Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hurkalé
csendes tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Nocsak,nocsak!
Mégiscsak? -
mjoy
csendes tag
Próbáltatok külső tápegységgel ellátott vincsesztert rákötni?
Azzal menni kellene. -
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Lehet, hogy ott ahogyan nem enged másolni másik file kezelővel a külső SD kártyára.Le van tiltva az engedélyeztetés róla.
-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Én egyenlőre azt tapasztalom mindhárom vinyóval, hogy a tab megpróbálja árammal ellátni őket, de mintha nemigen tudná, ezért felismerni se tudja.
-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Szia, nem WD Passport.
-
sbalu1
senior tag
Három féle 2.5 colos külső vinyóval próbálkoztam (Samsung, Toshiba, WD) OTG kábelen keresztül, de egyikkel se megy a tab.Pendrive, Kártyaolvasó viszont O. K.
-
szabessz
tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Sajnos már nem tudom pontosan de egyik külföldi írta valaki WD ultrát neki elvitte.
Samsungot nem tudom miért nem viszi el annak lehet nagyobb áram igénye de lehetséges abból is valamelyik típust viszi. -
mjoy
csendes tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Szia ,
Érdeklődni szeretnék, milyen külső eszközöket (vincseszter,pendrive),és milyen
fájl rendszerű meghajtókat lehet csatlakoztatni a 10.5-höz.
Köszönöm.(holnap megyek érte...) -
sbalu1
senior tag
Kicsit megizzasztottam a kicsikét.Futtattam rajta egy igényesebb FPS játékot.Most éreztem először, hogy bemelegedett a hátulja, de nagyon jól ment.
Más, próbált már valaki rootolni? Olvastam róla, hogy létezik valami Towel root, ami ha jól értettem, csak valamilyen részleges megoldás és hogy emiatt nem ugrik a számláló, de csak a július 3.-a előtti kernelekhez jó.Viszont láttam, létezik külön Kit-kat-hoz való root file, amit az Odinnal lehet felflashelni, de avval már nyilván ugrik a számláló és úgy tudom, hogy ezt nem is lehet eltüntetni a dolgok jelenlegi állása szerint.Emiatt meg nem akarom elveszteni a 2 év garit. -
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Szívesen megnézném őket.
-
sbalu1
senior tag
Jobban megnézve valóban van rajta fólia, de a közepén, az objektíven lyukas.Nem tudom így érdemes-e egyáltalán leszedni?
-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Kösz!
-
K Melinda
újonc
Beex minibee tabletet szeretnék vásárólni lehet bele sim kártyát tenni??
-
sbalu1
senior tag
Az enyém is sietett volna, de lenyugtattam, hogy addig nem fizetem ki amíg leellenőrzöm a cumót, illetve a samus ügyfészolgálatom le nem ellenőriztetem a sorozatszámát.Kénytelen volt megvárni a procedúrát.

Más nézegetem a hátsó kamera ablakot, nem tudom eldönteni, szerintetek van rajta fólia? -
sbalu1
senior tag
Sőt már olyanról is hallottam Apple termék esetében is, hogy fel is robbant.A legjobb márkáknál is előfordulhatnak gyártási problémák.Eső után köpönyeg, de ki kellett volna próbálni a kütyüt mielőtt átveszi az ember, vagy ha az nem lehetséges, akkor rögtön a boltba a fizetés után az eladók előtt, illetve kiszállításnál a futár előtt.Én addig ki se fizettem az újmobilos futárnak, ameddig kibontva-bekapcsolva le nem csekkoltam a gépet.Sajnos, úgy látom, nagyon rossz irányba mennek a dolgok ebben a világban, minden téren.Valóban a samuval is kezd elszaladni a ló, gyári sorozathibás dolgokat gariban nem hajlandóak elismerni és ráhárítják a felelősséget a tulajra.Konkrétan pl. olvastam, hogy az új S4-es telók kijelzője belül képes mindenféle mechanikai behatás nélkül megrepedni és ilyankor azt mondja a márkaszervíz, hogy a tulaj leejtette.Külföldi fórumok is tele vannak ezzel a problémával.Ilyen, illetve hasonló hibák bármelyik márkával előfordulhatnak.Inkább az edigital eljárását tartom felháborítónak, pedig sokan azért vásárolnak náluk, vagy az MM-ben, nem kevés plusz pénzért, mert az terjedt el róluk, idáig legalább is, hogy nem szaroznak garis probléma esetén.Úgy látszik ez is kezd megváltozni a vásárlók, kárára.
-
hurkalé
csendes tag
Hááát erről beszélek!!Samsung +edigital=0.
Csakis iPad
-
csalafinta65
senior tag
válasz
mesehazy007
üzenetére
Az Edigital szégyellheti a pofáját! De a Samsung is, mert van képe ahhoz, hogy ezeket a krva drága S tabokat Vietnámban gyártatja...A profitéhség magas iskolája!!!! ( De a tabletre nem meri ráírni a származási országot. Piszkos banda. Tönkre verték a híres japán minőségű Panasonicot is....)
-
AS
félisten
válasz
mesehazy007
üzenetére
Minden készülék lehet gyári hibás minden gyártónál , te vagy az első itt most .
Persze igazad van én is nagyon mérges lennék , nagyon nagyon. -
mesehazy007
csendes tag
válasz
mesehazy007
üzenetére
Hàt gyerekek, eddig ez egy nagy csalódàs...
Megvettem edigitalba, de amint bekapcsoltam ràmjött az agygörcs.
Nem pixel hiba volt a kijelzôn, hanem egy bazi nagy fekete csík volt a kijelzô közepén keresztbe. Szar volt a kijelzô!
Azonnal vittem vissza!!!Na ott jött a màsodik sokk.
Nem akartàk kicserélni abba fos edigitalba.
Ràm akartàk verni a dolgot, hogy tönkre tettem...
Egy òràt kiabàltam a boltvezetôvel mire eljutottunk odàig, hogy ma kicserélik a mammutban.Sem az edigitaltól, sem pedig a készüléktôl nem ezt vàrtam...

-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Nálam az első, P1000-es tabomon, illetve a korábbi, nem buta telefonjaimon még működött ez az opció.
-
AS
félisten
Android egyre szigorúbb lesz. Az új az lesz hogy:
Saját appjait erőlteti a gyártókra a Google
A cég még több saját alkalmazást szeretne viszontlátni a partnerek androidos készülékein. Megszokhattuk, hogy minden nagyobb mobilplatform fejlesztője igyekszik saját alkalmazásait alapértelmezett módon elérhetővé tenni a szoftvert futtató okostelefonokon és táblákon, ezt pedig az OEM-gyártók saját megoldásai egészítik ki, még tovább bővítve a sokszor csak szemétnek nevezett appok listáját. A Google most ezek számát növelné, ráerőltetve akaratát saját partnereire.
A friss értesülés szerint a cég és az OEM-partnerek között létrejövő, illetve időközben megújuló szerződések azt mutatják, hogy a Google igyekszik még több saját alkalmazást ráerőltetni a gyártókra, illetve az azok által piacra dobott készülékekre. Ez a bűvös szám eddig 9 volt, vagyis ennyi, közvetlenül a Google szolgáltatásaira épülő appot (ikont) kellett jól látható módon, alapértelmezetten is elérhetővé tenni az egyes készülékeken, amelyek segítségével könnyen és gyorsan vehetünk igénybe olyan jól ismert platformokat, mint a Gmail, a Google+, a Drive, stb.
A cég a jelek szerint a jövőben 9 helyett már kereken 20 ilyen alkalmazást szeretne viszontlátni minden egyes androidos hordozható megoldáson, ezek pedig különálló ikonként, vagy akár egy közös, „Google” elnevezésű mappában kapnának helyet. Az operációs rendszer friss verzióinak használata mellett ez lenne a másik fontos szempont a partneri szerződések létrejöttekor, vagyis amennyiben a mobil platformra támaszkodó gyártók (Samsung, HTC, LG, Huawei, stb.) a jövőben is szeretnének kitartani a szoftver mellett, el kell fogadniuk a cég ezen kikötését.
-
hurkalé
csendes tag
Úgy látom ezzel a Tabbal nem kevés probléma van!Azt hiszem nem is vágok bele a vásárlásba.
Marad az iPad!!!!!

-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Nem értem, hogy egy régebbi android rendszereken működő dolgot miért kell így elcsesztetni, mint nekem az se tetszik, hogy már nem hoz létre meghajtót se ha feldugod a pc-re.
-
sbalu1
senior tag
Ez az elmélet azért sántít szerintem, mert a tab a saját file kezelőjén keresztül engedi másolni a belső tárhelyről a filéket az sd kártyára, csak sokkal macerásabb a dolog.Most próbáltam a PC-én ezeket a dolgokat és ott is csak az ablakos módszerrel engedi másolni a filéket, a TC-vel meg nem.Nagy marhaság ez az egész, olyasmi mint pl. a divixel volt annak idején.Lassan azután rájöttek a nagy cd-dvd lejátszó gyártók is a kicsik után, hogy csak úgy lesznek eladhatóak a vacakjaik, ha engedélyezik ezt a formátumot is.
-
JaniS
senior tag
Több elmélet van arról, hogy a Google miért csinálta ezt a KitKat-tel. Az egyik, amit ők is mondanak a biztonsági kockázatok csökkentése. A másik, hogy el lehessen adni a nem 16GB-val rendelkező modelleket is, mert ha minden telepíthető lenne SD-re és szabadon írható, olvasható, törölhető lenne, akkor lehet inkább ezt választanák. De ez már olyan konteós dolog...
A rootolást meg a knox trip miatt nem szívesen vállalná be senki (towelroot meg nincs hozzá). -
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Hát.. idáig ez az egyetlen problémám vele, bár tudom, hogy ez alapvetően nem a tab hibája.Egyenlőre úgy néz ki, hogy ezt majd csak a root fogja megoldani.
-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
De én nem látok infra ablakot az enyémen!Bocsánat, megvan csak ott kerestem ahol a kistesónál volt, de itt máshol van.
-
csalafinta65
senior tag
Szia! Neked ez olyan probléma, mint nekem az, hogy a külső vinyót nem kezeli....Jó nagyot égtem,mikor kollégám, a tavaly, tőlem megvásárolt Overmax SteelCore 10+ behozta, és az 1TB(!!!)-os külső HDD-t az "overmaki" gyönyőrűen beolvasta....És milyen márkájú volt a vinyó?! Samsung...no comment...
-
sbalu1
senior tag
Szerintetek nem kéne infrának lennie a tabunkon, mert az enyémen az nincs.Az MM-ben mintha láttam volna, de lehet, hogy csak a 8.4-esen láttam.
-
sbalu1
senior tag
Érdekes módon a fényképezőgépnek is enged menteni a külső kártyára, de ott se mindent, pl. a sorozatfelvételt ott is a belső kártyára rakja, biztosan a gyors írási igény miatt.
-
sbalu1
senior tag
Ettől féltem, utánanéztem, kell hozzá egy sd card fix tool, de annak használatához meg root jogok kellenek.Meg is rootolnám, de olvastam, hogy esetleges gariztatás esetén nem lehet eltüntetni ennek a nyomait, a két év samis garit meg nem akarom elveszíteni.Hogy ez milyen oltári sze.étség!A Solid Explorerrel se megy és a TC-ből is a legújabb van fenn.
-
sbalu1
senior tag
Szia!
Szerintem meg nem a file kezelőn múlik ez, hanem valamilyen valamilyen rendszerkorlátozás, de azért kipróbálom amit írtál.A saját file kezelőjéből műxik a másolás, csak avval sokkal körülményesebb a dolog.Mindig Total Commandert használtam a PC is és itt a droidosnál is megy a 2 ablakos mód. -
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Megkezdtem a beüzemelést, hosszú munka lesz.Egyenlőre elég jók a tapasztalataim, lecseréltem már az UI-t Go Launcher-re, fullra töltöttem az 58%-os töltöttségű akksit.Tényleg gyönyörű a kijelző, pláne ebben a méretben, jó döntés volt a 10.5 coll és kellően gyorsnak is tűnik minden, de majd belakva leszek kíváncsi, hogy mi mutat.Most avval vívok, hogy nem enged Total Commanderben másolni a belső tárról a külső SD-re.Már a 7.7-esemen is belefutottam ebbe a problémába, de nem emlékszem már hogyan oldottam meg.Remélem, hogy nem kell rootolni e-miatt.Nincs ötleted, ötletetek?Majd még írok róla.
-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Én is találtam olyan boltot ahol 105k lett volna a tabletem, de hamar kiderűlt, hogy kampó az egész.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Kb. 15 percet volt fent,,,,
-
sbalu1
senior tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Megvan a kicsike!
ujmobilok.hu.Már le is csekkoltattam a serialját a samu ügyfélszolgálaton és online be is regisztráltam, valamint megvettem a tokot (már benne is figyel) és a fóliát is.Nagyon jó ez a gyári stand tok, bár az ára is az.A fóliát késöbb rakom fel, holnap kezdem el belakni. -
csalafinta65
senior tag
válasz
mesehazy007
üzenetére
Legyél szíves, mesélj majd!
-
AS
félisten
Ujabb jó dolog lesz.
2015 töl Samsung készülékeken lesz Microsost world office. . Az hogy ingyenesen lehet tölteni Tab S re nem tudom.
De egyre több jó dolog lesz. Nokia Here maps pl. -
totj80
tag
-
totj80
tag
Elgondolkodtam egy ilyen gépen,mert most 399 frankért lehet kapni svájban ami 100 körül van átszámolva. Én ipad tabletes vagyok,nem tudom mennyire jönne be ez nekem,kiprobálnám hátha. Viszont ha nem tetszik el lehet adni otthon simán? És szerintetek jo ár érte? Csak ma van ennyiért,napi akcioban van éppen.
Mennyire jol futnak rajta a játékok és minden megtalálhato rá ami ipadre is?
-
Luser2000
addikt
válasz
mesehazy007
üzenetére
Én is Air után vagyok.
(Mondjuk előtte volt sok más Androidos tab is). -
mesehazy007
csendes tag
Annyira dicsértétek a samsungot, hogy lecseréltem az Ipad Air készülékemet és kipróbàlom ezt a cuccot.
Edigital-ba megrendeltem a tab s 10.5 lte-s verziót, ma megyek érte...
Este jól megdolgozom megnézem mit bír... -
sbalu1
senior tag
Úgy alakultak a dolgok, hogy +10k-ért eredeti samus garis tab lesz, kb. 15 órára ígérték az érkezését.Visszatérő vásárlóként 1000 pénzt engedtek még az árból.
-
sbalu1
senior tag
Kösz fiűk!
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!
Az enyém szürke importos, fehér lesz, 123.800-ért, 2év bolti garis és rendeltem hozzá gyári book tokot, valamint crystal fóliát.Előszőr a 8.4-es kisebbet akartam, de az MM-ben megfogdostam mindkettőt és a nyagyobb győzött.Most engedelmetekkel átköltözöm a testvér topikból ide.Holnap érkezik. -
Brada:D
tag
válasz
rayman2006
üzenetére
Rendben köszi a segítséget

Sajnos csak egy hónap múlva lesz rá pénzem
,de remélem hogy jó lesz mert nagyon tetszik 
-
Luser2000
addikt
1.Van rá esély hogy lejeb megy az ára mert szerintem elég sokba kerül?
Esély mindig mindenre van.
Van esélyem megnyerni ezen a héten a lottó ötöst?
Mennyi lenne az a "lejeb"? Kétezer? Ötezer? Huszonötezer?
Te is tudod, hogy az idő műlásával a műszaki cikkek eszmei és valós értéke is csökken.
Tehát esély az VAN RÁ. (Az én jóslatom - vagy ha így érthetőbb: BLÖFFÖM: a következő két hónapon belül egy 10-ot reálisnak gondolok)Privát: próbálj "használtat" keresni. Nagyon sokan mint a szemük fényére úgy vigyáznak az eszközeikre. Ki tudsz fogni - akár hazai Samsung - garanciális készüléket is. Minimum az ÁFA-val olcsóbban illik lennie ilyenkor.
2.Lehet e hozzá jó minőségű fóliát venni és tokot(ha igen akkor esetleg hol)?
LEHET.
Kinek mi a jó minőség.
Mennyit szánnál rá, hogy minőségi legyen?
Mostanság a nagyon vékony "edzett üveglapok" a "divatosak".
(Én sosem használtam. A Tab S 10.5-öt tokban hordom, szükségem sincs rá).
Pl. itt van valami.
Még a Samsung is kínál hozzá fóliát.3.Hosszú távra venném és félek,hogy egy idő után belassul a rendszer mivel androidról beszélünk.?
Mi a kérdés?
Kijelentetted, hogy belassul a rendszer, mivel Android.
Ha ezt tapasztaltad más készüléknél, akkor bizony itt is így lesz.Privát: én ilyet sosem tapasztaltam. Hozzá kell tegyem, hogy (akár az is lehet, hogy) azért, mert fél évnél tovább nem tartottam meg semmilyen Androidos készülékem. De azt gondolom, hogy ha pár havonta csinálsz egy "frissítő" teljes újratelepítést (akár csak ahogy a PC-ken "volt" szokás), akkor az itt is segít.
Ha valóban lassulna még ezek után is, akkor az nem a készülék hibája, hanem a szoftverek fejlődésének / frissítésének a velejárója. Illetve nagyon sokat számít az is, hogy az idő múlásával mennyit változik a saját szoftveres környezeted a Tabon.4.Mást is kérdeztem és kaptam egy ilyen választ ezeket a szempontokat adtam meg:
Privát: Mivel a Note 10.1 2014 már majd' egy éves modell, így az ára ehhez mérten viszonylag kedvező. Egyre több a kifogástalan állapotú és jó árú használt. Ez valós alternatíva lehet. És még az is lehet, hogy ráfanyalodnál a cerkás használatra. (Nekem volt Note 8.0 meg Note 3 és szinte alig használtam a ceruzát. Illetve néha jegyzeteléshez - ahhoz elég jó volt, de ahogy eladtam őket, le is szoktam erről). -
rayman2006
tag
Helló.
Pár hónapon belül biztos nem fog lemenni az ára Samsung tabok elég jól tartják árukat
Van sok fólia gyári Samsung is szerintem legjobb tok hozzá a gyári .book cover,van hozzá hasonló ebay-en jó áron.
Szerintem elég erős hosszú távra is elég lesz.Ha most akarsz venni Edigital-nál van 10% kedvezmény október 1-ig 144e-ért Wifi változat jó ár szerintem érte.
Én is itt vettem ilyen kedvezménnyel nagyon jó tab,megérte az árát.
-
Brada:D
tag
Hello
Erősen gondolkodok hogy vegyek egy ilyen tabletet kb(3hét vagy egy hónap múlva)
Kérdéseim:
1.Van rá esély hogy lejeb megy az ára mert szerintem elég sokba kerül?
2.Lehet e hozzá jó minőségű fóliát venni és tokot(ha igen akkor esetleg hol)?
3.Hosszú távra venném és félek,hogy egy idő után belassul a rendszer mivel androidról beszélünk.?
4.Mást is kérdeztem és kaptam egy ilyen választ ezeket a szempontokat adtam meg:Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik tabletel járnék jobban?Erre jött ez a válasz:
-Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
-Samsung Galaxy Tab S 10.5
Amire kellene/főbb szempontok:
+filmnézés
+internetezés(gyakran)
+naponta gépelnék rajta(iskolába használnám)
+át tekinthető adatelrendezés
+sokáig bírja töltés nélkül átlag felhasználás közben leginkább
+Ár/érték arány(maximum 130-150k)
+hosszú távra tervezek tehát örülnék ha egy év után nem halna be a rendszer és nem fagyna vagy lassulna be a hardver tehát gyors legye
A másodikkal, ha csak nincs szükséged az S Penre, valamint nincs problémád az AMOLED kijelzővel. -
gezatata
aktív tag
Sziasztok. most jó nagy badarságot fogok kérdezek.
az én tablettem LTE-s, és úgy néz ki jó darabig kártya nélkül fogom használni. emiatt fent az értesítési sávban folyton kint van egy ikon hogy nincs benne sim kártya .
El lehet ezt tüntetni valahogy vagy csak ha teszek bele valami kártyát? -
macii97
senior tag
Nem tudom nektek mit hoz a gép, de én 7 óra kijelzőidővel záron a napot. Ez volt a gép első napja, tehát rendesen volt tesztelgetve játékkal mindennel, szerintem ez remek. Nektek mi az átlag?
-
balika333
tag
Tudnátok ajánlani valami jó tokot a gépre? Néztem a Samu gyári book covert. De kicsit sokallom a 15 ezer Ft-ot érte. Az iPadhez használtam Macally tokot, meg voltam vele elégedve de sajnos erre nincs. Néztem a speedshopnál de nagyon nem győztek meg. Mit tudtok ajánlani? Előre is köszönöm.
-
csalafinta65
senior tag
http://www.expertreviews.co.uk/tablets/1400783/samsung-galaxy-tab-s-105-review-best-android-tablet-ever
-
balika333
tag
Igazából teljesen vállalható csak egyelőre szokatlan hogy több helyen akadt. Nyomtam egy restartot és jobb lett a helyzet. Sok alkalmazást telepítettem és lehet nagyon megtelt a memória. Egyébként hihetetlenül minőségi a gép nagyon tetszik.
Páromnak G3 telefonja van, és elég szépen fut. Jött pár frissítés rá és javult a helyzet. De ez itt off
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem az nem oda való de mindenki döntse el . Videóban is leszedték.

ujmobilok.hu.Már le is csekkoltattam a serialját a samu ügyfélszolgálaton és online be is regisztráltam, valamint megvettem a tokot (már benne is figyel) és a fóliát is.Nagyon jó ez a gyári stand tok, bár az ára is az.A fóliát késöbb rakom fel, holnap kezdem el belakni.
,de remélem hogy jó lesz mert nagyon tetszik