- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati182
aktív tag
sziasztok valaki tudjamitől kezdett el belassulni az s3 legalbbis az enyém eleggé olyan szakadósan lassabban viselkedik mint anno amikor normálisnak véltem.
Csináltam biosból resetet is de valahogy nem érzem jónak a dolgot valami ötlet? egyébként független és 4.1.2 van rajta gyári verzióban.Ha valaki talakozott már hasonló problémával akkor írjon pls.
Hozzá tenném még, hogy mikor hard resetet csináltam nem backupból mentettem vissza a programokat hanem újra feltelepítettem, és nem is mindegyiket, nincs is fent sok program a telepített fülre kattintva egy oldalt sem foglalnak el jelenleg...
mobilról írtam bocsi a hibákért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest