz "festmény" is
Még mindíg nem válaszoltál. Honna tudos, hogy tetováló vagyok?
s24U+15p
-
Ed Parker
nagyúr
-
spawn21
veterán
válasz csalafinta65 #1611 üzenetére
Nekem van olyan kütyü ami a szívemhez nőtt.
Ilyen lett a htc m7-8, 5s, n82... Ezek mind maradnak. Van amiben igazad van
s24U+15p
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1611 üzenetére
gondolom a hűtő és a porszívó is közel áll a szivedhez, elvégre azok is hosszan kiszolgálnak.
Ezek csak tárgyak, eszközök, amiket megveszünk, használunk, majd újabbra cserélünk, nem egy dédnagypapától kapott (kés,kulacs, akármi) ami emlék és a szívünkbe őrizzük emlékét, mert a tárgy hozzá köthető.
Én legalábbis igy látom/kezelem. -
spawn21
veterán
válasz Ed Parker #1610 üzenetére
Pontosan. Szerintem már maximum az oldalát kell védeni. Ezért jó egy műanyag gép. Ezt nem féltem. Ha tropára megy, maximum odaadom anyámnak. De minden cuccom jó állapotban végzi évekkel később is.
Telefonra jó a fólia vagy üveg. A hátuljára nekem már mindíg egy carbon fóla vagy captians féle fa megy
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
-
macii97
senior tag
válasz csalafinta65 #1603 üzenetére
Ez egy edzett üveglap gyakorlatilag. Szerintem telón van értelme, azt gyakrabban dobálja, kulcs mellé rakja az ember. De kinek mi tetszik. Nekem a fólia jobban bejön, de kinek mi persze.
-
törölt tag
Book cover van nekünk is plusz megvettem ezt a csoda üveget, meglátjuk milyen lesz.
-
sbalu1
senior tag
Én a samus book coverrel és a jó minőségű, általam sikeresen, bubi mentesen felrakott fóliával jól elvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest