- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Amugy az normalis hogy csak 700mb free ramom van ugy hogy nem fut semmi? Vagy szedjek le valami jo ram tisztitot?
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Valaki mondja el legyen szíves, hogy miként lehet a kezdő oldal mellől eltüntetni a Magazin-t.
köszönöm, és kellemes ünnepeket mindenkinek.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Ed Parker
nagyúr
válasz tepenzed #1195 üzenetére
Itt a lényeg,nem is ragozom tovább, ezt a tab S-t csak érdekességképpen vettem meg, mert nagyon olcsó volt.
Továbbra sem szándékozom átbútorozni droid platformra, rengeteg szoftvert vettem már ios-en, sokat veszítenék vele.Csalafinta: az a baj veled, hogy elvakult vagy mint az air topicban alcatraz3000 és emiatt elveszited az objektív szemléletedet.
Ezek csak tárgyak, nem kötnek hozzá érzelmek, hol ezt hol azt kapom fel, de azt hogy én most versenyeztessem őket, butaságnak tartom.
Ahogy tepenzed olvtárs is írta, mindkét gépnek van előnye és hátránya, hogy ki mit szeret ebből, ezt mindenki maga döntse el.
Nincs ezek mögött több, szerintem nyiss te is más irányba is, semmi értelme,ennek a kinek a fsza hosszabb játéknak.
Szerintem[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #1194 üzenetére
Szintén gratulálok, hogy nejednek jól választottál, értve ez alatt, hogy Tab S-t vettél neki...a másikhoz kevésbé.....Meggyőződtem róla, hogy az iPad, nem több, mint egy méred drága státusz szimbólum. Az a gőg, dölyf, kivagyiság, mely a márkához társul..elszomorító. ( Természetesen személyedet kivételnek tartom). A tapasztaltak alapján örülök, hogy Samsung Tab S tulaj vagyok. Bármilyen laggal is, de jó érzés.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1193 üzenetére
Hát igen, vannak emberek akik ennyivel is beérik.
De én nem ülök fel a troll vonatra, csak gratulálok hogy te jól választottál -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1191 üzenetére
Video formats supported: H.264 video up to 1080p, 60 frames per second, High Profile level 5.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1189 üzenetére
Persze, iTunes kell hozzá, van sok rajzfilm gyereknek.
Viszont konvertálni kell ha saját tárhelyre rakom, arra amit támogat az Apple, de ez nem nagy mutatvány, 8magos processzorral. -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1186 üzenetére
Akkor jó, nekem nplayer van, az csak ac3 most már, a dts-t levette a támogatott szabványokból, pedig én is megvettem.
Passz, a belső tárhelyhez nem férsz hozzá, csak az iTunes kezeli, de mivel nem vagyok fejlesztő, így nem is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz csalafinta65 #1186 üzenetére
Én is kifizettem a BS player árát, a teljes verziót vettem meg. Az iPad-nél a belső tárhely milyen formátumú? FAT32? Vagy speciális USA szabvány?
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1184 üzenetére
A droid sem támogatja csak mókerolással, ez nem platform függő, az app üzemeltetője nem fizette ki a dts liszenszet.
Ne égésd le magad -
csalafinta65
senior tag
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1182 üzenetére
Pl egy scroll le a ph-n, aztán fel ha más oldalra nézek, ez Safariban egy fejléc érintés.
Továbbá ha gyorsan írok állandóan ránagyít a galaxy mert zoomnak érzékeli.Jó ez a kijelző filmre, pontosabban jobb, az air sem rossz, viszont az arányok miatt sokkal kisebb a hasznos terület.
Meg itt droidon van dts támogatás. -
Ed Parker
nagyúr
Akkor tdk droid világban képben vagy.
Appokat gondolom a telefonon is használsz, ezek Tabon is megvannak.
Nekem két telefonom volt droidos, aztán visszatértem az iOS-re.Fura ez a galaxy tab s, nem rossz cucc, látszik hogy igyekezett a Samsung megcsinalni a kor elvárásainak, de azert lenne még mit reszelni a rendszeren.
Nekem konkrétan ez a ph-s fórumozás egy szenvedés rajta, viszont filmeket szeretek rajta nézni.
De gyors cucc, asszony nem szereti
Azt mondja neki ezen minden bonyolult es máshol van 4 év iPad használat után -
Beetlejuice
tag
Az XDA-s srácok elérhetővé tették az AC3 támogatáshoz szükséges file-okat, Ha rootolt készülnek a megfelelő system könytárakba bemásoljuk a file-okat, illetve beállítjuk az engedélyeket, akkor a rendszer összes lejátszója (ideértve a gyári samsungot is) ismerni fogja az AC3 formátumot.
Kiprobáltam, müködik full ac3 support, minden lejátszóban.
-
sly74
csendes tag
válasz Ed Parker #1178 üzenetére
Szia!
Örülök,hogy írtál!
Volt már androidos tabletem,de elajándékoztam(Így segítettem valakin,cserébe nem vártam semmit).
Most vettem a nagyobbik lányomnak egy Samsunk tab lite készüléket(ami jó egyébként),ill.a telefonjaim is már évek óta droid rendszerűek!A megbízhatóság,az időtállóság és az,hogy MŰKÖDJÖN nagyon fontos!!!!
-
sly74
csendes tag
A mai napon megrendeltem a S 10.5 Lte masinát.....de azért jó lenne dumcsizniróla.....vagy van arra egy másik állandó topic talán???
-
sly74
csendes tag
válasz csalafinta65 #1152 üzenetére
Nagyon határozott vagy!
Azért őszintén érdekel a véleményed!
Ami nekem nagyon bejön az osztott képernyő!!!!
Gyakorlatilag laptopot akarom kiváltani vele.Böngészés,Facebook,Youtube,Email-ek.....
A legjobban az érdekelne,hogy tétezik-e erre a tabletre jó,opcionizált és használható appok???
Egy-két játék(gyerekekenek,esetleg komolyabb nekem),és "valami" hasznos alkalmazások!
Várom a válaszod!
Akár privátot is küldhetsz,örömmel beszélgetnék erről a masináról....ha már egyszer veszek az legyen jó!
Üdv.Sly -
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #1173 üzenetére
mindegy azóta megleltem a megoldást
-
tepenzed
őstag
hogy tudok ultra power savinggel (szürke mód) játszani? pl hearthstonehoz bőven elég lenne
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1166 üzenetére
Nem magyar beszerzés.
Közben felraktam más progikat azok meg exynosnak mutatják. -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1162 üzenetére
Nem, az aszonyé.
De fura mert vannak itt ellentmondások, az exynos 1,9ghz a snapdragon meg 2,3ghz kellene hogy legyen.
Viszont ez nem az, az infó a geekbench 3-ból van.
Szóval most a tök tudja melyik ez.[ Szerkesztve ]
-
-
gabor_h91
csendes tag
válasz Ed Parker #1158 üzenetére
Értem soha nem voltam iso párti sőt ... És most is inkább a tab s felé húz a szívem És nem is az ár itt a lényeg ... hanem inkább az apróbb hiányosságok amik az air -ből hiányoznak ... És mivel úgy látom semmivel nem nyújtana többet az air így valószínű tab s lesz
Amúgy én itt nem az adott platformra fejlesztés miatt gondoltam, hogy veszek hanem amiatt, hogy üres óráimban ezen is lehetne programozgatni Persze erre egy txt progi elég de gondoltam hátha van valamelyikre olyan program ami miatt mindenképp az egyiket vagy másikat kellene megvennem Laptopot nem igazán van kedvem már cipelni ... Billentyűzet mindegyikhez van ahogy néztem. Úgyhogy még itt szeretném kikérni a véleményeteket hogy melyiket is lenne érdemes venni a tab S -hez ? Ahogy láttam magyarról letehetek mert sehol nem találok... De melyik az ami megbízható, letisztult, jól kezelhető? A gyári jó? vagy ?
Asus H97M-PLUS | GTX 970 Gaming G1 | i7-4790 | Corsair 16 GB 1600mhz | Corsair 550d | Samsung Galaxy s6 Edge
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1102 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
válasz gabor_h91 #1156 üzenetére
Mindkét platformra a legtöbb alkalmazás meg van írva.
Amibe az Apple jobb, zene, video és kepszerkeszto progik.
Alapvetően tartalomfogyasztásra a Samsung elég, játék már más tészta, de ebben sem rossz a Tab s, de az air alatt erősebb hardver van.Office mindkettőt van. Az airhez ingyenes.
Filmre én a Tab s-t venném, habár a hangja elég gyenge mind kihangositva, mind fülesen.
Az air meg rezonál, viszont az fülesen jobb.
Ha új, komolyabb játékokat játszanál, az air-ben több potenciál van, erről olvashatsz itt a ph - n is.
Nézd meg mindkettőt, a Tab olcsóbb, az air árban azért picit több. -
gabor_h91
csendes tag
Üdv!
Kicsit utána jártam a dolgoknak amióta kérdeztem. Most ismét szeretném kikérni a véleményeteket
S 10.5 vs Air 2 ...
Amire én használnám:
( Mivel sokat utazgatok és az egyetemi előadások között is általában rengeteg az időm )
- Film
- Játék
- Internetezés ( mindenhol van wifi így a 4G nem lényeg )
Itt a Samsung győz nálam.És most jön az ami miatt nem tudom hogy melyiket válasszam.
Mivel felvettek egy nagy céghez IT programozó gyakornoknak úgy gondoltam talán hasznos lehet számomra egy tablet. Nem tudom, hogy ebből a szempontól melyiket lenne érdemes választani? Van e olyan program az egyik rendszerre ami a másiknál nincs és nagyon jól jönne akár programozás vagy akár csak egy ppt vagy doc szerkesztésénél, prezentációnál stb.Köszönöm
GAsus H97M-PLUS | GTX 970 Gaming G1 | i7-4790 | Corsair 16 GB 1600mhz | Corsair 550d | Samsung Galaxy s6 Edge
-
törölt tag
Nekem a notebookot ilyesmire abszolut leváltotta, sőt, néha a telefont is, pl. buszon, ilyesmi. Munkára is használom néha, de inkább olvasni/javítani, mint írni. Érdekes módon a Swype virtuális billentyűzete (biztos az alap is jó, én ezt már telóra megvettem) nekem nagyon kényelmes, de tény, hogy kifejezetten zongorista kezem van. Én nem találok hibát benne, de az is igaz, nekem az apple nem alternatíva, így azzal nem is hasonlítottam össze. Ha az angol nem probléma, youtube-om rengeteg összehasonlítás van, a vége mindig az, hogy az air2 teljesítményének,funkcionalitásának kb. 80%át hozza a Tab, de ugye az ára sokkal jobb. Én még nem vette m észre, h bármi hiányozna, és nem akartam apple-t amúgy sem.
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #1152 üzenetére
nem hiszem,hogy attól vár tanácsot, aki pár hozzászolással előbb még tesztet kért az ipadról és rögtön rávágta,hogy messze alulmulja a tabot..
Inkább majd az megválaszolja és válaszolt is, aki mindkettő készüléket próbálta már huzamosabb ideig
-
sly74
csendes tag
Skacok!
Segítség kellene!
Hezitálok Tab S10.5 Lte ill.Air 2 között.....
Ár/érték arányban a Samu jobbnak tűnik.....
Olyan tabletet szeretnék,ami akár évekig kiszolgál....
Vannak jó és használható appok android tabra????
Köszi,előre is... -
oncsi
őstag
válasz csalafinta65 #1145 üzenetére
Ez a kijelző számomra most a valaha látott legjobb megjelenítő.
Én Plazma tv-t nézek, mert idegesít minden LCD (IPS) fekete színt hiánya, vagy a mozgókép megjelenítés hiányosságai miatt. A Plazma sem hibamentes (nekem kissé villog, meg azért ez a fekete sem tökéletes). De ez az SAMOLED nagyon hibátlannak tűnik. Nem biztos, hogy normál tv méretben (42' felett) ez ténylegesen igaz maradna, de várom, hogy kipróbálhassak egy használható méretűt.
A lényeg, hogy Note 10.1-röl váltottam és nagyon kiábrándító ha újra a kezembe akad az előd.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1145 üzenetére
En nem azt mondanám hogy messze alul múlja, sokkal inkább hogy az ipad kijelzője évek óta ilyen, ez jó volt 2010-ben de ma már azért vannak jobbak.
A samoled szemnek kellemes. -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1143 üzenetére
Két napja van meg az új air2, kell egy kis idő azért még.
Ami már most kiderült, a hang a vékonysága miatt rezonál, remeg az egész kijelző, a plusz vékonyítás miatt a szélei élesek, kicsit olyan érzésem van mint az iPad 2-nél, egy tok sokat javít rajta, viszont akkor oda a dizájn.
Maga a rendszer a nagyobb ram miatt elég jól működik, több app a háttérben fut, nem tölti újra, onnan lehet folytatni,sebességre nincs panasz, az most a legjobb a piacon.
Az akksi sztem gyengébb az elődhöz képest, bár elég jól bírja, takarékos a proci.
Kamera picit jobb, nagyobb felbontás, de képminőségben az iphonehoz képest a fasorban sincs.
A hálózat kártyáról gyorsabb, wifi-ről nem tudok mit mondani, sajna 10megas netem van.
Kb ennyi egyelőre. -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1141 üzenetére
Az olyan instant get, mikor megláttam a Samu samoled kijelzőjét és amúgy azt a vékony dizájnt.
Igen az enyém az air2 64gb LTE. -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1139 üzenetére
Nekem bronz tabom van,de csak a webes scrollnál laggol,de ezt be tudom egy androidos fícsörnek
Amúgy sztem frankó gép.
Itt van a kezemben egy air2, nincs az a lefosom a bokámat érzés, hiába gyorsabb. -
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #1137 üzenetére
De ez a lagg csak scrollozásnál van neked vagy bárhol?
-
tepenzed
őstag
mindenkinek ajánlom,hogy fontolja meg a következők fagyasztását: [link]
öregem olyan pöpec,gyors lesz a tablet utána,hogy rá sem ismertek
-
silentkiller
senior tag
válasz gabor_h91 #1095 üzenetére
Én itt vettem néhány napja az LTE verziót (bronz), 150-ben állt meg eredeti Samsung (titán színű) Book Cover-rel. Hivatalos magyar Samsung garanciával amelyet már meg is hosszabbítottam a MySamsung-on. Az a helyzet, hogy van pár bolt ahol bele tudsz futni kellemes kedvezményekbe és megkapod hozzá a magyar garanciát is csak figyelni kell és kérdezni.
Bár most úgy látom, hogy már itt is kifutottak az LTE-s bronzból.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
b.regius
tag
válasz lacuska74 #1123 üzenetére
Szervusz !
Én is csak gyári garanciás telefonokat vásároltam,általában szolgáltatótól. Előttem is írták,a prémium garancia megéri ha plusz 10 - 20 ezerrel többe kerül. A sufni GSM ? Ők az erősebbek, pláne ha vidéki vagy,s nem tudod személyesen intézni - "harciasan".
Megfontolt,jó vásárlást Neked, s Boldog Karácsonyt ! -
Ed Parker
nagyúr
válasz tepenzed #1126 üzenetére
Mikor megvettem jó pár tesztet futtattam,nekem a teljesítményével nincs bajom, erő van benne, az más dolog hogy az android soha nem lesz olyan sima mint az iOS még ha 16magos processzorral 8gb rammal is szerelik.
Viszont a kijelzője jobb mint az iPadé bármiben.A legnagyobb baj ezekkel a droidokkal, hogy minden cég telerakja mindenféle szeméttel ami megeszi a gép felét és a vicc ha leszedem magától frissül vagy le sem tudom tiltani a sok trágya Samsung es Google appokat.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
srácok én azt olvastam,hogy EU-ban bizonyos fogyasztóvédelmi törvények miatt akkor is javítja a samu a tabot, ha a knox számláló ,kattant' egyet.
Valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata?
Legalább egy kernelt felraknék..
-
lacuska74
tag
válasz b.regius #1119 üzenetére
Igen, ezért jöttem a topikba.Kérdezni...
Végigolvastam az összes hozzászólást, sőt másik két tablettét is, csak erre esett a választásom.
Nem értem a garancia dolgot, azért is kérdezek.
Vásárolok egy vadonat új készüléket, számlával.
Én úgy gondolom, ha valami baja van, akkor elküldöm, elviszem és megjavítattom.Esetleg kisebb árréssel dolgozik az eladó? -
tepenzed
őstag
Srácok nektek is laggol a tabon a hearthstone? Az a baj ezzel a géppel, hogy EU-ban a hülye exynos processzorral adják a tabletet amire a játékok egyszerűen nincsenek optimalizálva, usában meg kapják a jó kis snapdragont
-
WinZol
aktív tag
válasz csalafinta65 #1120 üzenetére
Az Euronics-os akcióról annyit, hogy ezekből nincs raktárkészletük.
Valamikor januárban várható a kiszállítás!!!!
Ezt nem teszed a fa alá!!
WinZol
[ Szerkesztve ]
-
b.regius
tag
válasz lacuska74 #1118 üzenetére
Ha vennéd a fáradtságot,csak az előtted levő kommenteket kellene visszaolvasni. Hmmmmm,.........,.csak "ezért"jöttél ide a topicba ?
Érdemes lenne az összes hozzászólást elolvasni.
Magam is ezt tettem,sokat tanultam,sokaktól.Minden fórumtársnak Boldog Karácsonyt !
[ Szerkesztve ]
-
lacuska74
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyivel járok rosszabbul, ha un. sufni gsm boltból rendelem meg ezt a tabot?
Mert kb 20 ezer ft-al lenne olcsóbb, gondolom a garancia ugyanúgy érvényes rá. -
andris94
csendes tag
válasz csalafinta65 #1113 üzenetére
Jaja szerintem is, megkérdezhetem hogy a samsung mintaboltokban mennyibe kerül, ha jól látom tmobilban 150990 az LTE valtozat.? Bár ez lehet csak online rendelés esetén, mert láttam 169990 ft-ért is a tmobileban ma meg még nem volt időm bemenni.
-
andris94
csendes tag
válasz csalafinta65 #1110 üzenetére
Úgy értem,sőt úgy kell lennie ha egy darab ajandék utalvanyt is hasznalok akkor is -15%(még utalványt is szereznem kell) de nezegetem a samsung mintabolt weboldalt es LTE valtozatban nem talalok ott (T805), de ennyi eleg volt a netezesbol bemegyek szemelyesen megkerdezem
-
csalafinta65
senior tag
válasz csalafinta65 #1110 üzenetére
2015.01.31.-IG
-
csalafinta65
senior tag
válasz andris94 #1109 üzenetére
Én múlt héten használtam ki ezt a lehetőséget! 55 ezer értékű utalvánnyal fizettem a bronz 10.5 LTE-ért. Telefonon azt mondták, hogy bár 2 hely van megjelölve, az Alle-ba menjek. ( úgy néztek rám, mint a fehér hollóra, még nem élt senki ezzel a lehetőséggel. 2015. 01 .15-ig tart egyébként)
-
törölt tag
válasz andris94 #1105 üzenetére
Esetleg ha tudsz Erzsébet ajándékutalványt szerezni, ahhoz van most 15%-os kupon.
"Minden Samsung okostelefon és tablet 15% kedvezménnyel
vásárolható meg a Samsung Allee és Pólus Center
áruházakban lévő mintaboltokban, amennyiben a vásárló
Ajándék Erzsébet-utalványt használ fel a fizetéskor."Ezt én úgy értelmezem, hogy nem az egész árat kell azzal fizetni, csak felhasználni utalványt a fizetéskor, de javítsatok ki ha tévedek.
[link] -
csalafinta65
senior tag
válasz andris94 #1105 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor érdemes az Edigital kuponos akcióját megvárni. Jövő év februárban várható, és 10-15%-al olcsóbban megveheted. Kb. 140-145 ezer ft-ért. Samsung garival érdemes csak megvenni. Ára az elkövetkező fél évben, függetlenül nem csökken 140 alá . Én jártam úgy, hogy Samsung tabot GSM üzletben vettem, és a sufni 3 hónap múlva megszűnt....Minden egyes "gsmes" példány vagy Olaszországból, vagy Német földről jön. Ilyen árú készüléknél szerintem butaság bukni 2 éves garanciát. Sőt, a 10.5 LTE-re( only wifire nem) prémium garancia jár.( házhoz jön baj esetén a műszerész,és vagy helyszínen javítja, vagy elviszi, és 1 nap alatt megjavítják a szervízben) ) Sajnos örök érvényű igazság, hogy szinte mindig a drágább az olcsóbb . Hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
-
oncsi
őstag
válasz andris94 #1103 üzenetére
A Samsung legnagyobb erőssége a garancia. Sajnos sokszor indokolt is. A gyári 2 év gari csak akkor él, ha ott veszed, ahol a bolt szerepel a Samsung oldalán is. A kis GSM boltok hiába ígérnek bármit is, másnap bezárhatnak, és sehol nem érvényesíthető a garancia. De amíg vannak, addig sem adnak ígazi szervíz hátteret. Az alacsonyabb ár sokszor (mindig) fekete importos készüléket takar.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
andris94
csendes tag
válasz csalafinta65 #1102 üzenetére
Köszönöm de ennyire nem sürgős még főleg nem holnap, még a hónapban sem ,de gsm miért nem? Garancia? Tmobilnal is 150 úgyhogy még az sem "vészes" ilyen kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz andris94 #1100 üzenetére
Szia! Rosszul hiszed. Nincs különbség a wifis procihoz képest. ( Bizonyos országokban valóban Snapdragon 800-al került forgalomba...sőt Korában már , ha jól tudom, 805-el is, felturbózott változatként). GSM-nél semmiképpen ne vegyél. ( van egy lekötött, de át nem vett bronz tabom, samus garival 135.990. Még holnap átvehető. Elektropark Műszaki áruház)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest