- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #4515 üzenetére
A túl árazottság a kínálati viszonyik, árak függvény, használt áruk tekintetében mérendő.Na most, ha egy tabot 143 ezerért full garival, vadiújként megvehetek, akkor az 1 éves tab 135-ért valszeg nem eladható.
Hogy miért kerül látótérbe? Mert ha vásárolok, a kínálat teljes palettáját végig nézem.[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Túl árazott független:[link]
-
csalafinta65
senior tag
Szolgáltatós készüléket venni nagyon rizikós....sokan ráfaragnak, mikor az előző tulaj nem fizeti mégsem a részletet, vagy a kártya előfizetési díjat.
A hirdetési oldalak szinte kivétel nélkül Telekomos Tab S 10.5 LTE-vel vannak tele. A friss, garanciás készülékek mennek el gyorsan 75-85 között.
Éppen ma vittek el a jofogas.hu-n egy ilyen készüléket, 2 év garival. Az illető tegnap tette fel 80-ért, ma 72-ért vevőre talált. ( leellenőrizhető, háztól házig szállítással még fent van az oldalon.
A garanciát minden vevő szereti. Ennek fényében, nagy szerencsével, 1 évesen, nem függetlenül, garancia nélkül, 70-ért eladhatod. A gari nagyon hiányzik.
Összegzés: Ne add el!U.I. Mégsem vitték el.[link]
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #4505 üzenetére
Együtt, itthon nem adnád el. A pro SD kártya senkit nem érdekel. A tabot, mivel jó 1 éves (itthon vetted?) max. 100-ért tudnád eladni ( mert független), a billentyűzetet kb. 20-ért. Szóval itthon max. 120-at hoznál ki belőle. A pro kártyádat , (ha jól emlékszem 32-es) kb. 6-7-ért tudod értékesíteni. Hidd el, hogy reális árakat írtam.
Ha figyeltél, írtam, hogy vadiúj,független, 2 év Samu garis Tab S 10.5 LTE itthon most. kb. 145 ezer ft.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #4476 üzenetére
Jól látod! Ugyanis olyan kifutó modell lett, ami a legtöbb szempontot figyelembe véve jobb, mint az utódja.
A hivatalos Samsung garanciás, független 10.5 LTE ára 145 ezernél nem igen olcsóbb. ( Én 15 hónapja 160-ért vettem...)
Úgy látom, hogy legalábbis nálunk, a független Tab S2 megbukott. Valszeg a, ha a szolgáltatók felveszik kínálatukba, az elviszi a hazai pédányokat. Ebben bízik a Samsung is.
-
csalafinta65
senior tag
főleg, ha halálra keresik magukat külföldön...hiába, a gazdagék garasoskodnak...
Ed Parker: Nem Rólad beszéltem...( kár, hogy a tab mellett ez nem az a felület, ahol az itthon gályázokról is beszélhetnénk)
Bocsánat a súlyos off-ért!
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #4311 üzenetére
Élőben én is ma láttam egy Samsung Store-ban. Attól, hogy szép a kijelzője, nem jobb az elődnél. Nálam továbbra is az előd kijelzője a zsinórmérték.(B)A Tab S kijelzőjét egyhamar nem überelik, az biztos.... (/B)Valóban alig volt lag, ez tény.A kisebb felbontás nem észre vehető. Azért érdemes elolvasni az itteni tesztjét....Youtube-on is van, nem egy video, ahol a Tab S-t, és a Tab S 2-őt hasonlítják össze. Kivétel nélkül az elődöt hozzák ki ajánlottnak.( Szubjektíve mondom, hogy ez a 4.3 aspect ratio ( 9"7) egyenesen röhejes.Mint egy bumfordi valami. Tiszta iPad, ez látszik elsőre, persze az amoled erősen ledönti az almást. Pont egymás mellett volt az üzletben a két testvér.)
Nagyon kíváncsi lennék más véleményére is!
-
csalafinta65
senior tag
válasz Dyingsoul #4273 üzenetére
Az eredeti tokot sokkal hamarabb sikerült feltennem, mint at ebay-es sz@rt. A silány minőségűvel megkínlódtam. Vagy 20 percet szenvedtem vele. Az eredetit 2 perc alatt feltettem.
Ed Parkrnek meg tebljesen igaza va n. Nekem 14 hónapja van eredeti tokban, rengeteget cipelem, de fóliát nem raktam rá, és nem karcos a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Szeretném megkérdezni, hogy a 5.0.1. után kijött egy 5.0.1. javító csomag is? ( a Hello GSM állítja. Nem nekem lenne a tab.)
-
csalafinta65
senior tag
válasz #65510400 #4221 üzenetére
Ha akarnál sem tudnál nézni nagy felbontású filmeket. Ugyanis az idióta Lenovo Yoga még a külső tárhelyet( micro SD) sem képes exFAT-ra formázottan kezelni. Magyarul a Yoga 4Gb-os file-okat kezel csak. Röhejes. Az IPS panele meg több fényévre van a Samoledtől. 18 órát nem hozhat. Kismillió tesztben, user véleményekben néztem utána.
Kérdésedre: baromi pixeles, igen sz@r lesz , minősége nulla.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Jól döntöttél.Amoledes kijelzője mindent visz.( Lenovo Yoga 2 egy hulladék, bár király a design-ja, hiába van benne nagy akksi. 18 órát írnak, és jó, ha 12-őt tud...Sony egy túlárazott tablet. Annak is kijelzője fényévekre a Samutól, akksija se egy nagy durranás, ódivatú a külseje.)
Telekomtól veszed?[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #4162 üzenetére
Ebben sajnos totálisan igazat kell, hogy adjak Neked....Valóban Samsungék lassan 10 Gb memóriát csinálnak, mert képtelenek optimalizálni a szoftverüket a hardverükre...Van simán futó androidos készülék? Nem régen vettem egy Huawei Mate7 telót. Lenne mit tanulni a Samunak...
A Tab S a Lolival egyértelműen még rosszabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
Magyarországon a free wifik tragikusak..és nem a Samu táblagéppel van baj..van kekkő tapasztalatom. Itthon kell a modemes tablet. Sajnos.
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
[link]Extrém Digital-nál már nem csak a 8", hanem a 9.7"-os Tab S2 is előjegyezhető. Sőt a kisebbik LTE verziója is jön, szept.4-től, és szept. 10.-től.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Én nem voltam ott nála, csak felhívtam figyelmét az itteni fórumra és összefoglalódra. Annyit mondott, hogy ma jeleztek neki a szervízből. Baromi dühös, de hát magának köszönheti.Benézte ezt a root dolgot...Pontosan nem tudom, hogy hogyan sikerült téglásítani a gépet. Egyébként én óvatosságra intettem.Azt tudom, hogy nem szokott hazudni.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Haverom készüléke a rootolás után máris elkészült a Samsung szervízben...alaplapot cseréltek. Potom 29 ezerbe került...22hónapos garija ugrott..
-
-
csalafinta65
senior tag
Köszi az összefoglalót! Valóban teljes.Gratulálok!
Sajnálatos, hogy a rootolás az olvasottak fényében nem "biztonságos", és szinte mindig vmilyen nyűg van utána. A főzött romok sem tökéletesek, állandóan bszakodni kell velük. A root következtében, egy 705 LTE készülék prémium garanciájának elvesztése elfogadhatatlan.( akár 24 hónapos gariról is szó lehet) . Ebben a 2 évben egy akksi csere biztosan nem elkerülhető, akár USB aljzat csere is szóba jön, alaplapot is viszonylag gyakran cserélnek. Tehát root csak akkor jön szóba, ha valaki vmilyen sufni gsmes készüléket vásárolt, vagy lejárt GSM garisat.
-
csalafinta65
senior tag
[A nagy testvér miben különbözik ezen a téren??? L:/dl/upc/2015-08/18/506430_swptfude4qyuhtx8_dscn2316_2.jpg]
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Snowblizzard #3815 üzenetére
FR , vagy teljes gyári visszaállítás után én megpróbálnám újra tölteni.(töltő, töltőkábel esetleg van másik?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest