- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a tulajok felé, hogy alapból tudja-e a telefon, hogy 8-tól 16:30-ig néma legyen, csak rezegjen. Igen, tudom van a Ne zavarjanak mód, de ott csak 1 profilt lehet beállítani (talán) az meg éjszakára van elhasználva, hogy még csak ne is rezegjen. Köszi, ha válaszolsz.
Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
csorbajeno
veterán
válasz ArthurShelby #43613 üzenetére
Pont a TMH az egyetlen kód, amit nem tudsz megváltoztatni, mert az a telefon eredetét jelöli.
-
ArthurShelby
addikt
Anno itt olvastam róla, de már elfelejtettem, hogy hányadik csc kód mit jelöl. Másik samsung telefon (s23) eux/-/eux/tmh. Külön külön tudom mit jelent az eux, vagy a tmh, de így egyben nem. Melyik helyiérték mit jelöl, melyiket hogy tudom cserélni?
Szeretném róla valahogy eltüntetni/lecserélni a tmh-t, hogy tudjon 5g-t vodafonnal. Utoljára euy-t tettem fel, és mégis eux, valamit rosszul csinálok odinnal. Van ötletetek, tanácsotok?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vezeralmos2
senior tag
válasz greenface #43611 üzenetére
Ja meg tudod mi a vicces. Gyári operációs rendszerrel forrósodott a telefon messenger hívás közben, Lineage OS -t rátettem, nincs ilyen probléma sem, csont hideg marad. Soha többet nem veszek Samsungot Apple pepitában.
[ Szerkesztve ]
Thats got to be the best Skylake I've ever seen 》i9-9900k《
-
greenface
aktív tag
válasz vezeralmos2 #43607 üzenetére
Egyetértek, jack csati meg fizikai újjlenyomat-olvasó elhagyása bosszant engem is.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
greenface
aktív tag
No persze, van vagy 5 jack csatis fülesem hálószobában, munkábajárós hátizsákban, kocsiban; meg hangfalpár pincében, hétvégi házban stb, mindegyikre vegyek egy átalakítót.
Vagy hordjak egyet állandóan a nyakamban, farzsebemben.
Vagy dobjam ki az összes ilyen -egyébként teljesen jól működő- eszközt, és vegyek csilivili Blutetooth-osat, amit aztán párosítgathatok folyton, meg töltögethetek, meg pár év múlva törvényszerűen dobhatok ki, mert az akksija tönkrement.Nem bocsátom meg én sem ez a f*szságot a gyártóknak.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
vezeralmos2
senior tag
Ráadásul ha az új készülékekhez megveszed a Jack adaptert, azzal is szinte kitörölheted, főleg ha van egy normális Hi-Fid. Rádiót hallgatni jó, másra nem.
Hangminőségben gatya. A legjobb DAC a telefonjaim közül a Samsung Galaxy Note 4-ben van, ebből a készülékből jön ki a legtisztább hang FLAC forrással hajtva.
Már az S8/S9 sem ad ki ilyen hangminőséget, pedig papíron jobb, meg "Dolby Digital" és lóf@sz kis estifény is van benne.[ Szerkesztve ]
-
vezeralmos2
senior tag
Az írisz szkennerhez gondolkodni kell hogy működjön mert jó szögből kell belenézni. De akkor 10/10 működik, szerintem ez lehetett vele a probléma.
Galaxy S8-at használok elsődleges telefonnak, tök jó hogy többféleképp is fel lehet oldani.
A kijelző alatti ujjlenyomatolvasó pedig nem olyan jó mint a fizikai szenzor. A nyomásérzékelést pedig a dupla koppintásos ébresztéssel váltották ki, de cserébe az alap fogyasztás is több lesz ettől.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz vezeralmos2 #43605 üzenetére
Az írisz szkennert nem sajnálom, sosem használtam, és szerintem más se nagyon.
A nyomásérzékelős home gombot kinyírta a gesztusvezérlés.
Ujjlenyomat olvasó átköltözött a kijelző alá, A51-el van tapasztalatom, nem jó de nem is tragikus.
A jack csatlakozó az ami miatt felmegy a pumpa.Give them hell Ukraine!
-
vezeralmos2
senior tag
válasz Indiant #43604 üzenetére
Az S9 széria volt a Samsung mobilgyártás csúcsa.(szerény véleményem szerint)
Ujjlenyomat olvasó, nyomás érzékeny home gomb, írisz szkenner, és változó rekeszes szupergyors kamera. Plusz Jack csatlakozó.
Kezdődött mindez a Note 7-el, abban volt először írisz szkenner. Biztosan véletlenül gyulladtak ki az akkumulátorok benne
A mai modellekben ezekből mi maradt meg? Semmi De előre megyünk, nem hátra.Thats got to be the best Skylake I've ever seen 》i9-9900k《
-
Indiant
addikt
válasz ArthurShelby #43603 üzenetére
Na ezt majd én is megmérem. Mert az S9+ még mindig olyan szép, ..és vékony, hogy az S23 nem akaródzik használódva lenni. Mert az olyan bumszli.
-
szemy94
senior tag
válasz ArthurShelby #43598 üzenetére
Azóta máshogy mérik
S9 8.5mm állítólag, S23 pedig 7.6
Fogásra még mindig S9 a legjobb, imádom, igaz nekem az akku már új korában is kevés volt, ezért kellett váltanom, de másodtelefonnak azóta is megvan, öröm kézbe venni.[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
vezeralmos2
senior tag
válasz ArthurShelby #43600 üzenetére
Fontos a stabil akku, persze. Az S7 gyári akkuját én addig nyúztam míg már csak 50% volt meg a gyári kapacitásból, és terhelésre néha ki is kapcsolt mert beesett a feszültség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest