Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrBazsi

senior tag

az első benyomások az s7 után elég jók,azonban van pár dolog ami nem ugyanaz mint az s7en volt és most furcsa
    névjegyzékben hiába társítok képet egy konktakthoz, teljes méretben nem látszik a kép, csak egy kis kör alakú mezőben látszik, és ott ahol képnek kéne lnnie, csak egy színes homályos árnyalat van. mit rontok el?
    továbbá, material black témát használok, gyári ikonokkal, és ki van kapcsolva az ikonháttér, de pár alkalmazásnál mégis ott van, youtube viber és főleg a google alakalmazásoknál. ez valami bug?
    az s7 always on displaye jobban tetszett, de ezt majd megszokom... ujjlenyomat olvasó még fura hátul, de meglepően jobban teljesít mint az s7ben.
    és egy nem igazán s8 téma. az s7en is régebbi veziójú facebook messsengert használtam, még a napom feature nélkülit, szándékosan, és az s8on is szerettem volna ezt használni, de a messenger leáll hibaüzenettel állandóan leáll, gondolom nem kompatkibilis az oreóval (ugyanúgy mint az igo primo) apkmirrroról próbálgatom a régieket de ugyanazzal a hbaüzenettel leáll. mind.
    használ itt még valaki régi tipusú messengert S8on ami oreón is jól megy?
    egész sokat nyomkodtam ma a telót, 6óra kijelzőidő volt wifin lógva, nem lessz ez rossz. :)

Új hozzászólás Aktív témák