- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #43735 üzenetére
Szia! Adhell a készülék KNOX tűzfalán keresztül blokkol címeket, tehát nem engedi át, így nem kerül megjelenítésre appokban, böngészőben. Képzeld el úgy, mint PC-n a uBlock Origin-t. Van egy szűrőlista, amit nem enged át. Disconnect Pro is a KNOX falat használja, de nem testre szabható. A disablerek nagy része meg már le van tiltva Samsung által. Adhell az egy all-in-one alkalmazás, van beépített szűrőlistája és appokat is tud blokkolni.
Az FB hirdetések a falon teljesen más jellegű hirdetések, azok többnyire hírportálokra mutatnak (ha nem éppen fake news
). Ez az app funkciója, nyilván nem blokkolja le őket.
-
dnelb
veterán
válasz
UfoZoli #43367 üzenetére
nekem 2 problémám van, az autofenyero elég lassú lett, 7.0n rögtön feltolta maxra, itt nem bírom kivarni, megcsinalom manuálisan. A másik, ha kapsz egy értesítest és elsoprod, akkor nem jelzi sehol onnantól, mintha elolvastad volna úgy veszi. 7.0n ott maradt egy 1-es kis szám az ikon sarkában, tudtad, hogy van még mit megnezni. Itt meg nyitogathatsz meg 10 appot ha több értesítesed is volt de nem emlékszel miben pontosan.. Én ezt gyűlölöm, valakinek meg így tetszik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
UfoZoli #43367 üzenetére
Szia!
Oreo alatt picit kuszább lett az értesítési rendszer, kicsit talán túl részletes beállításokat igényel, de ez sem egetverő probléma, más egyéb pedig tudtommal nincs.
A Bixby gomb külső alkalmazásokkal paraméterezhető root nélkül, de érdemes szétnézni a lehetőségek között, mert nem mindegyik ilyen app fut tökéletesen.
Az S7 és az S8 nagyjából ugyanazt hozza üzemidőben.
A májusi biztonsági frissítés óta már nem lehet visszatérni Nougatra, ezt majd frissíteni fogom az összefoglalóban.
-
törölt tag
válasz
UfoZoli #43367 üzenetére
Nekem az S7 Nougat után csak az App Permission Monitor tűnt fel. Nem tudom, hogy szándékosan ilyen rém idegesítő, vagy csak bugos, de én kikapcsoltam. A Messengerre mindig jelzett, és nem tudtam leokézni, eltüntetni, pedig menüben is állítottam rajta.
Mindegy, kikapcsolva számomra most teljesen olyan a rendszer, mint a Nougat volt. Talán annyi, hogy a Memo helyett most Samsung Notes van.
Egyébként stabil, gyors, számomra intuitív, teszi a dolgát, ahogy kell. (Én Microsoft Launchert használok, lehet, az is elrejt pár változást.)
Én S7-ről jöttem, de S8+-ra, és a többi kérdéshez nem tapasztaltam ki a telefont. Második töltőt is még csak most akarok venni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest