- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz spawn21 #2366 üzenetére
Én Nexus tab-ról váltottam, nem bántam meg. LTE verzió, prémium háztól-házig garis, amit jelen esetben egy gyártó sem tud űberelni. Beégett kijelző, remegő kezes USB-karcolás, egyéb banális zavaró dolgok miatt háznál cserélik, így nekem ez mindennél többet ér. Ja, meg a prémium book-cover tok, a piacon legjobb kijelző, a 128 Gb-ig bővíthetőség, az LTE. A lollipop meg egyelőre nem hiányzik, a Note 4-emről sem...
My name is Bond, James... Dean.
-
Locutus
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz spawn21 #2101 üzenetére
Hiába octa proci ha csak 4 magot használ egyszerre és az erősebb 4 mag is hurka a snapdragonhoz képest.
Eleve az óra jele is alacsonyabb mint az sd-nek, amivel nem is lenne baj ha olyan proci lenne benne mint az iOS készülékekben, mert ott azt megoldották, pedig azt is a Samsung gyártja.
Először én is wow 8 mag, Ja 4 gyenge mikor nem kell számítási teljesítmény és négy erősebb mikor izzad picitOncsi: az inkább 1,5x annyi és az is csak akkor ha az adott app ki is használja.
Az hogy full képernyő még nem jelenti azt hogy az ténylegesen a full felbontáson is megy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spawn21 #2101 üzenetére
Igen, ebbe nem érdemes belemenni, úgysem valós döntés, hogy ki melyiket veszi. Közben eszembe jutott, hogy a wifis és az LTEs tab végülis más SoC-on megy, ha jól tudom (Exynos vs. Snapdragon), szóval éppenséggel ezt is érdemes figyelembe venni, ha bárki lagokról akar vitázni. Nem mintha én akarnék, elég uncsi téma.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz spawn21 #1919 üzenetére
Egy Smart case 79€ ehhez képest még a 19k-s média ár sem sok
Más: ma feldobtam egy viszonylag egyszerű játékot: a hobbit-t, ahhoz képest hogy nincsenek benne mozgó dolgok, amihez durva számítás igény kellene, bizony elég darabos lépkedni benne, na itt laggol rendesen, le is szedtem.
Nem tudom hogy a proci gyenge vagy a GPU.
Itt az iPad nyers ereje jól látszik, ahol ilyen nincs.
Más játékkal nem próbáltam. -
törölt tag
válasz spawn21 #1737 üzenetére
Az az igazság, h (oké, nem kéne, de) a droid alapból ilyen. Vannak gyártók, akik át tudják gyúrni úgy, h nem látszik, de az a ritkább. Ez nem kifogás, csak mondom, hogy ezeket a döccenéseket sajnos a legtöbb droidos topikban felhozhatnánk. Mivel az OPOm elég folyékony CMnek hála, ha azon vmi akadás van, mindig az appre gyanakszom. És azért pl. Swype ott is akad rendesen néha...
-
csalafinta65
senior tag
válasz spawn21 #1693 üzenetére
Hidd el, nem erről van szó. Te olyan dolgokat találsz benne, ami kardinális kérdés számodra, és valszeg zavar. Én nem tapasztalok laggolásokat, folyamatosan a görgetésem. Játékra nem használom. A "tácsvíz" marhára bejön.. És a lényeg...a KIJELZŐ! Nálam mindent visz! A világ jelenlegi legszebb megjelenítő paneljét birtokolhatom. ( tényleg vedd videóra. mindenki csak tanulhat belőle. ha az Ipad szuper gyorsasága kell valakinek, akkor annak az az alternatíva)
-
xtend
senior tag
válasz spawn21 #1680 üzenetére
????
Már bocs, ezt nem értem. Miért beszélnék mellé? Mi okom lenne rá? Nem a Samsungnak dolgozom, mert akkor megérteném, hogy ilyet írsz. Én a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le ami a valóság.....lehet pár hét múlva megváltozik a véleményem, de pár napos tabról beszélünk (az én esetemben), szép is lenne, hogy már össze-vissza szaggatna.
Chrome-t használva a tabon is simán görgetem le-fel a fórumot.
Igaz a 4G-s dologra nem tudok mit mondani, mert igaz, hogy LTE-s a tab, de nem raktam bele sim-et.
Ha sz@r volna akkor azt mondanám, de nem mondom azt, ha nem igaz.Éssemmitöbbet nem tudok elmondani....kérem kapcsolja ki!
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
válasz spawn21 #1676 üzenetére
Semmi problémám nincs a tabbal. Nem tudom reprodukálni amiket írtatok. Soha nem állt még le böngésző, napokig megjegyzi a nyitott oldalaimat újratöltés nélkül. Youtube sem akadozik nálam, soha nem áll le. Chrome betát használok, tök gördülékeny minden. Egyedül a messenger szokott szarakodni, de az mindenkinél kaki órákat skypeolok rajta, semmi gomd vele. A ramból általában 2,5 foglalt. Amíg smooth rendszer nem érdekel mennyit használ. Nem vagyok előrébb ha több a szabad ram. Ha indítok programot, úgyis összehúzzák magukat a ramban és megy minden rendesen. Soha nem láttam még egy launcher újratöltést se. Gyárit használok, nekem tetszik. 10-13 program futtatása közben sem akadozik semmi. Nálatok valami gond van.
Teszteltem a youtube-ot. Jobb oldalt 4k videó megy miközben ezt írom és 5 oldal meg van nyitva. Semmi akadás. :/[ Szerkesztve ]
-
b.regius
tag
-
b.regius
tag
válasz spawn21 #1645 üzenetére
Köszönöm a ("ha.............")-t.
Én mindegyik készülékemet elfogadtam a hibáival együtt.
Ezért nem is keresem a különbségeket, egyéni, szubjektív a megítélésem.2 évig az N10-et használtam - örömmel.A Tab S fiatalabb, s.............., no most jönne a szubjektív tapasztalat, de, inkább ne.
P1000, ASUS, SONY S, ASUS7, N1O voltak, nem rangsorolok, azokban az időkben azokat "szerettem", s használtam örömmel. -
Ed Parker
nagyúr
válasz spawn21 #1616 üzenetére
Nálam ericcson ga628 96-ban, igazi egy soros pontmátrixos csoda
Motorola-tól a StarTac amire rá voltam izgulva, soha nem tudtam szerezni
Csalafinta: na az más, annak két év múlva sem változik az értéke, ezeknek a mai tömeg gyártott cuccoknak viszont két év múlva jó ha a fele alatt picivel el tudod adni.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz spawn21 #1558 üzenetére
Nem hinném, hogy akadékoskodnék. Te hisztizel itt, és kutyázod a Tab S- t. Építőjellegű hozzászólást nem igen olvastam a részedről , a tablet kapcsán. Ezen topiknak indulása óta tagja vagyok. Ez nem érdem. Moderátorral fenyegetőzni..Ez is egy érvelési forma.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz spawn21 #1556 üzenetére
Az még jobb. Akkor csak a Tab S-t kell eladnod.És nincs több fikázás. Mehetsz majd az anya-topikodba éljenezni. Egyébként Neked mi a f@sznak a nagy "ájpeded" mellé egy fos Tab S? Nem elég egy tab? ( már megint előjön a harapott almások nagyképűsködése. Hirdesd meg bszd meg, az androidot meg felejtsd el!)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spawn21 #1549 üzenetére
Ezek közül melyiknek van 1600 x 2560 felbontása?
De nem is ez a lényeg, arra próbáltam utalni hogy ios vagy wp alatt gyengébb hardver is elég, azaz ha valaki azt kérdezi mikor lesz olyan folyamatos mint egy ipad akkor az a válasz hogy valószínűleg sosem.
Mivel az alá is folyton fejlődik a hardver az újabb kiadásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest