- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
bmt50
senior tag
Jogos! Ha nagyon melegszik, akkor ott valami gond is lehet!
Viszont azt se felejtsük el, hogy most extrém meleg van. Így a telefonok alapból is melegebbek, töltés közben ez fokozódik. Az 5 hónapos A32-m is melegszik töltőn, pedig az patika állapotú.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
válasz ArthurShelby #42894 üzenetére
Nekem kb. 1 éve írkál ilyeneket a Samsung Members. A melegedést lehet csökkenteni a gyorstöltés kikapcsolásával, megszűntetni nehéz. Mondjuk ha töltés közben nem megy a kijelző, akkor nem lesz meleg annyira.
Azon egy ideje gondolkodom, hogy veszek egy gamer hűtő ventillátort az Aliról, amit csak rá kell pattintani a hátuljára. Viszont nekem akksis tokom van, ami vezetékmentesen tölt, szóval így sem egy zseb-barát méret. Ha még rátennék egy ventit, akkor végképp batár volna.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
válasz ArthurShelby #42894 üzenetére
Ha forrósodik akkor felpuffadhat, tönkreteszi a kijelzőt, szétnyílik, és persze tűzveszélyes.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
ArthurShelby
addikt
-
Barto
aktív tag
Nem tudom sajnos pontosan mit tettek bele. Fél év garanciát adtak rá ugyan úgy, mint a SES-ben. Nem akarom védeni őket. Extratel GSM a neve. Ha jól tudom nem két napja vannak ott.
Már mindegy is.
TaaT: nem jutottam el odáig, hogy feltöltsem valahova a képet, nagyon hasonló görbéim vannak."like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
bmt50
senior tag
Ha 8-ba megállt az akksi csere, akkor vagy nagyon olcsón tudtak jó akksit szerezni, vagy nagyon olcsón szereztek szar akksit és ragasztót. (A nagyon olcsón dolgoztak opciót kihagyom)
Alin-n a már megbízhatónak számító NOHON akksi szerelő készlettel 6140Ft, ami még itthon kap 27%áfát és így 7800-ért van a kezedben, amivel még dolgoznod is kell (pl. ügyelve, hogy ne repedjen a hátlap mikor leszeded, vagy hogy az ujjlenyomat olvasó szalag kábelét ügyesen húzd ki, majd a végén tedd vissza.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
veterán
válasz kulu22 #42890 üzenetére
Nemcsak akkut, de kijelzőt, házat, modulokat, stb. stb. is csak 1 évig szoktak a termék gyártásának befejezése után raktárra gyártani az eredeti gyárban.
Csak éppen egy kijelzőnek tök mindegy, hogy hány évig áll a raktárban, de az akkunak nem.
Az utángyártók lehet, hogy még mindig gyártják, ma már utángyártottat érdemesebb venni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kulu22
aktív tag
válasz Donki Hóte #42887 üzenetére
4 éve adták ki, csak egy évig gyártottak eredeti akkut hozzá?
-
Barto
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
TaaT: pontosan ugyan ez. De elvileg nem fut semmi. Néztem.
Napi újraindítás lesz?
Donki Hóte: most nem a SES-ben voltam. Itt Debrecenben a Nyugati utcán van egy Samsung/Apple szervizt is magába foglaló GSM bolt. Ott cserélték, helyben 20 perc alatt. Az akksit előtte rendelték, mert nem volt készleten. Elvileg gyárit raktak bele, ez volt a duma. Igaz a SES 17.000-t mondott erre, ennyi volt tavaly is. Most ebben boltban 8.000 volt. Nem zavar, ha nem gyári, nincsenek illúziók, csak menjen még egy évet tűrhető módon. Most nincs keret új telóra, még az sem tudom mit vennék. Az árak az egekben, tanári bér sehol.
Akkor érthető, ha nincs gyári akksi 3 éve, hogy miért ment csak egy évet, amit tavaly tettek bele. Kinos volt, hogy egy buliban hajnal 3-kor taxi híváskor a diszpécserrel folytatott beszélgetés kellős közepén kikapcsolt.[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
veterán
-
TaaT
nagyúr
"Teljes töltésről estére 36 %, úgy hogy tegnap egész nap alig nyomkodtam (festettem)."
"Van melegedés is időnként, nem tudom mihez kötni."
Nálam is ilyen az utóbbi időben, korábban simán 60% fölött értem haza munkából, de néha 70% is előfordult ha keveset nyomkodtam. Manapság ugyanakkora használat mellett ilyen 40-30% marad a telóban 17órára."Nem emlékszek, hogy lett volna battery drain ezzel a telóval."
Szerencsés vagy, én már szerintem min egy éve küzdök ilyennel.Give them hell Ukraine!
-
Én még nem cseréltem benne aksit, ha keveset nyomkodom max 75% -ig merül estére és 1% is megyen elég sokat még. Lehet valamilyen elöregedett alkatrész miatt fogyaszt neked sokat, áramszivárgás, kicsi zárlat, valami nincs rendben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Barto
aktív tag
Kedves Fórumozók!
A megjelenést köveken fél évvel vettem a telefont, amikor bezuhant az ára. Tavaly nyáron cseréltettem benne az aksit a SES-ben. Most megint megint kellett, 30-40% között kikapcsolt.
Most jó, szépen megy 10% alá is.
Ami furcsa, hogy relatív gyorsan merül. Teljes töltésről estére 36 %, úgy hogy tegnap egész nap alig nyomkodtam (festettem).
Akksi csere után azonnal FR-t csináltam, nem minden app került vissza.Értem, hogy az alkalmazasok erőforrás igénye nőtt a megjelenés évéhez képest, de ennyire? Van melegedés is időnként, nem tudom mihez kötni.
Nem emlékszek, hogy lett volna battery drain ezzel a telóval.
Vagy csak öregszik?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerk.: nem használt gyárilag telepített alkalmazások tiltva, vagy eltávolítva.
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
bmt50
senior tag
Az elmúlt hónapokban sokszor beszédtéma volt az akksicsere utáni vízállóság. Most az ausztrálok b*szták meg a Samsungot a félrevezető reklámok miatt, az S9 fénykorában is:
[link][ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Szeretném frissiteni a telefont mert még 2019-es rajta a szoftver. Tele van programokkal,mivel tudnám lementeni ezeket hogy meg is maradjanak.A account az nem jó.
-
zelos
aktív tag
válasz Donki Hóte #42879 üzenetére
Eddig bejön, nagyon jó lett.
-
veterán
-
zelos
aktív tag
válasz Donki Hóte #42873 üzenetére
Pont ma vettem meg az s21 ultrát.
-
veterán
-
bmt50
senior tag
válasz Donki Hóte #42875 üzenetére
Vagy lecseréled az S21U-t, egy Xperia 5-re, ami: 1.kisebb,
2. nem hagyták le az értesítő ledet,
3. amitől lesz egy egyedi érzésed, hogy még annyi sem szaladgál belőle, mint az S21U-ból.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
veterán
válasz vihartigris #42874 üzenetére
Semmi sem tudja pótolni az értesítő LED-et. Próbáltam vagy négyféle AOD applikációt (a gyárin felül), se funkcionalitásban, se láthatóságban a közelébe se érnek egy valódi értesítő LED-nek.
Lassan oda fanyalodok, hogy iPhone mintára a vakut villogtassam értesítésnek, pedig az aztán nagyon bazári
-
vihartigris
őstag
válasz Donki Hóte #42873 üzenetére
"Az értesítő LED hiánya pedig nagyon fájó pont, ez nagy előnye az S9 sorozatnak"
Egyetértek
bármi reciproka a semmi
-
veterán
Én is váltottam már, de azért benézek ide is, mert másodtelefonnak megmaradt az S9Plus. Az enyém egy 128 GB-os verzió, szóval jó kis telefon ez még egy darabig.
Ha már megfogalmazódott bennem a nagyobbra váltás igénye, akkor csak 256 GB-os telefon jöhetett szóba, meg a vezetéknélküli töltés lehetőségéhez is ragaszkodtam, így végül egy S21 Ultra lett. Érdekes, hogy semmi hiányérzetem sem volt az S9Plus telefont használva, de amikor elkezdtem nyomkodni az S21U-t, akkor azért azonnal orrba vágta az embert az új telefon nagyobb sebessége, a képernyő simább gördítése, az animációk sokkal nagyobb gyorsasága, finomsága.
Nagyon észrevehető még a különbség a kamera minőségében, meg hát persze a fél inch-el nagyobb kijelző is hasznos.
Viszont az S21U vagy negyed kiló, a súlya szubjektíven sokkal-sokkal nagyobb, mint az S9Plus telefoné. Tokba rakva már azt lehet mondani, hogy ormótlan, mellette az S9Plus egy karcsú, kecses telefon.
Az értesítő LED hiánya pedig nagyon fájó pont, ez nagy előnye az S9 sorozatnak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket
-
törölt tag
válasz csorbajeno #42868 üzenetére
Köszönöm szépen
Ha a gyári vírusirtó nem talált semmit, akkor nincs szükség gyári visszaállításra? -
törölt tag
Sziasztok!
Vírusfertőzés gyanúja esetén miket érdemes lefuttatni?
-
bmt50
senior tag
válasz Zsírkréta #42864 üzenetére
Meg lehet próbálni kicsit melegíteni az akkut a telefonban. Ráteszed egy laptop töltőre, vagy más elektronikai kütyü tetejére, ami egy kicsit meleg. Rajta hagyod kb. 1,5 órát, utána az átmelegedett telefont feldugod tölteni.
Lehet az alaplapban szállt el valami, vagy az akku valamiért teljesen kisült. Szóval nem biztos, hogy akku hiba.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Zsírkréta
csendes tag
üdv! egy kérdés bár ugy is sokan azt irják vigyem szervizbe..... ma kikapcsoltam az s9+ készüléket,89%-on állt az akku.félóra mulva beakarta kapcsolni és nem lehet,sőt töltésre sem reagál.van vmi gomb-kombináció amivel életet lehet lehelni bele? 3 éves,sosem volt semmi baja,előzménye stb a meghibásodásnak....
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #42861 üzenetére
Köszönöm! Remélem beválik! Komoly dilemma volt. De a félvezetőhiány és a Vodafone hozzáállása eldöntötte, hogy FE legyen.
-
TaaT
nagyúr
válasz Bjørgersson #42857 üzenetére
Egyáltalán bármilyen kijelző van hozzá ennyiért? Szerintem ennyiért a sufnigsm sem csinál semmit a telefonnal.
szemy94: J5-be talán sikerült vennem értelmes kijelzőt 31$-ért.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
válasz Vitaqo #42849 üzenetére
Én is léptem.
Kicsúszott a fülem és a vállam közül a készülék, miközben a két kezemmel mást csináltam, és a gyári, hátlapi tok nem védte meg, pont a hátulja lett pókhálós.
Ezen felül a csatlakozó hol tölt/hol nem. A csatlakozótisztítás nem oldotta meg. (QI-val töltöttem utóbbi 2 hétben).
Az akksi 2 éves....
4 éves telefonra ennyit már nem költ az ember.Ha majd lesz kis méretű "S" készülék (70/ max. 72 mm széles) + snapdragonos, akkor talán visszajövök 2 év múlva. Addig (a hűség végéig) átmentem almáékhoz...
-
Bjørgersson
félisten
Sufnigsmben kétlem, hogy bármihez is gyári alkatrészt adnának.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #42850 üzenetére
S22/S22+ és S21Fe volt a pakliban. Végül Fe lett. Kb 50%-al olcsóbban hoztam el a Samsungtól mint a 22-t.
-
TaaT
nagyúr
válasz Bjørgersson #42851 üzenetére
Tizenpárezerért milyen kijelzőt adnak? Vagy létezik utángyártott lcd bele?
Give them hell Ukraine!
-
zelos
aktív tag
Idén én is váltok, Egy Oppo vagy Vivo zászlósra..
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Vitaqo
senior tag
Több évnyi S9 használat után búcsúzom. További jó fórumozást. A telefon megarad. Sziasztok!
-
TaaT
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Galaxy S9 képernyő cserére tudtok valami olcsó megoldást?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
válasz Bjørgersson #42837 üzenetére
So sorry
-
Bjørgersson
félisten
-
szemy94
senior tag
válasz Bjørgersson #42832 üzenetére
Sem a Tab, sem a Ctrl - nem segit, az előtte lévő párbeszéd ablakban sem megy a tab, zseniális programozás, csak az egérrel enged tevékenykedni
Jah, bocs, az előtte lévő ablakokban működik a Ctrl-, csak ebben nem
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
válasz Bjørgersson #42832 üzenetére
Ne már, én naponta járok így, kisebbíteni kell és annyi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz szemy94 #42830 üzenetére
Tabot nyomogatva nem tudsz az OK-ra ugrani, majd enterrel leokézni? Esetleg page downnal vagy lefele nyíllal lefele görgetni?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
szemy94
senior tag
Mivel valamiért kiestem az OTA-ból (mindig azon frissítettem), gondoltam Smart Switch-el felrakom a legutolsót, mert még a novemberin ragadtam. De nem megy, kikészít a program, egy laptop van itthon, max 1366x768 felbontással, és a képen látható ablakot nem bírom leokézni sehogyan sem.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Rinocerosz
őstag
válasz Hachiko95 #42825 üzenetére
Az a baj, hogy az S4 active és a S5 is csak módjával volt vízálló. Nekem az s4 be is ázott .
Persze ettől fügettlenül nem tartom kizártnak, hogy otthon is megoldható legyen egy csere. Biztosan ki tudnak adni egy olyan "szerszám" készletet ami ebben sokat tudna segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
válasz Bjørgersson #42824 üzenetére
Hát a google assistance még nem panaszkodott. Bár volt olyan is, h csendben maradt inkább...
Valahogy nekem azok kimaradtak, nincs tapasztalatom velük, csak úgy adja magát.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pusszycat #42820 üzenetére
Úgy érted, bye-bye, water resistance. Miért kell erőltetni az angolt?...
-
Parallaxis
addikt
válasz dredjudge84 #42817 üzenetére
Akkor én mázlista vagyok, hogy én 93%-os akkumulátort kaptam?
Az zsír új s21-emben is 94%-os volt az aksi a dobozból kivéve az Accubattery alapján...
-
-
-
bmt50
senior tag
Látjátok pontosan az ilyen "end of life" után nem gyártott akkuk miatt hajtja az EU az otthoni akkumulátor cserét. Nemtom hol áll az ügy, de azt olvastam, hogy a döntés már megszületett: elő vannak írva újra a levehető hátlapok és így a könnyű otthoni akksicsere.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
TaaT
nagyúr
válasz dredjudge84 #42817 üzenetére
"Akkor én mázlista vagyok, hogy én 93%-os akkumulátort kaptam?"
Ha annál jobbat nem tudnak adni akkor igen. Nálam a lassan 4éves aksi még 79%-os (740ciklusból mérve). Amúgy kíváncsi vagyok utángyártottból van-e olyan ami közel 100%-ot tud. Olyanra talán egyszer majd lecserélném.Give them hell Ukraine!
-
dredjudge84
őstag
Akkor nagyjából jól sejtettem a dolgokat. Mivel sokat állt egy raktárban, ezért már nem százszázalékos. Az accubatteryvel meg még töltök rajta akkor tízet és meglátjuk.
Ettől függetlenül viszont továbbra is elég durvának tartom, hogyha valaki fizet egy akkumulátorért ami kapacitása 3500mah, mondjuk kap egy olyat ami ennek csak a 85%-át tudja, és erre csak megvonja a szerviz a vállát, és azt mondja hogy ő csak az garantálják hogy eredeti alkatrész kerül bele. Akkor én mázlista vagyok, hogy én 93%-os akkumulátort kaptam?
-
bmt50
senior tag
válasz dredjudge84 #42814 üzenetére
Megkérdeztem erről itt egy hosszú idő óta hazai szervízben dolgozó és már szervízvezető szakembert. Kérdéseimet és a válaszokat az alábbiakban közlöm:
"Mennyire megbízható ez az Accubattery program? Illetve mennyire lehetséges, hogy nem fullos akksit tettek a szervízben az S9-be? Lehet-e multiméterrel egzakt módon megmérni egy akkut és megállapítani a névleges és a valós kapacitás közötti különbséget?"
"Az Accubattery nagyon jó mérőprogram, de legalább kell neki 15-20 teljes ciklus, hogy elég pontis lehessen. Akkor viszont nagyon is az.
Sajnos hiába méred meg multiméterrel az akku max kapacitását, az csak egy dolog. Azt is egyrészt legalább 15-20, vagy több alkalommal kellene megmérni ennyi cilkus alatt. Vannak ugyan külső mérők, mint amilyeneket pl a Kaisi is gíárt, azok is csak "kikent" multiméterek.
Sajnos ilyen korú telóknál, amik elértek az EOL (end of life) státuszba, a Samsung is már csak legyártott készleteket tart fenn és ezeknél hamaerosan már csak az utángyártott akksi lesz a valós, újonnan legyártott alternatíva."Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
gthomma
senior tag
válasz Tibor691 #42749 üzenetére
A legjobb akku teszt az antutu, egy futás alatt hány százalékot merül az aksi, 4-5% között efogadható, 8% felett az aksi kuka.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
dredjudge84
őstag
Milyen specifikációt vagy videót osszak meg? Két dolog a biztos.
Az egyik hogy a töltéserősség nem állandó, erre vannak kitalálva a töltésvezérlők. Csepptöltes pedig csak nikkel alapú akkumulátoroknál volt.
A másik hogy 3200mah körül töltődik minden egyes alkalommal az akkumulátor. Ergo sajnos nem száz százalékos. Lehet már három éve ott állt egy raktárban.
Ezekhez a dolgokhoz nem kell mérnöki diploma.
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz dredjudge84 #42812 üzenetére
Megosztanál erről egy videót, vagy megbízható specifikációt?
Már megint nem akarok okoskodni, de én még elektrotechnikából úgy tanultam, hogy minden ilyen félvezető alapú töltő valójában csak 90%-ra tölti fel az akkumulátorokat(bár a készülékek ilyenkor már 100-at írnak), és a maradék 10% csepptöltéssel történik. Tényleg nem kötözködésből, csak kíváncsi vagyokDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
válasz dredjudge84 #42810 üzenetére
Azért kérdezem, mert ha volt 15Wattos gyorstöltés, akkor az akkuvédelem miatt hamarabb befejeződik a töltés, minthogy elérné a 100%-ot.
Én pl. ha törlöm a naplót és engedem a gyorstöltést, akkor 15-20 ciklus után 66-67%-ot mutat, ha megint törlök és csak 10Wattal töltök végig, akkor 69%-ra "javul" az állapot.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Bjørgersson
félisten
-
bmt50
senior tag
válasz dredjudge84 #42806 üzenetére
Köszönöm én is a gyári akksicsere utáni mérési eredményt!
Annyit kérdeznék, hogy az Accubattery-ben mért töltési ciklusok mindig lassú töltéssel történtek?Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Tibor691
tag
válasz Bjørgersson #42804 üzenetére
Hogy ne minősüljön reklámnak.
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
dredjudge84
őstag
válasz Bjørgersson #42805 üzenetére
Ezt így nem, de a többiek se kaptak olyat itt a topikban, akik az elmúlt pár héten említették, hogy cserélték. Sőt ők rosszabbat kaptak mint én. Nekem legalább a Samsung nembers azt írja hogy akku állapota jó. Bár 93 százalékos csak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz dredjudge84 #42800 üzenetére
Ezt így egy akksi alapján azért nem lehet kijelenteni, hogy már nem lehet 100%-ost kapni.
-
-
Tibor691
tag
válasz dredjudge84 #42802 üzenetére
Privátban el tudnád küldeni, hogy hol vettétek az akksit? S9+-od van?
[ Szerkesztve ]
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
válasz dredjudge84 #42800 üzenetére
Hagyjuk már, nekem azt írja, h rossz az akku közben elmegy 4 napig. Jó ez a samsung members diagnostic de akkor is. Pusztán mert van vagy 4 éves az akku kijelenti, h rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest