Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #81872 üzenetére
[tartalom törölve]
Köszönöm szépen a részletes infokat! Igazán informatív volt!
Az a helyzet, hogy az a wake up lag magyarázat nem nyugtat meg. Mély alvás? Nem veled szeretnék kötekedni, de kollégáknál, barátoknál látok más más telokat, de wake up lag-ot sehol... Még kétpálcás vackokon sem. Tehát csak az S3 "mély alszik"?
Az igazság az, hogy lassan kezdem unni a romolgatást, azért van ennyi kérdésem. Szeretnék biztosra menni. Valahogy ez az S3 az első telefonom, amit nem is sikerült belakni, megszokni, mert mindíg sz*r volt és ROM-ot kellett cserélni. (a gyárival kezdte, azért root-oltam).Még rágom egy kicsit a dolgot. Én is gondoltam rá, hogy CM11+Xposed modulokkal is el lehet jutni ide. Sőt, van Boeffla Tweaks is. Ezeket most is használom 4.1.2 alatt (csak Gravits Box nincs).
Köszi még egyszer mindent! Ez a wake up lag akkor is szégyen!Jut eszembe! Az AOSB-vel is volt Wake up lag?
elég ennyi is! - Morris
Egyébként a Galaxy Express is mélyaludt!
[ Módosította: Morris ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest