- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Eredeti ROM-okat akkor és úgy cseréled össze-vissza, ahogy akarod, nem bántja a knoxot. Csak arra kell vigyázni, hogy a lollinál más a boot loader, vagyis ha kitkat-re váltasz vissza, akkor először wipe/factory reset recovery módban, majd az odin-nal az eredeti ROM felrakása download módban. Ha csak simán flasheled, akkor a Samsung logo-ig fog eljutni, de 10-15 perc után újra lehet indítani a recovery-hez. (Látszólag soft-brick, de mégsem.)
-
lacuska74
tag
Kezdetektől fogva kicsit nehezebben lehetett csatlakoztatni a töltő csatiját a tabba.
Tegnap pedig egyáltalán nem akart, kicsit erőseben belenyomtam, tölt, tölt de érzem hogy nem jól van benne.
Legalább 3 másikkal is próbáltam, de minddel ilyen.
Esetleg másnak is van hasonló problémája? -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #3392 üzenetére
Sztem nagyon megváltoztak a színek rajta.
Lehet hogy tudna, de más kérdés hogy akarna e visszafelé butitani?
Ez nem biztos, valahol mintha azt olvastam volna, hogy ez csak alaplap cserével oldható meg.Prien:nekem sem érdekem, hiszen annyi új készülék jön a töknek használjak egyet évekig?
De azért ez a megközelítés, nem teljesen állja meg a helyét.
Most akkor én frissitek az rossz lesz, de az s6 amin már eleve ez van, az meg jó?
Vagy azon egy "nem elrontott" verzió van?[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
"aztán kijönni egy év múlva egy új géppel, amely újra nagyszerű...az első frissítésig. "
Maximálisan egyet értek ezzel én is.
Nem véletlen az a ronda fehér grafika. Ami eredetileg is LP-al jön, az normális színű, a frissített meg nem. Ugyan ez volt a Note 10.1-en, a Note 2-n, Az S5-ön, meg most a Tab S-en. Meg gondolom minden Samsung-on.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Prien
addikt
Szerintem: nem lehet elégszer leírni minden topicban, hogy nem kell az a frissítés, minden mobil eszköz azzal a szoftverrel a legjobb, amivel piacra került! (Kivételek is vannak mindig, de általában igaz.)
A gyártóknak nem érdekük, hogy a felhasználó évekig "leragadjon" egy terméknél, mert ki venné meg az újat?
Kicsit rontani kell, leépíteni, pár apró, de bosszantó bugot belecsempészni...erről szól a frissítés, aztán kijönni egy év múlva egy új géppel, amely újra nagyszerű...az első frissítésig.A kevés is több a semminél.
-
oncsi
őstag
Szerviz szerintem nem fogja visszatenni. Egy Note 10.1 ami nálam az alibi gép. Arra van még pár hónap házhoz jövős gari. Hívom a szervizt, és jönnek. Mellesleg, futólag
nempusztán barátságból, ránéznek az egyéb Samsungos gondjaimra. Arra is kijött ez a szép fehér KK, és nem tudta visszatenni a JB-et, (úgy, hogy ne lenne nyoma) pedig egész szép szerviz parkkal jött. Végül megbeszéltük, hogy biztos alaplap hibás. És tényleg! Volt is nála épp egy új lap. (igaz, az nem volt T-s, de jó nekem a független is) Ő mondta, hogy a Tab S-t már nem vállalja (gondolom, mert nincs nála csere alaplap). De egy próbát megér.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz csalafinta65 #3389 üzenetére
Nincs loli-m, nem is vágyok rá. Nálam magasan a Hacker's Keyboard visz mindent [link]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #3387 üzenetére
Ez milyen frissítés?
Nekem 5.0.2 van fent. -
oncsi
őstag
válasz csalafinta65 #3386 üzenetére
Én szóltam. De azt is tegyük hozzá, hogy azok a noname tab-ok egyik fő halál oka éppen az, hogy nem korlátozzák a szabvány szerint az OTG áramát. Azután meg lehet nézni, hogy elég a fólia az alaplapján, Vagy az SSD (főleg a HDD) Smart adatai hogy romlanak.
Van egyébként olyan aktív HUB amire ha ráteszed a TAB-ot, az még tőlti is. de sajnos akkor is csak 1 eszköz tehető rá, ami viszont a Samsung sara. Pl. jó lenne egy vezeték nélküli egér-billentyű páros, meg egy HDD egyszerre. Ami a Régebbi Samukon (Note 10.1; Tab 10.1) működött is rendesen.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
csalafinta65
senior tag
Független LTE-re megérkezett at OTA friisítés.Elsőre a felület nem tettszik.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
A k. anyját a Samsungnak...tényleg nem képes még egy külső SSD-t sem meghajtani...bosszantó, mert minden noname tab, károsodás nélkül viszi még a HDD-t is. 0,5 W-ot ad le..gyalázatos.
-
bupemko
senior tag
válasz Locutus #3384 üzenetére
Google nagyon korrekt volt:
Hello xxx,
Thank you for contacting Google.
I’m sorry to hear that you're experiencing issues with your purchase of Heroes of Might & Magic III HD.
As a courtesy, I’ve refunded this order to the payment method you used to make this purchase, totaling xxx.00 HUF.
The refund should appear on your credit card within the next several days, but may take up to 10 days depending on your bank. I’d suggest you contact them directly for more specific information.
To check the status of your refund or to see which payment method was used for this purchase, please visit https://wallet.google.com.
Although we occasionally grant refunds for apps or in-app purchases, we expect app developers to provide support and refunds for their own products on Google Play.
If this isn’t your first problem with Heroes of Might & Magic III HD, I’d suggest contacting the developer directly for help here: android.support@ubisoft.com
If you’re having many issues with this app or the developer, I’d suggest that you not buy any more from them until you’re satisfied with their service.
If I can help with anything else, please let me know. I'm always happy to help.
Thanks,
Clayton
The Google Support TeamUbisoft-nál már ugye megfutottam a köröket, azután jutottam el odáig, hogy akkor erről ennyit, inkább pénz vissza (első support ticket-emre 2 hónap múlva válaszoltak...)
Google szuper korrekt volt ebben az esetben, ugye elvileg nem kellene refund-ot adniuk ennyi idő után... A röhej az, hogy még mindig kompatibilisnek mutatja a Store az app-ot...
-
-
csalafinta65
senior tag
A kártyák közül az pro az igazi. 64-es, 128-as. Ezeknek már jó az olvasási, írási sebessége.Áruk horrorisztikus.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
-
oncsi
őstag
30MB/s de mértem 25-őt, meg egyszer 33-at, de az egy erre kihegyezett kártya volt. A Tab-al eddig a leggyorsabb usb Pen egy Corsair volt. Az írni 28-al. olvasni 31-el tudott. USB 3-as létére. PC-n ez a pen 109- es olvasást, és 95 írást tudott.
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
válasz csalafinta65 #3367 üzenetére
Az enyémen csak filmek vannak, arra meg ez is megteszi. A belsőre egyébként 103/38MB/s-t írt. Aki munkára használja az vegyen evo+-t. Ahhoz képest, hogy ez pl 128GB-os nem drága szvsz.
-
Ed Parker
nagyúr
Hogy megbízhatatlan és a ráírt sebességek közelébe sem ér.
Nekem Samsung pro kártyám de az sem hozza a rákamuzott számokat, még usb3.0as kártyaolvasón keresztül sem.
Egyébként nem kell ahhoz hamisítványt venni, van eredeti gyártók közül is sok trágya minőség, amivel a Samsung nem működik együtt, sem a tab-s sem az s5. -
Izzé
őstag
Azt miből lehet megállapítani, hogy hamisítvány? Webáruházból, de gyanúsan olcsón vettem én is.
-
veterán
válasz csalafinta65 #3360 üzenetére
Ezért írtam, hogy megbízható eladótól kell venni.
Amúgy igazad van, nagyon sok a hamis, és sokan be is dőlnek neki.
Sinceritytrading az eladó neve, nála csak eredeti kártyák vannak.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
oncsi
őstag
válasz csalafinta65 #3360 üzenetére
Van topikja az SD kártyának is itt a PH-n.Érdemes beleolvasni.
Van pár ismert, megbízható eladó az apró-n is, de ami látványosan olcsó + újonc eladó, azKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
veterán
válasz csalafinta65 #3358 üzenetére
Vagy ebayen megbízható eladótól.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
csalafinta65
senior tag
Meglátjuk...igazából egy 128-as gyors kártya is jó lenne, de horror áron van, főleg, ha eredeti. Engem minap akartak átverni egy hamis Samsung HD Evo micro SD (64Gb) kártyával...elképesztő, hogy még ilyen koszos kis dolgokat is hamisítanak...kik csinálják ezt? Nem ezen az oldalon történt, de ahogy nézem az itteni micro SD hirdetéseket...hát...nem egy csaló van köztük...Ha valaki venni akar, jobban teszi, ha szaküzletben, vagy online áruházból rendel. Ezen a fronton totál igaz, hogy a drágább az olcsóbb....
-
oncsi
őstag
Javitanám magam. Most próbáltam!
Még annyit sem bír a Tab-unk, mint az előző Note tudott. Az 3 Pen-t lát el árammal ha azok nem ledesek! Használni csak kettőt tud. Ennyi jelent meg a fájlkezelőben, mint USB A-és USB-B. A Tab S csak Kettőt lát el árammal (háromnál nem is indul el a HUB felé a táp) de használni csak 1-et tud. Több nem jelenik meg a fájlkezelőben.
Azért nem mernék rá kötni egy SSD-t, mert ha el is indulna (nem hiszem) akkor egy nagyobb áramfelvételnél (pl. írásnál) lehet, hogy leválasztaná a Tab. Az pedig bekerülne az SSD SMART adatai közé, és rontaná annak a kondicióját.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz csalafinta65 #3355 üzenetére
OTG max 100mA. De vannak gyártók (főleg kinai cuccok) ahol ettől eltérő lehet. A Pendrive-ot meg magam próbáltam. Passzív HUB-al 2 max 3db ot tud áramal ellátni.
A Nexus Media Importel-el, vagy Total Commander NTFS Plugin-al, vagy Innen bármivel, az Íráshoz kell a Root.
Legalábbis nekem 2 nap keresés után sem ment semelyikkel. (az írás, mert az olvasáshoz bármelyik jó)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
csalafinta65
senior tag
Azért hétfőn egy műszaki boltban egy Adata 128-as külső SSD-vel kipróbálom.Lebeszéltem. ( Nexus Media Importer applikációval nem szükséges root, szépen kezeli OTG-n a 64-es NTFS pendrive-ot.) Egyébként azt honnan tudod, hogy a Tab S 0,5 Watt leadására képes? Egy pendrive mennyit fogyaszt?
[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
válasz csalafinta65 #3353 üzenetére
SSD fogyasztásához 2W van írva. Az pont 4X több mint amit a Tab S le tud adni. Sajnos. De egy aktív Hub-al bármit Lekezel. NTFS írásához így is Root kel neki.
Kzoli90
A kártya sebessége nem változik azzal, hogy mennyi adat van rajta.
A használatban viszont jól érezhető, ha gyorsabb, vagy lassabb kártyát veszel.
De olvas utána mire való az SD Fix, mert nem biztos, hogy akarsz gépről másolgatni, vagy fordítva ha elolvastad.[ Szerkesztve ]
-
-
Kzoli90
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Wifis bronz 10.5- ös tab s-t.
Szeretnék bele egy 128 gigás SD kártyát, de sajnos nem értek hozzá. Iponon 20k-40k ig vannak ekkora kártyák. Felmerült bennem pár kérdés:1./ A kártya sebessége/minősége csak az adatátvitel közben nyilvánul meg? (Itt arra gondolok, hogy ha pl Tabról töltök át gépre fájlokat) Vagy a mindennapi használatban is érzékelhető, ha a lassabb/ gagyibb SD kártya van benne vagy sem? ( Pl: ha a kártyán lévő full hd-s filmet néznék vagy fotók közt lapozok.)
2./ MediaMarktban a szaki azt mondta ,hogy minél inkább tele van a kártya annál lassabban működik minden, ezért inkább legyen tele a kártya , pláne egy 128as esetében, ( mondjuk ez nekem illogikusnak tűnik) ez igaz?
3./ Ha valaki igazán ért hozzá tudna ajánlani egy olyan 128-as kártyát ami mondjuk 25ezer alatt van, de tuti gördülékenyen működnek vele a dolgok?
Alapból az a terv ,hogy megveszem a legolcsóbb UHS-I- s kártyát, de mint mondtam nem értek hozzá.
Minden véleményt értékelnék! Köszi!
-
zseko
veterán
Felötlött a gondolat és ránéztem az uptime-ra, több mint 1400 óra, két hónapja nem volt kikapcsolva vagy újraindítva Az S4-en háromszáz óra fölött már érzem hogy ráférne...
HR24.hu
-
bupemko
senior tag
Én most a Heroes 3 HD-val szívtam nagyot - amióta Lolli van, azóta nincs kép, csak hang. Ubisoft support meg annyit tudot mondani, hogy a Tab S hivatalosan nem támogatott, úgyhogy így jártam. Megyek egy kört még Play Store support-tal, hátha legalább a pénzem visszakapom...
-
Dr.G.
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy egy ilyen tablet vásárlásán. Főleg képnézegetésre és egyszerű játékokra kellene.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e rajta, illetve próbálta-e valaki a következő játékokat futtatni:
Telltale: Walking Dead, Game of Thrones;
Ubisoft: The Great War;
Shadowrun returns;
X-com Enemy within
Köszi előre is! -
szegto
senior tag
Na ez jó hír, bár milyen már hogy nem a csúcs tablet kapja meg először.
Android 5.1.1 -
oncsi
őstag
válasz Ed Parker #3342 üzenetére
Nekem a KK-el semmi bajom nincs, csak az SD korlát. LP-al (legalábbis ahogy most kinéz) nem biztos, hogy megvettem volna. Az előd készüléken is visszarak(at)tam a JB-t mert azon a KK volt olyan "letisztult" grafikájú mint ezen a LP. Ha lenne rendes root lehetőség, nem is volna semmi baj a géppel.
-
oncsi
őstag
válasz #01696768 #3338 üzenetére
Miért van az, hogy mindenki a készülék kiadásakor egyből a frissítést keresi? Miközben sokszor az nem hoz lényegi javulást. Jó, a LP lehet, hogy igen, de az már most is van. Az nevezhető frissíttet rendszernek, mert az ténylegesen szerkezetében változtatja a meg a Droidot. De a felhasználó szempontjából ez mellékes, nem növeli a felhasználói élményt. (szerintem borzalmas, de másnak lehet, hogy nem)
És a lényeges javulást a root hozza (gari ugrik), de onnantól meg azt, és úgy frissíted, ahogy és amikor akarod.Sony nem híres a szoftveres támogatásról, és simán lehet a gépnek ismeretlen gyermekbetegsége..
És lesz is, meg használhatatlan szerviz háttér, ami meg sem közelíti a Samsung Szerviz szintjét. (ezt sajnos tapasztalatból tudom.) Nagy előnye az anyaghasználata. Ebben a Samsung valóban gyengébb.
Az új Tab S meg nem igazán utód típus. Inkább egy másik célcsoportnak kitett változat. Nem is érdemes igazán összehasonlítani. Az azért készült, hogy el csábítsa az almásokat egy olcsóbb alternatívával. Szóval az ára sem véletlenül alacsonyabb. Nem a mi Tab S-ünk ellenfele.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz #01696768 #3338 üzenetére
Engem is az újdonság varázsa ami érdekel.
Megy minden ami az asztali Office csomagokban vagy vannak azért korlátok?
Fizetős appokra gondolok, nyilván az ingyenesek sok esetben korlátozottak.MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
törölt tag
válasz Bódi Erik #3333 üzenetére
Na, én pont erre használom, vettem hozzá egy BT billentyűzetet, és ezzel utazok a notim helyett. Az office alkalmazások majdnem tökéletesek (pl. Slides/Powerpoint nem tud mindent, amit a windows, de nem is ezen szerkesztem meg az egész PPTt). Emellett nagyon sok alkalmazás van (Pushbullet, Dropbox, Drive), ami segíti a munkát. Nekem erre tökéletes a tab. Nem _a_ tökéletes tablet, de nagyon közel van hozzá. Ha most vennék, és az ár nem lenne akadály, én valószínűleg a Z4-et venném, pusztán mert imádom a legújabb technológiát kipróbálni. Viszont egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy megéri, Sony nem híres a szoftveres támogatásról, és simán lehet a gépnek ismeretlen gyermekbetegsége, ami aztán sokáig zavar majd.
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz tepenzed #3334 üzenetére
Fura ez a Sony, annak ellenére hogy szép dolgokat rak le az asztalra, eléggé szedett vetett társaság.
Régebben volt tőlük egy z1-es telefonom, arra sem akart jönni sokáig frissítés.
A tábláik meg sokáig csak full HD felbontással voltak elérhetők, ami ugyan nem rossz, csak ma már telefonok kisebb kijelzővel többet tudnak.Arról van valami info a tab s 2 mikorra várható, júniusról szóltak a hírek, de még nem láttam sehol.
MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
tepenzed
őstag
válasz Bódi Erik #3333 üzenetére
Nem igazán lesz szükséged flash playerre, böngészőt meg tudsz letölteni olyat, mely rendelkezik beépített flash playerrel. Igen,teljes office csomag elérhető droidra. A Z4-nél nem tudom megjósolni a támogatás idejét, ugyanis sajna a Sony évente 2-3 Z-T kidob Valszeg mikor megveszed a Z4-et,már a Z5 árusításáról fognak beszélni, de ez ellen nem tudsz mit tenni
[ Szerkesztve ]
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz tepenzed #3332 üzenetére
A z4-re csak azért gondoltam, mivel új és hardveresen még biztosan sokáig elég lesz, továbbá frissítés is jöhet rá.
A tab s ára sokat zuhant ahogy néztem a megjelenési árakat a mostanihoz képest és félő hogy mikor eladnám nem sok mindent kapnék érte.
Habár tetszik nagyon a képe, mikor láttam a médiamarktban.Elvileg ezek az Office csomagok mindkét platformon elérhetőek nem?
A levelezés meg alap.
A flash player tudom hogy nincs iOS platformon, ez droidon megy vagy nincs is rá szükség a html5 miatt?Abból csak a Nokia Lumia táblát ismerem, a surface tabok irreálisan drágák, annyi pénzért már komoly subnoteszek vannak.
[ Szerkesztve ]
MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
tepenzed
őstag
válasz Bódi Erik #3331 üzenetére
akkor nincs szükséged a z4-re, bőven veheted ezt vagy az air 2-t, mindkettőnek elég jó a processzora a gördülékeny munkavégzés/tartalomfogyasztás céljából. Csak figyelj arra,hogy az általad szükségesnek vélt szoftverek elérhetőek e android/ios rendszerre
Az Air2 vs Tab S közötti választás meg abszolút preferencia függő, válaszd mindkét op rendszer ismeretének függvényében az általad preferált op rendszerrel ellátott készüléket
Windows tabletek nem is érdekelnek?
[ Szerkesztve ]
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz tepenzed #3328 üzenetére
Nem annyira fontos a nyújtott képarány, jó a 4:3.
Vetítőn nézek filmet ott megvan ez a tulajdonság, tartalomfogyasztásra, néha Office munkára kellene.
Többnyire levelezés és egyéb céges dolgokra.MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz tepenzed #3325 üzenetére
Keret az megvan, a kérdés hogy melyiket érdemesebb?
A tesztek alapján a legtöbb oldalon az air meg a tab-s van kihozta a jó helyekre, a z4-ről még kevés teszt van.Miért népetetés vagy mit értesz ez alatt? Nem jobb hardveresen mint a jelenlegi tab s?
-
Bódi Erik
csendes tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok, amik érdekelnének az új Sony, a tab s 10.5 és az iPad air2, asszem ezek most a slágertermékek. Árban a tab s a legkedvezőbb. Érdemes még ezt a régebbit megvenni vagy inkább a most megjelenő frissített változatot?
-
Prien
addikt
válasz csalafinta65 #3320 üzenetére
Szervizre?? Miért, ez ennyire oldhatatlan kötést alkot?
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Kérdés: egy 0.3 mm vékony szilikon tpu-t még elbírna a gyári book cover vajon?
A másik, ahogy elnézem, eléggé patent a rögzítés, lefelé szedve tépni kell erősen?A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest