- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok,
most vettem észre, hogy teljesen fel van púposodva a tablet hátulja. Nem kemény, be tudom nyomni, de szépen billeg rajta, ha lefektetem.
Ez az akkumulátor hibája lesz?
Egyébként tölt, és egész jól bírja is. -
zseko
veterán
válasz bupemko #6331 üzenetére
Én max akkor lennék talán hajlandó iPad-ot használni, ha ingyen adnák. Mármint úgy értem, kapnék egyet valahonnan. Na nem azért mert mintha annyival jobbnak tartanám az androidot, hanem mert annak a cégnek nem vagyok hajlandó pénzt adni. Na meg nem fogom még egyszer megvenni a már meglévő programokat és játékokat.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
tPedro_
őstag
Sziasztok,
Honnan lehet/érdemes kijelzőt vásárolni hozzá?
Esetleg olyan hely Budapesten ahol cserélni tudják?
Köszi.
Üdv. -
bupemko
senior tag
válasz kpityu2 #6330 üzenetére
Lehet megköveztek, de most eMag hétvégi kuponakcióban csak kicsit több, mint 150k az árcsökkentett 10. generációs iPad. Ha cserélnék, akkor szerintem ez lenne a befutó nekem most.
Android olcsó tab-nak meg 60k körül van pl. Redmi Pad SE is.
Samsung olcsó alternatívát nem ismerek én se.
Tab S-re visszatérve még nem jutottam el frissítésig, mostanában főleg Minecraft megy gyerekeknek, azt szerencsére még a régi Android is viszi. -
Prien
addikt
Az S7 FE jó lehetne, mert Snapdragon, nagy kijelző (igaz TFT-t írnak) ,nagy akku, de már 3 éves masina és az Android 13 (tehát a tavalyi) az utolsó szoftver rá. Persze évekig jó lehet még, de 200-ért? Sufni gsm esetleg megkapod 150-ért, de na.
A kevés is több a semminél.
-
zseko
veterán
Köszi a válaszokat. Xiaomi vagy sem, kínaiakban nem bízom annyira hogy olyan hosszú távra beválna mint ez a mostani. A Samunál viszont nagyon elszaladt a ló és a ceruza, és ilyen 3-400e-ket nem igazán kívánok fizetni, alatta viszont kicsit vérszegény a kínálata, én meg most 200e-nél húztam meg a határt. Egyelőre a Tab S7 FE T733 amit néztem, de még utána kellene nézni jobban a kínálatnak.
Azért még a xiaomi pad 6-nak utánanézek.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Prien
addikt
Én először egy Tab A(2018)-ra váltottam le, mai napig használom, imádom a fényes IPS kijelzőjét, de ugye az megállt Android 10-nél, így nemrég beruháztam egy A9+ 8/128-ra, ezen már A14 van. Kijelző persze nem amoled, de cserébe 90Hz. Én elégedett vagyok vele az ára is elfogadható és pár évig biztosan elég lesz mindenre az SD 695 is.
-
kpityu2
őstag
Én most vettem használtan egy Galaxy S7+ tabot. Kicsit nagynak találom a 12"-t, legalábbis ágyban fekve. Előnye, hogy állítva kényelmesebb és úgy normálisabban néznek ki a csak telefonra optimalizált appok. Az S6-ot hallottam még dicsérni és az azt hiszem 10"-os. Amúgy az S7 most futott ki a frissítésekből, már csak biztonsági update jön rá.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
zseko
veterán
Azt hiszem, így tíz évnyi használat után, lassan vennem kell egy másik tabletet. Nagyon imádom/imádtam, viszont számomra már elviselhetetlenül lassú és akadozós, lehet egy FR-el még próbát kellene tenni, ám szerintem már az sem oldaná meg. Nincs már türelmem hosszú, esetenként akár tizen- másodperceket várni arra hogy normálisan elinduljon egy videó, vagy hogy reagáljon az érintésre. a HBO Max konkrétan használhatatlan az első perctől kezdve olyan szinten laggol, bár itt alapvetően is egy kalap szart ér a HBO app, és mindenhol lassú az egész. Csak az utódját nem tudom mire lenne érdemes váltani, vagy eleve szart kapni drágán, és ez a kínai meg egyéb tingli-tangli gyártókra hatványozottan igaz, vagy több százezerért normálisabbat.
HR24.hu
-
hg5cwa
csendes tag
senki nem vállal már itt szoftverezést? Esetleg tudtok itt pesten valakit ajánlani?
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
van egy ilyen régi tabom. Az akkumlátor sajnos felpúposodott így azt ki kellett vennem. Valahogy működésre lehet bírni akku nélkül csak hálózatról tápolva?
plata o plomo
-
bupemko
senior tag
Kicsit ellentmondásosak a képek, most akkor 6.0.1 vagy 4.4.2 van rajta?
Régről rémlik, hogy Samsung-nak volt valami Windows tool-ja, amivel lehetett ezeket flash-elni, lehet azzal kellene első körben egy hivatalos ROM-ot feltenni rá:
Download Samsung GALAXY Tab S SM-T800 firmware (sammobile.com)
Ahogy nézem a T805C az a kínai verzió, nem biztos, hogy támogatni fogja az összes itthoni GSM/LTE sávot... -
hg5cwa
csendes tag
Eh. azon gondolkodom, hogy pár ezrest megérne nekem ha valaki aki spiller ezekben a dolgokban meg tudná nekem oldani ezt a problémát. Én mikroelektronikával foglalkozom, nem szoftverezéssel.
[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
Nekem sima SM-T800 van 7.1.2-es Androiddal, LineageOS 14.1-20191221-UNOFFICIAL-chagallwifi.
Annó XDA-n találtam ha jól emlékszem, talán ez volt.Most nézem, hogy van rá valami 10-es Android is, sőt 13-as! Lehet megpróbálom majd feltenni valamelyiket, mert pár dolognak már nem elég a 7.1.2.
Őszintén nem mostanában volt, mikor a 7.1.2 felment, ha lesz időm foglalkozni az újabbakkal, akkor majd megírom a tapasztalatokat.
-
hg5cwa
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre, tapasztalatra lenne szükségem!
Adott egy SM-T805-s tablet, kinából rendelt alaplappal, C-s szoftverrel.
Valami öszvér ROM van rajta, mert ugyan a rendszer 6.01-et ir ki, Az aida64 viszont 4.4-et, és induláskor is a szines Samsung Logo jelenik meg mint a kitkat-nál.Ebből eredően a play áruház sem működik rendesen. (Ennek a 8,4"-os változata, az SM-T705 megvan, és szuperül uzemel Android 6.01-al már régóta)
Ráadásul a root checker sem települ fel rendesen, de a knox void 1-et ir 0x0000 mellett. (??) Kiirja hogy custom rom van rajta, meg hogy jogosulatlan módon modositották a rendszeret.TWRP 2.8.1.0 jelentkezik be a recovery módba.
Product Name: SM-T805C
Alapsáv verzioja:T805CZCU1CQB3
Build: KOT49H.T805CZCU1AOC4
Bootloader:T805CZCS1CRG1A kérdés hogy mit lehet vele kezdeni? On the Air nyilván nem frissül a custom ROM miatt, vagy azért mert magyaritott C-s van rajta, de igy a play áruház is kuka.
Rá lehet-e rakni valami értelmes, továbbra is független rendszert, mondjuk egy nem C-s gyári magyar Android 6.1-et, vagy ha már (számomra nem egyértelmű hogy a knox bejegyzésnél az 1-hez hogy jon a 0x0000), de ha ugrott a Knox akkor már inkább ráerőszakolni egy Android 7-est, mint ahogy az orosz forumokon létezik?
Köszönöm válaszotokat, üdv: Attila
-
schferenc77
aktív tag
ha valakinek esetleg kellene egy megkímélt példány, a hirdetéseim között talál egyet. Nálam csak lomnak van, pár havonta esetleg bekapcsoljuk, de most már ez sem szerintem, mert reseteltem, és lusta leszek újra beállítani.
-
bupemko
senior tag
válasz schferenc77 #6312 üzenetére
Nekem az van rajta, de az se valami friss. Plex pár hónapja még ment rajta gond nélkül, de pl. Netflix pár perc után hibát dob. Mostanában Skyshowtime-ot néztem rajta főleg, azzal nem volt gond.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki működő leírást olyan fw telepítéséhez, amely minél magasabb verzió számú androidot tartalmaz, gyors és minimalista és elmegy rajta a Plex-re és esetleg YT?
A korábban említett LineageOS-t néztem, de vagy én vagyok béna, vagy tényleg nincs erre a modellre? -
Faur
csendes tag
Köszönöm.
Igazából második gépnek van/volt használva. Annyira másik nem kell, de ha ez javítható akkor inkább próbálkoznék vele.
Alit akkor megpróbálom. Örülök, hogy nincs gond vele, és megbízható. -
kpityu2
őstag
Szerintem ereszd el a dolgot. Az enyém is bootloopos lett pár éve, használtan vettem S2-t meg S3-at, jelenleg azokat használom. Kicsivel kisebb a kijelző de ugyanolyan stabil Samsung.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Faur
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos alaplap hibás lett a masinám. Kb 9-10 évet bírt.
Eszméletlenűl melegszik a processzor, gyári beállítás visszaállítás után is. Rámértem az akkura, az normál 3,8V-t ad le. Valami nagyon megdöglött benne.
Van esetleg ötlet, honnan tudnék törötten szerezni ilyet? Ahogy feljebb írják gondoltam énis csinálok 2-ből 1-et. Már agyon böngésztem a hírdetéseket, de semmi. Gondolom ritka mint a fehér holló.
Aliexpressen vannak ilyen alaplapok nem is drágán, csak kérdés, hogy mennyire megbízható, illetve jó. -
bupemko
senior tag
válasz schferenc77 #6304 üzenetére
Nekem LineageOS-ből van fenn az Android 7-es alapú, az újabbról sok rosszat olvastam XDA-n, ezért még nem próbáltam ki. Sajnos a régebbit már egy ideje nem frissítik, de főleg gyerek szokott játszani rajta meg Youtube-ot nézni, ezért nem kritikus.
Utazáshoz tettem bele SD kártyát, hogy sorozatokat arra tegyek, ott elkövettem azt a hibát, hogy internal storage bővítést kértem. Na pár nappal később meghalt az egész, szerencsére TWRP reset megoldotta a gondot, nem kellett teljesen újra húzni. -
Prien
addikt
válasz schferenc77 #6304 üzenetére
Nekem gyári 5-ös van fent, próbáltam a 6-ost, azzal nagyon akadozott valamiért. Mai napig használatban van a gépezet.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Bár hónapok óta nincs friss post, azért hátha: mi a leginkább javasolt stabil fw a Tab S-re, ha fő szempont a stabilitás, gyorsaság és tárhely? Főleg Plex, YT és egyszerűbb játékok (10 éves kislány szintjén). Root/Knox nem izgat, csak legyen egy érthető, közepesen szájbarágós upgrade leírás...
A gyári fw-en egy rakat felesleges app van, ami csak a helyet zabálja... -
rep3at
őstag
válasz amtibacsi #6302 üzenetére
Végül egy gyári Simple Covert vettem. Az árához képest (kb. 1700 Ft volt) nem rossz, de ez csak egy nagy kijelzővédő, annyi a plusz hogy bekapcsolja a kijelzőt ha kinyitom.
Amúgy a tablet jól szolgál, bár egy kis türelem nem árt a használatához :)
Forward thinking. كرر
-
-
rep3at
őstag
Sziasztok. A héten leszek büszke tulajdonosa egy ilyen tabnak. Tudom hogy nem mai darab de elég jó áron jutottam hozzá, gondoltam filmezésre és netezésre még jó lesz, a kijelző minősége fontos szempont volt.
Az lenne a kérdésem hogy tudtok esetleg valami jó tokot és fóliát javasolni hozzá? Tokból pl. olyanra gondoltam mint az iPadnek az a kitámasztós, kihajtogatós tokja.
Köszi előre is!
Forward thinking. كرر
-
Meghivott
addikt
Üdv!
Van egy törött kijelzőm. Működik minden, de már zavar a pókháló. Érdemes megcsináltatni? Hová lehet vinni és kb milyen összeggel kell számolni? Köszönöm!
-
Dr.NX
addikt
-
zseko
veterán
válasz kpityu2 #6293 üzenetére
Ha ennyire egyszerű lenne, nem kérdezném Nagyon ritkán frissítek appokat, részben pont mert nem is indul el a kevés tárhely miatt, ennek ellenére mégis fogy, néha extrém módon. Azt tudom, hogy pl. a galéria előszeretettel csinál brutális méretű thumbnails file-t - ismerősöm is járt így, nála 4!!!GB méretű volt - de hiába törlöd le, nem szabadítja fel a tárhelyet. És 'visszamászik'. Emiatt kellett anno FR-t csinálnia a Note 4 telefonján, mert a végére 7GB-ot tarhált össze a galéria, és nem lehetett vele semmit sem kezdeni.
HR24.hu
-
Dr.NX
addikt
válasz Palika71 #6294 üzenetére
Netflix oldala a HD kompatibilis eszközökről.
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab A
Samsung Galaxy Tab A 8.0
Samsung Galaxy Tab A with S Pen
Samsung Galaxy Tab Active 2
Samsung Galaxy Tab Active Pro
Samsung Galaxy Tab A7
Samsung Galaxy Tab S 8.4*
Samsung Galaxy Tab S 10.5*
Samsung Galaxy Tab S2*
Samsung Galaxy Tab S3
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S5e
Samsung Galaxy Tab S6
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7+
Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View 2
*HD only available on Samsung Galaxy Tab and Tab S2 with Android M (version 6.0–6.0.1)Elfogadom a sütiket.
-
Palika71
őstag
Sziasztok! Netflixezni szeretnék egy Tab S valamennyit. Azt szeretném megtudni, hogy melyik az a széria, amelyiken már normálisan mennek a filmek. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
kpityu2
őstag
A programok új verziói. Egyre nagyobbak. Csak nézd meg egy gyári verzió visszaállítással, hogy mekkora volt a gyári verzió és mekkora a friss. Facebook, Messenger simán elcsócsál 1 gigát. És a régi masinák kevés helyet adtak a programoknak. Mai szemmel. Megróbálhatod SD kártyára áttenni a programokat, de az is csak időlegesen segít.
-
zseko
veterán
Arra rájött már valaki, hogy mi zabálja fel a tárhelyet szisztematikusan és folyamatosan? Mára konkrétan 0, azaz nulla szabad helyem maradt a belső tárhelyen, de ha megnézem/megnézetem pl. az x-plore-al a mappák által elfoglalt helyet, nincs 1.5GB sem.
elvileg az appok foglalnának 9,6GB-ot, ami azért durva. Bár a Drive magában csak 433MB, nem beszélve a Play-szolgáltatásokról is, ami legutóbb 1GB volt, így elvileg hihető, ugyanakkor elszomorító ez az irányvonal. Szaros Messenger is több, mint 300MBHR24.hu
-
zseko
veterán
Való igaz, nem kevés pénz. Viszont ha ez is kiszolgál legalább 8 évig, mint ahol lassan ez a mostani jár, úgy már csak évi ~30e, ami emészthetőbben hangzik, még ha lényegében be is csapom magam vele És a dex mód, plusz a toll hozzá, amit azért szívesen használnék, elfogadhatóbbá teszi az árát. Lényegében az S8Plus-t is 258e-ért vettem, de a tablet is annyira hozzám nőtt, hogy mindenhová magammal viszem és azon netezek, filmezek.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Én anno munkatársamat beszéltem rá, hogy kösse újra a két hete kötött szerződését, hogy nekem legyen tabletem
Behozott egy szórólapot amit levélben, vagy bent a telekomnál kapott, hogy miket kaphatott volna meg kedvezményesen, én meg sikeresen rábeszéltem az újrakötésre a tabletért, megcsináltam neki mindent online, így csak havi 4500-ba került
HR24.hu
-
-
kpityu2
őstag
Amikor bootloopos lett a 10.5-ös, egy S3-at vettem használtan, de tiptop állapotban. Nem bántam meg, teljesen jól muzsikál. 130 ezer volt talán, gyári doboz, toll, póthegyek, vastagperemes gumiburkolat. Kicsit zavart eleinte, hogy kisebb valamivel a kijelző mint a 10.5-nek, de nem annyira, hogy ne lehetne gyorsan megszokni. Cserébe ott a toll, ami elég kényelmes pl. játékoknál.
-
rgabesz55
kezdő
Accubattery szerint: 7486mAh
Használatban teljes töltöttségről 20%-ra (repülő üzemmódban, wifin) 20ó 48p kellett, amiben 6ó 54p (5186mAh) kijelző idő volt.
Ez a kb. 7 óra javarészt Horizon Go TV, egy kis Youtube, app frissítések (13) és fél órán át még beállítottam ezt-azt. -
rgabesz55
kezdő
Ma megtörtént az akku csere, kb 15 percet vett igénybe és minden jól működik.
Kiderült, hogy a "német" utángyártott akku is Made in China, szóval Aliról is rendelhettem volna fele ennyiért. Cserébe viszont az 5. munkanapon ideért, szóval nincs bennem tüske.
Most 300e a tab S7+ wifis modell ára. Közeledünk. -
zseko
veterán
Alapvetően nem szeretek használt (aksis) dolgokat venni, de ez egy dolog végülis. Ami (leg)inkább nem tetszik bennük, hogy nagyra nőtt telefonnak képzelték el a tabletet, azaz hogy az álló mód az alapértelmezett, ami engem eléggé irritál egy ekkora méretű tabletnél. És szeretnék hozzá tollat (mondjuk külön is megvehető ha jól tudom).
HR24.hu
-
-
zseko
veterán
válasz rgabesz55 #6278 üzenetére
Én nem leszedni akartam, csak megpiszkáltam körömmel, mert olyan volt mintha el lenne kicsit válva. Valószínűleg el lehetett repedve, amiatt, hogy egyszer-kétszer már odakoccant valaminek, így amint erőt fejtettem ki rá, már le is pattant.
Én sem mondanék le az amoledről, így nálam is csak a 7+ ami lehet. Ja, ilyen kamu magyarázatot én is tudnék indoknak, pl. 'szeretnék megtanulni valamennyire rajzolni és ehhez van toll, és megvettem már a programot is hozzá régebben' bullshit (amúgy valóban megvettem anno az Autodesk SketchBook-ot a rajzolás miatt, csak ezen a mostanin nem az igazi), vagy a másik igazán kedvenc önmagyarázatom, hogy 'amúgyis 8-10 évre szánom, így csak havi 2-3e forintba kerül' Sajnos a 'munkára is jó lesz' eszmét csak nagyon nyakatekerten tudnám belemagyarázni
Egyébként ha olyan 210e-ig bezárólag meg lehetne kapni, akkor már valószínűleg igen elgondolkodnék rajta.HR24.hu
-
rgabesz55
kezdő
Na igen, első alkalommal én is majdnem így jártam, de találtam egy videót, amiben elmagyarázták, hogy több ponton kell kipattintani a kapcsokat és csak utána szabad elemelni a szélétől a hátlapot, különben eltörhet.
Nekem is az a gondom, hogy a 7-es szériát leszámítva egyikre sem cserélném le ezt. Viszont kell az amoled (megszerettem), szóval csak a 7+ jöhet szóba. Amennyit dolgozom talán meg is érdemelném, hogy meglepjem magam. Még valami bullshit dumát is tehetnék mellé, hogy majd így meg úgy használom munkára is, hogy racionálisabbnak tűnjön a döntés, de ordas nagy kamu lenne. Hiába jó, ennyiért inkább nem kell
[ Szerkesztve ]
-
rgabesz55
kezdő
Nincs ragasztva se a hátlap, se a keret. Ez még nagyon könnyen szerelhető típus.
A hátlap a műanyag kereten látható halvány szürke rész apró lyukainál kapcsolódik. Leszedni úgy érdemes, hogy egy saroknál körömmel óvatosan alányúlsz és egy vékony, lapos műanyag tárgyat úgy 1 cm-re betolva végighúzol a szélén. Sorban kipattannak a kapcsok és lent is van a hátlap. Fontos, hogy amíg nem pattant ki több ilyen kis kapocs, addig ne próbáld feszegetni, mert eltörheted. Elsőre talán ijesztő hallani a "ropogást", de nem okoz semmi gondot. Visszafelé meg a helyére illeszted a hátlapot, végig simítod a kezeddel a széleit és kész is van.
Persze amíg nincs baja, addig nem ajánlott szétszedni.
[ Szerkesztve ]
-
rgabesz55
kezdő
Nem nehéz egyébként. A hátlap pikk-pakk lejön, egy műanyag gitárpengetővel sérülés nélkül megoldható. Az akkut meg négy csavar tartja és 3 kábelt kell kihúzni, aztán bedugni.
Korábban már kicseréltem a bronz keretet egy Aliról rendelt darabra, mert nagyon lepattogott a festék addigra és zavart. Az valamivel bonyolultabb volt, de van hozzá Youtubeon segítség. A sim és microsd ajtókat is cseréltem, ezt külön kellett megrendelni, mert nem része a keretnek. Azóta csodásan néz ki a gép, a mai napig imádom ezt a designt.[ Szerkesztve ]
-
-
rgabesz55
kezdő
válasz sanoma01 #6270 üzenetére
5 nap után kaptam egy sms-t a Samsung szerviztől, hogy "nem történt javítás" és vigyem a gépem. Azaz hiába adtak mailben típusszám alapján ajánlatot, nincs és nem is lesz már akku.
Rendeltem kb egyből egy német utángyártott verziót, Alit nem volt kedvem kivárni.
Szóval én is saját magamnak cserélem, majd beszámolok az eredményről.
@Prien
Én még li-ionost nem láttam púposodni, de jó tudni, hogy egyikkel sem lehet kimaradni a "jóból".[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz rgabesz55 #6269 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy a polymer akku jobban púposodna, mint az ionos, nálunk egy Alcatel nagyitelefonban púposodott fel a li-ion, meg sok éve egy zsebwifiben (Huawei hordozható router), amit még anno garanciában cseréltettem. Az is li-ion volt.
[ Szerkesztve ]
-
sanoma01
újonc
válasz rgabesz55 #6269 üzenetére
Én magamnak cseréltem akkut, aliról vásároltra és tökéletesen működik vele.
Ezt is gyárinak kamuzzák, rajta is volt a samsung logo meg minden... szóval még az is lehet, hogy eredeti...
A lényeg, hogy nem veszem észre, hogy (közel fél év távlatából) csökkenne a kapacitás, és rendszeresen használom autóban is töltőre dugva navigálni, filmet nézni stb...
Semmi bajom nem volt még, reméljük így is marad. -
rgabesz55
kezdő
@amtibacsi: Igen, pont ilyen félelmem van a gyárinak mondott Ali-s akkukkal kapcsolatban, vagy ami még rosszabb, hogy működik, de tönkrevág valami mást.
@Prien: Nem tudom miért feltételeztem alapból, hogy a szerviz már nem foglalkozik ezzel, de javaslatodra írtam nekik és 15e-ért kicserélik. Le is adom még ma. Köszi a tippet!
Korábban szinte soha, az utóbbi fél évben viszont előfordult, hogy töltés közben is szólt róla 1-1 meccs, de nem számottevő alkalommal. Egyébként teljesen kiment a fejemből, hogy ebben Li-polymer akku van és nem Li-ion, pedig ennek valóban nem tesz jót a használat közbeni töltés. Érdekesség, hogy a Zenbookban is polymer akku van, de itt alapból van egy szoftver, ami képes 58-60% és 78-80% között tartani az akkut, hogy növelje az élettartamát, pont a melegedés elkerülésével. Illetve a párom előző telefonja (Huawei P10) is polymer akkus, ami meg 2 év után púposodott fel annyia, hogy a masszív fém készülékház miatt a kijelzőt tolta ki előre döbbenetes módon. Pedig azt nem használta töltés közben.
Szép kilátások valóban, de azért hozzá kell tegyem, hogy 6,5 év egy sokat használt akkutól elég szép élettartam, kiegyezek vele. Persze jobb lenne, ha ma is kb 2 mozdulat lenne bárkinek a csere, de jelenleg más irányba halad a piac és nincs nagy választásunk.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
-
rgabesz55
kezdő
A szeptemberi akku dícséretem most visszanyalt. 6,5 év után elkezdett púposodni az akku. Először enyhén éreztem a hátlapon, de tagadásban voltam máig. Ma viszont állandó újraindulást is produkált, ezért szétszedtem és sajnos szemmel is jól látható a púp az akkun.
Van tipp, hogy honnan érdemes beszerezni újat?
Alin 4-5 ezer körül futnak gyárinak mondott darabok, itthon árulják néhányan ugyanezt és utángyártott akkut találtam még kb kétszer ennyiért. Az ár kevésbé, a megbízhatóság annál fontosabb lenne.[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #6264 üzenetére
na, egy restart megoldotta, de azért érdekes, hogy így ledöglött a mikrofon része (beépített, BT, jack részen is)...
-
sanoma01
újonc
válasz schferenc77 #6262 üzenetére
Pedig tuti valami jogosultság para lesz ez...
Legrosszabb esetben factory reset, aztán hajrá.
Próbálok kutakodni, hogy hol van mikrofon jogosultság állítási lehetőség. -
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta megvan ez a tab, most a leutóbbi online oktatás alatt munkára fogtuk. Tök jól ment, néha kicsit lassú, de működik. Múlt péntektől viszont nem megy a mikrofonja. a beszélgetést lehet hallani, de minket nem hallanak. Ami fura, hogy:
- Skype-on és Teams-en is ez a helyzet (teszt hívásokkor, vagy ütemezett értekezleten is)
- jack csatlakozón keresztül sem megy a mikrofon. Hallani hallunk a fülesen, de a mi hangunkat nem viszi tovább
- BT kihanogsítón is hallani hallunk, a mi hangunk nem megy átAz alkalmazások engedélyei között a Mikrofon engedélyezve van. Működött éveken keresztül, most egyszerre megállt. Ötlet (a factory reseten kívül)?
-
kpityu2
őstag
válasz ITHero.hu #6260 üzenetére
A Samu figyeli a tápfeszt is meg az áramot is, ha valami nem ízlése szerint van lekapcsolja a gyorstöltést. Valami olyan kell ami stabilan tudja az 5.2V-ot 2A mellett is.
-
ITHero.hu
csendes tag
Nagyon köszönöm!!!
Így akkor már gondolkodom abban, hogy "fejegység"-ként (is) fogom használni a tabot.
Csak ugye a fali töltőknél volt olyan tapasztalat korábban, hogy a (szintén gyári Samsung) 5v 2A töltő olyan lassan töltötte menet közben, hogy gyakorlatilag merült is használat közben.
Ha napközben megy a tab a kocsiban, akkor fut rajta a waze, megy a spotify, mindezt ha (reméljük nem olyan sokára lesz ilyen is) süt a nap, akkor kell majd sztem a max fényerő. Nem akartam volna úgy járni, hogy a reggel teletöltött tab, napközben szépen lemerül.
Este mindez ugye jóval kisebb para, mert egyrészt a fényerő jóval jóval kisebb, másrészt ugye 8-ig haza kell érni , szóval esély nincs arra, hogy lemerüljön...
Ha megjött a frankó mágneses tartó, akkor csinálok majd egy gyors tesztet, hátha másnak is megtetszik a 10,5-es "fejegység". -
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6258 üzenetére
Bocs, tegnap a szokásosnál jóval később értem haza, és már túl későn jutott eszembe, de most megnéztem neked. Lényegében ugyanúgy tölti, mint a lakásban, az autó nem járt közben, és ugyancsak SilverCrest márkájú az autóstöltő is. A kábel egy kínából rendelt BlitzWolf volt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6255 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy szereti a 2A-t. És a normális kábelt. Ha azt szeretném, hogy értelmes idő alatt fel is töltsön. Ilyen hoki 700mA-t tudó izékben felesleges még gondolkozni is... szerintem. Igaz nem próbáltam még kocsiban sűrűn, így vele nincs sok tapasztalatom (töltöttem már, de nem emlékszem), de egy S8+-om van, és azt hiszem valami kínából rendelt, 5V 2A-t tudó autós töltővel kb. majdnem ugyanannyi idő feltölteni, mint a hálózatival.
Holnap, ha nem felejtem el, akkor letesztelem. Van egy mérőkütyüm, majd megnézem mennyit vesz fel. Ez pl. egy 5V 2.1A SilverCrest töltővel van, a példa kedvéért most rádugtam:HR24.hu
-
ITHero.hu
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen autós töltőt használ a tabhoz?
Ugye a hálózati is 5,3V szóval gondolom autósok közül sem olyan egyszerű, h eszek valamit ami képes akár 12V-ot is leadni, aztán a tab annyit vesz fel belőle amennyi kell neki...Köszi! 😊
-
mokalade
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan pdf viewer appot, ami támogatja az osztott képernyős működést?
Már párat kipróbáltam, de nem jártam sikerrel. (Galaxy Tab S 10.5, Android 6.0.1)
Köszi! -
Prien
addikt
Németből rendeltem egy új szilikon tokot, a régi tok a hangszórónál elszakadt és már kissé be is volt sárgulva.
A gép meg csak bírja és bírja...A kevés is több a semminél.
-
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6247 üzenetére
Gyári 6.0.1 rom, nem próbáltam ezen mást, nekem nincsenek jó tapasztalataim custom romokkal. Működik, gyors, stb, de mindig hibádzott valami.
erzol valószínűleg ez hozhatta rendbe, a végén már mindent is nyomtam rajta egyszerre
Nem jött volna jól, ha másikat kellett volna venni, mert az egyetlen amiben értelmet látok az az S7(+) lett volna, annyit meg szándékoznék kiadni tabletért.
Még mindig jól megy rajta az amire használom, igaz már lassult a böngészés a net és a folyamatosan hízó appok növekvő teljesítményéhsége miatt.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6245 üzenetére
Gyakorlatilag lefagyott, úgy mint itt páran már írták régebben. Semmire nem reagált, többször is két percig nyomtam egyfolytában a be/kikapcsoló gombot, de semmi. Majd próbáltam, hogy össze-vissza nyomkodtam és nyomva tartottam a gombokat, aztán végül újraindult nemrég.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Lezsibbadt a tabletem, így még soha nem jártam, de úgy, hogy ki sem lehet kapcsolni, nem bírom újraindítani 47%-on volt.
Ráadásul letörtem a hátlap szélét a körmömmel!! mert kíváncsiságból megpiszkáltam, hogy le lehet-e szedni a hátoldalát .[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
ITHero.hu
csendes tag
Tegnap megoperáltam a T800-ast, kapott új szívet (alaplapot) és úgy nézem, hogy rendbe fog jönni! 😊 ❤️
Kérdésem az lenne, hogy rendes Samu falitöltője van (5.3v), de szeretnék venni hozzá valami autósat is...
Van ebben valakinek tapasztalata, hogy melyik autós töltő képes annyit kipréselni magából, amennyivel tölt is a tab?
Köszi! 😊 -
Prien
addikt
válasz rgabesz55 #6233 üzenetére
Nekem (is) állandó repülő módban van és úgy kapcsolom be a wifit. A következő tabomnál nem is kell a SIM foglalat.
Mivel kb.4-5 éve így használom, hetente 1x-2x van töltve, remekül bírja.
Most is erről fórumozok. Lecserélni? Amíg be nem adja a kulcsot, addig használom. Kíváncsi leszek, mikor lesz ez.Sokkal valószínűbb, hogy az 5-ös , 6-os Android hamarabb elévül, mint a Tab S.
Mondjuk ezt még könnyű rootolni, talán egy használható custom szoftverrel még évek múlva is jó lesz tartalmat fogyasztani.A kevés is több a semminél.
-
rgabesz55
kezdő
Nagyon nagyok vagytok! Tudom, hogy béna, de fel sem merült bennem a repülő üzemmód eddig, mivel elvoltam az üzemidővel. 2 éve viszont nem használom hálózaton a masinát, ezért adta volna magától...
Viszont így, hogy pár napja repülőbe tettem, az "ok" állapotról brutál jó lett az üzemidő
Ami nekem anno sokat dobott 6.0 alatt a sebességen, hogy letiltottam a sok vacak törölhetetlen alkalmazást (Flipboard, NYTimes, Telekomos vackok...) és korlátoztam egy csomó appot ésszerűen.
Pont ma mérlegeltem, hogy mivel meddig számolok tech eszközöket illetően, mikor és miből kell újat beszerezni. Szerintem ebben még benne van 1-2 év bőven, de tényleg csak tartalomfogyasztásra korlátozva.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz tPedro_ #6230 üzenetére
Nem tudom, hogy kinél min múlik, én a létező összes trükköt bevetettem ,hogy a 6.0 nálam ne akadozzon, ne merüljön, de végül feladtam, meguntam. Örülök, ha nálatok jól szuperál.
Jó ideig nem nyúlok hozzá már, amíg az 5.0 is el nem avul teljesen.A kevés is több a semminél.
-
zseko
veterán
válasz tPedro_ #6230 üzenetére
Ja, igen, repülő üzemmód nálam is bekapcsolva van gyakorlatilag azóta, hogy megvettem 2015-ben, így ez nem is nagyon volt eszemben.
Nekem talán kétszer volt újratéve a rendszer 215 óta, mert muszáj volt, de most sem ártana már neki, valami megint megzabálja a tárhelyet.HR24.hu
-
tPedro_
őstag
(#6215) Prien és (#6214) zseko:
A repülő üzemmód segített, a rádió rész fogyasztása így már nulla volt. (Jobban belegondolva lehet, hogy korábban is ebben a módban volt, csak az valaki a családból kikapcsolta, nekem meg nem tűnt fel és már nem emlékeztem, hogy annak be kéne lennie kapcsolva...)
Viszont érzésre továbbra is kevesebbet bírt, mint korábban.A köv. fő fogyasztó az ébrentartás volt. Minekután nem bírtam rájönni, hogy melyik app okozhatja és egyébként is, a megvásárlása óta nem volt újrarakva (sok volt rajta a már nem használt, vagy korábban csak kipróbált app), ezért csináltam egy gyári visszaállítást.
Na most úgy tűnik (kopp, kopp), hogy újra régi önmaga lett. Csinálok azért majd pár mérést és azt is megnézem, mennyit merül pl. egy éjszaka alatt, ha nem használom.
Egyébként 6-os Android fut rajta.
Köszi a segítséget mindkettőtöknek.
Ja és még egy furcsa változás történt:
A korábban használt töltőt egyik napról a másikra nem mindig akarta elfogadni, a töltés ikon piros X-szel volt áthúzva. Ilyenkor a csatlakozó ki-be dugása segített, másodszorra, harmadszorra már elfogadta, de sokszor már elsőre is jó volt.Most, a visszaállítás óta ezzel nem találkoztam. Nem tudom lehet-e hozzá köze, de mindenesetre érdekes.
-
rgabesz55
kezdő
Most, hogy mondod az appban tényleg nem opció már a 4K, de ez fel sem tűnt eddig.
Böngészőben ugyan elindul, de élvezhetetlen. Érdekes, mert anno ezen néztem az Avatart 4K-ban és nem volt gond. Most letöltöttem egy 4K tesztvideót és elindulni sem hajlandó.
Na mindegy, szerencsére az általam fogyasztott tartalmakhoz bőven elég a 1080p is egyelőre. -
rgabesz55
kezdő
Kíváncsi lettem és elkezdtem figyelni az akksit. A mostani teljesítménye:
Üzemidő: 3 nap 2 óra 27 perc - Kijelzó idő: 3 óra 27 perc
Végig hálózaton és Wi-Fin volt, de a mobilnetet nem használtam.
Megnéztem egy meccset HD streamen, 1 óra youtube aktív kijelzővel és 1 óra lezárt kijelzővel, plusz böngészés chromeban. Ami megdöbbentő volt, hogy a Horizon Go, amin a meccset néztem, összesen csak 1,4%-ot fogyasztott.
A hálózat és a tétlen mód összesen 7%-ot emésztett fel, ami szerintem elég jó, a kicsit több, mint 3 nap alatt. Most merült le, csinálok egy teljes feltöltést és holnap megnézem mit produkál egész napos nyúzás alatt.
Van valami program, amivel meg lehet megnézni, hogy milyen állapotban van az akkumulátor? Kapacitás, töltési ciklusok, stb...
A szoftveres részéhez egyszer sem nyúltam, mert a hétköznapi használatban eddig oké volt a gép, még így kicsit belassulva is. Ez a lassulás is inkább pillanatnyi megröccenés 1-1 weboldalnál. Viszont ez nem csak a gép hibája, mivel ezzel is foglalkozva látom, hogy mennyi botrányosan vagy egyáltalán nem optimalizált oldal van.
Viszont 5.0 alatt emlékeim szerint is fürgébb volt. -
Prien
addikt
válasz rgabesz55 #6225 üzenetére
Sajnos (vagy nem is annyira sajnos) az évek elteltek, jöttek az "utódai" a gyárból kifelé, de sosem éreztem, hogy cserélni kellene. Mondjuk én is tartalom fogyasztásra használom , semmi munka vagy játék.
Érdekes, hogy nálad jó a 6.0, én sokszor reseteltem, újra raktam, de egyszerűen merült, mint a Titanic... tétlen módban is. App biztosan nem okozhatta, ezt teszteltem.
A 4.4.2-vel a.legpörgősebb, készenléti módban nem merül, csak már kicsit elavult rendszer és a nagy kedcencem a Samsung böngésző nem telepíthető rá. A gyári böngészője a 4.4.2-nek használhatatlan.
Arany középútnak nekem az 5.0 tűnik.
-
rgabesz55
kezdő
Pont ma filóztam azon, hogy vajon használja-e még valaki ezt a tabot 2020-ban és örömmel látom, hogy igen. A mai napig imádom, mondom ezt úgy, hogy teljesen képben vagyok a mai legmodernebb készülékekkel is.
Nyilván változtak a felhasználói szokásaim és amire 2014-ben vásároltam, már alkalmatlan, de azért döbbenet, hogy még ma is hűen szolgál. Messze nem vártam ennyit...
A kis tábla élete pár sorban:
1. 2014-ben irodai pötyögős melóhoz vettem, a mobilitás növelése érdekében. Tökéletesen megállta a helyét és azért akkoriban ez a kinézet+kijelző kb a legjobb volt a piacon, de sok mai gépet is felülmúl.2. Még abban az évben volt garanciában alaplap, akksi és töltő csere. Összecserélték a töltőkábelt csomagoláskor és az kinyírta a gépet. Mentségükre szóljon, hogy 2 nap alatt megoldották és ezután 3 évig használtam napi szinten melóra és tartalomfogyasztásra hiba nélkül.
3. Meló fejlődött, igények mások lettek, beszereztem egy brutál, de könnyen hordozható laptopot, a tab meg ment egy évre a fiókba. Pár havonta azért elővettem bejáratni.
4. Gondolkoztam 2018 vége felé egy új masinán, hogy legyen min lesnem a meccseket (áldassék az élő TV stream ), de végül leporoltam ezt. Szereztem egy új bronz keretet, amit lecseréltem, kukáztam egy halom felesleges appot, felment rá a Digi, Horizon Go, Netflix, YT prémium és azóta szinte mindig jön velem, ha meccsnap van, vagy utazunk.
Én meghagytam a gyári 6.0.1. androidot, ami teszi a dolgát. Nem mondom, néha megröccen és ritkán van bug is, de az élő HD streamet simán viszi, 4K videókkal sincs baja YT-on, a kijelzőnek eddig semmi baja és az akksi is jól bírja. Komoly munkát, közösségi médiát és a netbankot már nyilván nem ezen végzem (biztonsági okokból), de tartalomfogyasztásra máig kíváló kis gép.
Amire szeretnék rámutatni, hogy tök felesleges mindig a legújabb dolgokra elszórni a pénzt. Kivétel, ha a munkád megköveteli és tényleges(!) előnyt/megtérülést jelent, legyen az anyagi vagy időbeli. Kis odafigyeléssel és tudatos vásárlással hosszú évekig használhatóak ezek az eszközök, még a mai brutális technológiai avulás mellett is. A tavaly vásárolt galaxy S10-em ugyanez a kategória szerintem, főleg a minap bejelentett 3 android főverzió támogstással.
+1 A mai napig van 100 ezer Ft körüli tablet a piacon, ami mindenben rosszabb, mitn ez a gép (főleg kijelzőben), miközben ezért max 35 ezer Ft-ot kapnék. #idotallosag #ostobasag
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz ITHero.hu #6221 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldaná-e a wifi problémát, de egy próbát megérne.
Nem kell root hozzá, csak letölteni a XEH vagy TMH 5.0 gyári romot, értelemszerűen a T800 vagy T805-höz valót. Boatloader számra figyelni, az stimmeljen és mehet felfelé Odinnal. Előtte reset.Viszont,ha még nem csináltál ilyet, akkor célszerű keresni valakit a közelben, aki segít.
-
ITHero.hu
csendes tag
válasz ITHero.hu #6216 üzenetére
Újabb fejlemények...
Ma úgy döntött a tab, hogy hanyagolná a Wi-Fi-t és a Bluetooth-ot...
A kis csúszka egy pillanatra úgy csinál mintha bekapcsolna, aztán kikapcsol...
Kezdem azt gondolni, hogy alaplap hibás a tab...
Esetleg valakinek valami ötlete?Akku csere előtt néha szarakodott a wifi, de az szimplán abban merült ki, h eldobálta a hálózatot, aztán újra csatlakozott...
Ilyet még nem csinált...Az akku csere után működött még a wifi, még mielőtt az lenne a tipp, h akkor sérült meg valami...
Bárcsak megoldódna ez (ezek) a probléma...
Sajnálnám kukázni... A legszebb kijelzős tabom ever... 😥 -
ITHero.hu
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is merülő bajom van...
A héten cseréltem benne akkut, bízva benne, hogy megoldja, de nem...
Oké, ráfért már az akkura is a csere, de továbbra is olyan hibákat produkál mint:
- idle módban óránként kb 10-15%-ot esik az akku (zsír új gyári samu) szintje.
- teljesen kikaocsolt állapotban (nem repülő mód) is merül az akku... 2-3 nap alatt kikapcsolva 100-ról 0-ra merül...
- csiga lassan lehet tölteni, pedig egy 5v/3A-s bitang töltő el küldöm bele a delejt...
-olyan mintha valami folyamatosan szívná az aksit... Pl használat közben is merül, mert nem tud annyit felvenni, mint amennyit elfogyaszt...Gyári rom van rajta, sosem piszkáltam szoftveresen.
Valakinek van ötlete, hogy mi okozza ezt?
Ja, mezei t800-as a tab.Köszi! 😊
Balázs[ Szerkesztve ]
-
-
zseko
veterán
válasz tPedro_ #6213 üzenetére
Mikor volt utoljára újrarakva? Nálam az segített, akkor már garantáltan lemerült egy napon belül, ha nem is használtam, ha meg igen akkor szemmel láthatóan csökkent az akksi. Bár akkor már ~6800 órája ment újraindítás nélkül. Azóta inkább időnként újraindítom. Nem olyan mint régen, mert megint sok felesleg van rajta, újra kellene neki egy FR, de azért két napot általában kibír, azt hiszem, nem figyeltem.
HR24.hu
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi kb egy hónapban nagyon elkezdett merülni a tablet.
Korábban használat nélkül egy hetet tuti bírt, kikapcsolt wifi mellett.
Most egy éjszaka alatt 30%-t simán merül, úgy, hogy hozzá se érek.Feltelepítettem a GSam Battery Monitor appot, amiben az látszik, hogy a Rádió rész meríti.
SIM nincs benne, és a wifi is kikapcsolva.
Én azt hittem csak ez a két modul használja, ezek szerint tévedtem?Nyilván nem mai darab, de eddig jól bírta. Hol érdemes kutakodnom? Vagy halni ment az akksi?
Nálatok kb hogy szokott merülni?Köszi.
-
kpityu2
őstag
Sziasztok. Jó pár éve használok egy t805-öt, de újabban elkezdett bootloopolni. Több-kevesebb próbálkozás és gombnyomogatás után elkapja, elindul a rendszer, de amint valami megterhelőbb app kezd dolgozni, újraindul. És vagy elkapja vagy nem, megint gombnyomogatás...
Már újratelepítettem Odinnal, gyári ROM, de ugyanaz az eredmény. Az újraindulás is csak sokadszorra sikerül neki, mert valahol megakad, újraindul, azután vagy eljut a végéig vagy nem.
Lehet ezzel még valamit kezdeni?Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Prien
addikt
Nos, a válasz igen, telibe ráküldtem a TMH 6.0-ra a XEH 4.4.2-t, volt bootloop, de egy reset után szépen dolgozik! Mintha megint lenne egy új tabom.
A Google Play és a Google alkalmazás sötét módja hiányzik csupán, a Samsung böngésző pedig elavult, sok oldalt meg sem nyit már, frissíteni nem lehet. Chrome van és Kiwi.Egyébként azon gondolkozom, hogy Re-Partition-al ráküldeni az 5.0 vagy 6.0-át mennyivel lenne másabb, mint a simán OTA frissített. Mert valahol írták, hogy az lenne a tiszta munka...
-
szabi001SA
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne hogy megoldható e hogy a tabot és a telefont úgy össze párosítsam hogy ha pl csörög a telefon a tableten tudom fogadni a hívást és a tabletről tudok hívást indítani a telefonon.
Tab: Galaxy tab s 10.5
Telefon: Galaxy note 8
Válaszokat előre is köszönöm. -
Prien
addikt
Vagyunk még felhasználók?
Olyan kérdésem lenne, hogy 6-os droidról vissza lehet menni esetleg büntetlenül 5-re? (Onnan meg 4.4-re.)
Csinált ilyet valaki esetleg?A kevés is több a semminél.
-
kerobi
senior tag
Igen a tab s2 docog. Filmezni es torrentezni kiváló masra nem igazan. En a böngészés es a sebesség miatt vettem s4et es nem fogjatok elhinni a tab s2nek szebb a kijelzője es nincs jelly effektus gorgetesnel. Tab s6 meg már igen drága. A huawei tabok kijelzoje nagyon gyenge.
-
zseko
veterán
válasz bupemko #6201 üzenetére
"Én mostanában sorozatokra használom elsősorban (Netflix, HBO GO, Plex)"
Sok másokkal ellentétben, mikor megvettem a tabletet, határozottan tudtam, mire akarom használni, és az egyik része az pont ez volt
Nálam nem jött elő semmi extra, ha sokáig nem volt újraindítva, az egyedüli az volt, hogy jelentősen rövidebb ideig bírta két töltés között, igaz akkor már ilyen 5000 óra körüli magasságban járt... egy újraindítás sokat segített rajta, igaz már nem olyan, mint 2014-ben, mikor megvettem, de még mindig elég jól használható.
HR24.hu
-
bupemko
senior tag
Én mostanában sorozatokra használom elsősorban (Netflix, HBO GO, Plex), ezek szépen mennek.
Gyerek szokott vele játszani még (Kid mode nagyon bejött, mert be lehet állítani napi limitet). Mostanában a Lego Nexo Knights meg a Minecraft a favorit, nem panaszkodott még, hogy gond lenne a sebességgel.
Ami nekem néha előjön anomália, hogy ha sokáig nem volt újraindítva, akkor hiába mutatja az élő wifi kapcsolatot, nincsen net. Ezt eddig egy újraindítás még mindig megoldotta.
Gyári legfrissebb Android van rajta, nem volt még kedvem/okom változtatni rajta.
Szerk.: prediktív billentyűzet hibák...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- Alcor Zest Q880S Táblagép
- Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (4+64GB, 4G LTE, vadonatúj, garancia: 2025.09.14-ig)
- Ipad mini 4 16gb tablet gold 95% akku állapot
- Oukitel OT8 6+24gb ram / 256GB Ips 11" Ips 2K felbontás dual sim 4db hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest