- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabessz
tag
válasz kovacs65 #199 üzenetére
Rootoltad akkor garancia is ugrott?
Nehéz rootolni?
Én is tervezem 10.5 rootolom.
Vissza nem lehet állítani könnyen nem vegyék észre rootolt volt?
Knox mire jó, honnét tudni,hogy ugrott?
Sd-kártyára való játék telepítést(áthelyezést) meg lehet oldani root nélkül?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Lehet a Tab S 10.5-öt úgy rootolni, hogy a KNOX ne billenjen át?
Aki már rootolta közülünk a készülékét, az hogy / mivel csinálta?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
Nos:
az adhat félreértése okot, hogy szerintem nem fogalmazol pontosan."Valaki használta már a GPS részét?"
Erre egyszerű a válasz, a kérdés is egyértelmű.
IGEN, valaki már használta a GPS részét. Pl én használtam."Előre telepített szoftver van benne?"
Mihez? Navigációhoz? Helymeghatározáshoz? Vagy GPS (koordináta) adatok megjelenítéséhez?
Gondolom, hogy navigációra értheted, mert legtöbben azt szokták használni egy GPS vevő esetében?
A Google Maps egy előre telepített alkalmazás (de ha valamiért nincs fent egy adott készüléken), akkor a Play áruházból ingyenesen le lehet tölteni.Ezen felül más, navigációra alkalmas szoftver nincs rajta előre telepítve, azonban a Play áruházból ez is beszerezhető. Vannak ingyenesek és fizetősek. Nyilván a fizetősek között könnyebb jobb programot találni. Én a Sygic alkalmazását használom, nem túl rég volt valami jó kis akció, durván 6ezer forint volt egy teljes EU (offline) térképcsomag. Kezeli ezt a nagy felbontású kijelzőt is.
Offline módban is megy?
A micsoda? A GPS? Vagy az előre telepített (gondolom navigációs) szoftver?
Pozíció adataid lesznek akkor is, ha nincs adatkapcsolatod (offline állapot, wifi vagy 3G/4G híján). Tehát egy (eltárolt) térképen folyamatosan láthatod hol vagy. Pl. a Google Maps megjeleníti az elmentett térképen hogy hol vagy (Magyarországon nem elérhető szolgáltatás!). --> azaz a GPS megy offline módban is.Offline navigáció: ha van (megvásárolt) külön navigációs alkalmazásod, akkor az is menni fog offline módban (pl. Sygic). A készüléken "előretelepített" módon meglévő Google Maps offline módban nem lesz alkalmas TERVEZÉSRE (ahhoz az adatokat ugyanis egy szerverről kell vennie). Ugyan ez igaz a Waze közösségi navigációs programra is (mert ott meg közlekedési adatokat / információkat kell lehúzzon egy szerverről).
Így tisztább a kép?
Üdv.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
mycsu29
tag
válasz Luser2000 #192 üzenetére
Ez volt a kérdésem...
De ezek szerint nem igazán ismerik a saját készüléküket a válaszadók...Akkor mégegyszer:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_tab_s_10_5_magas_kepesites/hsz_182-182.htmlSziasztok!
Valaki használta már a GPS részét?
Előre telepített szoftver van benne? Offline módban is megy?Előre is köszi
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
mycsu29
tag
válasz csalafinta65 #184 üzenetére
190 ezer forintért szerintem igazán mehetne benne offline is a GPS...
-
sirály69
őstag
válasz csalafinta65 #189 üzenetére
30...
Nekem csak teszt miatt kell.
Egyébként első napos érzésem szerint jól használható a mindennapokban is!Szerver Hosting Debrecenben
-
AS
félisten
válasz csalafinta65 #186 üzenetére
Note már nem is telo
Nekem telonak Note már nagy lenne. Most a Samsung Galaxy Alphát néztem ki az majd jó lesz nekem méretileg meg tudásilag is.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz csalafinta65 #184 üzenetére
Azért ez nem igaz a Wp-s Nokiában kiválóan megy offline a Gps de csak a Nokia Wp-k ben van.
630 al kiválóan elnavigált Pestre.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mycsu29
tag
Sziasztok!
Valaki használta már a GPS részét?
Előre telepített szoftver van benne? Offline módban is megy?Előre is köszi
-
sirály69
őstag
Ma érkezika gyári billentyűzet...., nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lesz használható....
Szerver Hosting Debrecenben
-
No.01
őstag
Megkerdezem itt is hatha tudja v.ki a valaszt...
Adott egy Galaxy tab pro (bar gondolom ez nem relevans) 2 felhasznalo van beallitva. En es a parom.
A gep az ove igy a kezdeti konfiguralasnal meg csak az o adati lettek megadva. (o a tulajdonos is)
Tegnap eszrevettem, h ha az en profilombol szeretnek atvaltani az overe akkro az ertesitesi savban a wifi, GPS... elott szerepel az en nevem. Onnan atvalthatok az o profiljara forditva viszont ez nem mukodik reven neki ott semmi sincs. Csak ugy mukodik a dolog, h kijelzo kikapcs majd bekapcs es a zarokepernyorol atvaltok.
Ez ilyen vagy csak v.mi nem jol van beallitva?Segitsegeteket elore is koszonom!
-
hue2000
tag
Jó tablet elég jó hardverrel és jól is néz ki
Az élet mindig drága
-
sirály69
őstag
válasz csalafinta65 #170 üzenetére
Sikerült! Újraindítottam a gépet és minden okés lett!
-
Luser2000
addikt
válasz sirály69 #169 üzenetére
Nekem frankón megy.
Cserébe nem tudok normálisan gépelni a Samsung billentyűzettel, mert ha szeretnék ékezetes betűt és nyomja tartom az adott karaktert, akkor megjelenő billentyűzet tábla kintmarad a képernyőn. Még kell bármit nyomni mégegyszer.
-
sirály69
őstag
Nekem nem megy a youtube videó lejátszás... hang van a kép is de csak állókép...
-
Luser2000
addikt
Vettem egy külső billentyűzetet.
Nem nagyon ismerem a kínálatot, meg a gyerekbetegségeket, így az első utamba eső üzletben választottam valamit.
Íme:ewent EW3142 típusjelzésre hallgat, magyar kiosztású, rajta az ékezetes betűkkel. Egyedül a hosszú í és Í betűk trükkösek, de az is fel van szitázva csak AltGr kell ez elérésükhöz.
2db AAA-s elem kell bele, csak BT úton kommunikál. MédiaMarkt, 7eFt. Win8, iOS, Android kompatibilitás.
Kíváncsi vagyok mennyit fogom használni és hogy kényelmetlen lesz-e amikor cipelnem kell.
-
Luser2000
addikt
válasz sirály69 #165 üzenetére
Én tegnap előtt az Alléban "fel is próbáltam".
Eszméletlen jól néz ki, de őszintén szólva nem tudnám kihasználni és drága (ott 40eFt).Tok (book cover) helyettesítőnek nem jó, mert különálló egység.
Billentyűre meg állandóan nincs szükségem.
Cserébe ha használnám állandóan váltogatnom kellene a tok és e között.
Ráadásul 40eFt-ért bosszantana, hogy nekem kell felmatricázni a gombokat (vagy nem, de akkor meg mindent meg kellene jegyezzek).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
gerii
addikt
Ahogy kézbe vettem, rögtön feltűnt, és ez nem fícsör, akármennyire is védeni akarod
(#161) csalafinta65
Igényes válasz, igényes embertől... Ki mondta hogy nincs rá pénzem?
Különben sem kötekedés, hanem egy tényállítás, amit mint mérnök állítok, hogy béna kivitelezés. Ezen kívül rendben van a gép. -
gerii
addikt
Ma kipróbáltam egy MM-ban. Nagyon vékony, nagyon könnyű, szép a kijelzője, viszont nem venném meg egy ordas nagy hiba miatt: a kijelző síkja fölött van a keret éle. Ujjbegy vakarásra, és retekgyűjtésre kiváló, de ritka nagy tervezési hiba 150.000+ -ért. Ezt amúgy nem ártott volna a tesztbe is beírni...
-
DDaniel
tag
válasz csalafinta65 #101 üzenetére
Köszi.
-
rayman2006
tag
Itt van új YouTube version 5.9.0.12 ebben már ki választható 4K videóknál 1440P lejátszás is.Ha valakinek nem frissítené most még automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz Luser2000 #149 üzenetére
Én gyári tokot kaptam hozzá az előrendeléses móka miatt...
-
Luser2000
addikt
válasz rayman2006 #150 üzenetére
a bekapcsoláskor olaszul fogadott,
a dobozban olasz nyelvű nyomtatott anyagok vannak,
a prediktív bevitelnél olasz és angol szótár volt települve gyárilag
ma az Alle-ban a Samsung is megerősítette (ITV régiókódos).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
AS
félisten
Az ilyen sufni xxgl stb boltok mindig más országok rendszerével hozza be , ez benne van .
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Luser2000
addikt
Valaki vett már hozzá tokot? Hol? Mennyiért?
(Bár naiv kérdés, még Tab S 10.5 tulaj is alig van...)----
Más:
Tegnap (az első) bekapcsoláskor jelezte, hogy van elérhető frissítés. Ez volt rajta eredetileg:
A jelek szerint az XXL egy olasz piacra szánt készüléket adott el nekem. (Itthoni Samsung gari így is van rá 1 év emlékeim szerint).
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz csalafinta65 #145 üzenetére
Megvettem. XXL.
-
kondás
tag
Nagyon szép készülék és a nagyobbik kijelző mérete is ideális, "kár", hogy már van egy hasonlóan jó ipadem.
-
Kékes525
félisten
Tetszik!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
Luser2000
addikt
válasz csalafinta65 #143 üzenetére
Cetelem kártyával vetted?
(Volt már, vagy ott intézték?)Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luser2000 #142 üzenetére
Helyes! Soha nem volt, csak wifis tabom. Szóval , ha ha bejáratott helyen veszed, 189.900 ft.( GSM -ben 155-158 között van) Én június közepe óta vártam a készülékre, megértem, ha türelmetlen vagy...Nem tudnál egy picit várni? Biztos, hogy lesznek szeptemberben is 15-20%-os akciók.A hivatalos ára biztos, hogy nem csökken ebben az évben. (Én múlt héten 161-ért vettem meg Samsung garanciával az Edigitalban. Reális értkét 150 körül érzem.) Éppen ma láttam a MM-ban az iPad air mellett. Az Amoledes kijelző a legjobb toronymagasan!
-
Luser2000
addikt
válasz csalafinta65 #141 üzenetére
Szia!
Kizárólag csak LTE-s verzió érdekel.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
Luser2000
addikt
Aki már használ ilyen készüléket, az hol és mennyiért vette?
A következő 7N vennék egyet magamnak.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
1697
tag
válasz Giorgio1313 #137 üzenetére
Galaxy Note 12.2 gyári bluetooth fehér bill,ami egyben tok is 103 eu!Ez még elfogadható ár....50 rongy az kicsit sokkkk..
-
bajaki
őstag
Alapvetően nem vagyok oda a Samsung termékeiért, de ez kifejezetten tetszik. Szívesen megnézném élőben. Eléggé fel lett magasztalva a kijelző, rossz nem lehet.
A kamera ténylég elég jó. Kissé irónikus látvány amikor valaki egy 10" környéki eszközzel fotózgat.
Az akkumulátor is elég jónak tűnik.Összességében tehát elég pozitív az összkép.
-
alibaba7
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a tablet elsosorban a kijelzoje miatt. Ezugyben viszont valahol belefutottam aggaszto hirekbe. Igaz, hogy hosszu tavon (1 ev) romlik a minosege? Nem emlekszem mar pontosan, de mintha azt irtak volna valahol, hogy 1-2 eves hasznalat utan a az AMOLED kijelzok szaturaltsaga, fenyereje romlik.
Ez igaz? Es ha igen mennyire jelentos ez?
Erosen gondolkozok egy ilyen kutyu beszerzesen, de ez meg aggaszt egy kicsit.
Elore is koszi! -
rayman2006
tag
Én se ajánlóm matt fóliát. Én is azt raktam először S5-re azt mondták jó lesz próbáljam ki .De nem lett sokkal jobb nap fénybe se és sötétebb is lett kijelző és pixelesebbnek tűnik a kijelző.Le is cseréltem hamar simára. Szép amoledre nem szabad mattot rakni.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
válasz csalafinta65 #126 üzenetére
Nem láttam még árat . Samsungbol meg 64 max amit láttam eddig.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Már csak ez hiányzik bele
-
sirály69
őstag
Ilyen dokkolót lehet már venni valahol?
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz csalafinta65 #120 üzenetére
Szerintem is jó. Végre egy olyan droid tablet a rengetegben, aminek az akkuszintje elég magas, de nem nehéz.
ívolt egy ideig egy Lenovo S6000L-es tabom is. Nálam az volt az egyetlen tab, ami hasonló üzemidőt tudott megfelelő sebességgel.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
csalafinta65
senior tag
Rendben.Én úgy gondolom, hogy az eredmény jó.10 óra feletti idő, nagy fényerővel( a Samunál az 50% nagyon világos!), folyamatosan nyúzva, világos böngésző oldalak, sok Youtube használat, csináltam több benchmark tesztet( kb.10-et, többször is) , kijelző folyamatosan ment, minden energia megtakarítás kikapcsolva.
-
HaZse
őstag
válasz csalafinta65 #115 üzenetére
Amúgy jelenleg vegyes használat mellett (Due HD távirányító, T-Home távirányító, böngészés, játék )Angry Birds Go, Legends játék) a játéj volt ebből 3x1 óra, a többi csak böngészés. Így 56%-nál ment 15 óra 50 per, Készenlétben meg ment eddig 7 nap 5 órát) Épp a fiam játszott rajta. Holnap reggel indítom a tesztet.
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
kátú
őstag
-
kátú
őstag
válasz csalafinta65 #115 üzenetére
megtudnál nekem nézni egy kép szerkesztést meg egy egyszeű videó vágást hogy mennyire fogja meg a tab ot?
[ Szerkesztve ]
It still works!
-
AS
félisten
Mozgolódnak dolgok Android téren .
Android YouTube app now supports 1440p resolutionNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Valaki kérdezte a nyomtatást, van benne ilyen menüpont ahol lehet keresni rá nyomtatóra söt bővítményeket is lehet rárakni. Azt hiszem ez lesz az.
-
HaZse
őstag
válasz csalafinta65 #108 üzenetére
Köszi. Mert ha emberi áron lesz, akkor valószínű, hogy beruházok egy ilyenre.
-
rayman2006
tag
Ez valóban nagyon jó tablet. Én is 1 hete használom 10.5 LTE-t megvagyok vele elégedve,nagyon szép színek és éles kijelző eddigi legjobb amit eddig használtam(Z2 tablet,Note 2014,TF701T,Ipad), akku idő is jó webezés+youtube kb.8-9 óra,semmi akadás,vagy fagyást nem tapasztaltam.Én használom SideSync-et is nekem mindig tökéletesen működöt Galaxy S5-el,fálj,képek,videók másolás vagy telefonon lévő videó nézése, és ha hívást jött telefonra gond nélkül átküldte tabletre,még több falon keresztül is jól akadás nélkül lehetett telefonálni, vagy videót nézni.Kiváló tab csak ajánlani tudom. Samsung ezt nagyon jól össze rakta.
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Jól sikerült ez a tablet, büszke lehet rá a Samsung, bár engem a kisebbik verzió jobban érdekel, elsősorban az ára miatt, de még várok pár hónapot mire esik valamicskét az ára, meg úgyse volt még tabletem úgyhogy elérkezettnek látom az időt hogy nekem is legyen egy.
-
kovacs65
senior tag
válasz csalafinta65 #102 üzenetére
Sajnos nem, mert kb 300 km-re vagyok onnan.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Euron
csendes tag
Az Asus tábla kontrasztaránya nincs elszámolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest