- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #54169 üzenetére
Hát persze, mert az semmit nem jelent stweaks al vagy boeffla app al azt fel kell tornázni mindent, és csak akkor mutatja meg mi is rejtőzik a chip ben! Próbáld ki.
Dobobazsy val is így indult a privát beszélgetésünk, mondta feltette perselust és semmi változás, mondtam tegye fel mellé stweaks ot , huzza fel a dolgokat rajta, és csak annyit tudott mondani nagyon durva, de itt majd ír róla pár szót szerintem ha olvassa ezt, hogy mennyivel nagyobb dinamikája és tere lett egyből, a mélyhangokról nem beszélve.Tudom privátot nem szabad megosztani, de szerintem nem lenne ellenére ezt ő írta nekem.
"feltettem a perseust és használatba vettem az STweakset, hangszórón jobb, fülessel brutális hangzást értem el. marad
ha tudom, hogy ebben a progiban ilyenek is vannak akkor nem tettem volna vissza a gyári kernelt" -
peter_27
aktív tag
válasz
mgTerminator #54166 üzenetére
csak az akku nem vehet fel többet, ettől a telefon használhat több áramot. Különben miután lecseréltem az 1A-es töltőt 2A-re akkor sem töltött volna navi alatt, hanem ugyan úgy merült volna mint az 1A-el.
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #54167 üzenetére
Volt már fent neked Boeffla kernel amiben Boeffla sound engine benne volt , és play store letöltötted a Boeffla app-ot beállítottad ahogy kell, és nem éreztél változást? (De gondolom ha ezt tapasztaltad az app részéhez (ami a lényeg az egészben, nem nyúltál)
-
peter_27
aktív tag
válasz
mgTerminator #54158 üzenetére
Nem biztos. hogy felesleges. Attól függ mire használja a kocsiban. Ha csak tölteni akarja akkor elég az 1A még a nexus-nak is mert max. 2x annyi idő a töltés, de ha navira is használni akarja akkor bizony kell a 2A. Én nagyon rég óta használom navira a telefonokat. LG O2X 1A-es töltővel navi közben merül is nemhogy töltene. Speedshopab vettem egy 2.1A-es töltőt, azzal már tölteni is tudta navi közben. Lett egy galaxy note-om, ez már sokkal érzékenyebb volt az autós használatra, de csak a kábelre! Töltőfej ugyan az, kábel ugyan az, de a note ezt nem szerette. Alig töltött. Navi közben meg merült is. Mivel ehhez nem volt gyári kábelem, ezért rendeltem hozzá eredetit, +2db utángyártottat. Az eredetivel töltött, még navi alatt is az után-gyártottal megint lassú töltésre volt csak hajlandó. Most az S3-nál ugyan ez a helyzet.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #54155 üzenetére
Nekem a 2A kell a Nexus 7 miatt, nem akarok 2 töltőt venni, de mindenféleképpen a gyári fele hajlok én is.
Az a baj a Speedshoppal, hogy nem írják oda mekkora a töltő, csak 1-2 esetnél. Így rendelni nem fogok, majd személyesen megnézem. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #54153 üzenetére
Itt nem ez volt a helyzet, hidd el. Semmi melegedés nem volt, a töltő nem bírta az S3-at. Vagy csak a töltők elöregedtek, és a terhelést nem bírták, még erre tudok tippelni. (Biztos többet vesz fel az S3 mint az S2) Illetve most megnézve a 2 töltőt, az egyik az asszony SE xperia mini pro-t meg tölti, S3 at nem! A másik meg leégett, mert iszonyat bakelit szaga van
Tegnap éjjel 13 fok volt, fűtés ment. -
Joachim
tag
válasz
mgTerminator #54126 üzenetére
Mentésem van, tegnap reggeli, arra álltam vissza mindegyik (06.29-i, 06.28-i kiadások) telepítésének próbálkozása után.
Ha wipe cachet és wipe dalvikot csinálok, akkor megmaradnak a programjaim és beállításaim?
Vagy azok csak akkor szállnak el, ha a wipe data-t is csinálok?
Egyetlen rendszer file amit módosítottam a mostaniban, az a default_gain.conf a hangerő miatt.
Ezt egy .zip-pel módosítottam Recoveryből, de érdekes, hogy azt írják, hogy felülír bizonyos értékeket az eredeti conf file-ban, viszont a CM alatt nem volt eredetileg ilyen nevű conf file.
Lehet azzal, hogy létrehoztam sikerült előidéznem ezt a jelenséget - mármint, hogy nem frissül? -
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #53869 üzenetére
Az látod lehet.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #53854 üzenetére
Samsung is úgy írja,hogy LCD.
Emailben legalábbis azt írták , régebben s3 -ra.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53864 üzenetére
Sehol, de ha van fent kernel (gyári) akkor teljesen mind1, hogy mi van fent, ergo simán rá lehet tolni a másikat. Igazából a wipeot sem írták még xda-n sem, ettől függetlenül én mindig wipeolok.
Amúgy volt úgy, (Nexus 7-en) hogy feltettem egy másik kernelt, és annak a saját beállításai voltak érvényben Stweaksben, tehát ebből kiindulva, valószínűnek tartom, hogy ha a beállítások nem jók az újhoz képest, akkor felülírja. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53846 üzenetére
Olyan nincs, hogy nincs fent kernel.
Ha érintetlen rendszerre tolod fel az új kernelt, akkor a gyárira rakod.
Én 2 wipeot tolok, és megy fel az új.
Ha van babrálva a kernel beállítása, akkor természetesen megy a default stweaksben. Sose volt ebből gondom.
S2-re volt kernel pucolo script, de ahogy néztem, az is csak formáz, wipeol. -
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #53846 üzenetére
Na köszi
Kicsit szenvedtem vele, mert a Goomanager nem talált újabbat rá, de Mobile ODIN-nal sikerült feltenni a tar-t
Jó cucc ez.
Szerk.: és ezzel már felmegy a PA. Köszi Terminator!
-
dancsuri
veterán
válasz
mgTerminator #53813 üzenetére
miért ne? a kernel felrakás az egyenlő a cserével, tök mondegy neki mi volt elötte
wájpolni sem kell csak romcserekor ajánlott -
trobi28
addikt
válasz
mgTerminator #53818 üzenetére
-
zlatan77
aktív tag
válasz
wipe cache/dalwik cache és nyugodtan lehet a kerneleket cserélni.
Volt,hogy egymás után 3-4-et is feltettem. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53818 üzenetére
Miért, te hogy cserélsz kernelt?
-
trobi28
addikt
válasz
mgTerminator #53814 üzenetére
Valami url probkémát ír.
Máshonnan nem lehet letőlteni? -
havri1
félisten
válasz
Wipe után? Már miért ne? Ne viccelj
-
trobi28
addikt
válasz
mgTerminator #53793 üzenetére
Le akartam szedni én is de telóról a link nem jó
-
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #53787 üzenetére
Persze bocsánat nem tudtalak pontosan idézni, de említettél valamit, hogy van jobb megoldás a TB-nél? Hogyan lehet végképp megakadályozni hogy fusson egy samus töltelékapp, amit amúgy sose használnék?
-
Anulu79
addikt
válasz
mgTerminator #53783 üzenetére
Gondoltam, hogy nem piára gondolsz.
Amúgy köszi a tippet. Ez meg sem fordult a fejemben. -
Anulu79
addikt
válasz
mgTerminator #53781 üzenetére
Az alcoholt nem pazarlom ilyesmire. Inkább a gyomromat fertőtkenítem.
-
válasz
mgTerminator #53698 üzenetére
csak nem olvastál vissza, különben nem írtál volna ilyet...
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #53698 üzenetére
Én még mindig azt mondom,hogy itt kernel/szoftveresen kéne javítani a Samsungnak ezen van a hagsúly . Nekem speciel elég, gyári rom+Nova launcherrel nem szoktak lenni akadások de, akinek van és aki panaszolja a memóriát,hogy "kevés" annak is megszűnne ha normálisan megcsinálná a Samsung a szoftverét és nem mindenféle baromság feature-t meg touchwiz-t b*szna fel rá. Felhaszálónak kell összebuherálni a telefonját,hogy megfeleljen szó szerint. Azért ez egy vicc. Nézzük meg a HTC romjait ,ott nincsennek ilyen problémák. De nekem mondom nincsennek ilyen "ramos" problémák megfelel teljesen.
-
válasz
mgTerminator #53687 üzenetére
tovább is van, mondjad még...
igen, mert android alatt a ram sosem elég, de legalábbis nem mindegy, hogy 1 vagy 2 gigabyte, akinek elég az 1 gigabyte, az használja, és ne pedig azt piszkálja, aki másként gondolkodik, ennyi! -
bkiky01
senior tag
válasz
mgTerminator #53688 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Nem ekkora kijelzőre gondoltam, hanem a felvett videók visszanézésére, mondjuk full hd monitoron.
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #53664 üzenetére
mas is unalmas. ez a ram dolog meg a sok vissza tero szar tema. megis itt vagyok.
-
Jadro
veterán
válasz
mgTerminator #53653 üzenetére
Egyébként tényleg érdekes így CM után az alkalmazáskezelő futó programok füle. Kb kétszer hosszabb mint CM esetén.
-
válasz
mgTerminator #53653 üzenetére
akkor egy picit segítenél nekem? csomó dolgot fagyasztottam, töröltem , max 120 mega szabad memóriám van.......(tudom , tudom ez android....de a felesleges cuccokat ne tárazza már be)
-
modd3r
őstag
válasz
mgTerminator #53576 üzenetére
Én kipróbáltam, hatalmas csalódás volt pl. a GTA 3 után.
-
Anulu79
addikt
válasz
mgTerminator #53528 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy valamilyen szinten nézi a telefonszámokat is a google fiókhoz. De így akkor már nyugodt vagyok.
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #53527 üzenetére
Mi az a cm? Valami linket dobj amit használsz épp legyen bármi is az, ha itt nem privátba.
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #53524 üzenetére
Melyik kernelt használod? Most neked ugy van hogy kernel plusz poweramp plusz gyári füles?
Perseus vagy Boeffla
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #53497 üzenetére
És ez nem ront a telefon élettartalmán, működési hibák nem lépnek fel?
-
CyberSoma
tag
válasz
mgTerminator #53485 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #53463 üzenetére
egyet értek. régen mindenkivel msnen beszéltem, de ma ez màr nem működik mert mindenki a facebookon lóg..
a gépen megkapom az üzenetet(már amikor), a messenger meg fáziskésésbe van vagy nem is jelez.. -
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #53434 üzenetére
nem erted a poent?
-
Jadro
veterán
válasz
mgTerminator #53363 üzenetére
Volt egy anomáliája nálam (pedig az alapoktól full wipe után tettem fel.) Frissítés után ha hívtam valakit, az hallott, de én a másik felet nem. Már a csengetési visszhangot sem hallottam. Egy fix permission megoldotta a dolgot eddig. Aztán a mai frissítés után nem tudtam vele telefonálni a fenti hiba miatt. Visszadobtam a régebbi romot, ami előtte is volt rajta, de nem javult meg. Muszáj volt gyalulnom és ha már így alakult, akkor gondoltam feldobom a gyári romot próbaképpen. (S3-on még úgysem használtam.
Egy kicsit tuti marad, aztán majd meglátjuk. Eddig az igényeim nagy részét sikerült lefedni ezzel is és az akku a mai napot tekintve messze jobb. Most nézelődök deodexed custom romok irányába is a jobb témázhatóság miatt.
-
Garsza
veterán
válasz
mgTerminator #53335 üzenetére
És hogy tudom letiltani? Mert ha belépek az alkalmazáskezelőbe és kiválasztom agyári Telefon alkalmazást akkor a letiltás gomb nem aktív, remélem érted mit akarok mondani
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #53331 üzenetére
akkor énins kihagyom
viszont egy leaked 4.2.2-nek már volna értelme LTE-n. kipróbálnám
-
dancsuri
veterán
válasz
mgTerminator #53317 üzenetére
egy pillanattal sem kell tovább nyomni
-
Zsolaf
addikt
válasz
mgTerminator #53287 üzenetére
Lehet...de nem biztos!
(#53286) ninjago nem értem kérdésed, bocs
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53209 üzenetére
Akkor majd más válaszol, aki ránézésre rájön, hogy elírás. Mert ha használnád, Te is rájöhetnél, hogy mit szerettem volna leírni.
Siyah kernel -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53202 üzenetére
Kijelzőre már tuti megvonták..vagy ha beég, ettől még cserélik?
(#53204) MunezXBK.: Na akkor mégis megvonták (egy részét).
-
válasz
mgTerminator #53173 üzenetére
butaság, elég megfelelően beállítani!
-
sb
veterán
válasz
mgTerminator #53117 üzenetére
Flash memória nem töredezik. Nem nagyon van értelme magának a kifejezésnek sem, ha nem HDD-ről vagy valami egyéb szekvenciális elérésű tárolóról van szó.
Más: stock 4.1.2 mellé milyen kernelt ajánlotok a gyári helyére? Amivel nincs különösebb gond. (Visszaolvastam és azt láttam, hogy CM10, 4.2-nél még vannak gondok, üzemidő, stabilitás, stb...)
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53152 üzenetére
Akksitol is függhet, bár új telefonnál..
Nekem 100-ról 90-re gyorsabban esik, mint 90-ről pl 80-ra.
Nem tudom érthető e mit akarok sugallni.
Most pl teljesen jól merül enyém is. Még csak 95% van. Tegnap már 80-at súrolta ilyenkor.
Szal passz. -
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53075 üzenetére
Passz.
Töltőn hagytam reggelig. Előszörre még csak Odin sem látta, semelyik. Nemhogy Download-ot előhozni! Ugyan!
Aztán kicsit később megtalálta. Nemtom miért, hogyan. Vagy 5.-ik csatlakozót kipróbálva /sajátjával semmiképp/. Ahány Samu csak van errefele.
Ahogy besárgult a port, abban pillanatban Startoltam. Még mielőtt újra elhagyná magát.
Azóta műkszik. Elébb nyomogattam, rendben van. Úgy nagyjából. Nem egy F1, de bírható.
Hálisten, mert szegény gyereknek csak augusztusban jut új telóra, addíg tán nem hal be újra. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53117 üzenetére
Dehogy haragszom, nem vagyunk egyformák.
Majd megoldom másképpen. -
sb
veterán
válasz
mgTerminator #53074 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de:
Töredezett? Memóriachip? -
törölt tag
válasz
mgTerminator #53088 üzenetére
Én is így tudom, a leggyakrabban a 32GB-os class 10 döglik be. Kicsit olyan, mint a túl nagyra fújt lufi szerintem.
Engem a márka olyan nagyon nem érdekelt, ez jó árban volt, viszonylag ismert gyártótól. Sebaj, garin belül halt meg (már a második). (;
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #53088 üzenetére
en egy no name 8g-s kartyat hasznalok evek ota. semmi baja.
-
--Rawlings--
tag
válasz
Nem mondtam olyat, hogy nem támogatja ezt. Amit leírtam ide azt a két Samsungos mondta 2-3 órával ezelőtt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
32GB-os eredeti Samsungom van, rajta kb 6-7GB zene és kb ugyanennyi kép+videó. A kártyán kb 2GB szabad hely van.
Ha rádugom a gépre és bemegyek a kártyán a zene vagy a DCIM mappába: kb 5 perc míg betölt odáig, hogy rá tudok kattintani valamire, vagy elindíthatom a másolást.
Újraindításnál/kártya kivételénél a lejátszási listáim rendszeresen megszűnnek létezni, és nem tudom őket sehonnan előkaparni.
Több zene nem jön elő ha rákeresek, pedig a kártyán rajta van.Tehát némi alapja azért van...
-
--Rawlings--
tag
válasz
mgTerminator #53064 üzenetére
Nekem ma azt mondta a szervizes itt, hogy az S3-al nem ajánlja a 64 gigást mert ha nagyon tele van a kártya akkor belassul a teló. Azt is mondta, hogy a samsung a sandisket támogatja egyedül, tehát ha bármi baja van a telónak kártyával tönkre megy ilyesmi akkor sandiksel garanciáznak.
-
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #53067 üzenetére
Gondolom a stickre, a bedugható 3G modemre... de akkor már miért nem dugja be a telefont?
Most komolyan ekkora madárságot kérdeztem?
-
apaszka
veterán
válasz
mgTerminator #53004 üzenetére
Ne ijesztgess! Azt rendeltem éjjel ! Mivel az AData meghalt hamar, kingston meg már csak rossz minősítést kap sok fórumon, gondoltam ezt próbálom ki most. Samsungom jól bírja, és a fiamnak adtam. Viszont drága, így lehet hogy mégsem az olcsóbbat kellett volna választanom? Tényleg olyan sz@r a sandisk?
Van kettő muzeális 4 gigásom belőle, de mindkettő frankó még, és ezért gondoltam jó választásnak.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
mgTerminator #53054 üzenetére
ez ok., de nincs időm már vele foglalkozni, így a legújabbat akarom egyből feltenni...., mert kb. fél óra múlva át kell(ene) adnom.
no mindegy. -
havri1
félisten
válasz
Tök jó, most van úton nekem is egy 32g-os ultra..Transcend-et akartam, de ezt ajánlották helyette, mert jobb
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53031 üzenetére
Tényleg nem voltam egyértelmű. Bocsánatot kérek.
Megyek inkább úszom egyet, amíg gondolkodik a telefon, hogy töltse-e fel magát...
K...a hideg lesz a víz. -
törölt tag
válasz
Szia! Koszi szepen. Nem, sajnos semmi sem latja. Win7es a gepem, de 7 eves, ugyh nem csodalom.
Formatalni sem tudom igy, remelem, nem lesz kedve senkinek a kepeimmel szorakozni.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53026 üzenetére
Sajnos nincs már. Utánanéztek.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53024 üzenetére
A srác azt mondja, szerinte le van merülve. Ezért tölteném. De úgy hiszem, nem veszi fel, ha csak villog a kijelző kikapcsolt állapotban.
Így meg hogy romoljam? Vagy azért hagyjam rajta s tölt? Most mondja, hogy Megállt a Samsungnál először, ami ugye bootlop, aztán még annyi sem.
Recoveryt sem tom előhozni. Valszeg olyannyira kimerült. -
foxymaxy
senior tag
válasz
mgTerminator #52943 üzenetére
"Beviszed a legtávolibb samsung szervizbe"
Ne szívasdmost csoszogjon el Koreába, asszem az ottani szervizek elég távoliak lol
-
Firkavadasz
tag
válasz
mgTerminator #52896 üzenetére
Mert nem friss android van rajta, ezt ő maga is mondta. A telefon is felajánlotta már a frissítést.
-
Firkavadasz
tag
válasz
mgTerminator #52883 üzenetére
Mert még nem volt Samu telefonom. Főleg nem ilyen
-
Firkavadasz
tag
válasz
mgTerminator #52874 üzenetére
Neked mi bajod van? Egy ezeréves x8-at ha összekötök a géppel, akármikor újratudom telepíteni/frissíteni az Android rendszert. Na nehogy már egy SIII-an ne lehessen. Fogj ki mást, ha kötekedni akarsz, barátom.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #52865 üzenetére
Azt nem tudom, hogy konkrétan azzal kihívhatod-e,szerintem igen. De pl kijelző vagy alaplapcserénél a szerelő szokta felajánlani, ha egy éven belül vagy, hogy nem kérsz esetleg egy akkut is? Hátlapot szintén többen kaptak már innen a topikból.. De mivel gari alá tartozik az akku egy évig, így ha az a gondod,, hogy gyenge, term. kapsz újat.
Szerk: A szervizes, ha háznál javít, általában tesz a romodra, max.vigyorog egyet. Ha elviszi a futár cm-mel, na az meleg pite és azt be is nézted.
Firkavadasz Nem ganézásból, de még nálad sincs és már "újra akarod telepíteni"? Miért , mi az oka?
Egyébként igen, van rá több mód is.. De ha még azt sem tudod,hogy mit fogsz nyomkodni, honnan tudod, hogy az nem jó neked? -
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #52847 üzenetére
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #52847 üzenetére
Miért kell hogy feltétlenül rendelkezzen a Samsung újfajta s3 LTE alaplappal?
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #52824 üzenetére
Feladtam már én is.
Leírtam még egyszer neki érthetően, ha ebből nem akkor amilyen rózsát szakított olyat szívjon(vagy hogy van ez ? ) majd.
(#52826) w333: Miért adod el?
-
kelzsoca
félisten
válasz
mgTerminator #52748 üzenetére
Az NTFS támogatás kernel szinten megoldható, az exfat pedig, mivel van modul insmod-al szerintem behúzható a futó kernel alá, de ezt tesztelni kellene.
-
sheep
addikt
válasz
mgTerminator #52619 üzenetére
az advance fórumban ugyanez volt...
felraktuk páran a leaked jelly beant még az év elején, mindent kitárgyaltunk a fórumban, majd amikor kijött a hivatalos és az emberek rászabadultak, ugyanazokat a kérdéseket feltették nap mint nap 28x, pedig le volt írva minden az 1. hsz-ben, mert addigra már minden hiba előjött
alig vették a fáradtságot hogy elolvassák
én speciel olvasom a fórumot minden nap, de szerencsére nincs semmi gondom a telefonnal, amit kellett megcsináltam (root, syah, stb), élvezem hogy minden működikhalszem optikáról nem hallott valaki amúgy?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #52619 üzenetére
Már március óta nem olvasom nap mint nap a fórumot, mert nincs ennyi időm, pedig jó lenne képben lenni.
-
apaszka
veterán
válasz
mgTerminator #52576 üzenetére
Vártam, valami biztatást, de nem jött meg. Ahogyan nézem, ez lett a megoldás. Semmi hiba egyelőre.
Azt viszont nem vágom, hogy 32 gigából csak pár mega nem áll a rendelkezésemre. Más karinál , vagy 10% ugrik alapból. -
Varszegig
veterán
válasz
mgTerminator #52576 üzenetére
ja, lehet blogot kéne írnia
zerge861: Steinheil curved
-
válasz
mgTerminator #52539 üzenetére
de azért olyan nagy baj nincs a telefonommal
ez a ram mizéria már tényleg egy picit szőrszálhasogatás
de miért ne lehetne róla beszélni
más...
Greenify alkalmazás valami qrva jó! Nem kell tiltani a google keresést, maps-t egyebeket, a greenify képernyőzárolás után megoldja helyettünk. ( a rendszeralkalmazásokat először TB-vel felhasználói alkalmazássá kell tenni)
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #52406 üzenetére
Röviden a Googy kernelről.... 4 óra használat után -22%, 20p kijelzőhasználat és alvó állapotban óránként -2%. Az android os ébrentartja, az android tuner pedig a fiókkezelőt mutatja hogy több mint 1000x ébresztette a telót. Szerintem nem annyira folyamatos a rendszer mint cm kernellel, így megy is vissza. Számomra fölösleges, de ti ettől függetlenül használjátok ha kell ha nem.
-
zozyk
addikt
válasz
mgTerminator #52406 üzenetére
Ezek közül melyiket érdemes használni?
Van valahol leírás róluk? -
válasz
mgTerminator #52407 üzenetére
En is, szigoruan csak igy..
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #52402 üzenetére
Nem, eleve, mert ritkán használom, mondhatni egyáltalán nem.
C0mann: én először rootoltam, majd rom managerrel cwm-et tettem, efs lementése, factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache (advanced menüben). Format system, format cache, format data, format preload, és fel a rom, majd a kernel.
Nem bízom már a wipeokban, S2-nél sokat szívtam.
Lehet van ezekben a lépésekben felesleges, de az egész egy perc max.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #52398 üzenetére
Hű a francba, természetesen az, hogy tartsa életben. Most átállítottam a rendszer beállításaira.
Bár ha fagyasztva van, elvileg ez nem lehet gond nem?
Kösz!(#52397) C0mman: GT-I9300XXEME2-Deodexed.zip <-- nekem ez van most fent, nagyon szépen megy Siyah-s3-v1.9.1-CWM.zip kernellel.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #52387 üzenetére
Fent van, de fixen fagyasztva titanium backuppal.
Nem akarom elkiabalni, de a siyah-al ismét jó. Restart is volt többször, és a SwiftKey is marad alapértelmezett billentyűzet.
Ja, a romot is lecsereltem egy újabb deodexed - re (XEME2 DEODEXED). Lehet ez is segített.
Tesztelgetem, aztán meglátjuk. -
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #52321 üzenetére
pl flash chipet (belső memória) simán cserélnek. erre van egy külön bga-zó gép
-
Piwi
veterán
válasz
mgTerminator #52318 üzenetére
Igy van, viszont nem csak gép tudja forrasztani.. Dolgoztam mobil gyárban és az igen összesűrített kis alkatrészeket is gond nélkül forrasztották ha az egyik lába nem volt jó vagy a gép ferdén ültette be
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #52318 üzenetére
Ne menjünk bele, mert még holnap este is érv / ellenérv off lenne ;-)
1., fingom sincs mi baja a telefonnak, amitől nem alszik a wifi.
2., ha pl egy modul, már miért ne cserélhető az az 1?
3., Lehet én képzelem csak, de én már láttam embert ( műszerészt) ónszippantóval a kezében, telefon alaplap és ha hiszed ha nem, még PC alaplap felett is dolgozni.
4., Mivel nem értek hozzá ( viszont érdekel a téma ), ezért kérdeztem.Szerk.: Ja a másik meg az hogy már nem 1 embernek cseréltek lapot és azzal megoldódott minden hiba, nem hogy új kelett volna helyette
<-- ezt nem értem.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #52316 üzenetére
És most te azt hiszed ez humoros volt? Szörnyű, komolyan.
Javításról esetleg nem hallottál?
Honnan kellene egy usernek tudni, hogy egy wifi beragadást nem okozhat e egy pl wifi modul hibája?
Ami ne adj isten 3 forrasztásal cserélhető?
Mert pl én nem örülnék neki, ha komplett alaplapot cserélnének egy ilyen apróság miatt.
Új alaplap újabb hibalehetőség. Mert mint tudjuk, nincs 2 egyforma lap.. -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #52301 üzenetére
Vagy van ingyen.
-
defymoto
senior tag
válasz
mgTerminator #52213 üzenetére
Ez így egyszerűnek hangzik, de nem tudom hogyan csináljam. most próbáltam meg, és ez bonyolult...
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #52140 üzenetére
A halnak az optikai szeme.
-
defymoto
senior tag
válasz
mgTerminator #52122 üzenetére
rendben, köszönöm
-
defymoto
senior tag
válasz
mgTerminator #52120 üzenetére
Miért? szerinted rossz döntés? És mikre figyeljek?
-
g0n21
senior tag
válasz
mgTerminator #52088 üzenetére
Mi lenne, ha beégetné a kijelzőt? Az nem történhet repedés hatására, tehát ELMÉLETILEG garancia alap...
Bwidgettel nem nehéz, max 5nap, wakey-vel, el ne aludjon...
Viszont ha beégeti és nem cserélik úgy sem, az végképp szívás, marad a 39k -
Laca1212
őstag
válasz
mgTerminator #52049 üzenetére
Igazán köszi!
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #52036 üzenetére
Köszi
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #52033 üzenetére
Mi ennek a programnak a neve ? és 100% hogy működik ?
-
Frozzy
őstag
válasz
mgTerminator #51961 üzenetére
hogy mi ?
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #51936 üzenetére
Hy barátom!
Most kéne rólam fotó.Vagy 6 órát vezettem... Hulla vagyok.
-
korcsillio
addikt
válasz
mgTerminator #51872 üzenetére
Igen ismeretlen(volt eddig)
De egyébként újra fenn áll a probléma...Nem csak hívásnál,előjön ha csak pl. lépkedek a menübe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest