- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz Hachiko95 #42825 üzenetére
Az a baj, hogy az S4 active és a S5 is csak módjával volt vízálló. Nekem az s4 be is ázott .
Persze ettől fügettlenül nem tartom kizártnak, hogy otthon is megoldható legyen egy csere. Biztosan ki tudnak adni egy olyan "szerszám" készletet ami ebben sokat tudna segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor691
tag
válasz Hachiko95 #42760 üzenetére
Én is ezt gondolom, hogy igazi gyárit csak Samsung szerzvizben adnak, de az, hogy nem vállalnak kapacitás garanciát, az azt jelentheti, hogy az az akkumulátor sem tudja a gyári 3.500mAh kapacitást szerintem. És a végén 3x annyit adok ki ugyan azért az akkumulátorért garancia nélkül.
Van itt a fórumon olyan s9+ tulaj, aki nemrég cseréltette az akkuját Samsung márkaszervizben? Jó lenne egy kis ez irányú tapasztalat megosztás.
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
kzoli1994
csendes tag
válasz Hachiko95 #32356 üzenetére
Hat akkor meg atgondolom...
A dual sim funkciot hogyan erdemes beallitani hogy a leheto legkevesebbet fogyasszon? Az egyik kartyan hasznalom a mobilnetet, a masikon csak telefonalok.Pie-vel lett valami hasznos uj funkcio? Az ejszakai uzemmodot tudom, de azt hallottam az is inkabb csak latszat mert sokat nem sporol...
Kameras kepessegben van kulonbseg? Ejszakai mod er valamit?
Esetleg a kijelzonel kulonbseg? Ott meg valami HDR tamogatotsagot olvastam... -
kzoli1994
csendes tag
válasz Hachiko95 #32346 üzenetére
Hat nem egeszen erre a valaszra szamitottam... Abba remenykedtem hogy azzal jobb lenne. Igaz en 2 simmel hasznalom, de ilyen idoket nem tudok belole kihozni pedig max. 50%-os fenyerovel hasznalom es minden felesleges ki van kapcsolva. Most mult 1 honapos a telefon, ujonnan vettem.
-
Darth11
aktív tag
válasz Hachiko95 #17152 üzenetére
Azért nem ártana előtte elolvasni a cikket
"A harmadik szenzor a távolságmérésében, illetve egy fejlett arcfelismerésen alapuló kijelzőfeloldásban lesz a felhasználók segítségére. Ez persze csak abban az esetben érvényes, amennyiben a hátlapot nézve szeretné a tulajdonos feloldani a készüléket, a többi alkalommal a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasót kell majd használni."
Szerintem tök jó ötlet, csak hát a védelem kérdéses ilyen esetben, de azért kipróbálnám szívesen ugyanezt egy samsung logóval, kicsivel kisebb másodlagos kijelzővel.
-
Isten88
senior tag
válasz Hachiko95 #14100 üzenetére
Tegnap ramertem a lassu toltesre is, 5V 1,2A korul toltott kikapcsolt kijelzonel.
Gyorstoltesnel valamiert csak pillanatokra megy fel 9V-on 1,2-1,3A koruli ertekre, utana beall 9V 0,9A-re a toltes kb 80%-ig...de miert nem tolt 15W-tal? Akkor mi ertelme van a gyorstoltesnek, ha nem hasznalja? -
Reverting
őstag
válasz Hachiko95 #13809 üzenetére
Nekem alapbol ki van kapcsolva a kabeles gyorstoltes... tenyleg csak akkor kapcsolom be h sos kell, de akkor ugy ereztem h jo volt... pl. 45% felo ora es 80-85%...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
törölt tag
válasz Hachiko95 #13806 üzenetére
Tapasztalati úton hasonló eredményre jutottam anno az S7-nél.
Inkább terhelés alatti töltés közben jöhet ki a huawei ereje.
Tehát ha pl energiaigényes játékot tolsz, vagy linux iso-t futtatsz kíváncsiságból virtuális gépben, és közben töltöd, akkor lehet a huawei féle megoldás kissebb hőterhelést ad a telefonnak mint a Samsung féle megoldás.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Hachiko95 #13586 üzenetére
Majd megnézem, lehet éjszakára átteszem ultra takarékosba. Repülő üzemmód nálam nem játszik.
Revesz: nekem a 7-es sose merült 2-3%-nál többet egy éjszaka.
Nem akarom az S9-est egész éjjel töltőn hagyni, hogy kíméljem az akksit. 2 évre azért tervezek vele.
Köszi a válaszokat!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
veterán
válasz Hachiko95 #12510 üzenetére
Ha a határozott, tiszta, de nem földbedöngölő basszust szereted, akkor ajánlom a MEMT X5 fülhallgatót (a tesztje szintén megtalálható az említett audiobudget oldalon).
Jobb, mint a népszerű Rock Zircon, mert nem annyira V karakterű.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Hachiko95 #12500 üzenetére
Ami fülhallgató itt meg van említve, azok használhatók a gyári füles mellett/helyett.
Érdemes a legjobb kategóriából az olcsóbbakat kipróbálni, nekem van pár, tényleg sokkal jobbak, mint a Piston3.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
jksx
senior tag
válasz Hachiko95 #11273 üzenetére
Nekem 99%-nál mutat 4.25V-ot, onnan egy pillanat alatt 100%-ra ugrik a kijelzés. (A Note 4-en 79%-szinten már átlépte a 4.25V-ot, ott tényleg mindig figyelni kellett, hogy 80%-ig menjen a töltés. Aki mindig 100%-ra töltötte, meg a gyorstöltést használta, annak kb. 1év alatt kuka lett az akku, csak abba még egyszerűen cserélhető volt. )
-
-
válasz Hachiko95 #10410 üzenetére
Az a probléma, hogy már a csap alatt nagyobb nyomás érheti, mint amit az IP68 előír. Ráadásul egy csomóan szappannal vagy egyéb vegyszerrel mossák le a mobilt, ami tönkreteszi a mikrofonokat és hangszórókat védő szövetet, merthogy azokat csak egy vízlepergető, mikroszálas szövet védi, hogy ne legyen rossz meg tompa a hangminőség. Érdemes megnézni egy ilyen mobil szétszerelését bemutató videót, tanulságos.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ShadowLac
addikt
válasz Hachiko95 #9166 üzenetére
Videostabilizálás:
S9 vs p20 pro néztem fhd /60 ban kikapcsolt videostabilizálásnál, az s9 jobban stabilizált. /gondoltam én is hogy az optikaival/A videóját nagyon eltalálták.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Hachiko95 #8046 üzenetére
Egész éjszaka QI, vezetéknélküli (lassú) töltésen van, biztos, hogy fullra feltölti.
Ahogy írtam, tudom ezt, hogy várni kell vele mire beáll, remélem tényleg szépen javul majd ezen a téren is.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
petesejt
aktív tag
válasz Hachiko95 #6694 üzenetére
Szerintem nem fake, fotósként azonnal kiszúrom ha kilóg a lóláb. 100%-ban életszerűek a tükröződések, tehát vagy igazi, vagy valaki tökéletes munkát végzett PS-ben. Egyébként a Find X-en is van egy vékony fekete sáv alul, szal szerintem az sem lehet, bár tény, hogy hasonlít rá.
Amúgy bántsatok, de nekem nagyon furcsa. Most azt mondom, nem kéne. De öt éve meg azt mondtam, nem kéne üvegseggű telefon.... Ki érti magamat?
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
válasz Hachiko95 #6436 üzenetére
Milyen S9-ed van? Nem véletlenül Snapdragonos? Mert az Exynos-osnál elcsesztek valamit, és kifejezetten rossz lett az akkuidő. Nekem 5-6 óra SoT-om van S9+-szal (az Exynos-os verzió), egy kicsit rosszabb, mint S7 edge-en volt, és kb ugyanannyi, mint S8+-on volt.
Viszont ha Exynosos, akkor már valszeg javíthatott valamit a Samsung.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tiger.
nagyúr
válasz Hachiko95 #5756 üzenetére
Képet tudnál felrakni ide, hogy áll rajta?
Ez vajon milyen lehet?
https://www.hiprotecwebshop.hu/?gclid=CjwKCAjw6djYBRB8EiwAoAF6od27IvI-EXcFqCjpewkrPCyaMeqmubU8HnaTE8oz59pHyfstItYOVxoCv_EQAvD_BwE[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Sirandrish
legenda
válasz Hachiko95 #5049 üzenetére
Tényleg nem sok...a vicc hogy az S7 még nagyobb mint a sima S9
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tiger.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest