- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz balazs1022 #69720 üzenetére
Vagy vissza másolod, vagy Kelzsoca appal rakod vissza. Az mg2 est is őrizd meg. Ha másra nem lesz jó, emléknek. De ha nincs, akkor biztos kell egyszer.
Szerk.
Nekem vagy 8 van MG 2 ről, és MG4 -ről vegyesen mentésem. De vagy 5 helyre mentve nálam, plusz a fiamnál is.
Mikor elmászott az IMEI nálam is, és nem tudtam telefonálni, majd szét vetett az ideg.
Akkoriban még nem igen voltak ilyen jó segítségek, és leírások. Az xda -n találtam segítséget, de nem volt sikeres. Aztán vagy három óra szívás után az eredeti modemet is flasheltük, mikor vissza állt minden.
De rengeteg külföldi oldal böngészése után sikerült.Ha valaki neki áll , ezért mondjuk, hogy mentés, mentés, mentés. Más kárán tanulni jobb....
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 Mini 128gb
- Samsung J3 (2017)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest