- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
A családban van két ilyen kütyü. Sajna most vettem észre, hogy a S5 és a Note 4 igen, viszont a tabletek nem játszanak le semmilyen videót pl, facebookon. Flas playereket már telepítgettem, annyi eredménnyel, hogy 1szer lejátszott egy videót de a másodiknál megint azt írta ki, hogy flas player kell hozzá. Nem értem, hogy a telefonoknál ez miért nem okoz problémát???
-
Moken13
csendes tag
Mostanában feltűnt nekem is h képernyő egyik fele vilagosabb mint a másik, főleg akkor látni ha a szobában tök sötét van. Ez másnál is ilyen, vagy ezt ki kell csereltetni?
-
törölt tag
válasz csalafinta65 #1983 üzenetére
Ezt nem értem mire írod, nekem eredeti van, a kollégának is azt linkeltem.
-
Locutus
veterán
válasz #03372544 #1980 üzenetére
Aha! Köszi!
--
Tervezek most valami táskát venni, amibe a billentyűzetével együtt belefér a 10.5.
Szerintetek ez jó választás? PEDEAVagy van más ajánlott?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Az kiderült már amúgy, hogy a két gombszerű pötty mire jó a tab hátulján?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
oncsi
őstag
Még semmi hír a WatchOn pótlására? Még mindig bosszankodom, hogy elvették, miközben az volt az igazi (alternatíva nélküli) Tv-médialejátszó-hangrendszer vezérlő program.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
K_2
csendes tag
válasz Memmaao #1971 üzenetére
Szerintem is a Magenta ajánlata a legjobb jelenleg.
Éppen a náluk lévő ED3-as netem hűség hosszabbításán törtem a fejem.
Meg hónapok óta azon, hogy melyik TAB S-t vegyem.
A pénztárcám a 8.4 WiFi felé húzott, az eszem pedig a 10.5 LTE-hez.
Ez most eldőlt.
Én tegnap adtam le a rendelésemet, ma hívtak vissza, már csak a GLS-t kell várnom.
Lassan fog telni ez a hétvége...
Eddig egy NEXUS 7 2012-t nyúztam tabletnek.
Mobil egy Galaxy Note 2. -
mycsu29
tag
-
addikt
Így pár nap használat után kijelenthetem, hogy imádom a Tab s-t. Asus memo pad hd7 után megváltás
Üzemidő is egész jó. Bár a GSM hálózat szerintem sim nnélkül is meríti a rendszert, 4G-vel meg egyértelműen gyorsan merül.My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
02.06-án hívtak a T-home-tól, hogy rögzítették a Tab S megrendelésemet. Tíz perce ment el a GLS futár. Ez gyors volt! Bontatlan, minden matrica sértetlen a dobozon.
A Note 4 töltője is 2 A-es, gondolom nem árt neki, ha azzal töltöm.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
spawn21
veterán
-
xtend
senior tag
Nyah, ha minden igaz, akkor a Samsung április végére ígéri erre a tabra a Lollipop-ot! Remélem jó lesz. Bár nem tudom, hogy hozzánk mikor jut el, főleg, ha szolgáltatónál lett vásárolva a készülék:
[link] -
spawn21
veterán
Na akkor egy pozitívum.
Megjött a Book cover. Az Apple elbújhat a gagyi tokjaival. Ilyen a minőség kérem szépens24U+15p
-
Ed Parker
nagyúr
válasz macii97 #1947 üzenetére
Bizony hogy jó, ezért is vettem meg, ebben nincs is vélemény különbség.
Amiben eltér a véleményünk csak abból fakad, hogy én aki az ötödik ipadjét használja más az elvárásom egy táblával szemben, mint aki mindig is droidot használt.
De véleményem szerint mindkét oldalnak megvannak a hiányosságai, hogy ebből kinek melyik a kedvezőbb azt mindenki maga döntse el. -
xtend
senior tag
"Apa kezdődik, kezdődik, kezdődik...." loll
Má' megint ezen "vitáztok"? Nincs ezzel a tabbal semmi baj. Csupán annyi hogy nagyon kevés (nekem) ez a 16gb tárhely. Lehetett volna min 32gb mint a note3-on. Meg egy hdmi is jó lett volna na de ez mind1 is. Én csak androidos cuccokhoz tudom hasonlítani azokat meg megeszi. iPadem nincs ahhoz nem tudok viszonyítani de szvsz nem is lehet mert az nem android. Mindenbe lehet hibát találni még a 2millió ft-os hiperszuper tv-be is pl. Béke van[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz macii97 #1943 üzenetére
Sztem te az elejétől félreértesz engem.
Vagy a hobbit játék miatt van, amit történetesen tényleg szarul fut ezen.
Nekem sem lassú a tab, nincs is vele gond, én csak arról beszélek, ha lehet(ne) használjuk okosan a forrásokat és ne töltsük fel felesleges, soha meg nem nyitott alkalmazásokra, nem hiszem hogy rosszabb lenne.A mostani air2 2gb rammal van szerelve 3 magos procival,ez már jelentős ugrás az elődhöz, nemcsak sebessegben, nagy méretű PDF-eket, játékokat, több weblapot is könnyen tart a memóriaban újratöltés nélkül.
Sbalu: prémium áron hadd legyenek már elvárásaim.
Ha ez a készülék vagy az air 50-60ezer Ft lenne, nem lenne miről beszélni, de ezek azért nem olcsó játék szerek.[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
Ez android! Ok, lehet kicsit tweak-elni kell de: root > Titanium Backup freez az összes bloatware-nek (nagyjából olyan 200-300 biztosan van a tabon). Ezután nem hogy akadni nem fog de még fogyasztani sem (érdemes megnézni utána a szinte vízszintes, lineáris fogyasztási értékeket), a RAM-ról nem is beszélve... Root nélkül talán a Greenify tudja ezt a "hatást" elérni...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
sbalu1
senior tag
válasz Ed Parker #1941 üzenetére
Nem mondom, hogy 4-5 játék, plusz egy pár egyéb dolog háttérben futása nem fogyasztja el a maradék 0.7-1 Giga ramot, de mint írtam volt nem létezik az a nagy bőrönd amit nem lehet telepakolni és lassan sokkal nagyobb elvárásaink lesznek ezekkel a tabokkal szemben mint egy asztali PC-vel.Avval meg sajna meg kell békélni, hogy a samu hajlamos telepakolni a saját dolgaival az eszközeit.Akinek ez nem tetszik az válasszon más márkát magának, vagy ha hajlandó rá rootoljon és pucolja ki a felesleges dolgokat.
macii97:Én is nagyon örülök annak, hogy itt már nem kell mindent újra megnyitogatni, nem zár be a letöltés, ha kilépek a böngészőből, mert van rá elegendő memória.
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
10 programot futtatok úgy, hogy soha egyik se zár be. A chrome napokig tartja a megnyitott lapokat újratöltés nélkül.
Nem mondom hogy rossz az ipad, mert nem az. Remekül használható az is, erős. De azert szerintem 2 giga ramot rakhatnának bele ez mellé. Ha annyi lenne benne, azt vettem volna.
Visszatérve a tab s-re és a droidra. Ha lenne 1 giga szabad ram, semmivel nem lenne gyorsabb a gép, maximum tudnának a free ram fanok ugrálni. A ram arra való, hogy használja. Ha én a 2,5 giga tetejére meg akarok nyitni egy brutál játékot, gond nélkül megy, bezárja a ritkán használt appokat. Megjegyzem, nekem ilyenkor sem szokott fontos progranokat bezárni. -
veterán
Vissza térve a tokra, edigiben, amikor vettem, ajándékba adtak tokot a Tab mellé ,egész pontosan, ilyet:
[link]A sebességén egyébként én is érzem, hogy nem tökéletes, de engem ez nem zavar, amivel én nyomom azok a gamek megfelelően elfutkorásznak rajta. És szerencsére az akuval sincs már gondom Hamarosan egyébként jön, ki a az újabb kiadás a Tabol, gondolom ütősebb HW lesz benne, + a lolipop is fog rajta még segíteni. Addig el van vele az ember, akkro meg lehet cserélni a korszerűbbre...
3njoy the Lif3
-
Ed Parker
nagyúr
Nem az a baj hogy a ram foglalt, az a baj hogy ha semmi nincs megnyitva már akkor is a 2/3-a foglalt.
Amire nyitsz pár appot és már el is fogyott vagy elég csak egy böngészőt, amiben több tab van megnyitva.
Az rendben van hogy a rendszer fenntart magának egy részt, de ez a fizikai mennyiség nagy része és itt marhára mindegy hogy 1 v 3gb ha te mint user már csak a töredékével rendelkezel.
Ugyanis ha a szűz gép 1gb foglalna le az ok, de még a 1,5gb, de hát nem így van, tele van rakva mindenféle használhatatlan lommal, amit ficsörként árul a Samsung büszkén reklámozva.
Remelem az 5.0 végleg ad megoldást ezekre.Memmmao: hagyjuk az autós példákat, ez pont nem erről szól.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz Memmaao #1938 üzenetére
Ez nem igaz.
Tegát, akkor leírom, mert megint jönnek a privátok.
Kedvelem az Sasmung galaxy Tab S 10.5. -öt, deNem az android dötni el. Más gyártók kettő giga rammal olyat csinálnak.
Amire hasznalom megfelel. (Naptár kezelés, web és Youtube) az exynons miatt játékra fifikás. A 3 giga tam, pedig a sok felesleges dolgok miatt olyan "mehh"s24U+15p
-
sbalu1
senior tag
Én se akarok ez ügyben vitatkozni, csak nekem is az a véleményem a 3 Giga rammal kapcsolatban, hogy nagyon jó ez és az hogy ez is nagyrészt foglalt, hát oké, a ramnak az a dolga, hogy a leggyorsabb elérés érdekében adatokat, programokat tároljon.A nagyobb méret miatt több minden belefér mielőtt elfogyna (az előző tabomnak sokkal kevesebbel kellett gazdálkodnia, még is látszott rajta), persze nincs az a nagy bőrönd, amit ne lehetne telepakolni.A feleslegesen futó dolgokat pedig meg kell próbálni letiltani.
-
addikt
válasz Ed Parker #1937 üzenetére
Teljesen felesleges körök futásába kezdtek, szerintem ne is folytassátok! Nem a samsung dönti el, helyetted, hanem az android rendszer. Az Apple termékek jobban kezelik a memóriát, jobban optimalizáltak a programok. Most kb megint arról megy a vita, hogy az audi vagy a BMW a jobb. Mindkettő jó, van amelyik ebben, van amelyik abban jobb.
My name is Bond, James... Dean.
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Ez csak egy észrevétel megosztása fórumon, nem arra irányul hogy ekézzem az eszközt vagy a platformot, a konklúziót írtam le.
Spawn: én még kiegésziteném pár dologgal.
Amiben jobb a Tab S
Kijelző (ilyen szépet még nem láttam)
Micro sd
Két oldalon hangszórók
3 giga ram
Nativ flac és mindenféle hangformátum kezelése, videoformátumokban is többet tud
Villanó a kamera mellett
Jobb felbontás
Jobb előlapi kameraEgál
Akku és hátsó kameraAmiben az Ipad jobb
Stabilabb
Gyorsabb
Erősebb
Az appok és a rendszer működése ellenőrzött, vagyis kisebb az esélye hogy valami trágya appot letölts.
Jobb ujjlenyomat olvasó.
Kompatibilitas más Apple készülékekkel családon belül
(Értékállóság)[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
Én még mindig feleslegesnek tartom az "almát" hasonlítani a körtéhez. Mindkettő felsőkategóriás tablet. Ennyi a hasonlóság. De 2 különböző réteg számára megfelelőek. Akinek tetszik az iOS, úgyse fog neki tetszeni maradéktalanul az android és fordítva. Tisztelet a kivételnek.
-
spawn21
veterán
-
xtend
senior tag
válasz bupemko #1929 üzenetére
Meg egyszerűen sz@rabb is De ezért (is) szeretjük a droidot. Egyébként én is azt vettem eddig hálistennek észre, hogy amelyik játék laggol az a játék műve, mert utána játszottam egy másik játékkal ami jóval nagyobb igényű, az meg nem szaggatott.
Bár nem tudom, hogy a kollega mivel játszott.ja írta, bocs(#1928) Ed Parker
Vannak a tabnak (vagy csak az androidnak??? vagy mindkettőnek) hibái valóban, de csalódás érzetet azért nem kelt Egyszer én is kipróbálnék egy Ipad-et nem csak viszonyítás képp.[ Szerkesztve ]
-
akta01
csendes tag
válasz csalafinta65 #1918 üzenetére
Köszönöm a gratulációt!
Így, hogy levettem, kiegyenesedett.
Amúgy ilyen problémát a gyári book cover is okozhat. -
Ed Parker
nagyúr
válasz spawn21 #1919 üzenetére
Egy Smart case 79€ ehhez képest még a 19k-s média ár sem sok
Más: ma feldobtam egy viszonylag egyszerű játékot: a hobbit-t, ahhoz képest hogy nincsenek benne mozgó dolgok, amihez durva számítás igény kellene, bizony elég darabos lépkedni benne, na itt laggol rendesen, le is szedtem.
Nem tudom hogy a proci gyenge vagy a GPU.
Itt az iPad nyers ereje jól látszik, ahol ilyen nincs.
Más játékkal nem próbáltam. -
bupemko
senior tag
válasz csalafinta65 #1920 üzenetére
Illetve volt korábban kínai eredeti még kedvezőbb áron, ha valakinek book cover kell.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz csalafinta65 #1918 üzenetére
Persze.
De tudod az a baj, hogy sokan azért nem veszik meg, mert a mediában vagy máshol drága.
Mert ma a MM-ben voltam, és ott egy book cover 19990 ft, míg a speedshopnál 14900. (Ez is sok, de a minőségnek mindíg megvan az ára)
s24U+15p
-
akta01
csendes tag
válasz macii97 #1916 üzenetére
Kivettem a tokból, így mintha visszaállt volna síkba
Ezt használtam hozzá:
http://www.ebay.com/itm/301343398190?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=600344196580&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITEz is Book Cover, csak ugye a négy sarkát a gépnek be kell pattintani.
Gondolom mivel nem tökéletesen méretpontos, ezért görbíti meg a gépet...
Kb. 1.5 mm a különbség a két széle és a közepe között.. -
akta01
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki (gondolom páran igen) bepattintós tokot a tabhoz?
Nem tapasztaltatok olyat, hogy meggörbíti a gépet?
Tegnap vettem észre, hogy a két széle a tabnak nincs síkban
Kezd olyan lenni mint a görbe TV-k, csak rossz irányba csinálja -
xtend
senior tag
Helló!
Van olyan lehetőség hogy mondjuk a tab képét átküldjem a tv-re? Nem fotóra gondolok hanem pl egy játékra. -
veterán
En porgetem, forgatom es semmi rendellenesseget nem latok krom alol itt a forumot nezve...
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest