-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Tibor691 #42796 üzenetére
2468mAh-t mutat. Hirtelen esés nem volt, de ugyanúgy merül, mint az előző akksival.
Azt el tudnám fogadni magyarázatnak, hogy valami szoftver gebasz van, viszont az furcsa, hogy ugyanúgy gyenge állapotúnak mutatja a telefon az elméletileg új akksit a samsung members appban
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Tibor691 #42759 üzenetére
Szerintem csak a samsung szervizben adnak eredeti akkumulátort. A régebbi telefonomhoz vettem itthon gyárinak tünő, de valószinűleg nem gyári akkut. Az is hirtelen beesett a kijelzés alapján vagy kikapcsolt, 1x cseréltettem, a másik is olyan volt. A 4 éves s9 gyári akkuja 77-78%-os és hibátlanul működik, 99%-ban normál töltéssel töltöttem.
-
Tibor691
tag
válasz
Tibor691 #42749 üzenetére
Az újabb akksi is rossz. Még a Samsung Members diagnosztikája is "rossz"-nak minősítette.
Hol 60%, hol 50% kapcsolt ki a készülék és utána 0%-ról indult a töltés.Kivettem, hát fel van púposodva az akksi rendesen.
Érdeklődtem
Oktogon Samsung szervizben, válaszuk:
- Mi azt tudjuk garantálni, hogy eredeti gyártó által küldött akkumulátort szerelünk be a készülékbe, azok kapacitását mi nem mérjük, így arra garanciát sem tudunk vállalni, hogy ezen akkumulátorok kapacitása mekkora.Fixity:
- Külön akkumulátort nem adunk el csak beszereléssel értékesítjük az alkatrészeket. Azt tudjuk garantálni, hogy a beépített alkatrész gyári és új lesz. A gyártási dátum rendelésenként változó lehet, ezért pontosan azt most nem tudom megmondani, hogy egy esetleges csere alkalmával éppen milyen lesz készleten.
- Mivel nincs nálunk szerelési díj, így 13.900 Ft, ellenben ha nem mi szereljük be nem tudunk rá garanciát adni.A fentiek alapján itt tart a világ, hogy egyik szerviz sem vállal kapacitás garanciát a beépített akkumulátorra! Döbbenetes!
Ez Samsung specialitás és külföldön is ez a helyzet?
-
Tibor691
tag
válasz
Tibor691 #42721 üzenetére
Még izgalmasabb az akkucsere:
Eredeti 3,5 éves akksi állapota AccuBattery szerint 3233 mAh-t (92%).
Első körben vásároltam egy 2018.07.15-i gyártás eredeti EB-BG965ABA akksit AccuBattery szerint 2.685mAh (77%).
Kicseréltettem:
Kaptam egy 2021.09.04-i gyártású eredeti EB-BG965ABE akksit AccuBattery szerint 2159 mAh-t (62%). Az USB ampermérőm is igazolja a mutatott értéket a 13,48Wh helyett, csak 8,346Wh energiát tudott felvenni 0-100% töltöttségi tartományban. A Samsung Members-ben Akku Diagnosztika: Fontos teendő, Állapot: rossz.
Ez egyre rosszabb. Mi lehet a megoldás? Talán van valamilyen szerviz beállítás arra, hogy az akkumulátor a teljes kapacitását használja?Aki most vagy nemrég cseréltette az akksit Samsung márkaszervizben mondana nekem AccuBattery által mutatott kapacitásértéket?
-
bmt50
senior tag
válasz
Tibor691 #42727 üzenetére
Sajnos nem. A sim kártya függetlenítést díjmentesen kérheted a szolgáltatónál, amelyiknél vetted. A Yettelnél úgy működik, hogy beviszed a telefont, és a személyidet. Még a garancia, vagy az adásvételi sem kell, csak hogy az vigye be, aki vette. Ha nem Te vetted újonnan, akkor azt kell megkérni, aki vette.
-
osztszoroz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest