- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
köszi, a helyzet ugyanaz, ha vennék biztosan inkább s-ben gondolkodnék.
majd én is nézegetem egy kicsit átállás előtt . A s9+ nál már felkészültem egy új akkuval, meg ujjlenyomat olvasóval a hosszabbításra, de hamár utánam dobnak egy a53-at, akkor nem utasítom vissza. S9+-ba bedobok egy digis simet ha nosztalgiáznom kell. Media-ban megfogdoztam az a53-at, úgy nem igazán tetszett s9+ utódnak. -
ACE-
addikt
Én ugyanígy vagyok, annyi hogy egyszer már rá kéne szánnom magam egy FR-re, mert a 3. főverzió váltás után vagyok és néha nagyon érzem hogy az üzemidő nagyon durván szar, néha meg nincs gond, szóval valami beakadhat néha...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
A toyotának már van autóhoz.
A Toyota 2020. december 14-én jelentette be, hogy a szilárdtest-akkumulátor (SSB) technológia fejlesztésének utolsó szakaszában van. Az akkumulátorok ezen új generációjának csupán 10 percre lesz szüksége ahhoz, hogy a teljesen lemerült állapotból 100%-ra töltődjön fel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
jeni
félisten
lehet külsőleg "A" kat-s cucc de belsőleg nincs gond vele ,még egyes paramétereik jobbak az S9+-nél.
Kijlező,optika,Snapi 855 proci, 8 GB RAM és 128 GB-os, UFS 3.0-s, bővíthető tároló. szerintem ezekre nincs panasz.
akciósan jó vétel volt már akinek sikerült vennie.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Nem tudom,hogy anno melyiket hozta forgalomba. Az enyém Media Markt vételű.
Azt gondolom ez is rossz megoldás a szolgáltató részéről. Mert ez hardveres korlátozásnak felelne meg. Az nem zavarna ha tele rakják voda appokkal,de legalább hardveresen ne korlátozzák le ilyen VDH rommal.[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Nem mondtam, hogy baj. De ha van PC és a telefon akkor inkabb Pc. Ha telefonrol kell valami doksi, azt nas appal megoldom. Egy wifin van a két készülék, akkor hálózati meghajtónak látod a telefon tárhelyét és kész.
Persze simán tévedhetek, lehet tévedek is, de nekem egy tök felesleges fícsör
-
törölt tag
Tehát az lenne az álmod, hogy mondjuk akinek Telekom alkalmazás kell a mobiljára, az töltse le magának?
Ez tényleg jó lenne.
Viszont abból is bevétele van valakinek, meg szerintem az sem kevés pénz, hogy a Facebook, HBO Go előre van telepítve egyes régiókban.
Az ilyen appok egy részét a szolgáltató rakja bele, más részét a gyártó.De nem is ez a lényeg.
Hanem, hogy a szolgáltató belerakja a saját hálózatához szükséges optimalizálásokat is. És ez viszont jó, ezt viszont mennyiségi okokból világszinten a gyártó nem tudja megcsinálni, csak az adott szolgáltató.Viszont minden ilyen piszkálást a gyártó ellenőriz, és addig nem mehet ki publicba, amíg ők rá nem bólintanak. Van, hogy oda-vissza több körben megy a játék.
-
alcapone386
őstag
Samsung sara sajnos. S9 től bevezette a samsung is, hogy csak gyári cuccokat támogat. Mint az iphone.... Töltő valahogy figyeli, hogy min keresztül töltöd a keszüleket, és annak függvényeben engedélyezi a gyorstöltést (nemrég jött meg egy minőségi usb-c töltőkábel. Rögtön kiírta a telefon, hogy nana nem eredeti töltőkábelt csatlakoztattam, így nuku gyorstöltés. Kihúztam, visszadugtam és azóta is van gyorstöltés....ki érti ezt?!
Megoldás: jó minőségű fali gyorstöltő+kábel+qi gyorstöltő.
-
veterán
Az én S9+ telefonom se garanciális, mégse jut eszembe romolni. A gyári rom a funkciók összességét tekintve optimális, egyes külső romok biztosan jobbak egy-egy szűk területen, de ennek fejében a funkciók többségében lényegesen gyengébbek, mint a gyári.
Akinek életbevágóan fontos az az egy funkció, az romoljon és közben persze fogadja el, hogy sok más funkció a gyári megoldás közelében se lesz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
e-newsee
addikt
Hát ezt (nem) jó tudni.
Akkor legfeljebb maradok a közvetlen telóba dugdosós módszernél. Jobb híján. Nem költenék még ki tudja mennyit a lutrira. Majd kipróbálom az asztali vezeték nélküli töltőmmel, ami ugyan nem gyári, de azzal még nem szakadt meg egyszer sem. Oszt meglátjuk..."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Írtam én egy szóval is, hogy a fogyasztás miatt nem hagyom benne???
Tudom, hogy nem fogyaszt szinte semmit, és azt is, hogy tele van az autó fogyasztókkal álló helyzetben is. Egyszerűen csak nem szeretek plusz egy extra cuccot feszültség alatt hagyni a kocsiban, ha nem muszáj. A szivargyújtó, ahogy a neve is mutatja, egész komoly hőt tud generálni egy zárlat esetén (eleve ez a működési elve), és mivel pont ez a célja, nem fog egy kis zárlatnál kiolvadni a bizti, hiszen akkor elveszti a funkcióját. Mellesleg még a gyártók is ajánlják, hogy ne hagyjunk a szivargyújtóban bedugva semmit őrizetlenül, mert tűzveszélyes, és a belső tér elég gyúlékony. Sok embernél a csati környéke tele van zsepivel, műanyaggal, stb. Még ha nem is gyullad ki semmi, akkor sem akarom megkockáztatni, hogy valami vacakul forrasztott elektronika miatt akár csak beleolvadjon a műanyag a csatiba úgy, hogy ki kell szerelni az egészet.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Ha már így kíváncsiskodsz, akkor nagyjából felvázolom, bár nagyon nem ide tartozik.
A reggeli matatás, készülődés közben ment a játék. Ennél éppen szerencsés, mert elég pár tapicskolás, és van auto battle a játékban. De ugye a kijelző attól még aktív. (Látom T_chris ismeri a módszert.)
A facebook tényleg kicsit soknak tűnik, még én is meglepődtem, de a mai délelőttöm elég ráérős volt. Megadta magát a céges Office-om, így elfoglaltam magam, amíg letöltötte és telepítette a javítást, illetve reggeli közben. Meg néha csak úgy az asztalon el van indítva a telefonon, és közben ránézek. 10 perces képernyő kikapcsolással hamar gyűlnek a percek akkor is, ha épp nem nézem. De általában egész nap, ha összejön két óra, akkor sokat mondok. Most pl meg is néztem, az elmúlt 1 hétben összesen 7 órát ment a fácse. Szóval még talán nem súlyos.
Egyébként adatokat töltögetek le SAP-ból ezerszám, majd szétfüggvényezem őket Excelben ( ), szóval van holtidő, és közben babrálok valamit a telefonon.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
törölt tag
-
Aryon87
félisten
Poennak jo. De mindenki ugyis tudja hogy ezt soha senki se fogja elerni Samsungos korben eletvitelszeruen. Az atlag az 5 ora, joindulattal 6.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
spider80
őstag
Miért annyira fontos ez? Amíg nem voltak ezek a biztonsági frissítések,kb évente 1 frissítés volt. Használtam iphone-t is, amire ugye állandóan jön frissítés hosszú évekig. Tény,hogy tovabb van támogatva,de évente kb 3-4 frissítés jön rá. Androidra meg elvárás az évi 12 mindenkinek már.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
.Szaki.
addikt
Igen, erre magam is rájöttem, köszönöm! Csak kényelmesebb lenne ha nem kéne hozzátenni.
Na meg helyből teljesen illogikus. Ha Fahrenheitben lenne megadva mindenhol, akkor jogos lenne, de ha ébresztéskor tudja Bixby, hogy Celsiusban kell megadnia a mai várható hőmérsékletet, a főképernyőn található widget is tudja és a Bixby menün belül a kártyán is a helyes mértékegység szerepel, akkor nem értem, hogy mi alapján gondolja azt, hogy ha szóban kérdem, akkor Fahrenheitben vagyok kíváncsi az adatra.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Sajna nem szerettem. Nem esik kézre. Meg amugyis 1 kattintás gyorsabb Általaban bal kézben van a telefon és jobban kézre áll a bixby gomb.
Két katt bekapcsoló gombot akkor használom, ha le van zárva a készülék és gyorsan kell fotózni, ha meg fel van oldva akkor egy katt bixby gomb
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
A Galaxy Apps-ot nem akarják javítani? Se értesítés a frissítésről, se automatikus frissítés. Ha nem olvasom amit írtál, konkrétan nem is szerzek tudomást a frissítésről és még mindig a lassú Eszközkarbantartó lenne a telón. Amúgy be van kapcsolva az automatikus frissítés, csak wifin állapotra van állítva, mivel mobilnetben nem dúskálok.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
csorbajeno
veterán
A peres részt azt nem tudom ilyen szempontból, hogy felhasználható-e vagy sem.
A GDPR ezen részét még nem hallottam, hogy magánszemélyeknek lenne rá szüksége. Itt mindenkinek a munkájához szükséges, akinek itt hiányzik és szóvá is tette azt, úgy pedig már nem minősül magánszemélynek, sajnos. -
veterán
-
PedroPascal
senior tag
Köszi a tippeket!
Két töltőn töröm a fejem jelenleg 1. és 2.
Szerintem ezekkel nem lesz gond, találtam egy videót a Belkin töltőről akit érdekel 4:00-nál csomagolja ki a kábelt
Szerintem mindent elárul a kábel vastagsága, én még soha nem láttam ilyen vastag USB kábelt.
Mellesleg a Belkin ezt Samsung Galaxy S7, S8, S9, Note 8-9, HTC U10-11 és LG G5-6, LG V20-30 készülékekhez ajánlja. Nem vagyok jártas a témában de úgy gondolom a Huawei meg a kínaiak más technológiát használhatnak ezért nem meg nálam sem a Huawei töltő rendesen S9+ készülékkel.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Tiger.
nagyúr
Nálam amióta elkezdtem ezt a böngészőt használni, azóta nem tudtam szinte sehová sem belépni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
-
Tiger.
nagyúr
Utána, mikor megadtál mindent, utána bejön valami oldal, azzal is kell valamit csinálni?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
alcapone386
őstag
Jó is meg nem is. Táskában, ha mozog a telefon, akkor nem tölt. A vezetékes igen
Qi töltés esetén van veszteség. Amíg kábellel 3szor töltöd fel teljesen, qi kb 2.
Nekem volt, de nem szerettem. Oda adtam tesómnak, ő csak kábellel hasznalja Reszemről maradtam mi power bank 2 nél. Gyorsan tölt, minőségi és megfizethető.Ja és a legfontosabb: vezetékest töltés közben is tudod használni.
Ez az én veleményem, másnak lehet bevált.
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Hát a spotifyt telepítettem nem rég, semmi mást, de arra is előfizetek, így elvileg nem dobál reklámokat, legalábbis alkalmazáson belül. Ha azon kívül igen,akkor az elég gáz lenne, nem hiszem, hogy az csinálja, de egyébként mindig odafigyelek, hogy gagyi app ne legyen fent, és nem raktam fel semmi mást a spotfyon kívül mióta elkezdte ezt a teljesképérnyős zenélős wish-es hirdetést.
-
petesejt
aktív tag
Hát ahogy én néztem eddig nagyítóval a karaktereket és az ikonokat, semmit se láttam még a kicsi és a közepes között se, de aztán az is lehet, hogy ezeket valami vektoros módon generálja. Megnézhetné valaki más is nagyítóval, kíváncsi vagyok, csak az én szemem ilyen rossz-e.... Azért is írtam, hogy a fiatal kor és a jó szem nyerő, mert valamit látni tényleg a kicsi és a közepes között, többen is látják, de hogy mi, azt a fene se tudja. Meg az a fránya matek, ezért kizárásos alapon marad az AA algoritmus. Na és az az igazság, nekem ez a telefon a legkisebb felbontással is csúcs lenne.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
Oké.
Egy 75 collos UHD tévé felbontása 58 dpi. Ötvennyolc.
Egy 75 collos 8K tévé felbontása 116 dpi. Száztizenhat.De hogy úgy csavarjam, ahogy te vagy rá kíváncsi:
A monitort 80 cm-ről nézed, a telefont 40 cm-ről. Akkor a helyes matematika érdekében osszuk el a dpi értékeket kettővel, a felbontást MPixelben számolva pedig negyedeljük: így is rettentő sok.
Egy Eizo 27 collos (!) 2560x1440-es WQHD moitort nézek, ez majdnem 4 MPixel (3,68). Ezen akkor látom a pixeleket, ha felteszem a bütykölős 3,5 dipotriás szemüvegem, és 40 cm-re közel hajolok hozzá, ami nonszensz. Tehát -- még ha el is felezzük a dpi-t, tehát negyedeljük a felbontást -- hogyan lehetne látni ugyanúgy 40 cm-ről ugyanennek a felbontásnak (azaz 4 MPixelt) a pixelesedését 6,2 collon?
Hidd el, az anitaliasingot látod. Ha nem hiszed, fogj egy nagyítót, és keresd meg az enyhén íves betűkön a pixelesedést egy nagyítóval. Nem fogod látni. A pixeleket magukat már igen, de az íveken a pixelesedést nem. Tehát amit látsz szabad szemmel, az a natív felbontástól való eltérés miatti AA.
Szerk.:
Még valami: egyszer amikor a Candy Crush Saga-val játszottam unalmamban, észrevettem, hogy bizony a grafika felbontása kisebb, mint a kijelzőmé, nem is kicsit! Pixeles volt, és randa közelről. De ez a játék volt! Tesztelés céljából a felhasználói felület részleteit nézd, vagy megfelelő felbontású fotókat.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 11 Pro független, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest