-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz spawn21 #1676 üzenetére
Semmi problémám nincs a tabbal. Nem tudom reprodukálni amiket írtatok. Soha nem állt még le böngésző, napokig megjegyzi a nyitott oldalaimat újratöltés nélkül. Youtube sem akadozik nálam, soha nem áll le. Chrome betát használok, tök gördülékeny minden. Egyedül a messenger szokott szarakodni, de az mindenkinél kaki órákat skypeolok rajta, semmi gomd vele. A ramból általában 2,5 foglalt. Amíg smooth rendszer nem érdekel mennyit használ. Nem vagyok előrébb ha több a szabad ram. Ha indítok programot, úgyis összehúzzák magukat a ramban és megy minden rendesen. Soha nem láttam még egy launcher újratöltést se. Gyárit használok, nekem tetszik. 10-13 program futtatása közben sem akadozik semmi. Nálatok valami gond van.
Teszteltem a youtube-ot. Jobb oldalt 4k videó megy miközben ezt írom és 5 oldal meg van nyitva. Semmi akadás. :/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest