Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
balazs1022 #69720 üzenetére
Vagy vissza másolod, vagy Kelzsoca appal rakod vissza. Az mg2 est is őrizd meg. Ha másra nem lesz jó, emléknek. De ha nincs, akkor biztos kell egyszer.
Szerk.
Nekem vagy 8 van MG 2 ről, és MG4 -ről vegyesen mentésem. De vagy 5 helyre mentve nálam, plusz a fiamnál is.
Mikor elmászott az IMEI nálam is, és nem tudtam telefonálni, majd szét vetett az ideg.
Akkoriban még nem igen voltak ilyen jó segítségek, és leírások. Az xda -n találtam segítséget, de nem volt sikeres. Aztán vagy három óra szívás után az eredeti modemet is flasheltük, mikor vissza állt minden.
De rengeteg külföldi oldal böngészése után sikerült.Ha valaki neki áll , ezért mondjuk, hogy mentés, mentés, mentés. Más kárán tanulni jobb....
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest